12 jobannoncer matcher din søgning 12 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

MatchMind søger for Dragsbæk A/S
Gem
MatchMind

DPO til Dragsbæk A/S i Thisted

MatchMind søger en Data Protection Officer til Dragsbæk-gruppen. Dragsbæk er en af de førende produktionsvirksomheder inden for fødevarer, og med fokus på bæredygtighed, fødevaresikkerhed og innovation stræber de efter at levere sunde produkter til en bred vifte af kunder.

De søger en erfaren DPO til at sikre, at behandling af persondata til stadighed overholder gældende databeskyttelseslovgivning og branchestandarder. Dertil skal du sikre, at implementeringen af nye tiltag kommer til at leve som en naturlig del i alle procedurer og processer - i hele organisationen.

THISTED KOMMUNE

Udviklingskonsulent til Social- og Seniorsekretariatet - barselsvikariat

Thisted

Brænder du for at arbejde med strategiske udviklingsprocesser i en politisk styret organisation og trives du med at have mange forskelligartede opgaver på en gang?

Som udviklingskonsulent får du et alsidigt job med fokus på strategisk udvikling af fagområderne samt sekretariatsbetjening. Opgaverne vil spænde vidt over udformning af sagsfremstillinger til de politiske udvalg, udarbejdelse af strategier, projekt- og procesledelse, udvikling af nye indsatser, samt styring af implementeringsprocesser.

THISTED KOMMUNE

Administrativ medarbejder til Thisted Musikteater og Plantagehuset

Thisted

Har du lyst og mod på at være en del af en levende kulturinstitution i konstant udvikling?

Vi søger en administrativ medarbejder, der bliver en central person i at strukturere vores mange bookinger og administrative koordinatoropgaver i både Thisted Musikteater, i Plantagehuset og i Smedjen.

Stillingen er på 18,5 timer i ugen. Din arbejdstid aftales med dig med fast kontortid og fast fridag, så det passer til timetallet i din ansættelse.

Gældsstyrelsen

Selvstændige og analytisk stærke sagsbehandlere til konkursområdet

Thisted

Kan du nikke ja til egenskaber som ordentlig, analytisk, selvstændig? Og vil du bidrage til en vigtig samfundsopgave som sagsbehandler på konkursområdet?

Vi har travlt i Gældsstyrelsen. Derfor søger vi nye engagererede kollegaer, der både selvstændigt og i samarbejde med erfarne kollegaer kan arbejde med juridiske problemstillinger inden for insolvensretten.

Vi giver dig selvfølgelig den nødvendige oplæring, løbende opfølgning og sparring med kollegaer og din leder. Du får rig mulighed for at bygge videre på dine kompetencer og vokse med opgaven.

Gældsstyrelsen
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Regnskabsspecialist til vores faglige udviklingsafdeling

Hele landet

Brug din viden om og indsigt i årsregnskabsloven til at gøre Danmarks førende SMV-revisorer og vores værktøjer endnu bedre.

Som regnskabsspecialist i Beierholm skal du hjælpe med at styrke og videreudvikle det regnskabsfaglige område til gavn for kollegaer og kunder.

Du bliver en del af et team med kompetente og fagligt stærke kollegaer, som servicerer, rådgiver og underviser revisorer inden for regnskab, revision, bæredygtighed, selskabsret m.v.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
THISTED KOMMUNE

Leder til regnskab og opkrævning

Thisted

Har du ledelseserfaring eller lysten og potentialet til at blive en dygtig leder og brænder du for Regnskab, Opkrævning og digitalisering – så er det måske dig vi søger som ny leder.

Det er en spændende lederstilling på et fagområde, hvor det er vigtigt. der er styr på driften - men det er også et område, som digitaliseringsmæssigt er i konstant bevægelse. Du vil opleve en afvekslende hverdag præget af en uformel og uhøjtidelig omgangstone og med en god blanding af planlægning, udvikling, ledelse og drift.

Curia søger for Tican A/S
Gem
Curia

Driftscontroller/Økonom

Thisted

Har du lyst til at være med til at styrke styrings- og beslutningsgrundlaget i en travl produktion? Har du den viden, der skal til for at udvikle og optimere forretningsgange, værktøjer og IT-systemer? Kan du se forbedringspotentialer, og er du vant til at tage initiativ til at forfølge disse?

Med reference til økonomidirektøren bliver du i denne stilling ansvarlig for en del af et team på i alt ni medarbejdere, der følger op på den daglige drift. Du vil have teten på at optimere vores driftskontrol, og du vil derfor få stor indflydelse på processerne.

SERVISTO ApS
Gem

Kunne du tænke dig et spændende job med masser af ansvar og udviklingsmuligheder?

Thisted

Kunne du tænke dig et spændende job med masser af ansvar og udviklingsmuligheder?

Indrykket:
Hentet fra Nordjyskejob.dk
SERVISTO ApS
Gem

Kunne du tænke dig et spændende job med masser af ansvar og udviklingsmuligheder?

Thisted

Kunne du tænke dig et spændende job med masser af ansvar og udviklingsmuligheder?

Indrykket:
Hentet fra Nordjyskejob.dk
KVR Thy-Mors
Gem

Administrativ Medarbejder med ”blæksprutte” egenskaber

Thisted

Om Virksomheden: Er en dynamisk virksomhed, der opererer inden for elbranchen i Thy de er ,dedikeret til at levere...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Kontorelev i salgsafdelingen

Thisted

Vil du have en spændende og alsidig kontoruddannelse i salgsafdelingen hos ab Aluminium?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
DK VAT REG. ApS
Gem

Kontormedarbejder, gerne med fortid i bogholderi, søges til stilling indenfor momsindberetning i Klitmøller, Thisted

Thisted

Vi søger en medarbejder til at varetage forskellige opgaver inden for momsindberetning i ind- og udland.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV