15 jobannoncer matcher din søgning 15 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Baker Tilly

Regnskabsprofil – få en alsidig hverdag og din egen kundeportefølje

Odense

Se video om Baker Tilly som arbejdsplads

  • Kan du se fordelene ved at have en stilling, du i høj grad selv kan forme?
  • Vil du have din egen kundeportefølje i et team, der arbejder med morgendagens digitale bogholderi?
  • Og har du lyst til at blive en del af et en arbejdsplads med 160 dygtige og humoristiske kolleger?

Vi er åbne overfor den erfaring, du kommer med, for vi kan tilpasse jobbet efter dine kvalifikationer og ønsker. Og så skal du glæde dig til at blive en del af en virksomhed, hvor vi har masser af specialistviden i huset,

- fortæller BSO Partner thomas Lindbjerg
Baker Tilly
Syddansk Universitet

Engageret og erfaren juridisk souschef

Odense M

SDU Research & Innovation Organisation (RIO) søger en engageret og erfaren jurist til en nyoprettet stilling som souschef for Legal Services med ansvar for koordinering og daglig ledelse af en særdeles kompetent gruppe jurister.

Har du en baggrund fra advokatbranchen, eller et tilsvarende juridisk miljø med et stort antal sager, har du stor lyst til daglig ledelse af en meget stærk gruppe af jurister og har du lyst til at forestå videreudviklingen af den digitaliserede sagsbehandling, har vi en super spændende stilling til dig.

Humlebo Ejendomme A/S

Økonomi- og administrativ medarbejder til veletableret udlejningsvirksomhed

Odense M

Drømmer du om et job, hvor du kan få lov til at udfolde dine evner inden for både økonomi og administration?

Som økonomi- og administrativ medarbejder hos Humlebo Gruppen bliver du en vigtig og integreret del af organisationen og får en unik indsigt i ejendomsbranchen – i trygge rammer og med mulighed for stort ansvar.

Humlebo Ejendomme A/S
Gem
Bolio ApS

Property Manager/Ejendomsadministrator

Odense M

Odense vokser, forandres og udvikles med spændende og hastige skridt. Nye spændende ejendomsprojekter transformerer Odense til en mere moderne og sammenhængende storby – og den udvikling og rejse kan du komme med på sammen med os hos Bolio.

Vi søger en fleksibel, udadvendt og serviceminded Property Manager/ ejendomsadministrator til vores lille team i Odense centrum, som forstår at yde en høj service til vores lejere - såvel nuværende, som kommende - da stillingen har stor fokus på såvel udlejning som administration.

Designlink ApS

Bogholder

Odense M

Vi er i gang med at opbygge et bogholder-team på vores hovedkontor i Odense, og søger derfor en kvalificeret kandidat til at indgå i teamet.

Du vil komme til at sidde med dit eget ansvarsområde og opgaver, som du selv er med til at påvirke sammensætningen af. Opgaverne skal løses på tværs af Designlink Gruppens selskaber (Danmark, Polen, Tjekkiet, Vietnam og Tyskland) og i samarbejde med vores lokale samarbejdspartnere.

Stillingen er en fuldtidsstilling med en fast månedsløn, som fastsættes ud fra kvalifikationer. Herudover vil du også modtage pension, sundhedsforsikring og div. medarbejdergoder.

Concordia Forsikring

Er du vores nye skadebehandler til personskader?

Odense M

Har du en juridisk uddannelse, og ønsker du en varieret hverdag med faglige udfordringer, gode udviklingsmuligheder og endnu bedre kolleger?

Vi har brug for dig, der har en metodisk og grundig tilgang til arbejdet og brænder for at hjælpe mennesker smidigt, effektivt og empatisk gennem vanskelige situationer.

Du skal håndtere både komplekse og ukomplicerede personskadesager og sikre, at alle sager behandles korrekt efter erstatningsansvarsloven og over ulykkesforsikringen.

Concordia Forsikring
Concordia Forsikring

Er du vores nye skadebehandler til bygningsskader?

Odense M

Har du erfaring med at behandle bygningsskader eller tingskader – og drømmer du om en varieret hverdag med faglige udfordringer og fantastiske kolleger? Så er det dig, vi mangler!

Din opgave bliver at behandle tingskader, især på bygninger. Det kan bl.a. være vand- og rørskader, skader efter indbrud samt stormskader eller lignende skader efter voldsomt vejr.

Vi tilbyder grundig oplæring og introduktion til alle arbejdsprocesser.

Concordia Forsikring
Sparekassen Danmark

Formuerådgiver til Region Syddanmark

Aarup eller Odense M

Vil du være med til at udvikle regionens privatkunderådgivere, så de opnår endnu større kompetencer indenfor rådgivning om investering, pension og personforsikringer?

Du får ansvaret for at yde faglig sparring til privatkunderådgiverne i regionen, være tovholder for investerings- og pensionskampagner i regionen og ansvarlig for at rådgive regionens privatkunder inden for formueområdet.

Sparekassen Danmark
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp

Flenco søger planlægger!

Odense M

Sammen gør vi en forskel i lokalsamfundet!

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Chefkonsulent til Rektorsekretariatet

Odense M

Vil du arbejde tæt på topledelsen på SDU og være med til at sikre, at beslutninger, strategi og retning når alle dele af organisationen?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Studieadministrative medarbejdere

Odense M, Svendborg

Da to af vores dygtige kolleger har søgt nye udfordringer og er gået på pension, søger vi to dygtige og strukturerede studieadministrative...

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV