51 jobannoncer matcher din søgning 51 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Kollegiernes Kontor I København (KKIK)

Ejendomsservicetekniker eller erfaren ejendomsfunktionær

Til den selvejende institution Kagså Kollegiet søges en ejendomsservicetekniker eller en erfaren ejendomsfunktionær. Kollegiet består af 308 lejemål, der er beliggende på et stort åbent område.

Arbejdsområder:

  • Pleje, vedligeholdelse og renholdelse af grønne områder
  • Snerydning samt ”snevagt”
  • Tjek og eftersyn af maskinparken

Vi tilbyder et spændende job med alsidige arbejdsopgaver og mange udfordringer, løn og ansættelsesforhold efter overenskomst samt gode kollegaer.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Regnskabsspecialist til vores faglige udviklingsafdeling

Hele landet

Brug din viden om og indsigt i årsregnskabsloven til at gøre Danmarks førende SMV-revisorer og vores værktøjer endnu bedre.

Som regnskabsspecialist i Beierholm skal du hjælpe med at styrke og videreudvikle det regnskabsfaglige område til gavn for kollegaer og kunder.

Du bliver en del af et team med kompetente og fagligt stærke kollegaer, som servicerer, rådgiver og underviser revisorer inden for regnskab, revision, bæredygtighed, selskabsret m.v.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Q-Park Operations Denmark A/S

Regnskabsmedarbejder

Søborg

Vi søger en passioneret og resultatorienteret bogholder, der leverer kvalitet og præcision uden at gå på kompromis med hastigheden.

Vi tilbyder ikke kun et job, men work/life balance, hvor du kan trives. Du vil opleve frihed under ansvar, muligheder for personlig og faglig udvikling, socialt samvær på tværs af afdelingerne samt en konkurrencedygtig løn inklusive pensions- og sundhedsordning.

Opgaverne koordineres med dine økonomikolleger og din chef, og der er gode muligheder for at få indflydelse på sammensætningen af arbejdsopgaverne.

Ferrosan Medical Devices A/S

Category Manager

Søborg

Do you want to be responsible for developing our Sourcing of Packaging and Raw materials to new heights? Do you want to make a difference for patients undergoing surgery by securing the compliance of the medical devices used by healthcare professionals?

We offer an inclusive workplace with the opportunity to have real impact and a development curve, that you can steepen in the pace, that is suitable to you. You will meet a DK rooted company growing in number of international colleagues and a way of working, where hybrid, digital, learning and innovation are key words. And we take pride in having fun.

Politiets Efterretningstjeneste

Strategiske udbudskonsulenter til PET

Søborg

Kan du lide at udarbejde og indgå unikke kontrakter? Kan du lide at gennemføre dine egne forhandlinger? Har du lyst til at være en del af en fantastisk organisation?

Vi søger en kollega, som har lyst til at arbejde med udarbejdelse, indgåelse og forhandling af kontrakter med både danske og udenlandske leverandører indenfor IT-området. Du vil blive en del af et team, hvor hver dag indeholder nye opgaver, der ofte skal løses i tæt samarbejde med resten af huset. Du bliver en integreret del af teamet og får hurtigt ansvar for din egen portefølje af opgaver.

Politiets Efterretningstjeneste

Økonomiassistenter til PET’s Regnskabssektion

Søborg

Vi tilbyder dig en rolle som økonomiassistent i en sektion, hvor du bidrager til at udvikle teamets opgaver og understøtte alle PET’s medarbejdere med fakturaer, tjenesterejseafregninger og anlæg.

Vi er i gang med en spændende proces, hvor regnskabet skal hjemtages til PET. Dette involverer, at hele bogholderiet overdrages fra Rigspolitiet til PET. Du bliver derfor en del af udviklingsprocessen i etableringen af en ny regnskabssektion med alle bogholderiopgaver in house.

Kompetent søger for Toyota Danmark A/S
Gem
Kompetent

Senior Financial Controller

Søborg

Er du klar til at sætte dit præg på finansverdenen inden for en af bilindustriens mest anerkendte virksomheder?

I denne centrale rolle i Finance & Accounting-teamet bliver du en væsentlig bidragsyder og en drivende kraft inden for dine ansvarsområder. Dit bidrag vil være afgørende og bidrage til at skabe merværdi i tæt samarbejde med andre afdelinger med det overordnede formål at forbedre virksomhedens finansielle præstation og understøtte operationelle såvel som strategiske målsætninger.

Kompetent
Norsk Elkraft Danmark A/S

Porteføljekoordinator

Søborg

Vi er på jagt efter en passioneret og engageret porteføljekoordinator, som er dygtig til kommunikation i skrift og tale. Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

  • Proaktiv telefonisk kontakt med vores eksisterende B2B-kunder.
  • Vedligeholde og udvikle kunderelationer.
  • Skriftlig kommunikation i form af nyhedsbreve, sociale medier etc.

Vi værdsætter vores medarbejdere, og derfor tilbyder vi en række fordele, herunder sundhedsforsikring, pensionsordning og adskillige sociale arrangementer.

Semler Gruppen

Servicerådgiver til Audi Gladsaxe - En del af Semler Mobility

Søborg

Er du klar til at være en del af styringen på Danmarks største Audi værksted med dedikerede og professionelle kolleger?

Dine arbejdsopgaver er:

  • En del af den daglige produktion
  • Udregning af tilbud til kunder og fakturering

Hos Semler Mobility Audi Gladsaxe gør vi meget for, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde, og du vil blive en del af en stor og dedikeret organisation.

Semler Gruppen
ISS Facility Services A/S

Receptionist til Søborg

Til vores kunde beliggende i Søborg søger vi en serviceminded, positiv og udadvendt receptionist, som formår at levere et højt serviceniveau til vores kunder, gæster til huset og via telefonomstillingen. I receptionen er du ”point of contact”, hvorfor din rolle er altafgørende for serviceoplevelsen, når der kommer henvendelser.

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

Du bliver vores kundes ansigt udadtil. Blandt dine primære opgaver skal du – udover at tage imod henvendelser – behandle emails, booking af mødelokaler og forplejning samt sikre en daglig drift af de mange ad hoc-opgaver, som løbende kommer ind eksempelvis; oprettelse af adgangskort samt udlån af cykler og udlån af skabe i omklædningsrummet.

ISS Facility Services A/S
MT Højgaard A/S

Lønkonsulent

Søborg

Sammen med tre andre erfarne lønkonsulenter bliver du en del af et stærkt team, som håndterer alle de lønrelaterede opgaver. Jeres primære opgave er at sikre korrekt behandling af løn til MT Højgaard Danmarks 1600 funktionærer og timelønnede.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job med mulighed for indflydelse og for at arbejde bredt og selvstændigt med arbejdsopgaverne.Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor dialog, samarbejde, udvikling og indflydelse er væsentlige nøgleord – med et fokus på, at arbejds- og privatliv passer sammen.

Q-Park Operations Denmark A/S

Kundeservicemedarbejder til telefoniske henvendelser

Søborg

Vi søger en selvstændig og serviceminded kollega med en positiv attitude og myndig telefonstemme. I teamet taler vi dagligt i telefon med bilister, der har modtaget en parkeringsafgift, og selvom det ikke er sikkert, at bilisten bliver tilfreds med udfaldet af samtalen, er vores fornemmeste opgave at sørge for, at vedkommende er tilfreds med den måde, vi har behandlet henvendelsen på.

I vores erfarne team, bestående af fire kundeservicemedarbejdere og en supervisor, hjælper og støtter vi hinanden for at komme i mål. Opgavelisten er lang, og sammen koordinerer vi alt fra den daglige fordeling af arbejdsopgaver til ferieplanlægning

Darios Truffles ApS

Operations Associate

Søborg

Dario's Truffles er førende leverandør i Norden af de fineste trøfler, og vi betjener et eliteklientel, herunder toprestauranter og eksklusive detailbutikker.

I rollen som Operations Associate vil du være ansvarlig for daglig kundekontakt, lagerstyring, inklusiv ordrehåndtering og levering af vores produkter for at sikre den bedst mulige kundeoplevelse.

Med fleksible arbejdstider tilbyder denne fuldtidsstilling en balanceret tilgang til arbejde og privatliv samtidig med, at den giver rigelige muligheder for karrierevækst.

Darios Truffles ApS
Semler Gruppen

Kunderådgiver til landsdækkende kundecenter hos Semler Gruppen

Søborg

Vil du have chancen for at blive en del af en aldeles fremragende arbejdsplads, hvor vi yder en fantastisk kundeservice og samtidig vægter det sociale utrolig højt? Er du udadvendt og serviceminded, så er muligheden her nu!

Du vil blive en del af en stor veletableret organisation med mange gode kolleger, velordnede forhold og en lang række personalegoder udover en løn som er overensstemmelse med dine kvalifikationer, og en attraktiv pensionsordning og sundhedssikring.

Semler Gruppen
Ferrosan Medical Devices A/S

Facility and Maintenance Technician

Søborg

Do you want to be a part of Technical Support in a company with a unique impact on global healthcare? Here you will not only get to impact the production and development of our products; you will also have every opportunity to develop and grow your own skills.

You will work closely together with engineers, technicians, and facility to ensure maintenance of the whole site and coordinate with various internal and external stakeholders to keep our buildings and production facility up to date and in compliance. Overall, you are the go-to-person in all matters related to facility.

Canon Danmark

Debitor Specialist

Søborg

Se video om Canon Danmark som arbejdsplads

Er du erfaren debitor specialist med flair for tal og Excel? Så er du måske vores nye kollega!

Du får ansvaret for en pulje af vores kunder for at sikre rettidig betaling, og en passende kredit for at minimere tab.

Vi garanterer, at du får en inspirerende hverdag i et uformelt miljø, med masser af udfordringer og spændende opgaver – på en arbejdsplads med en særlig kultur.

Canon Danmark
GEA Process Engineering A/S

Økonomielev

Søborg

Som elev vil du få en grundig oplæring hos os i vekselvirkning med skoleophold. Du vil indgå i et stærkt hold af engagerede og hjælpsomme kolleger, som både stiller krav og gerne vil lære fra sig. Du vil i takt med din uddannelse og tilegnelse af viden og færdigheder få mere og mere selvstændigt ansvar.

Se video om GEA Process Engineering A/S som arbejdsplads

Som økonomielev hos GEA får du desuden også ansvaret for dine egne opgaver. Opgaveansvar vil blive tildelt gradvist i løbet af elevtiden under hensyntagen til dine kompetencer og udvikling i øvrigt. Som en del af dit elevforløb bliver du tilknyttet en fast vejleder, der hjælper dig godt fra start og introducerer dig til firmaet og dine nye kolleger.

GEA Process Engineering A/S
Gem
Jyske Bank

Bankrådgiver - kom med på holdet i Jyske Bank med en 4 eller 5 dages arbejdsuge

Lyngby

Motiveres du af at yde give kunderne den bedste oplevelse så de virkelig føler, at vi mener det når vi siger at, ”vi vil have den højeste kundetilfredshed blandt landets banker”? Vi giver dig fleksibilitet til, at du kan vælge, om du vil arbejde 4 eller 5 dage om ugen og fleksibilitet til at have ml. 32 eller 42 timer.

Dine vigtigste opgaver bliver at:

  • Yde personlig rådgivning til privatkunder
  • Være opsøgende og imødekommende
Jyske Bank
Lån & Spar Bank

Finansiel rådgiver til Rådgivningscenter Søborg

Søborg

Har du et højt drive og vil du være en del af en afdeling med stort vækstpotentiale? Og trives du med en kundeportefølje med fokus på helhedsrådgivning?

Vi oplever stor kundetilgang, som kan mærkes i dagligdagen. Derfor søger vi en finansiel rådgiver til afdelingen, der kan give vores mange attraktive akademiske kunder fra Københavnsområdet en solid rådgivning.

Lån & Spar Bank
MT Højgaaard Holding

Vi søger en Forsikringskonsulent med interesse for bygge- og anlægsbranchen

Søborg

MT Højgaard koncernen er en af Danmarks førende bygge- og anlægsvirksomheder, og vores forsikringsprogram er både spændende og omfattende. Vi har brug for en ny kollega der skal have ansvaret for at drifte og udvikle vores forsikringsprogram, og som samtidig også har flair for at samarbejde med koncernens øvrige selskaber og medarbejdere.

Vi tilbyder en arbejdsplads med konkurrencedygtige løn- ansættelsesvilkår, som er tilpasset dit kompetence- og erfaringsniveau. Vi lægger vægt på frihed under ansvar og et godt arbejdsmiljø, hvor du i høj grad selv har mulighed for at designe indholdet af din stilling.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV