7 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

7 jobannoncer

Gem
Coop Logistik

Transportassistent - deltid

Hasselager

På Hasselager Distributionscenter er vi ca. 450 kolleger, der arbejder 24/7, og vi søger en transportassistent, der med et solidt overblik og gode samarbejdsevner, der kan holde hovedet koldt, når der er travlt.

Det er rigtig vigtigt, at du kan se dig selv i et miljø med korte deadlines, højt tempo og hurtige beslutninger.

Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

betterpeople A/S søger for IQ Metal A/S
Gem
betterpeople A/S

Business Controller

Hasselager

Du bliver ansat i en nyoprettet stilling i IQ Metal Gruppens projektorganisation med direkte reference til gruppens CEO. Opgaverne bliver i væsentlig grad relateret til datterselskaberne i Polen, og du kommer til at navigere i et spændingsfelt mellem "maskinrummet", de forskellige ledelsesteams og bestyrelsesrapportering.

Da stillingen er nyoprettet, får du mulighed for at forme din egen stilling, så du i tæt samarbejde med ledelsesteamet formår at realisere finansielle mål og skabe håndgribelige forretningsresultater

MUUSMANN søger for AarBus
Gem
MUUSMANN

Vicedirektør - AarBus

Hasselager

Er du klar til at sætte kursen for fremtidens grønne transport i Aarhus?

Vi søger en ny vicedirektør, der vil være med til at forme strategien for AarBus og lede en mangfoldig og dedikeret stab, der arbejder på at levere høj kvalitet og høj service til vores kunder.

Hvis du har ledelseserfaring, en passion for bæredygtig offentlig transport, erfaring med både drift og udvikling, så er du måske vores næste vicedirektør.

Gem
Aduro A/S

Financial accountant til økonomiafdeling hos international virksomhed

Hasselager

Vi søger en dedikeret og motiveret medarbejder med erfaring inden for bogholderi og regnskab til at øge styrken i vores økonomiafdeling.

Du kommer til at sidde på vores hovedkontor i Hasselager – lige uden for Aarhus. Vi tæller ca. 50 medarbejdere fordelt i seks afdelinger.

Vi er en broget flok af yngre og ældre, mænd og kvinder og mange forskellige nationaliteter og er gode til at hjælpe hinanden med vores forskellige kompetencer – også på tværs af fagligheder og afdelinger.

Aduro A/S
Career søger for HB Products A/S
Gem
Career

Sæt dit præg på fremtidens indkøbsstrategi

Hasselager

På vegne af HB Products i Hasselager søger Career | a JKS Company en proaktiv og strategisk indkøber, der med sin erfaring er stærk i det daglige indkøb, men samtidig kan eksekvere på det strategiske niveau. Er det dig vi søger?

Som strategisk indkøber hos HB Products bliver du en del af et mindre SCM-team bestående af Operation Manager, samt virksomhedens CSCO, som du får direkte reference til. Du vil i denne stilling selv kunne være med til at forme dit job.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV