4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dampskibsselskabet NORDEN A/S

Head of Data Engineering

Hellerup

Do you see yourself using your data engineering experience to develop and empower a newly merged team, in a strategic yet hands-on role close to the business?

As the Head of Data Engineering, your primary responsibility is to enable NORDEN to make the most of our data by building robust and scalable data infrastructure, enabling data-driven decision-making, and driving business innovation and growth.

Dampskibsselskabet NORDEN A/S
Copenhagen Search Partners P/S søger for Sampension A/S
Gem
Copenhagen Search Partners P/S

Teamleder

Hellerup

Er du en god menneskekender og en erfaren leder inden for IT? Har du interesse for at arbejde med IT som en del af forretningen? Og vil du have en afgørende rolle ved at være med til at udleve Sampensions ambitiøse IT-strategi? Så er du måske vores nye teamleder til vores IT-afdeling Kunde- og finanssystemer.

Rollen som teamleder spænder bredt, og du vil have en afgørende rolle ved at være med til at udleve Sampensions ambitiøse IT-strategi. Du vil være ansvarlig for at lede en del af medarbejdergruppen i IT-afdelingen Kunde- og finanssystemer, som er én af Sampensions IT-afdelinger. Du vil være IT-afdelingschefens ”højre hånd” og både sparre med, udfordre og aflaste ham.

Copenhagen Search Partners P/S søger for Sampension A/S
Gem
Copenhagen Search Partners P/S

Proceskonsulent

Hellerup

Brænder du for at optimere processer og skabe fantastiske kundeoplevelser?

Rollen som proceskonsulent spænder bredt, og du vil have en afgørende rolle ved at være med til at udleve og eksekvere Sampensions IT-strategi.

Du vil være en aktiv sparringspartner for forretningen med fokus på forståelse af unikke processer og levere vejledning om procesoptimering i tæt samarbejde med IT-projektledere.

Gem

Teknisk IT-projektleder

Hellerup

Er du en erfaren IT-projektleder med teknisk baggrund, som kan drive store og små projekter fra start til slut?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV