48 job matcher din søgning 48 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

KRUNIKA Inside Sales Manager – Danmark

KRUNIKA søger for Parador GmbH & Co. KG

Motiveres du af ansvar under stor frihed, struktur og kontor i eget hus? Så kan dit drømmejob være lige her.

Vi tilbyder et spændende job i en ekspansiv virksomhed. Du tilbydes gode medarbejderforhold, høj tillid og stor frihed til at tage ansvar.

Som Inside Sales Manager bliver det dit ansvar at større vores nationale eksterne salgsteam med ordrehåndtering og generel kundeservice. Du har en aktiv del i det opfølgende salgsarbejde.

Webhelp
Kundeservicekonsulenter til vores britiske kunde

Webhelp

Vil du være med til at kvalitetssikre vores kundesupport?

Vi søger efter kundeservicekonsulenter for vores britiske kunde. Vi starter et nyt kundeprojekt i norden, hvor vi har brug for hjælp med vores egen AI-teknologi, som i fremtiden vil skulle kunne hjælpe med vores kunders skriftlige kommunikation. Derfor mangler vi kundeservicekonsulenter, som kan kvalitetssikre det nye system. Dit arbejde vil derfor være at tjekke e-mails og sikre sig, at det er sprogligt og grammatisk korrekt.

Når AI'en har tilegnet sig evnerne til at kunne garantere kvalitet på egen hånd, så vil der være en overgang til et mere kundevendt arbejde, hvor du vil modtage opkald og emails på vegne af vores klienter og rådgive deres kunder.

Webhelp
Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

Vestas Wind Systems A/S Quality Inspector

Vestas Wind Systems A/S, Videbæk

Ser du dig selv som et kvalitetsbevidst menneske? Kan du se dig selv arbejde med vindmøller? Er du god til at samarbejde med mange forskellige mennesker med forskellige baggrunde?

Vi kan tilbyde et alsidigt og spændende job i en engageret afdeling, som du vil kunne få mulighed for at være med til at forme. Du vil blive en del af et erfarent og professionelt team, der i det daglige arbejde fokuserer på kvalitet, et godt arbejdsmiljø og ikke mindst sikkerhed. Vi er et team der til dagligt arbejder i et åbent og uformelt miljø, med plads til grin og hygge.

Vestas Wind Systems A/S Repairer

Vestas Wind Systems A/S, Videbæk

Kunne du tænke dig at være en del af en arbejdsplads, hvor det faglige og sociale er i højsædet? Kan du lide at fordybe dig i vindmøller og arbejde med dine hænder? Har du lyst til at puste nyt liv i gamle vindmøller?

Vi kan tilbyde dig en stilling på et fast daghold med arbejdstider mellem kl. 7 og 15.20 mandag til torsdag og fredag fra kl.7 til 13.15.

Arla Foods Ingredients Group P/S
Rengøringsoperatører til sikring af højt hygiejneniveau ved tørringsprocesser - Nr. Vium

Arla Foods Ingredients Group P/S, Videbæk

Vi vækster og derfor har vi brug for flere rengøringsoperatører til sikring af højt hygiejneniveau i de områder hvor der tørres højt forædlede valleingredienser.

Som rengøringsoperatør i Proteintørring bliver dit primære ansvar at sikre vi lever op til de høje hygiejnekrav, der er til produktion af babyernæring, hospitalskost o.l.

Arla Foods Ingredients Group P/S
Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

 • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
 • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
Vestas Wind Systems A/S SCADA Specialist

Vestas Wind Systems A/S, Videbæk, Hamburg/Germany or Szczecin/Poland

Can you see yourself in the world greenest company? Can you see yourself assisting in making the SCADA at Vestas even better?

We are an international team of skilled and committed colleagues who are all enthusiastic about wind energy. We have a good atmosphere within the department, and everyone is always prepared to support when needed. You will have the opportunity to develop a career in a global company within a very exciting industry.

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
PeopleLink Technical Engineering Specialist

PeopleLink søger for Troldtekt A/S i Troldhede

Drømmer du om at arbejde med alsidige tekniske projekter i produktionen sammen med et team af kompetente kolleger? Vil du være en del af den spændende vækst- og udviklingsrejse hos Troldtekt? Vil du bruge dine erfaringer og kompetencer i en international koncern med lokale rødder?

Som Technical Engineering Specialist kommer du til at arbejde med en bred portefølje af tekniske Projekter, der har et afsæt i enten produktionsoptimerende, kostreducerende, kvalitetsforbedrende eller energibesparende potentialer. Din absolutte hovedopgave er at afklare projekternes potentiale og lede den tekniske del af projekterne.

Super Dæk Service
Mekanisk værkfører

Super Dæk Service, Videbæk

Er du en person der vægter HASTIGHED, KØBMANDSKAB og KVALITET højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team der vil være ”BRANCHENS BEDSTE”.

Se video om Super Dæk Service som arbejdsplads

I tæt samarbejde med afdelingslederen og de øvrige ansatte bliver du en stor del af den daglige drift.

Du får det overordnede ansvar for den mekaniske afdeling med opgaver som rådgivning, sparring, varebestilling, fakturering og tilbudsgivning.

Super Dæk Service
Pay-Back specialist rekruttering ApS Mekanisk konstruktør til vækstvirksomhed

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for PBN A/S i Videbæk

For PBN A/S søger vi en kompetent konstruktør, der kan udvikle tekniske løsninger på et højt niveau, og som har lyst til at blive en del af en virksomhed i vækst – med spændende fremtidsvisioner.

Dine primære opgaver vil være:

 • idéudvikling, design og konstruktion af standard- og specialløsninger
 • overdragelse af tegningsmateriale til produktionen
 • sikre, at en konstruktion passer optimalt ind i produktionen (design for manufacturing)

Du tilbydes et spændende og alsidigt job med en stor grad af frihed under ansvar. Du får gode og dygtige kollegaer i et uformelt og afslappet arbejdsmiljø, hvor du har rig mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen.

Vestas Wind Systems A/S Main Component Technician

Vestas Wind Systems A/S, Videbæk

Do you have an interest and experience with advanced mechanical components?

Are you dreaming of making a difference in the world and want a physical and exciting job in the world’s most sustainable organisation?

As a Special Task technician at Vestas, you get the opportunity to develop within an ever-growing organisation with the latest technology in wind power.

Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
PeopleLink Production & Master Data Planner

PeopleLink søger for Troldtekt A/S i Troldhede

Har du et planlægningsgen, og er du kyndig inden for master data? Kunne du tænke dig at blive en del af den spændende vækst- og udviklingsrejse hos Troldtekt? Vil du bruge dine erfaringer og kompetencer i en international koncern med lokale rødder? Så har du muligheden her.

Troldtekt har gennemgået en imponerende vækstrejse de seneste 10 år. Virksomhedens fortsatte vækst-ambitioner kræver nu yderligere udbygning af produktionskapaciteten, og der opføres derfor en ny fabrik, som vil øge kapaciteten betragteligt. Denne spændende udvikling betyder nye tiltag og nye kolleger i takt med virksomhedens vækst, og der er nu brug for en ny kollega til planlægningsteamet, som er en del af logistikafdelingen på fabrikken i Troldhede.

Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Arla Foods Ingredients Group P/S
QA Koordinator til ARINCO - Videbæk

Arla Foods Ingredients Group P/S

Vil du være med til at give vores kunder den bedst mulige service?

Du sikrer, at vi opfylder kravene og stiller kravene til kvalitet og fødevaresikkerhed. Du skal kunne bevare overblikket i en travl hverdag, hvor dagen ikke altid bringer det forventede.

Du er i stand til at inddrage din tekniske viden og tilgang og tænke proaktivt for at finde de rigtige løsninger i samarbejde med kollegaer og du besidder en evne til at afslutte de opgaver du har påbegyndt.

Arla Foods Ingredients Group P/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV