Legal People ApS
Hjemmearbejdsplads

Juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer

Er du klar til at prøve kræfter med et nyt koncept, hvor du arbejder som juridisk sagsbehandler hjemmefra på udvalgte dage inden for et afgrænset tidsrum eller simpelthen bare på tidspunkter, hvor det passer dig bedst at arbejde?

Om Legal People

Legal People er kommet godt fra start og søger derfor flere juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer, der selvstændigt kan sagsbehandle hjemmefra inden for dødsboer, konkursboer, tvangsauktioner, selskabsret, retssager, inkasso, testamenter, fremtidsfuldmagter, bolighandler, erhvervshandler, kontrakter og andre juridiske arbejdsområder.

Du er ansat som timelønnet og får løn for de timer, du arbejder. Hvor mange det skal være – det bestemmer du selv.

Legal People samarbejder med en række advokatvirksomheder, der ofte enten ikke kan finde en ny medarbejder med de specifikke kompetencer, der efterspørges – eller simpelthen bare ikke er i stand til at beskæftige en fuldtids- eller deltidsansat ny medarbejder. Dette kan imødekommes via Legal People, der matcher advokatfirmaerne og vores juridiske sagsbehandlere.

Om dig

Som hjemmearbejdende sagsbehandler i Legal People skal du være serviceminded og imødekommende, i besiddelse af et stort overblik samt i høj grad være omstillingsparat, da du typisk vil skulle arbejde for mere end én advokat ad gangen.

Det er også en forudsætning, at du er i stand til at arbejde selvstændigt og er både omhyggelig og ansvarsbevidst, når du udfører dit arbejde, da der er tale om både ekspedition af personfølsomme sager, men også ofte vil være frister og deadlines der overholdes.

Med selvstændig sagsbehandling menes der, at du skal kunne sagsbehandle inden for de arbejdsområder, hvor du har din ekspertise fra dag ét af - uden yderligere oplæring.

Ansøgning

Hvis ovenstående skulle have fanget din interesse, så kan du søge jobbet via ”Ansøg”-knappen nederst. Kontakt os gerne på telefon 939 939 40 eller skriv til kontakt@legal-people.dk for at høre mere om jobbet.

Du kan også læse mere om vores koncept på www.legal-people.dk, hvor du også kan benytte vores elektroniske CV.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.