Jordan Advokatpartnerselskab
København V

Ejendomsdriftsleder til ejendomsadministrationen

Har du evnerne til at holde mange bolde godt og sikkert i luften, så tilbyder vi en stilling, hvor det vil være en kernekompetence.

Vi er et mindre advokatkontor på Vesterbro i København, som arbejder med rigtig meget fast ejendom – vi administrerer bolig- og erhvervsudlejningsejendomme, primært beliggende i Storkøbenhavn.

Vi leverer et fuldt servicekoncept indenfor drift, administration og udvikling af fast ejendom med dygtige kollegaer i spidsen. Vores nuværende ejendomsdriftsleder har, efter mange gode år hos os, besluttet at gå ned i tid og efter en aftalt plan at aflevere depechen til en ny kollega.

Vi har et rigtig godt team i vores ejendomsadministration, vi har sjove sociale arrangementer, og vi er – hvis vi selv skal sige det – søde og sjove at arbejde sammen med.

Har du en teknisk sans og befinder du dig godt med mange forskellige faggrupper og motiveres du på en arbejdsplads med mange spændende og udfordrende opgaver, så send os rigtig gerne en ansøgning.

Dine kollegaer vil omfatte både jurister, tekniske og administrative medarbejdere. Du får en meget central rolle i den daglige administration af de ejendomme, som vi administrerer, og som omfatter alt fra mindre til store udlejningsejendomme for enkeltpersoner til professionelle investorer og fonde.

Som eksempler på hvad dine primære arbejdsopgaver vil være, kan nævnes:

  • Optimering, samt drift og vedligeholdelse af ejendommene, herunder udarbejde vedligeholdelsesplaner sammen med eksterne rådgivere,
  • Deltage i projektledelse af bygge- og renoveringsopgaver, i samarbejde med eksterne rådgivere, herunder økonomistyring af projekter,
  • Løbende kontakt til eksterne leverandører og håndværkere, herunder igangsætte og kontrollere udført arbejde, samt løbende dialog med lejere,
  • Løbende opfølgning på driftsbudgettet, samt deltagelse i udarbejdelse af disse,
  • Dialog med erhvervslejere i forbindelse med ombygninger og særindretninger, samt gennemførelse af ind- og udflytninger i erhvervslejemål som bolig,
  • Håndtering af skadessager mv.

Vi søger en kollega, som er engageret, målrettet og som kan arbejde både selvstændigt og i teams med andre kollegaer. Du kan bevare overblikket samtidighed med at du holder humøret højt.

De primære kompetencer vi ser, at du skal have vil være:

  • Uddannet bygningsingeniør, -tekniker eller -konstruktør med kendskab til Bygningsreglementet
  • Have erfaring med bygningsvedligeholdelse
  • Have forståelse for tekniske installationer
  • Være vant til at være i tæt dialog med håndværkere og tekniske rådgivere
  • Have ledelseserfaring og være en stærk holdkaptajn
  • Have talent for at organisere og planlægge samt at have en god økonomisk forståelse
  • Være udadvendt og forstå at navigere i interessefeltet mellem ejendomsejere og -lejere
  • Være en erfaren IT-bruger, evt. med kendskab til UNIK Bolig 4, og med kendskab til lejelovgivningen og lejekontrakter

I dag arbejder du med Facility Management hos en anden ejendomsejer eller -administrator, eller du leder en serviceafdeling hos en mellemstor bygge- og/eller installationsvirksomhed.

Hos os får du mulighed for personlig og faglig udvikling. Vi lægger vægt på at yde et kvalificeret og professionel stykke arbejde i et behageligt arbejdsmiljø samtidigt med, at vi går op i at have det sjovt sammen.

Vores kontor er beliggende på Vesterbrogade 33, København V, tæt på offentlig transport. Vi tilbyder fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejdsdage.

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside www.stenohus.dk.

Løn efter kvalifikationer. Tiltrædelse snarest.

Er du interesseret i ovennævnte stilling, så send os din ansøgning og CV til job@stenohus.dk, att.: Advokat og partner Henriette Jordan. Ansøgninger behandles løbende.