5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Finanstilsynet

Kontorchef med ansvar for tilsynet med skadesforsikringsselskaber

København K

Motiveres du af komplekse og udfordrende faglige problemstillinger, samtidig med at du er god til at inspirere, motivere og udvikle andre mennesker? Og brænder du for at sikre beskyttelsen af forsikringstagernes interesser og bidrage til berettiget tillid til de finansielle virksomheder? Så har du forudsætningerne for at få succes som kontorchef med ansvar for tilsynet med skadesforsikringsselskaber.

Du har det overordnede faglige ansvar, og vi forventer, at du sætter en klar ramme og struktur for arbejdet, og dermed bidrage til realiseringen af Finanstilsynets mission om at arbejde for finansiel stabilitet og tillid til de finansielle virksomheder og markeder.

Kriminalforsorgen

Erfaren udbudskonsulent søges til overraskende anderledes it-udbud

København K

Motiveres du af at gennemføre og selv at have ansvaret for komplekse it-udbud? Vil du samtidig være en del af en afdeling med stærke juridiske og it-mæssige fagligheder og have fleksible arbejdsforhold? Så er stillingen hos os et rigtig godt bud på dit næste job.

En central opgave vil være at agere rådgiver og sparringspartner på udbudsområdet både for vores tætte samarbejdspartnere i Center for It og Digitalisering, men også for dine øvrige kollegaer i Koncern Indkøb.

Kriminalforsorgen

Energiske og engagerede medarbejdere til Koncern Økonomi i kriminalforsorgen

København K

Vil du med ”inden for murene” og prøve kræfter med spændende og vigtige projekter inden for økonomistyring? Er du nysgerrig på et område, som de fleste har meninger om, men som de færreste kender indefra?

Vi søger 1-2 nye kollegaer til Budgetenheden, der kan bidrage til effektive budgetprocesser, udarbejde solide økonomiske analyser, skrive relevante sags- og beslutningsoplæg, samt sikre formidling af strategiske problemstillinger til kriminalforsorgens ledelse.

Vi er ambitiøse, men vi prioriterer tid til et godt grin og det gode samarbejde i kontoret – og med dem, vi arbejder sammen med.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Finanstilsynet

Vil du være med til at sikre forbrugerbeskyttelsen for pensionstagerne?

København K

Vi søger en dygtig og erfaren kollega til Finanstilsynets Kontor for Forbrugerspørgsmål og Finansielle Formidlere, som brænder for at holde øje med forbrugerbeskyttelsen på pensionsområdet.

Kontoret består af 22 dygtige, effektive og engagerede medarbejdere, som fører tilsyn med, at de finansielle virksomheder m.fl. efterlever forbrugerbeskyttelsesreglerne på det finansielle område, laver lovgivning samt behandler ansøgninger om tilladelse som finansiel formidler, forbrugslånsvirksomhed m.v.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV