12 jobannoncer matcher din søgning 12 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Balder Danmark

Teamleder, Ejendomsadministration

København V

Som teamleder i Kundeafdelingen hos Balder har du et stort ansvar og stor frihed til at gøre en positiv forskel for mange mennesker. Du arbejder gennem dine medarbejdere med at sikre, at vores kunder (lejere) har et trygt og dejligt hjem, hvor tingene fungerer.

Du bliver en ud af 3 teamledere i kundeafdelingen og får ansvaret for 5-8 medarbejdere, som skal varetage ejendomsadministrationen på Balders ejendomme, så som udarbejdelse af forbrugsregnskaber, opkrævningskørsel, lejereguleringer, rykker- og ophævelsesprocedurer, inkassosager samt bogføring og diverse kontroller.

Balder Danmark
Industriens Uddannelser

Kickstart din karriere: Bliv vores næste kontorelev i hjertet af København!

København V

Vi søger vores næste elev til kontoruddannelsen med speciale i administration.

Som kontorelev hos os, får du 80 engagerede, kompetente kollegaer, der arbejder med at administrere og udvikle erhvervsuddannelser og arbejdsmarkedsuddannelser til hele industriens område.

Vi har kontor i hjertet af København, vi har højt humør og her er gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi hjælper hinanden, deler vores viden og sætter pris på vores gode omdømme og vores uformelle arbejdsmiljø.

Jordan Advokatpartnerselskab

Ejendomsdriftsleder til ejendomsadministrationen

København V

Har du evnerne til at holde mange bolde godt og sikkert i luften, så tilbyder vi en stilling, hvor det vil være en kernekompetence.

Opgaver:

  • Optimering, samt drift og vedligeholdelse af ejendommene, herunder udarbejde vedligeholdelsesplaner sammen med eksterne rådgivere,
  • Deltage i projektledelse af bygge- og renoveringsopgaver, i samarbejde med eksterne rådgivere, herunder økonomistyring af projekter,
DGI
Gem
DGI

Kontorelev

København V

Kan du lide at være med til at yde god service? Kan du holde tungen lige i munden, når det går stærkt? Kan du tage initiativ?

Du vil i løbet af uddannelsen opnå kompetence indenfor det administrative arbejdsområde samt betjening af frivillige og foreninger (kundekontakt). I den forbindelse vil du blive en kompetent bruger af vores IT-systemer (fakturahåndtering, hjemmeside, dokumenthåndtering, CRM, DGI Media m.v.) og der vil undervejs blive sat fokus på administrations-, kommunikations- og økonomiopgaver.

DGI
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
DGI Storkøbenhavn

Udviklingskoordinator til Kanalbyens IF

København SV, København V

Brænder du for foreningsidræt og udvikling, og kan du rekruttere medlemmer samt motivere trænere og frivillige? Så er det måske dig, vi leder efter!

Til at sikre succes med dette projekt søger vi en udviklingskoordinator til at samarbejde med bestyrelsen om at drive, organisere og udvikle bæredygtige lokalt forankrede fællesskaber.

Vi tilbyder en stilling med stort ansvar, ejerskab og indflydelse på foreningens udvikling.

DGI Storkøbenhavn
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Deichmann Sko

Projektkoordinator / ekspansionsassistent

København V

Er du god til at holde overblik, sikre struktur og er dit servicegen udover det sædvanlige?

Til vores skandinaviske hovedkontor søger vi en omhyggelig og serviceorienteret kollega til vores bygge- og ekspansionsafdeling. Stillingen er organisatorisk placeret i vores byggeafdeling og man refererer til lederen af denne afdeling. 50% af arbejdstiden ligger i ekspansionsafdelingen.

Din arbejdsdag vil primært foregå på kontoret med pc og mobil som dine arbejdsredskaber. Der vil være mulighed for at arbejde hjemmefra ind imellem efter nærmere aftale.

Voldgiftsnævnet
Gem

Jurist ved Voldgiftsnævnet

København V

Vi søger en dygtig jurist, der er klar til et spændende job inden for voldgift og tvisteløsning – med varierende opgaver og gode kolleger.

Indrykket:
Hentet fra Nordiske Medier

Sagsbehandler til Arbejdsmarkedets Feriefond

København V

Arbejdsmarkedets Feriefond er en selvejende statslig institution og offentlig myndighed, der varetager en række større vejlednings- og...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV