6 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

6 jobannoncer

Gem
Dansk Maskincenter A/S

Dedikeret salgssupporter søges

Jelling, Odder, Videbæk eller Toftlund

Er du en serviceminded og struktureret person, der brænder for at støtte et dynamisk salgsteam? Så er du måske den, vi søger?

Du vil være en vigtig del af vores team, hvor du vil yde administrativ og praktisk support til vores sælgere og bidrage til at forbedre vores kundeoplevelser.

Du bliver en vigtig del af en markedsledende virksomhed i sund vækst, hvor du vil opleve, at vores værdier: hjælpsomhed og sammenhold, faglighed og viden, tillid, humor og arbejdsmoral afspejler måden, vi arbejder.

Dansk Maskincenter A/S
Gem
Arla Foods amba

Indkøbselev til Nr. Vium Mejeri, Arla Foods

Nr. Vium Mejeri er et moderne mejeri med ca. 400 medarbejdere, der døgnet rundt hele året producerer og pakker ca. 50.000 tons gul ost, som sælges til markeder over hele verden.

Vi tilbyder en spændende uddannelse inden for Indkøb, og når du er udlært, kan du kalde dig Indkøbsassistent. Indkøb handler om organisering, planlægning og overblik, og som indkøbselev hos os, arbejder du sammen med vores erfarne indkøbere og lærer fra dem, så du hurtigt kan arbejde selvstændigt og tage ansvar for dine egne opgaver.

Arla Foods amba
Gem
AB Neo A/S

Logistikkoordinator / Logistics Coordinator

Videbæk

Denne fuldtidsstilling tilbyder fleksibilitet blandt opgaverne, så du kan dykke ned i ordrehåndtering, kundeservice, salgssupport og meget mere.

Med fokus på koordinering mellem virksomheder spiller du en vigtig rolle i at sikre problemfri drift og rettidig levering af vores produkter og tjenester. Kom til os og bliv en del af et team, hvor hver dag byder på nye udfordringer og muligheder for vækst!

AB Neo A/S
Gem
AB Neo A/S

Financial Controller - Barselsvikariat

Videbæk

Er du en omhyggelig Financial Controller, der er klar til at påtage dig en dynamisk rolle?

I denne stilling vil du støtte vores Finance Manager ved at sikre korrekte regnskabstal, generere materiale til den årlige revision samt indgå i den månedlige rapportering. Derudover vil du komme til at samarbejde med vores kommercielle teams og produktionsteams om at overvåge månedlige salgs-, produktions- og omkostningsresultater.

AB Neo A/S
Gem
Legal People ApS

Juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer

Hjemmearbejdsplads

Er du klar til at prøve kræfter med et nyt koncept, hvor du arbejder som juridisk sagsbehandler hjemmefra på udvalgte dage inden for et afgrænset tidsrum eller simpelthen bare på tidspunkter, hvor det passer dig bedst at arbejde?

Legal People er kommet godt fra start og søger derfor flere juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer, der selvstændigt kan sagsbehandle hjemmefra inden for dødsboer, konkursboer, tvangsauktioner, selskabsret, retssager, inkasso, testamenter, fremtidsfuldmagter, bolighandler, erhvervshandler, kontrakter og andre juridiske arbejdsområder.

Du er ansat som timelønnet og får løn for de timer, du arbejder. Hvor mange det skal være – det bestemmer du selv.

Gem
Concentrix

Customer Service Representative - Remote

Hjemmearbejdsplads

Er du på udkig efter nye udfordringer?

Hvis du ønsker at vokse og blive inspireret, vil du som teknisk supporter blive en del af vores team af game-changers, der driver fremtidens brands inden for teknologi, finans, rejser, mode, sundhedspleje og meget mere.

Hvad gør det hele ud på?

  • Støtte kunder over telefonen, identificere deres problemer og hjælpe med at løse dem
  • Hjælpe med spørgsmål vedrørende kundernes telefoner, tablets og computere
Concentrix

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV