12 jobannoncer matcher din søgning 12 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Finanstilsynet

Vil du være med til at sikre forbrugerbeskyttelsen på det finansielle område?

København K

Vi søger en dygtig og erfaren jurist eller lignende til Finanstilsynets Kontor for Forbrugerspørgsmål og Finansielle Formidlere, som brænder for at holde øje med forbrugerbeskyttelsen på det finansielle område, særligt på pensionsområdet.

Du vil skulle undersøge, om pensionsselskaberne overholder de forbrugerbeskyttende regler på pensionsområdet. Det kan ske både ved skrivebordsundersøgelser og ved inspektioner i virksomhederne.

Din hverdag vil foregå i et hus, hvor der er et højt aktivitetsniveau, men også en uformel stemning og et rart arbejdsmiljø.

Finanstilsynet

Medarbejdere til tilsynet med markedet for kryptoaktiver og betalingstjenester

København K

Bitcoin, blockchain, decentral finans og stablecoins fylder i stigende grad i diskussionen om fremtidens finansielle markeder. Vil du fordybe dig i disse koncepter og spille en afgørende rolle i at udvikle og drive tilsynet med et spændende og dynamisk område? Og vil du også bidrage til tilsynet med betalingstjenester?

Vi har et internt karriere- og kompetenceprogram, og når det kommer til arbejdsvilkår, er vi også en attraktiv arbejdsplads.

Finanstilsynet

IT-revisor til tilsyn med den finansielle sektor

København K

Vil du være ekspert i IT-lovgivning og IT-sikkerhed i den finansielle sektor? Vil du samtidig være med til at sikre, at de danske finansielle virksomheder kan modstå cyber- og informationssikkerhedstrusler – og dermed i sidste ende beskytte den finansielle stabilitet?

Din vigtigste opgave bliver at udføre IT-inspektioner i Danmarks største banker, datacentraler mv. sammen med dine kolleger. Inspektionerne rapporteres til den øverste ledelse i virksomhederne, og konklusionerne offentliggøres.

Flying Tiger Copenhagen

Demand Planner

Copenhagen

Are you a planner at heart and driven by generating accurate forecasts ensuring we have the right products in the right quantity and at the right time?

Monitoring our forecasting efforts, you'll analyze historical data and market trends to predict future demand patterns, facilitating informed decision-making across our organization. Collaborating closely with cross-functional teams, you'll coordinate replenishment activities and drive continuous process improvements to optimize our supply chain efficiency.

Netcompany A/S

Financial controller til Payroll og Group Accounting

København K

Vi leder efter en Financial Controller, der er målrettet og har et ønske om at udvikle sig.

Du er klar til at være en central rolle i at sikre en korrekt håndtering af løn samt rettidig og præcis rapportering til myndigheder og ledelsen. Du har en stor interesse for løn, revision og generel compliance.

Du får mulighed for at opnå læring og samarbejde internationalt med kolleger på tværs af kulturer og nationaliteter, da vi som international virksomhed har kontorer i mange lande.

Kriminalforsorgen

Energiske og engagerede medarbejdere til Koncern Økonomi i kriminalforsorgen

København K

Vil du med ”inden for murene” og prøve kræfter med spændende og vigtige projekter inden for økonomistyring? Er du nysgerrig på et område, som de fleste har meninger om, men som de færreste kender indefra?

Vi søger 1-2 nye kollegaer til Budgetenheden, der kan bidrage til effektive budgetprocesser, udarbejde solide økonomiske analyser, skrive relevante sags- og beslutningsoplæg, samt sikre formidling af strategiske problemstillinger til kriminalforsorgens ledelse.

Vi er ambitiøse, men vi prioriterer tid til et godt grin og det gode samarbejde i kontoret – og med dem, vi arbejder sammen med.

Finanstilsynet

Tilsyn med bankernes rapportering om bæredygtighed og finansielle forhold

København K

Vil du være med til at sikre finansiel stabilitet og en sund finansiel sektor?

Du vil skulle varetage mange forskellige opgaver knyttet til finansiel og ikke-finansiel rapportering for de danske kreditinstitutter efter både internationale IFRS-standarder og de kreditinstitutspecifikke danske regnskabsregler, herunder de nye regler om bæredygtighedsrapportering.

Vi har et internt karriere- og kompetenceprogram, og når det kommer til arbejdsvilkår, er vi også en attraktiv arbejdsplads.

LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

APC Forsikringsmæglere A/S

Mæglerassistenter søges til vores Rådgivningscenter for firmapension

København K

Vi søger dedikerede og erfarne mæglerassistenter til at styrke vores team og sikre en effektiv og velorganiseret indtegningsproces for vores firmapensionskunder.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. at administrere og koordinere indtegningsprocessen for medarbejdere samt at sikre korrekt dokumentation og håndtering af administrative opgaver.

Du har en relevant uddannelse eller har en pensionsviden svarende til Forsikringsakademiet niveau 4,23 – Firmapension.

APC Forsikringsmæglere A/S
APC Forsikringsmæglere A/S

Talentfuld Analytiker

København K

Vi søger en analytiker, som kan udarbejde analyser og materiale, der kan bruges overfor potentielle virksomhedskunder.

I din dagligdag vil du kommunikere med kollegaer fra forskellige afdelinger og eksterne samarbejdspartnere. Arbejdsopgaverne giver dermed en berøringsflade med mange afdelinger i virksomheden, som bidrager til et indgående kendskab til APC og vores samarbejdspartnere.

Din daglige gang vil være på kontoret i København, tæt ved Christianshavns metro i nye og pæne lokaler.

APC Forsikringsmæglere A/S

Økonom til tilsynet med realkreditinstitutter

København K

Kunne du tænke dig at føre tilsyn med de største og vigtigste virksomheder indenfor ejendomsfinansiering i Danmark?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV