107 jobannoncer matcher din søgning 107 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sampension A/S

Erfaren Controller til Koncernregnskab

Hellerup

Vil du arbejde med automatiseringsudvikling og være med til at opretholde sikkerhedsniveauet og compliancekravene i vores kritiske infrastruktur, som drifter Danmarks økonomi?

Som vores nye kollega skal du være med til udvikle automatiseringsløsninger og sikre, at vi er i fremdrift. Du skal også være med til at optimere vores indsigt omkring sårbarhedsbilledet i infrastrukturen og håndtere sårbarheder i relation til den aktuelle risiko.

Sampension A/S
PwC
Gem
PwC

Erfaren skatterådgiver - bliv del af et fællesskab med fokus på compliance indenfor selskabsskat

Hellerup

Til vores Compliance & Wealth-afdeling har vi brug for flere gode kollegaer til at være en del af det hold, der fokuserer på at hjælpe vores kunder med at holde styr på selskabsskatten og de mange skattemæssige rapporteringer.

I Compliance & Wealth har vi forskellig faglige profiler og kompetencer, men fælles for os alle sammen er, at vi synes, det er sjovt og spændende at gå på arbejde hver dag og arbejde med vores kunder og være sammen med vores dejlige kollegaer. Vi værner som afdeling omkring vores fællesskab. Vores organisatoriske struktur er meget flad, og du vil derfor opleve, at der i det daglige arbejde er kort fra dig og til directoren/partneren på de enkelte opgaver.

PwC
Gem
Panex A/S

Assisterende butikschef til Dyrup/Botex i Ordrup

Dyrup i Ordrup søger en ambitiøs og kompetent kollega, som bliver en del af en farverig arbejdsplads, når du sammen med gode kollegaer udgør kernen i butikken på Ordrupvej 57.

Vi tilbyder dig gode forhold, gode kollegaer og et job, hvor du får stor frihed til selvstændigt at løfte ansvaret for butikkens videre succes, hvor du med drive og talent kan stige i graderne.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Sampension A/S

Sampension søger faglig stærk proceskonsulent

Hellerup

Brænder du for at optimere arbejdsgange, drive forandringer og skabe gode kundeoplevelser?

Vi søger nu en proaktiv, nysgerrig og erfaringsrig proceskonsulent, der vil være med til at forme vores fremtidige succes og styrke vores procesorienteret organisation.

Dine ansvarsområder vil omfatte:

 • Samarbejde med stakeholders om at designe, optimere og dokumentere end-to-end processer og udvidelse af Sampensions proceslandskab.
 • Aktiv sparringspartner for forretningen med fokus på forståelse af unikke processer, levering af ekspertvejledning i tæt samarbejde med IT-projektledere.
Sampension A/S
Horten Advokatpartnerselskab

Kommunikationskonsulent med skarpe grafiske evner

Hellerup

Er du knivskarp til det grafiske, og brænder du for at skabe kreativ, engagerende kommunikation? Så er det måske dig, vi snart kan byde velkommen i et af branchens mest spændende advokathuse.

Typiske opgaver er:

 • Levere grafiske produkter til marketing, salg og kommunikation.
 • Layoute trykmaterialer, online opsætninger, annoncer til aviser/magasiner, PowerPoints m.m.
Horten Advokatpartnerselskab
Gem
Basico P/S

Senior Manager til implementering af ESG

Hellerup

Vil du hjælpe større virksomheder med at udvikle ESG? Og har du allerede erfaring med roadmap, design, indsamling, controlling og rapportering af ESG?

Du vil bidrage med operationel rådgivning og en andel hands-on opgaveløsning, da vores kunder er på forskellige stadier af ESG-rejsen, og vores projekter spænder bredt.

Hverdagen foregår typisk ude hos kunderne, og om fredagen arbejder de fleste konsulenter fra Basico-kontoret, hvor der er mulighed for at dyrke det faglige og sociale fællesskab.

Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Lærernes Pension

Udadvendt financial controller med sans for forretning og optimering

Hellerup

Er du typen, der tager en udfordring op og får den løst – også selvom du ikke har prøvet det før?

Regnskabsafdelingen i Lærernes Pension har travlt og søger en analytisk Financial Controller med erfaring inden for finanssektoren.

Ud over regnskab- og controllingopgaver, har afdelingen også en række opgaver i forhold til unoterede investeringer, hvor der arbejdes sammen med både investerings- og risikoafdelingen.

Lærernes Pension
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Lockton Insurance Brokers Denmark ApS

Bliv en del af Lockton's succesfulde Netværksteam

Hellerup

Ønsker du at blive en del af en spændende international rådgivningsvirksomhed med et godt arbejdsmiljø?

Du vil blive en del af Locktons internationale netværksteam, hvor vi servicerer nogle af Danmarks største virksomheder og sikrer forsikringsdækning i hele verden. Du vil få ansvaret for bl.a. at:

 • Indgå i tæt samarbejde med kundeteams og kunder
 • Sikre levering og kvalitet i administationen af vores kunders globale forsikringsprogrammer på alle lines of business

Vi tilbyder attraktiv lønpakke inkl. god forsikringspakke og mange personalegoder

  Lockton Insurance Brokers Denmark ApS
  Gem
  Spoken Oy

  Project Assistants for Danish Transcription

  Hjemmearbejdsplads

  The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

  Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

  Bavarian Nordic A/S

  Commercial Application IT Lead

  Hellerup

  Se video om Bavarian Nordic A/S som arbejdspladsDo you see yourself as the IT anchor point for the Commercial Ecosystem and have experience with especially PromoMats and Veeva CRM? Do you want to take part in our digital journey with already implemented systems and more on its way?

  In your role, your primary duties will involve aiding Bavarian Nordic's commercial division through IT project implementations and advancing system utilization post-launch. This encompasses tasks related to system implementation, improvements, and operational management.

  Bavarian Nordic A/S
  Gem
  Webhelp

  Arbejd hjemmefra med kundeservice!

  Hjemmearbejdsplads

  Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

  Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

  I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

  Webhelp
  Horten Advokatpartnerselskab

  AML Controller til Hortens Interne Compliance-team

  Hellerup

  Vil du være en vigtig bidragsyder i Hortens indsats mod hvidvask og terrorfinansiering? Har du interesse i at arbejde i et miljø med høj faglighed og professionalisme? Og vil du være en del af et stærkt team i en moderne advokatvirksomhed? Så er du måske Hortens nye AML Controller til vores kontor i Hellerup.

  Vi tilbyder et job med gode muligheder for faglig udvikling og sparring. Vi er et lille team, men jobbet har en bred berøringsflade internt med kolleger i hele landet, men også eksternt med vores klienter.

  Horten Advokatpartnerselskab
  Gentofte Kommune

  Social- og sundhedsassistent

  Hellerup

  Genopslag – Social- og sundhedsassistent med erfaring inden for demens søges til Rygårdcentret, afdeling Egelunden, tæt på Hellerup station. Aftenvagt 5/2.

  Vi er en afdeling med 40 boliger, fordelt på to etager. På den ene afdeling har vi ti pladser, der er reserveret til yngre demente.

  Som social- og sundhedsassistent på Egelunden møder du mange udfordringer på en arbejdsdag og derfor vil du opleve et tæt samarbejder med øvrige vagter og afdelinger.

  Sankt Lukas Stiftelsen

  Social- og sundhedshjælper til aftenvagt

  Hellerup

  Lindely består af 65 permanente plejeboliger fordelt på fire etager. Plejehjemmet drives af Sankt Lukas Stiftelsen i Hellerup. Vi er en del af en lille ’landsby’ med bl.a. en daginstitution, en kirke, et hospice og en skøn park omkring os.

  Du vil indgå i en personalegruppe på en af etagerne, hvor du vil blive kontaktperson for 8-9 beboere og have ansvar for helhedsplejen.

  Koncerncentre

  Teknisk servicemedarbejder til Center for HR og Uddannelse

  Hellerup

  Du bliver en vigtig medarbejder i Intern Service-teamet, hvor 4 medarbejdere arbejder for, at dagligdagen kører for vores 300 kolleger og de mange kursister, der kommer i Uddannelsescenteret. Det handler om alt fra teknisk support, logistik og forplejning.

  Dine opgaver er alsidige og vil blandt andet bestå i:

  • Service og teknisk support af dine kolleger i Center for HR og Uddannelse og vores mange brugere i uddannelsescenteret
  • Sikre at IT- og AV-udstyr i undervisnings- og mødelokaler fungerer, herunder udbedring samt rapportering af fejl
  • Sikre at vores undervisnings- og mødelokaler fremstår flotte og funktionelle
  Koncerncentre
  Dampskibsselskabet NORDEN A/S

  Market Risk Analyst – take on a fun and steep learning curve within Risk Management

  Hellerup

  Do you see yourself making even more use of your great analytical skills while developing them further?

  The main responsibilities are to identify, measure and monitor risks, which are key contributors in the decision-making of our freight traders.

  And besides this to not only report risks but to challenge freight traders when decisions are made.

  You will enroll in a team who are responsible for risk management of all NORDENs business units worldwide and you can expect some travelling to our offices abroad.

  Dampskibsselskabet NORDEN A/S
  Glostrup Kommune

  Er du sygeplejerske eller social - og sundhedsassistent

  Hellerup

  Hos os får du et arbejde, hvor du arbejder selvstændigt i vores sundhedsklinik. Du vil her opleve afvekslende sundhedsfaglige opgaver, samt mulighed for tæt samarbejde omkring borgerne med erfarne sundhedsfaglige og socialfaglige kollegaer.

  Du bliver en del af et arbejdsfællesskab, hvor tillid og personlige ressourcer vægtes højt. Det mærker du ved stor frihed til selv at disponere opgaverne og træffe vigtige beslutninger. Du deltager i afdelingens faste mødeaktiviteter.

  Har du et Jobindex CV?

  Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

  Opret CV