65 job matcher din søgning 65 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Arla Foods Ingredients Group P/S
Projektleder - ARINCO - Videbæk

Arla Foods Ingredients Group P/S

Brænder du for projektledelse? Så er du måske vores nye kollega på ARINCO i Videbæk. Her er vi en højteknologisk virksomhed, som producerer modermælkserstatning, vallebaserede ingredienser og mælkepulver til hele verden.

Vi har brug for dig til at implementere nyt udstyr, som øger vore driftsstabilitet og sikre vores produktionskapacitet. Alle projekter kobles til vores Arla IT-platforme. Vi arbejder med miljø- og energirigtige løsninger for at understøtte vores Sustainability-agenda.

Arla Foods Ingredients Group P/S
Arla Foods Ingredients Group P/S
Teknisk projektleder - Videbæk

Arla Foods Ingredients Group P/S

Har du erfaring med at styre projekter til implementering af nye procesanlæg, så er du måske vores nye kollega på Danmark Protein ved Videbæk. Vi er en del af ARLA Foods Ingredients, en uafhængig virksomhed i ARLA Foods med ambitioner om at blive verdens førende leverandør af vallebaserede ingredienser til fødevareindustrien.

Glæd dig til et job, hvor du står i spidsen for at udvælge løsninger i samråd med mange dygtige kollegaer for at implementere nye anlæg samt optimering af eksisterende produktionsanlæg.

Arla Foods Ingredients Group P/S
Arla Foods Ingredients Group P/S
Vedligeholdelsestekniker på Danmark Protein - Arla Foods Ingredients P/S, Videbæk

Arla Foods Ingredients Group P/S

Har du lyst til at arbejde med det allernyeste produktionsudstyr på en moderne fabrik i fortsat vækst? Vi har travlt og udvider medarbejderstaben, og det betyder, at vi ansætter flere nye kolleger, som kan hjælpe os med at nå vores mål. Du får chancen for at blive en af vores nye vedligeholdelsesteknikere på Danmark Protein i Nr. Vium ved Videbæk.

Din opgave bliver at holde vores produktionsudstyr kørende via forebyggende vedligehold, samt løbende reparationer. Vi er meget afhængige af at holde produktionen kørende alle døgnets timer, så derfor har vi fokus på vedligehold, da det er en væsentlig faktor.

Arla Foods Ingredients Group P/S
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Arla Foods Ingredients Group P/S
Driftsingeniør med teamlederpotentiale - ARINCO Videbæk

Arla Foods Ingredients Group P/S

Som driftsingeniør på Arla Foods ARINCO har du mulighed for at blive en del af et stærkt team af ledere og specialister, der hver dag arbejder på at producere mælkepulverbaserede Child Nutrition-produkter til forbrugere verden over. Du kommer til at arbejde med pakkeriet som base og du vil skulle understøtte pakkeriets drift på alle tænkelige måder.

Som driftsingeniør i pakkeriet vil du få en alsidig rolle. Du vil komme til at arbejde med support til driften og projekter som understøtter og udvikler denne indenfor sikkerhed, kvalitet og produktivitet.

Arla Foods Ingredients Group P/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Arla Foods Ingredients Group P/S
Lean/GMP Specialist - Danmark Protein, Videbæk

Arla Foods Ingredients Group P/S

Som Lean Specialist på Danmarks Protein bliver du en del af et stærkt team af ledere og specialister, der hver dag arbejder på at skabe det bedst mulige udbytte til vores landmænd. Du kommer til at arbejde med pakkeriet som base og du vil skulle udvikle vores forandringsmindset, så vi agerer agilt indenfor den overordnede standard.

Vi leder konstant efter nye metoder, der kan gøre os endnu bedre. Dette gælder både, hvad angår sikkerhed, fødevaresikkerhed, kvalitet, performance og proces. Der arbejdes efter LEAN-principperne i alle områder. Vores nye Lean/GMP specialist skal være motiveret af, at finde og realisere optimeringsmuligheder på tværs af hele pakkeriet.

Arla Foods Ingredients Group P/S
Arla Foods Ingredients Group P/S
IT-projektleder hos Arinco - Videbæk

Arla Foods Ingredients Group P/S

Brænder du for at drive IT- og automationsprojekter og er du klar til at træde ind i en rolle, hvor du skal hjælpe med at udvikle og implementere fremtidens IT-løsninger på Arinco? Hvis det lyder som noget for dig, så er stillingen IT Project Manager i Arla Foods Ingredients (AFI) måske din næste udfordring!

Som vores nye kollega bliver du ansvarlig for planlægning og ledelse af IT-projekter, herunder sikring af de angivne projektmål nås til aftalte specifikationer. Du kommer til at samarbejde tværorganisatorisk med den lokale IT-afdeling, Arlas centrale IT-afdeling og vores leverandører af IT-løsninger.

Arla Foods Ingredients Group P/S
Arla Foods amba
MRO Coordinator - Nr. Vium Mejeri

Arla Foods amba, Videbæk

Har du lyst til at skulle stå for bestilling, modtagelse og registrering af reservedele i en teknologisk avanceret virksomhed? Så kan du blive vores nye kollega på Nr. Vium Mejeri som en del af vedligeholdsafdelingen.

Du får 50 kollegaer i vores vedligehold- og tekniske afdeling, og du bliver en del af et team, hvor vi møder hinanden med respekt og åbenhed, og hvor alle bidrager til en hjælpsom tone og god stemning.

Din vigtigste opgave sammen med din kollega bliver at sikre, at vores reservedelslager fungerer optimalt samtidig med, at der foregår en løbende optimering af processerne.

Arla Foods amba
Arla Foods Ingredients Group P/S
Vedligeholdstekniker, Arla Foods Arinco - Videbæk

Arla Foods Ingredients Group P/S

Har du sans for fejlfinding på mekanisk- og automationsudstyr, og vil du have indsigt i en masse forskellige maskiner? Så er du måske vores nye vedligeholdstekniker.

Sammen med dine kolleger på dag- og aftenhold arbejder du med teknologisk udstyr, hvor du i løbet af en vagt løser mange slags tekniske udfordringer.

Du bliver en del af vedligeholdsafdelingen, hvor du og ca. 30 andre dygtige kolleger tager hånd om komplekse tekniske udfordringer på tværs af hele driftsstedet. Høj oppetid på produktionsudstyret er afgørende for, at vi når vores fastlagte produktionsmål.

Arla Foods Ingredients Group P/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Arla Foods Ingredients Group P/S
Driftssupporter med fokus på proces til Laktose 2 - Danmark Protein, Nr. Vium

Arla Foods Ingredients Group P/S, Videbæk

Hos Danmark Protein i Nr. Vium ved Videbæk søger vi en driftssupporter med fokus på proces og optimering. Vi er godt 570 medarbejdere i en topmoderne og højteknologisk virksomhed, der producerer valleproteinkoncentrat og mælkesukker til en bred vifte af levnedsmidler.

Som driftssupporter med fokus på processen, vil du blive inddraget i hele proceslinjen. Det er derfor vigtigt, at du har en god forståelse og yderligere et godt indblik i hvordan proces flowet er i anlægget. Dit primære ansvar er at være tæt på driften, og agere som højre hånd for teamlederen.

Arla Foods Ingredients Group P/S