Baker Tilly
Odense

Regnskabsprofil – få en alsidig hverdag og din egen kundeportefølje

  • Kan du se fordelene ved at have en stilling, du i høj grad selv kan forme?
  • Vil du have din egen kundeportefølje i et team, der arbejder med morgendagens digitale bogholderi?
  • Og har du lyst til at blive en del af et en arbejdsplads med 160 dygtige og humoristiske kolleger?

Vi er åbne overfor den erfaring, du kommer med, for vi kan tilpasse jobbet efter dine kvalifikationer og ønsker. Og så skal du glæde dig til at blive en del af en virksomhed, hvor vi har masser af specialistviden i huset,

- fortæller BSO Partner Thomas Lindbjerg.

Velkommen til Baker Tilly

Vi er et revisions- og rådgivningsfirma, der tilbyder alle branchespecialiserede ydelser inden for revision, skat, rådgivning, erhvervsservice, digitalisering og corporate finance. I Baker Tilly er vi ca. 160 kolleger fordelt på vores kontorer i Odense, Valby og Sorø.

Du får din daglige gang på kontoret i Odense, hvor du bliver en del af Erhvervsserviceteamet med ca. 11 kolleger. Her arbejder vi med det digitale bogholderi, og vi har en procesorienteret tilgang til løsningen af vores opgaver.

Vi arbejder efter de nyeste tendenser indenfor bogholderi, og vi er meget digitalt orienteret.

- Thomas

Tag ansvar for din egen kundeportefølje

Som vores nye kollega kan du se frem til en alsidig hverdag i tæt samspil med dygtige kolleger. Her får du din egen kundeportefølje, som består af en lang række forskellige virksomheder.

Du kommer dermed hele vejen rundt om dit fag, når du får ansvar for:

  • bogføring fra A-Z for vores kunder
  • momsberegning- og indberetninger
  • afstemning af balance og mellemregninger
  • afskrivninger og periodiseringer
  • rådgivning af kunder, eksisterende som nye.

Du er med til at udvikle og løfte niveauet hos vores kunder samt sikre en høj kvalitet og service. Men vi lykkes i flok, og der er masser af hjælp at hente, fx fra vores senior konsulenter.

- Thomas

Specialistviden og godt sammenhold

Hos os kan du se frem til at lære dine kolleger rigtig godt at kende, bl.a. gennem en række sjove og hyggelige aktiviteter i løbet af året. Og i det hele taget skal du glæde dig til at blive en del af en virksomhed, hvor du kan læne dig op ad meget dygtige kolleger med specialistfunktioner.

Vi er en god blandet flok af både yngre og mere erfarne kolleger. Og fælles for os er, at vi arbejder i storrumskontorer, så lederne er tæt på medarbejderne og omvendt.

- Thomas

Erfaren kollega med digitalt mindset

  • Der er flere indgange til stillingen, men vi forestiller os, at du har god erfaring fra en lignende rolle med bogføring fra A-Z.
  • Det er en klar fordel, hvis du er vant til at have ansvar for din egen kundeportefølje.
  • Du har erfaring med e-conomic og Business Central.
  • Det er en fordel, hvis du har kendskab til lønbogholderi, men det er ikke et krav, da vi tilpasser opgaverne afhængigt af din erfaring.

Vi håber, at du er nysgerrig på det digitale bogholderi, og at du går glad på arbejde – så skal vi nok sørge for, at du også går glad hjem.

- Thomas

Er du interesseret?

Så glæder vi os til at modtage din ansøgning og CV, som du kan sende via Ansøg her på siden. Du er også velkommen til at henvende dig direkte til recruitment manager Ida Ytterberg Jessen på tlf.: 3073 0658.

Stillingen er med ansættelse hurtigst muligt og vi indkalder løbende til samtaler.

Vi ser frem til at møde dig.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.