33 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

33 jobannoncer

Gem
Q-Park Operations Denmark A/S

Sagsbehandler – mulighed for remote/hybrid – fuldtid

Søborg
Mulighed for hjemmearbejde

Din primære opgave bliver at gennemlæse indkomne klager over udstedte parkeringsafgifter, sagsbehandle disse ud fra et fastlagt regelsæt samt besvare hver enkelt klage skriftligt og utvetydigt.

Vi søger både sagsbehandlere, der ønsker at blive en fast del af vores sagsbehandlerteam på hovedkontoret, men også sagsbehandlere, der foretrækker at arbejde hjemmefra med mere fleksible arbejdstider og uden en fast kontorplads.

Vi tilbyder desuden en hybridløsning, hvor du kombinerer kontorarbejde med hjemmearbejde.

Gem
JS Danmark A/S

Mødebooker/Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Vi tilbyder en enestående mulighed for dig, der vil tage ejerskab over din karriere og arbejde målrettet mod at blive Key Account Manager, hvor du selv booker og afholder møder via Microsoft Teams..

Vi tilbyder:

  • Enten 100% hjemmekontor eller en kombination af hjemme- og kontordage.
  • En virtuel arbejdsplads: Du vil være online og i tæt kontakt med dine kollegaer gennem hele arbejdsdagen.
  • En spændende mulighed for karriereudvikling som Key Account Manager, Buddy eller Team Leder
Gem
Vestas Wind Systems A/S

Service Technician, Lead

Vi tilbyder dig et udfordrende og krævende job med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i et inspirerende, internationalt arbejdsmiljø hos verdens førende producent af vedvarende energi. Du vil være med til at sikre en bedre fremtid for de næste generationer. Vi har høj fokus på sikkerhed og sikker adfærd.

Dine opgaver vil primært være:

  • Service og vedligehold på møller jf. serviceaftaler
  • Forebyggende udskiftninger af sliddele på møller såvel mekanisk som el-teknisk
  • Fejlsøgning og reparation af vindmøller
Gem
World Medico ApS

Vi søger 10 erfarne telesalgs-konsulenter til at jobbe hjemmefra eller fra vores kontor i Odense

Odense
Hjemmearbejdsplads

Er du en dygtig sælger med erfaring inden for telesalg? Så har vi en spændende mulighed for dig!

Vi arbejder med værnemidler og fokuserer udelukkende på B2B-salg. Du vil få ansvaret for at opbygge og vedligeholde din egen kundeportfolio. Vi tilbyder en grundløn, og en høj kommissionssats, hvilket giver dig mulighed for at tjene godt, hvis du er en dygtig sælger.

World Medico ApS
Gem
Langeskov Bogholderi

Bogholder

Hjemmearbejdsplads

Kunne du tænkte dig at arbejde fast hjemmefra og planlægge din egen arbejdsdag? Vi søger dig som trives i det digitale bogholderi - og ønsker ekstraordinær fleksibilitet.

Du kommer til at have ansvar og kontakt med flere forskellige rare kunder fra mange spændende brancher. Du kommer ikke til at stå stille fordi ønskerne er så forskellige fra kunde til kunde.

Trives du med nye spændende opgaver kommer du til at nyde den her rejse.

Gem
Arla Foods amba

Site Planner, Barselsvikariat (14 måneder) - Nr. Vium Mejeri

Videbæk

Har du lyst til at være en del af Nr. Vium Mejeri og brænder du for planlægning og har du overblikket til at sikre at både produktionen og pakkeriet leverer hver eneste dag?

Som Site Planner vil du være en nøglespiller i organisationen, hvor du har ansvaret for at sikre en optimal plan i pakkeri og produktion, som hjælper os med at sikre, at kundeordrer leveres til tiden. Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Planlægning af produktion og pakkeri
  • Planlægning i SAP APO + Excel
Arla Foods amba
Gem
Vestas Wind Systems A/S

Energy Control Coordinator

Videbæk

Are you an experienced skilled electrical person and searching for new opportunities?

Responsibilities

  • Administration of the Electrical Safety Program in collaboration with the onsite manager/or service-related service team according to the Vestas Electrical Safety Program, EN50110 and other local standards
  • Single point of contact for the nominated Work Controller (WC) on site with competences to give professional electrical directives
Gem
Arla Foods amba

Vikariat Proteintørring 2 - Danmark Protein, Nr. Vium

Videbæk

Som operatør bliver dit primære ansvar, at drifte tårn 4 eller 5 i dagligdagen. Du er med til at sikre en stabil drift ved bl.a. at behandle diverse driftsdata og nøgletal, som noteres løbende.

På Danmark Protein er sikkerheden og det gode arbejdsmiljø højeste prioritet og vi arbejder med arbejdsmiljø systemer som sikre der ikke gås på kompromis med vores adfærd og kultur.

Arla Foods amba
Gem
Dansk Erhvervspsykologi A/S

Chefpsykologer til deltidsansættelse - hele landet

Mulighed for hjemmearbejde

Er du fagligt dygtig, selvstændig og empatisk, og ønsker du at hjælpe mennesker i krise? Så er det dig, vi er på udkig efter.

Som chefpsykolog vil du spille en central rolle for vores kunder på mange niveauer; ledere, HR- partnere og ansatte, der har brug for akut krisehjælp.

Din primære opgave bliver at modtage og håndtere opkald via vores akutfunktion. De ledere og HR- konsulenter der kontakter os, befinder sig i en situation, hvor noget akut eller voldsomt er sket. De kontakter os for at rekvirere krisehjælp til ansatte. Dit arbejde vil bestå i krisestyring samt omsorg og støtte telefonisk, indtil du selv eller en chefpsykolog kollega kan gennemføre krisesamtalerne telefonisk.

Gem
Instaservice ApS

Kokke, Cater, Smørrebrødsjomfruer & Ernæringsassistent søges

Se video om Instaservice ApS som arbejdsplads

Vi søger vikarer, der vil være med til at opruste vores vikarkorps i Ringkøbing, Lem, Videbæk, Skjern, Varde, Kolding, Fredericia og Esbjerg.

Dine arbejdsopgaver vil typisk være følgende:

  • tilberedning af varme og kolde retter
  • servering og betjening af vores kunder

Du får stor fleksibilitet i dette job, og du har mulighed for både at arbejde deltid og fuldtid, afhængigt af, hvad der passer dig bedst. Kort sagt, så skræddersyer du selv din vagtplan!

Instaservice ApS
Gem
BASF A/S

Senior Specialist TPU Sales – Nordic

Copenhagen (DK) or Gothenburg (SE)
Mulighed for hjemmearbejde

In the Senior Specialist TPU Sales position, you will be leading customer discussions about material requirements and technical properties and TPU processing. Identifying and organizing collaborative projects with the customers.

To ensure a seamless customer experience, you will be responsible for collaborating and maintaining effective communication with key internal stakeholders including Marketing, Development, and Supply Chain. You will be a part of an experienced international team and will report to the European Sales Director.

BASF A/S
Gem
Cohenware ApS

.NET Backend Developer

Hjemmearbejdsplads

I rollen som Backend Developer vil du få mulighed for at bidrage til udviklingen af nye komponenter samt opgraderingen og driften af eksisterende løsninger.

Du vil indgå i et internationalt team, der står bag den tekniske kerne af vores kundes forretning.

Det primære fokus er på at skabe et produkt af høj teknisk standard, samtidig med at vi opretholder stabiliteten i de eksisterende systemer.

Gem
Arla Foods Ingredients Group P/S

Automationsprojektleder - Videbæk

Videbæk

Din rolle bliver at omsætte ideer til handling. Der er tale om udfordrende og spændende projekter i alle størrelser fra 100.000 kr. til +100 mio. kr. på anlæg og installationer til bl.a. membranfiltrering, spraytørring, pulverhåndtering, robotanlæg m.v. Dine arbejdsopgaver omfatter:

  • Projektleder på rene IT-/automationsprojekter.
  • Ansvarlig for automationsdelen i implementeringen af nye procesanlæg.
Arla Foods Ingredients Group P/S
Gem
Init Denmark A/S

Projektingeniør til automationsprojekter

Silkeborg, Troldhede

Vil du være med til at udvikle fremtidens automationsløsninger? Kom med på holdet hos Init som projektingeniør inden for PLC- og/eller SCADA-programmering! Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder og et stærkt socialt fællesskab.

Du vil være en del af vores projektorganisation, som arbejder inden for forskellige forretningsområder som miljø & energi, pharma, industri og føde- og drikkevarer. Dine kompetencer og interesser afgør, hvilke af vores mange forretningsområder du bedst vil kunne indgå i.

Mølholm HR Resursen søger for Vestjylland Forsikring
Gem
Mølholm HR Resursen

Marketingchef

Videbæk

Vi har Danmarks mest tilfredse kunder. Vil du være med til at fortælle historien?

Har du bred erfaring med marketing, har du lyst til ledelse og let ved at få budskaber ud gennem mange kanaler, så er det måske dig, vi søger.

Vi søger en marketingchef, som kan videreføre og udvikle vores markedsføring, så man ikke er i tvivl om, at hos os er kunden altid i centrum. Du bliver igangsætter og leder, men du skal også tage del i det praktiske arbejde. Du refererer til direktøren for salg, kundeservice og marketing, og du bliver en del af chefgruppen.

Gem
Partner Revision

Praktikant Finansøkonom

Kom i praktik hos os – og du er godt på vej mod at blive revisor.

Som revisor er du med til at realisere drømme om at drive egen virksomhed. Det kan være fyldt med udfordringer, og her du en af de vigtigste støtter. Med din ekspertise i regnskab og økonomisk planlægning hjælper du virksomhedsejere igennem junglen af tal og regler.

Vi sikrer dig et professionelt og struktureret praktikforløb, der giver dig et bredt kendskab til de arbejdsopgaver og udfordringer, en revisor arbejder med. I slutningen af praktikperioden tager vi en snak om muligheden for starte som revisortrainee i direkte forlængelse af din praktikperiode.

Partner Revision
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
My Instore Radio

Stærk softwareudvikler med stor cloud-erfaring

Billund
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om My Instore Radio som arbejdsplads

Er du en softwareudvikler med flere års erfaring, der motiveres af at være nøgleperson for den tekniske backend?

Vi er specialister i baggrundsmusik og digital signage-solutions til butikker, restauranter, hotelkæder m.m. Rollen kræver en bred erfaring bl.a. inden for Microsoft SQL, Microsoft Azure, .NET etc. Opgaverne spænder vidt inden for faget, så derfor er det vigtigt, at du mestrer en bred og solid vifte som softwareudvikler.

Gem
Nature Energy

Driftsassistent Videbæk

Videbæk

Du kommer til at indgå i anlæggets driftsteam og vagtordning samtidig med, at du har fokus på at sørge for, at anlægget hele tiden fungerer optimalt.

Se video om Nature Energy som arbejdspladsI tæt sammenspil med driftslederen, driftslederassistenten og de øvrige driftsassistenter sikrer du en stabil drift, hvor dine opgaver bl.a. vil være:

  • Laboratoriearbejde herunder prøveudtagning og analyse af biomasser
  • Vedligehold og optimering af biogasanlægget
  • Udskiftning af mekaniske og elektriske dele
Nature Energy
Gem
Agilent Technologies Denmark

Field Service Engineer – LC/LC-MS

Glostrup
Mulighed for hjemmearbejde

Every day, Agilent Field Service Engineers help our customers to solve issues that enable scientists to make discoveries that enhance the quality of life.

Through our work, we deliver insights and provide support that keep laboratories running smoothly and more efficiently. Join our dynamic organization to be a part of this rewarding and exciting work!

Agilent Technologies Denmark

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV