150 job matcher din søgning 150 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 150 resultater.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Interdan Bil A/SWebanalytiker

Interdan Bil A/S, Hellerup

Vil du være med til at udvikle fremtidens digitale kommunikation til bilbranchen?

Interdan Bil A/S er en af Nordens største og mest succesfulde bilimportører med en markedsandel i Danmark på over 20 %. Til vores hurtigt voksende digitale afdeling søger vi nu en webanalytiker/cruncher til at indgå i det digitale kommunikationsteam.

Som webanalytiker bliver det din opgave at hjælpe med at sætte retningen for vores indsatser inden for digital markedsføring og CRM. Sammen med vores Digital Communication Manager bliver du ansvarlig for indsigter og dokumentation af effekten af indsatser, udvikling af dashboards, dataanalyse, tracking af hjemmesider m.m. Dine indsigter vil danne grundlag for vores fremtidige digitale markedsføring, indsatser på CRM-området og udvikling af nye, digitale løsninger.

PKA
Studerende til ESG-afdelingen i PKA

PKA, Hellerup

Har du lyst til at supplere din uddannelse med praktisk erfaring inden for bæredygtighed, ansvarlige investeringer og ESG? Så har vi et spændende job i ESG-afdelingen i PKA.

PKA

Du vil sammen med kontorets anden student indgå i det daglige arbejde, der består af udarbejdelse af analyser og materiale til bestyrelsen og ESG-komitéen omkring bl.a. bæredygtighed, ansvarlige investeringer, aktivt ejerskab, FN’s Verdensmål samt diverse ad hoc-opgaver. Du vil ligeledes få ansvaret for at vedligeholde forskellige kvantitative- og kvalitative analyser samt assistere i tværgående projekter. Du vil skulle arbejde med en række data og rapporteringsplatforme mhp. at kunne udarbejde analyser indenfor aktuelle sociale og miljømæssige emner, fx menneskerettigheder, fossile brændstoffer, m.m. Det er derfor en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med MSCI og Bloomberg.

PKA
PwC
Manager within Performance and Reward

PwC, Hellerup

Are you an ambitious professional interested in working for a leading company which services Fortune 500 companies, and will give you the experience and exposure your need to build your career?

If you are, then PwC is the firm for you. At PwC, we offer a flexible career progression model that allows for a variety of challenging opportunities throughout your career.

As a Manager, your focus will be to solve issues related to business performance, people and reward topics (e.g. optimizing motivation, performance, sales, profits, market value or other similar metrics). You will work within a high impact team to develop strong actionable solutions to complex issues faced by our clients, whether an R&D intensive start-up or a leading multinational corporation.

PwC
PwC
RPA udvikler til vores Business Transformation-afdeling

PwC, Hellerup

Vi tilbyder en stilling i en dynamisk afdeling med forankring i en etableret organisation, som giver dig mulighed for personlig og faglig udvikling. Vi har mulighederne – hvis du har motivationen og drivkraften til at eksekvere og levere.

PwC søger en kompetent RPA udvikler som ønsker at være en del af PwC Danmarks digitale transformation. Du vil blive en del af PwCs enhed, Business Transformation, som faciliterer PwC Danmarks digitale udvikling. Det er din opgave at programmere en del af vores projekter for forretningsområdet Assurance, som tilbyder revisionsydelser.

Du får indflydelse på valg af teknologier og er med til at sætte dagsordenen for hvordan vi bedst leverer projekterne. Det vil ske i samarbejde med en række dygtige folk, der alle brænder for den digitale agenda.

PwC
Capio A/S
Ledende Sygeplejerske til Capio Privathospital

Capio A/S, Hellerup

I Capio har vi fokus på medarbejdertrivsel og patienttilfredshed, og samtidig vil vi gerne drive vores hospital optimalt – og dét kræver god ledelse og nærværende ledere.

Du vil komme til at indgå i et super kompetent ledelsesteam, der består af en leder af vores sengeafdeling og ambulatorie samt vores ledende lægesekretær. Du kommer til at referere til hospitalschefen.

Vi leder efter dig, der er motiveret af at løse opgaven i tæt samspil med både medarbejdere og de øvrige i ledelsesteamet. Du skal både kunne delegere og tage styringen, og du skal kunne navigere i en organisation i rivende udvikling, hvor forandringer, effektiviseringer og udvikling står højt på dagsordenen.

Capio A/S
Sankt Lukas StiftelsenAfdelingssygeplejersker til Plejehjemmet Lindely

Sankt Lukas Stiftelsen, Hellerup

Vi søger to nye afdelingssygeplejersker til at styrke vores teams, ledelsesmæssigt såvel som sygeplejefagligt.

Plejehjemmet Lindely består af 66 permanente plejeboliger og 9 aflastningspladser. Du vil få ansvar for op til 34 beboere. I tæt samarbejde med din gruppeleder og en mangfoldig stab af SOSU-medarbejdere, vil du have det overordnede ansvar for, at plejen til beboerne bliver løst med høj sygeplejefaglig standard og med størst mulig individuel hensynstagen til den enkelte beboer.

Vi har en uhøjtidelig atmosfære, hvor det skal være sjovt at gå på arbejde – og det er det langt de fleste dage. Vi arbejder på at skabe en kultur, hvor det gælder om at spille hinanden gode og løse opgaverne i fællesskab. Vi kan alle sammen noget forskelligt men er fælles om kerneopgaven, nemlig den enkelte beboer.

Du vil have stor medindflydelse på at udvikle din lederprofil, og der er gode uddannelsesmuligheder.

PwC
Erfarne revisorer til Top Tier, PwC' s markedsledende revisionsafdeling for Top 200 virksomheder

PwC, København

Brænder du for at gøre en forskel sammen med andre?

Vi søger erfarne associates, senior associates og managers til Top Tier – PwC’s markedsledende revisionsafdeling, som betjener C25 og Top200 virksomheder i Danmark.

Vi tilbyder dig 130 engagerede nye kollegaer og en hverdag fyldt med spændende kendte som ukendte arbejdsopgaver og projekter. Hverdagen kan til tider være hektisk, men en positiv tilgang samt fokus på fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdet gør, at du vil få en udfordrende og udviklende hverdag i et dynamisk miljø.

Du vil få mulighed for at arbejde på en lang række spændende såvel danske som internationale kunder og vi vil i tæt dialog med dig skræddersy den kundeportefølje, som bedst understøtter din videre karriereudvikling.

PwC
PwC
Er du revisor og vil du gerne specialisere dig indenfor Energi og Forsyning - så er det dig, vi har brug for

PwC, Hellerup

Energi & Forsyning er hos PwC et strategisk vækstområde, vi er i gang med at udvide og udbygge.

Som følge af vækst og tilgang af kunder søger vi revisorer med erfaring inden for en eller flere af områderne: varme, el, vand, spildevand og affald. Hvis du ikke har specifik erfaring, men gerne vil specialisere dig, så er vi også interesseret i at høre fra dig.

Du vil være med til at udføre en lang række spændende rådgivningsopgaver for vores kunder inden for optimering af reguleringsregnskaber, udskillelser, sammenlægninger, omstruktureringer, finansiering, budgettering - stor set alt inden for økonomiplanlægning og økonomioptimering.

PwC
ISG Danmark
Presales Solution Architect – Software Testing

ISG Danmark

Vores kunde - en stor international IT SW-virksomhed - er en global leder indenfor Continuous Testing med kontorer i en lang række lande og 1500+ virksomheder som kunder.

- Verdens #1 continuous testing platform med kolleger fra mere end 50 lande?

Har du allerede arbejdet med presales i en IT-virksomhed, og vil du udfordres i en selvstændig rolle som løsningsarkitekt og rådgiver for virksomhedens kunder i Danmark og Norden? Så læs videre.

Dine opgaver bliver:

 • Yde produktteknisk støtte til salgsstyrken
 • Rådgivning af kunder og andre parter om virksomhedens produkter og løsninger
 • Støtte kunder og kundeemner med ekspertise om forskellige løsningsmodeller
Indrykket: 
Fertilitetsklinikken Trianglen ApSSpeciallæge

Fertilitetsklinikken Trianglen ApS, Hellerup

Vi søger pr. 1. april 2021, eller efter aftale, en uddannet specialæge til en fuldtidsstilling ved Fertilitetsklinikken Trianglen, Hellerup, samt gynækologisk speciallægepraksis. Vi søger en læge, som er speciallæge i gynækologi og obstetrik – meget gerne med erfaring fra fertilitetsspecialet.

Vi tilbyder:

 • En spændende stilling som læge hos den førende internationale fertilitetsklinik med en stærk tværgående samarbejdskultur. En flad organisationsstruktur med en travl hverdag. En kultur, hvor trivsel, udvikling og faglighed går hånd i hånd.
 • Klinikken bygger på en god og uformel omgangstone, vi ser muligheder, og bruger mindre energi på begrænsninger.
 • Stillingen er deltid, omkring 25 timer ugentligt.
PwC
Skarp Associate til Business Tax hos PwC i Hellerup

PwC

Bliv en del af væksten og succesen i vores ambitiøse skatteafdeling. Business Tax hos PwC vækster, og vi søger derfor 2 kollegaer til en stilling som associate, og som vil være en del af succesen.

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte rådgivning om selskabsskat og hovedaktionærforhold. Derudover vil du have mulighed for at deltage i salgsarbejde vedrørende nye kunder samt i øvrige relationsskabende aktiviteter.

Business Tax er en afdeling med et dynamisk miljø, der lægger stor vægt på faglighed og godt humør, ligesom vi forventer, at den enkelte medarbejder tager et stort ansvar og bidrager selvstændigt til opgaveløsningen.

PwC
Grundfos A/S
Senior Process Expert, Execution & Flow Processes

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to play a key role in our Group Supply Chain Excellence function as Senior Process Expert within material flow processes?

Grundfos The Execution & Flow team process area covers the material flow processes of inbound, Warehousing, Internal production logistic and outbound.

Your role as Senior Process Expert will cover deep process knowledge of how Grundfos is executing these best practices processes and how to transfer this knowledge into continuous improvements with a global perspective.

Grundfos A/S
Novo Nordisk Fonden
Public Affairs Manager

Novo Nordisk Fonden, Hellerup

Are you passionate and experienced in navigating in complex national and international stakeholder landscapes? And are you ready to set your footprints on the Novo Nordisk Foundation’s stakeholder relations and public affairs as our Public Affairs Manager?

As Public Affairs Manager you will have an important role with managing the Foundation’s national and international stakeholders and public affairs activities, particularly with regard to educational institutions and research environments, the EU and national government relations, relevant organizations (i.e. World Economic Forum, OECD), and other private foundations.

We offer a committed and professional workplace in which we emphasize ensuring that our colleagues thrive, are challenged and have opportunities to develop their potential.

Novo Nordisk Fonden
PwC
Juridisk rådgiver til PwC Legal

PwC, Hellerup

Hos os kommer du til at gøre en forskel

Vi oplever en øget efterspørgsel på juridisk rådgivning indenfor selskabsret og M&A. Vi søger lige nu dig, der er ambitiøs, brænder for at levere kvalitetsrådgivning og sætter en ære i at gøre en forskel for vores kunder.

Dine vigtigste opgaver bliver at rådgive vores kunder om selskabsret og M&A. Du kommer til at udarbejde dokumenter og løse juridiske udfordringer for vores kunder og kollegaer. Det betyder, at du rådgiver vores mindre kunder selv, og at du vil yde et vigtigt bidrag til teamets rådgivning af de store danske og internationale kunder.

PwC
TEMP TEAM A/SProduction Manager til innovativt dansk biotekfirma

TEMP TEAM A/S søger for BioPorto A/S i Hellerup

Vil du være med til at udvikle et innovativt dansk biotekfirma, der står over for store vækstmuligheder i kommende år? Brænder du for procesoptimering, QA/QC-procedurer og produktionsplanlægning, så kig videre her.

Hos BioPorto Diagnostics får du muligheden for at forme og lede dit eget team og samtidig være ansvarlig for produktion og supply chain med fokus på kvaliteten. Gennem effektiv strategi og planlægning vil du styre lagerbeholdningen – både i forhold til produktionskapaciteten og eksterne leverandørers leveringstid.

BioPorto forbereder en verdensomspændende leverance af deres CE/IVD-mærkede og forhåbentligt kommende FDA-godkendte Acute Kidney Injury diagnose værktøj: NGAL Test, der kører på hospitalernes automatiserede turbidimetriske instrumenter og med en CE/IVD Lateral Flow Assay-striptest som supplementsprodukt.

PwC
PwC's Financial Services Technology & Operations-team i Hellerup søger en erfaren Senior Associate/Manager med Guidewire erfaring

PwC

Har du indsigt og erfaring med at hjælpe virksomheder i forsikringsindustrien med udskiftning af kernesystemer, og specifikt Guidewire?

Vi søger nye kollegaer, der brænder for at arbejde med transformationer og processer i forsikringsindustrien, og som kan hjælpe os med at styrke vores i forvejen stærke team.

I vores team vil du bl.a. komme til at arbejde med:

 • Rådgive om transformationer på Guidewire platformen: Du kommer til at arbejde med rådgivning om større transformationer, projekt/programledelse og realisering af digitale forretningsstrategier.
 • IT-Tekniske analyser i skadesforsikring: Sammen med et større team kommer er du med at lave tekniske og arkitektur analyser på fremtidige eller kørende applikationer.
PwC
Lundgrens Advokatpartnerselskab
Advokatfuldmægtig eller advokat til ansættelsesret

Lundgrens Advokatpartnerselskab, Hellerup

Brænder du for at arbejde med ansættelsesret, og har du kendskab til området, så er stillingen som advokatfuldmægtig eller advokat måske noget for dig?

Som advokatfuldmægtig/advokat vil du blive en del af et stærkt team bestående af specialister indenfor ansættelsesret. Arbejdsopgaverne som advokatfuldmægtig/advokat vil blandt andet omfatte:

 • Bistand med besvarelse af ansættelsesretlige problemstillinger
 • Deltagelse i ansættelsesretlige compliance-projekter
 • Forberedelse af og deltagelse i retssager
Lundgrens Advokatpartnerselskab