174 jobannoncer matcher din søgning 174 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Erhvervsministeriet

Sekretær for ministeren til Erhvervsministeriets departement

København

Er du struktureret og kvalitetsbevidst? Trives du med at arbejde selvstændigt og have ansvar, og kan du navigere i en travl hverdag og samtidig yde høj service?

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • Kalenderstyring og mødebooking
  • Indsamling og klargøring af ministerens mødemateriale
  • Praktisk bistand i forbindelse med bestilling af rejser samt håndtering af udgiftsbilag
Industriens Pension

Du af alle ved, hvor vigtig den rette hjælp og rådgivning er - Bliv Teamleder hos os

København K

Tager du nogle gange dig selv i at stirre tomt ud i luften, fordi du længes efter at kunne udforske flere og nye facetter af ledelse? Og går du i dit stille sind og drømmer om at dykke ned i nye fagområder?

Hvad nu, hvis vi fortæller dig, at du hos os ikke bare er teamleder for dit eget team? Du er også en del af et tæt makkerskab, der i fællesskab leder Medlemsservice og Virksomhedsservice-afdelingens ca. 50 knalddygtige medarbejdere.

Så gør dig klar til at møde både sagsbehandlere, kunderådgivere og phonere – der tæller alt fra de unge arbejdsomme studerende i start 20’erne til de garvede og skarpe hjerner i 60’erne.

Industriens Pension
Dansk Flygtningehjælp

International Business Controller

Copenhagen

The purpose of the position is to provide proactive financial controlling related to DRC’s projects, along with the necessary operational support to our country offices, such as informing and advising on financial risks.

The Department of Finance, Supply Chain and Risk (FRISC) consists of more than 70 colleagues divided into 4 divisions. You will be part of the Business Controlling Section, under the Operational Finance Division, that consists of 12 dedicated Business Controllers working together as partners to our DRC Operations in over 40 countries.

Økonomistyrelsen

Finansministeriets Koncernøkonomi søger dygtig controller til den regnskabsmæssige koordinering af ministerområdet

København K

I controllingteamet i Koncernøkonomi er vores vigtigste opgave at sikre, at regnskabet er retvisende hver måned, kvartal og år. Herudover lægger vi vægt på, løbende at arbejde med, hvordan vi kan effektivisere og målrette vores controlling bedst muligt.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, der er præget af en uformel tone og et højt fagligt niveau. Vi har et stort og systematisk fokus på kontorets samlede udvikling såvel som den enkeltes faglige udvikling og performance.

Slots- og Kulturstyrelsen

Ejendomstekniker

København K

Vil du være med til at sikre den tekniske drift på Det Kongelige Teater og dagligt fornemme scenekunsten udfolde sig? Som ejendomstekniker bliver du en del af en teknikergruppe i enten Skuespilhuset eller Operaen og til dels på Gamle Scene i forbindelse med vagtordningen.

I det daglige kommer du til at servicere mange af ejendommenes tekniske basisinstallationer, og det er derfor vigtigt, at du har en god bred teknisk forståelse og et åbent sind overfor nye opgaver og udfordringer.

Vi er et godt team i udvikling, der værdsætter humor, ærlighed, åbenhed og en konstruktiv tilgang til opgaverne.

Slots- og Kulturstyrelsen
Prokura A/S

Office Assistant

Copenhagen

Are you a master of organization with attention to detail and a strong customer service orientation? Join our dynamic and friendly organization, reporting to our Executive Assistant & Office Manager, and contribute to the smooth day-to-day operations.

Your main areas of responsibility:

  • Maintain office cleanliness, set up/clear catered meals, prepare meeting rooms, manage post/packages, and support colleagues.
  • Act as the receptionist, handle visitors, couriers, and calls.
  • Assist with purchasing office supplies and groceries and coordinate with landlords, IT support, and suppliers.
Moment søger for Monies A/S
Gem

Chief Accountant til smykkeproducent

København

Kan du varetage det selvstændige ansvar for økonomi og regnskab? Og har du modet til at være visionær og tænke stort?

Efter flere år med vækst søger Monies en ansvarsfuld og innovativ Chief Accountant, der kan være med til at professionalisere økonomiafdelingen samt udleve ambitionerne om forsat vækst og udviklingen af e-commerce.

Med direkte reference til Sara Warming, administrerende direktør, bliver du som Chief Accountant i Monies, ansvarlig for opgaver vedrørende virksomhedens økonomi, regnskab og daglige bogholderi. Derudover vil du medvirke til at Monies opnår sine strategiske målsætninger om fremtidig succes, ved at være proaktiv og nysgerrig på forretningen og produkterne.

Hartmann's ApS

Juveler Hartmann´s søger indkøber

København K.

Som indkøber hos Hartmann’s får du en unik og sjælden indsigt i en yderst interessant branche og virksomhed. Du vil have en bred vifte af spændende opgaver og udvikling, i samarbejde med afdelingen og dens leder.

Overordnede Opgaver

  • Bestilling og sourcing af varer
  • Modtagelse og kvalitetstjek
  • Styring af varelager
  • Leverandørkontakt
  • Ad hoc-opgaver og projekter

Vi er på en spændende vækstrejse, hvor der foruden ambitioner også gives plads til diversitet, personlighed og til at lære noget nyt.

Miljøministeriets departement

Dygtig generalist til koordineringsopgaver i Anlægssekretariatet

København K

Stillingen vil bl.a. indeholde:

  • Koordination af tværfaglige sager, både internt i Miljøministeriet og med øvrige ministerier.
  • Opgaver relateret til offshore VE, herunder havvind og Power-to-X.
  • Bidrage til optimering og strømlining af processer med henblik på at fremme den grønne udbygning i Danmark.

Stillingen indebærer også, at du skal varetage Miljøministeriets interesser i forskellige tværministerielle processer og projekter. Stillingen indebærer derfor at opbygge relationer til en række samarbejdspartnere i andre ministerier og myndigheder.

Miljøministeriets departement
Kristeligt Dagblad

Office manager

København K

Er du udadvendt og smilende, og kan du tage ansvaret for et godt kontormiljø? Så er det dig, vi søger som daglig leder af den administrative og praktiske gang på avisens domicil.

Kristeligt Dagblad er en arbejdsplads med flotte trivselsmålinger og gode og hjælpsomme kolleger. Som office manager kommer du til at varetage den daglige ledelse af receptionen og være i tæt kontakt med mediehusets mange medarbejdere og samarbejdspartnere.

Økonomistyrelsen

Finansministeriets Koncernøkonomi søger ambitiøse og talstærke økonomipartnere

København K

Har du lyst til at arbejde i en af statens bedste økonomienheder? Så skal du søge jobbet i Finansministeriets Koncernøkonomi, hvor vi lige nu søger nye økonomipartnere. Vi søger både nyuddannede og erfarne profiler.

Du kommer til at arbejde med forskelligartede opgaver herunder:

  • Budgetlægning- og opfølgning for udvalgte forretningsområder i en økonomipartnerfunktion og den samlede økonomi
  • Bidrage til ledelsesrapporteringen ved de måneds- og kvartalsvise budgetopfølgninger
  • Udføre analyser til brug for ledelsesrapporteringen eksempelvis forbrugsmønstre, ressourceudnyttelse, mv.
Kulturministeriet, Departementet

Kontorchef til kontor for jura og ophavsret

København K

Se video om Kulturministeriet, Departementet som arbejdspladsOphavsretsteamet arbejder med politikudvikling, ministerbetjening, internationale forhandlinger, udarbejdelse af lovforslag og bekendtgørelser samt konkret sagsbehandling. Et af de store emner i kontoret er AI og især generativ AI’s betydning for ophavsretten.

Det juridiske team har til formål at sikre, at Kulturministeriets arbejde hviler på et solidt juridisk grundlag. Sekretariatet rådgiver ministeriets fagkontorer inden for alle aspekter af Kulturministeriets fagområder i en juridisk kontekst som ministeriets advokatfunktion med særligt fokus på forvaltningsret, aktindsigt, statsstøtte og lovkvalitet.

Kulturministeriet, Departementet
Global Fashion Agenda

Controller

Copenhagen

We are looking for a skilled and experienced Controller to meticulously oversee and manage all financial aspects related to our ongoing work as a non-profit multi-stakeholder initiative.

If you are a results-oriented finance professional looking for an exciting opportunity to make an impact in the intersection between fashion and sustainability, we invite you to apply for the controller position now.

Socialdemokratiet

Socialdemokratiet i Europa-Parlamentet søger sekretariatsleder

Ixelles, Belgien

Vil du være med til at sætte tydelige, socialdemokratiske aftryk på EU-politikken? Har du erfaring med strategisk arbejde i en politisk ledet organisation og trives du som blæksprutte i spændingsfeltet mellem europæisk og dansk politik?

Som sekretariatsleder er du med til at sætte socialdemokratiske aftryk på EU-lovgivningen og sikre, at hverdagen i delegationen fungerer. Du er bindeled mellem politikerne, medarbejderne, Socialdemokratiet i Danmark og S&D Gruppen i Europa-Parlamentet.

Lån & Spar Bank

Kreditspecialist til kreditområdet

København K

Besidder du evnen til at se muligheder i vanskelige situationer? Og kan du ikke lade være med at analysere alle detaljer for at finde de rette løsninger?

Som kreditspecialist bliver du ansvarlig for at kreditvurdere og bevilge engagementer samt rådgive og sparre med vores kundevendte kolleger.

I samarbejde med dine kolleger, er det dit ansvar at sikre, at boniteten i bankens udlånsportefølje opretholder sin høje kvalitet.

Lån & Spar Bank
Tegnestuen Vandkunsten A/S

Regnskabsmedarbejder

København K

Vi søger en regnskabsmedarbejder, der kan være med til at styrke tegnestuens økonomifunktion. Du skal arbejde tæt sammen med vores økonomichef, som p.t. varetager regnskabsfunktionen alene.

Vi kan tilbyde et fagligt socialt engageret arbejdsfællesskab, mange søde kolleger og en dejlig arbejdsplads!

Stillingen er en deltidsstilling på 25 timer om ugen.

Skatteministeriet

Nyuddannet fuldmægtig eller analytisk dygtig konsulent til koncernstyring i Skatteministeriets departement

København K.

Vil du være med til at videreudvikle og styrke opfølgningen på departementets interne økonomi samt varetage tværgående styrings- og analyseopgaver?

Kontoret søger en eller flere medarbejdere, der trives med en bred portefølje af opgaver inden for økonomistyring, regnskab og analyser. Du kan bl.a. forvente at arbejde med følgende områder:

  • Løbende opfølgning på departementets samlede økonomi på ca. 400 mio. kr., herunder udgifts- og månedsopfølgninger
  • Budget- og bevillingssager i forhold til departementets område, herunder bidrag til finansloven mv.
Skatteministeriet
Gem
Jeudan A/S

Regnskabsassistent

København K

Er du en ildsjæl, der har styr på alle de daglige opgaver, som skal håndteres i en regnskabsafdeling? Sætter du en ære i, at dine opgaver bliver løst med høj kvalitet og inden for deadline? Så er det måske dig, vi søger til en stilling som regnskabsassistent, hvor der er rig mulighed for at være med til at drive udviklingen i teamet.

Du kan se frem til en udfordrende hverdag med fleksible rammer i en spændende virksomhed, hvor forretningsudvikling og kunderne er i fokus.

Jeudan A/S
Dansk Kvindesamfund

Vil du arbejde med at styrke unges stemme i ligestillingsdebatten?

København K

Dansk Kvindesamfund søger to projektmedarbejdere til indsatsen: Kalder Alle Unge: Nye veje til demokratisk deltagelse i ligestilling

Vi har fået en bevilling af Tuborgfondet til en 2-årig indsats, der skal styrke unges demokratiske deltagelse i debatten om ligestilling. Det skal bl.a. gøres ved at engagere de unge igennem events, vidensopbygning, inspiration og debattræning.

De to projektmedarbejdere skal samarbejde omkring en række opgaver, der skal sikre projektets succes. Projektmedarbejderne fungerer som projektets projektledere, kommunikationsmedarbejdere og eventmagere.

Danfoss A/S

Payroll Manager, Northern Europe (ID ID: 37682)

Nordborg, Kolding, Silkeborg, København

Are you ready to take on the role of Regional Payroll Manager, overseeing end-to-end Payroll & Time services? Are you passionate about streamlining processes and enhancing system architecture? If your answers are yes and you are a dedicated people leader, we invite you to consider our exciting new opportunity at Danfoss.

You will be responsible for the transfer of local payroll set-ups in the countries in the region into the EMEA HR Services organization. You will establish and lead the new regional payroll & time team and be overall responsible for all end-to-end payroll and time processes, reporting, audits, and compliance reviews.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV