95 job matcher din søgning 95 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
UCL Erhvervsakademi og ProfessionshøjskoleAdjunkt/lektor til undervisnings- og udviklingsopgaver inden for webudvikling og softwareudvikling

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Odense

Vil du være med til at udvikle fremtidens webudviklere og softwareudviklere? Vil du gøre en forskel for studerende og det lokale erhvervsliv?

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole søger en adjunkt/lektor til vores to professionsbacheloruddannelser i webudvikling og softwareudvikling.

Din primære opgave bliver at varetage undervisning og vejledning på begge uddannelser. Derudover kommer du til at indgå i forskellige udviklings- og forskningsprojekter i samarbejde med vores afdeling for anvendt erhvervsforskning.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:

 • Planlægge og gennemføre undervisningen
 • Indgå i tæt koordinering af og samarbejde om læringsaktiviteter med det øvrige underviserteam
 • Planlægge og facilitere læringsaktiviteter til studerende med forskellige fagligheder og forudsætninger
Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Hjemmearbejdsplads
Coach med salgserfaring

Libranor ANS

Libranor tilbyder kurser for kvinder som kæmper med overspisning, bulimi, yoyoslankekure eller overvægt. Vi er et norskejet selskab, som blev startet op af Anita Kargård i 2018.

Libranor søger en person, som kan tage indtagssamtaler med danske (og på længere sigt engelsktalende) potentielle kursusdeltagere. Samtalerne kræver kundskab/erfaring som coach men også evner/erfaring indenfor salg.

Vi er så langt et lille team, som alle arbejder hjemmefra. Men vi er en organisation under opbygning. Fremtidsplaner indeholder blandt andet en engelsksproglig version af vores hovedkursus samt en spiseforstyrrelses-coachuddannelse. Så gode engelsk kundskaber er en fordel.

Bernina Nordic A/STekniker

Bernina Nordic A/S, Odense

Bernina Nordic tilbyder nu muligheden for at få ansvaret for vores tekniske support og reservedelslager. Den tekniske support sker i samarbejde med flere end 100 fagbutikker og førende butikskæder.

BERNINA er i branchen et kendt schweizisk high-end produkt, og har gennem årtier markeret sin innovation og topkvalitet, inden for symaskiner og overlockere til husholdning- og hobbybrug.

BERNINA er over 126 år gammelt, og er i dag fortsat ejet af den oprindelige familie, hvilket gennemsyrer kvaliteten og tankegangen i produktudviklingen af husholdningsmaskinerne.

Som nordisk importør, er vi stolte af at være en del af dette, og vil derfor gerne kunne give vores forhandlere og slutbrugere den bedst tænkelige support.

Vi søger derfor en person med gåpåmod, nytænkning og flair for teknik, men i lige så høj grad også formidling og systematisering.

Carl's Jr.Souschef - Odense

Carl's Jr.

Sætter du gæsterne først og yder den bedste service – hver gang? Har du lederevner og masser af drive?

Carl’s Jr. er en international burgerkæde med over 3.000 restauranter på verdensplan. Siden kædens etablering i USA for over 50 år siden har Carl’s Jr. været kendt for at servere store, saftige, flammegrillede burgere samtidig med, at vi leverer en service i særklasse.

Du sikrer, at restauranten lever op til Carl's Jr.’s standarder både inden for kundeservice, kvalitet, omsætning og indtjening, og du trives med at være på gulvet fremfor kontoret.

Vi tilbyder

 • Et stort ansvar med potentiale for hurtigt at vokse til næste niveau i karrieren
 • Et fantastisk fællesskab, hvor vi hjælper hinanden
 • En del af Salling Group, 100% dansk virksomhed med 33.000 kolleger i Danmark
MedComVi moderniserer MedCom kommunikationen – vil du være med?

MedCom, Odense

MedCom søger endnu en dygtig standardiseringskonsulent, der ønsker at præge den næste generation af standardiseret datadeling i den danske sundhedssektor.

Som kollega i MedCom bliver du en del af et spændende tværfagligt miljø i Syddansk Forskerpark i Odense, der arbejder efter ISO-certificeret kvalitetsstyringssystem. Du får 39 uformelle, engagerede og kvalitetsbevidste kollegaer, som vægter humor og samarbejde på tværs af kulturer og faggrupper højt. I tæt samarbejde med brugere og IT-leverandører forfølger vi målrettet en ambition om, at vores standarder skal anvendes i hele landet, for at understøtte gode patientforløb.

Som en del af MedCom tilbydes du et stærkt fagligt netværk indenfor sundheds-IT og telemedicin – både nationalt og internationalt. For at opretholde og videreudvikle et højt kompetenceniveau har du gode muligheder for efteruddannelse og kompetenceudvikling.

Hjemmearbejdsplads
Amesto AccountHouse
Remote lønkonsulent

Amesto AccountHouse

Helt ærligt. Det er lige meget, hvor du bor.

Hos Amesto AccountHouse A/S er vi betroede samarbejdspartnere for virksomheder i alle størrelser og typer. Vi håndterer alt lige fra regnskab og økonomi til HR og lønadministration, og vi er kendte for et højt kvalitetsniveau, fleksibilitet og kompetent rådgivning.

Vi søger netop nu nye kolleger, der har lyst til at blive en del af vores professionelle team med arbejdssted hjemme fra den private adresse. Det er lige meget, hvor du bor, hvis bare du brænder for at levere professionelle resultater til tiden; ligesom os!

Du kommer til at administrere lønnen for din egen portefølje af både danske og internationale kunder. Udover lønadministrationen bliver du også en tæt og betroet sparringspartner, som kan vejlede og rådgive om regler ift. overenskomst, sygedagpenge, barsel m.m.

Amesto AccountHouse
Hjemmearbejdsplads
Norva24 Danmark A/S
Strategisk salgskonsulent - Danmark

Norva24 Danmark A/S

Vil du være en del vores team og den vækstrejse, vi er på? Er du en vinder og brænder du for at opbygge stærke relationer samtidig med du etablerer og videreudvikler samarbejdet med store & landsdækkende virksomheder?

Skal emner som:

Opsøgende salg til nye storkunder – helhedsløsninger/servicekoncepter – strategiske samarbejdsaftaler – forhandling/kontraktudarbejdelse – landsdækkende kunder – arbejdsglæde – godt kollegaskab… og meget mere!

kendetegne din hverdag?

Du får en strategisk nøgleposition i virksomheden – og hele Danmark som arbejdsplads - med direkte reference til salgs- og marketingdirektøren og vil i tæt samarbejde med dine kompetente kollegaer, drive virksomhedens strategiske salg til store og landsdækkende kunder samtidig med, at du løbende afstemmer kundens forventninger internt i organisationen.

Hjemmearbejdsplads
DNS nordic IncVi søger mødebookere til vores kontor på Filippinerne, eller du kan vælge, at arbejde remotely hvorend du befinder dig i verden

DNS nordic Inc

Er du komfortabel på telefonen enten i komforten af dit eget hjem eller under varmere himmelstrøg på Filippinerne, så har vi stillingen til dig.

Du vil arbejde mandag til fredag fra klokken 08-16.00 CET, dog om fredagen kun til klokken 15.00 CET.

Hvis du arbejder på vores kontor på Filippinerne, så tilbyder vi følgende:

 • God oplæring og godt sammenhold
 • Høj grundløn
 • Refundering af flybillet
 • Bolig
 • Arbejdsvisum
 • Sygesikring
Syddansk Erhvervsskole
Kørelærer kategori C, D og E – timelærer

Syddansk Erhvervsskole

Transport & Logistik på Syddansk Erhvervsskole uddanner Danmarks dygtigste chauffører og lagermedarbejdere – vil du med på vognen?

Pga. ekstraordinære aktiviteter i efteråret søger vi kørelærer, kategori C, D og E på deltid eller fuldtid efter aftale.

I afdelingen med 17 medarbejdere arbejder vi i kreative lærerteam på et højt fagligt niveau i en hverdag med rige muligheder for at præge udviklingen af chauffør- og lageruddannelserne.

Syddansk Erhvervsskole
Undervisere til efteruddannelse – elektriker

Syddansk Erhvervsskole, Odense

Er du efter flere år som faglært elektriker, tekniker eller installatør nået til et sted i dit arbejdsliv, hvor du kunne tænke dig at dele din faglige viden og erfaring med dygtige, faglærte kolleger i branchen?

Vi har travlt med undervisningsforløb og udviklingsprojekter. Derfor har vi brug for to nye, kompetente kollegaer, der har potentialet til at blive dygtige undervisere på efteruddannelsesforløb.

Vi tænker, du har en ide om, at du vil være rigtig god til at formidle og vil trives i en ny profession i klasserummet i relationen til kursisterne og sammen med kolleger, hvor du altid kan hente pædagogisk og faglig sparring.

Hjemmearbejdsplads
Bayer A/SSERVICETEKNIKER

Bayer A/S

Dygtig servicetekniker søges til digitale løsninger på landbrugsmaskiner

Bayer A/S søger en landbrugsmaskine servicetekniker til supportering af Bayers digitale løsning til præsitions landbrug – FieldView. Opgaverne består i, at sikre FieldView brugere en gnidningsfrit tilslutning til gårdens maskinpark såsom mejetærskere, såmaskiner, marksprøjte og gødningsspredere. FieldView er et nyt innovativt digital værktøj der kan tilsluttes alle maskinfabrikater.

Bayer tilbyder stillingen med base fra hjemmekontor. Stillingen dækker hele Danmark så din lokalitet er underordnet. Du vil indgå i Bayer Crop Sciences team af cirka 30 kollegaer, som alle arbejder med Bayers løsninger indenfor planteproduktion med særlig fokus på kornafgrøder og vinterraps.

Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Tekniske rådgivere til en af verdens største IT virksomheder – hjemmearbejde

Webhelp

Er dit sabbatår lige startet eller leder du efter et job der kan booste dit CV? Så tilbyder Webhelp dig lige nu at blive en del af en global organisation, hvor service og kvalitet er i højsædet.

Vil du have et trygt job i et trygt miljø? Lige nu leder vi efter flere servicemindede medarbejdere, der på sigt kommer til at arbejde fra vores kontor i København

Webhelp Nordic

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder. Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Hjemmearbejdsplads
The Happy BeaversFleksibelt fjernjob: Dansktalende copywriter/tekstforfatter/redaktør

The Happy Beavers

Leder du efter et seriøst, godt betalt job, der kan udføres fra ethvert sted i verden?

Så er vi glade for at byde dig velkommen til THE HAPPY BEAVERS!

Vi er en international digital virksomhed til skabelse af digitalt indhold på flere sprog, der tilbyder oversættelser, tekstforfatning, redigering og korrekturlæsning.

Vi er i øjeblikket på udkig efter en erfaren danskstalende tekstforfatter/redaktør, som hovedsagelig vil være ansvarlig for at skrive og redigere tekster til forskellige formål.

ALDI Danmark1. assistent - Hjallesevej

ALDI Danmark, Odense

Hvis du har lederpotentiale, så er det måske dig, der kan passe på nøglerne til butikken, når chefen ikke er der? Det giver dig en vigtig rolle, for kollegaerne vil kigge i din retning, når chefen er væk, og der skal træffes beslutninger.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
AIR SUPPORT A/SWPF-udvikler til vores flight planning platform

AIR SUPPORT A/S, Odense

Vi søger en erfaren WPF-udvikler til at hjælpe os med at videreudvikle den software, der dagligt holder vores kunders fly i luften.

Du vil indgå i en udviklingsafdeling på ca. 20 medarbejdere, som arbejder i mindre agile teams med dedikerede SCRUM masters tilknyttet. Vi arbejder altid med de nyeste teknologier og værdsætter at vidensdele på tværs af teams.

Du kommer primært til at arbejde på vores flight planning platform og skal være med til at opkvalificere hele produktporteføljen til vores nye softwareplatform. Samt være med til at drive arkitekturen fremad.

”I AIR SUPPORT får man en arbejdsplads, der interesserer sig for, og tager sig godt af sine ansatte.” Mikas, Software Developer.

Syddansk Erhvervsskole
Underviser til elektrikeruddannelsen – grundforløbet

Syddansk Erhvervsskole

Er du efter flere år som faglært elektriker nået til et sted i dit arbejdsliv, hvor du kan tænke dig at dele din faglige viden og entusiasme med den næste generation af dygtige elektrikere? Og kan du motivere de unge eller har du en idé om, at du vil være rigtig god til det?

Så læs videre om din mulighed for at blive underviser på elektrikeruddannelsen på Syddansk Erhvervsskole i Odense. Du kan byde ind på vores rejse, hvor vi er på vej til at blive det fynske fyrtårn, når det gælder uddannelse af lærlinge og samarbejde med virksomheder i branchen om efteruddannelse og udviklingsprojekter.