104 job matcher din søgning 104 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 104 resultater.
Mankind Search ApSEngageret revisor søges til dynamisk og ung virksomhed beliggende i Hellerup

Mankind Search ApS søger for Augusta Revision

Du får sammen med kompetente kolleger medansvar for en udvalgt kundeportefølje, hvor du med frihed under ansvar løser både kendte tilbagevendende og nye arbejdsopgaver indenfor:

 • Revision og review af regnskab
 • Udarbejdelse og opstilling af års- og perioderegnskaber
 • Skattemæssige opgørelser for selskaber, personlig virksomhed og hovedaktionærer
 • Direkte kundekontakt og opbygning af langvarige kunderelationer

Hos Augusta Revision vil du opleve et inspirerende fagligt miljø og mulighed for videreuddannelse. Augusta Revision er en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejdertrivsel, karriereudvikling og balance imellem arbejdsliv og privatliv har høj prioritet.

Saxo Bank A/SPlatform Integration Specialist

Saxo Bank A/S, Hellerup

We are looking for an individual who will focus on the technical integration aspects on the onboarding process, working closely with the partner to build API connections. Our new team member will also heavily engage in the migration of our partners from SOAP to REST based APIs.

Amongst others you will be responsible for:

 • Facilitating the transition of the client from pre-sales to onboarding, working with pre-sales team to confirm the boundaries of the engagement
 • Project managing the technical onboarding, representing not only our own platform branding elements but representing Operations Business Unit
 • Managing new client technical IT integrations, this could be via API connections (REST and SOAP) or FTP protocols
Vækstfonden
Analytisk studentermedarbejder med interesse for private equity og venture kapital

Vækstfonden, Hellerup

Vækstfondens fund of funds afdeling, VF Fonde, der investerer i private equity og venture capital, søger en skarp studerende med overblik og kvalitetssans til at assistere investeringsteamet i Hellerup.

Vores aktivitetsniveau betyder, at vi har brug for en studentermedarbejder til at hjælpe med diverse analyser, evalueringer og due diligence i forbindelse med fondsinvesteringer inden for private equity og venture capital, lige som vi har behov for analytisk assistance på en række beslægtede aktiviteter. Jobbet indeholder ligeledes en række administrative opgaver samt fremstilling af præsentationsmateriale.

Du skal forventeligt i gang med det andet eller sidste år af din bachelor. Du er nysgerrig, fagligt dygtig, struktureret og har et solidt analytisk fundament. Du besidder et personligt drive og kan tage initiativ i dit arbejde.

Vækstfonden
Rockfon A/SInternal Sales SME

Rockfon A/S, Hedehusene

Er du klar til en udfordrende stilling, hvor du kan bruge dit overblik, dit servicegen og din sans for struktur? Og vil du være med til at etablere en ny type samarbejde på tværs af en stor international virksomhed, hvor du kan sætte dit præg på en nyoprettet stilling?

I denne nyetablerede rolle bliver du det nyeste medlem af teamet. Men du får en todelt rolle, hvor du kan se frem til et tæt parløb med en ekstern Business Development Manager (BDM), der har ansvar for små og mellemstore danske entrepriser (SME). Men også projektlederrollen hvor du som en del af kundeserviceteamet står for koordinering af de ordrer, der kommer ind fra salgsafdelingen og er med til at sikre, at alle ordre bliver leveret til den aftalte tid og i den aftalte mængde. Samtidig sørger du for teknisk support af kunderne over telefon og e-mail.

ProSelectionRegnskabsmedarbejder med fokus på debitorer og finans søges til spændende virksomhed i Nordsjælland

ProSelection søger for kunde

Som regnskabsmedarbejder vil du få en alsidig arbejdsdag i en veletableret og spændende virksomhed, der gennem årene har oplevet en stabil vækst. I de kommende år vil virksomheden yderligere udvide ejendomsporteføljen markant, og derfor har virksomheden behov for ekstra ressourcer til administrationen.

Du vil indgå i et administrationsteam bestående af to andre regnskabsmedarbejdere og to ejendomsadministratorer og vil referere til virksomhedens administrations- og økonomichef. Du vil få ansvaret for dine egne opgaver samtidig med, at du vil indgå i tæt samarbejde med dine kollegaer.

Arbejdsopgaver

 • Debitorer, herunder rykning
 • Oprettelse af lejekontrakter og debitorer
 • Flytteafregninger
PwC
Graduate i PwC - Du kan gøre en forskel

PwC, Hellerup & Aarhus

Du har nu mulighed for at blive en del af PwC’s graduate-program

Ønsker du et spændende etårigt forløb med masser af faglig og personlig udvikling, og vil du være med til at styrke tilliden i samfundet og løse væsentlige problemstillinger? Er du klar til at blive en del af en af verdens største revisions-, skatte- og rådgivningsvirksomheder? Så bliv graduate i PwC, hvor du vil være med til at rådgive førende private virksomheder og offentlige institutioner.

I august 2021 byder vi vores nye hold af graduates velkommen. Sammen med mange andre graduates bliver du en vigtig del af vores spændende etårige forløb, hvor du kan forvente masser af faglig og personlig udvikling. PwC’s graduate-program er et veltilrettelagt forløb, som har til formål at udvikle dig fra at være en passioneret og nysgerrig student, til en professionel konsulent.

PwC
TAX (J)
PwC
Rådgiver til vores ambitiøse skatteafdeling i Financial Services

PwC, Hellerup

Bliv en del af PwC’s Financial Services’ skatteafdeling

PwC er markedsledende inden for rådgivning til den finansielle sektor. Vi har som det eneste revisionshus i Danmark etableret en separat forretningsenhed ”Financial Services”, hvor vi har samlet mere end 180 højt specialiserede medarbejdere inden for revision og rådgivning af finansielle virksomheder.

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af skattemæssige udfordringer med fokus på enten selskabsskat eller moms. Opgaverne spænder vidt og dækker bl.a. udarbejdelse af skattemæssige analyser af forskellige forhold og transaktioner, rådgivningsydelser i forbindelse med køb, salg, implementering af eksempelvis ny eller ændret lovgivning, etablering og ikke mindst den løbende drift af en virksomhed, herunder selvangivelser, omstruktureringer og internationale skatteforhold.

PwC
PwC
PwC søger ambitiøs revisor, der vil blive finansiel due diligence og M&A rådgiver

PwC, Hellerup

Skab værdi for dine kunder og kolleger. Og ikke mindst dig selv.

Du vil komme til at arbejde på opgaver i Danmark såvel som på cross-border opgaver. Vi arbejder integreret og med global tyngde, med fokus på at sikre den optimale opgaveløsning såvel inden for Deals som i tæt samarbejde med andre kompetencecentre i det øvrige PwC.

Vores klienter omfatter en række store og mellemstore private equity fonde og virksomheder, samt en bred portefølje af mindre virksomheder og private investorer. Arbejdsområder omfatter primært buy-side og sell-side due diligence, men også anden rådgivning og assistance ved salg af virksomheder, herunder optimering og opgørelse af købesummer.

PwC
Pejse-CentretBrændeovnsmontør

Pejse-Centret, Hellerup

Kunne du tænke dig en selvstændig hverdag? Så tænd op for hyggen og løs afvekslende opgaver, hvor du installerer forskellige typer af ovne i alt fra kolonihaver, lejligheder og villaer.

PEJSE-CENTRET er en gammel, familieejet virksomhed – faktisk har vi rødder helt tilbage til 1855. Vi har butik og lager i Hellerup, hvorfra vi sælger alle førende fabrikater af ovne, samt stålskorsten og diverse pejsetilbehør. Her står 4 kolleger klar til at byde dig velkommen til teamet og en spændende hverdag, hvor kundens behov og ønsker er i centrum.

Håndværker med hænderne skruet rigtigt på
Du er håndværker af profession, og vi forestiller os, at du er uddannet tømrer eller murer, og har erfaring med løsning af privatkunde relaterede opgaver.

Danmission
Økonomichef til ambitiøs organisation i fornyelse

Danmission, Hellerup

Har du lyst til at være en central medspiller i videreudviklingen af en ambitiøs organisation i fornyelse? Så skal du måske overveje vores nyoprettede stilling som økonomichef i Danmission. Der er tale om et meningsfuldt job, hvor du både har ansvaret for den strategiske udvikling af organisationens økonomi og for en række praktiske driftsopgaver.

Den nye økonomiafdeling består udover økonomichefen af 4 medarbejdere (ca. 3 årsværk), hvoraf 2 medarbejdere primært arbejder med projektøkonomi og arbejdet ude i verden, og 2 medarbejdere arbejder med økonomien i Danmark, herunder økonomistyring for vores 72 genbrugsforretninger.

Du vil få ansvaret for den strategiske udvikling af økonomiområdet, herunder udvikling af effektive økonomiprocesser, koordinering og udarbejdelse af budget og årsregnskab samt løbende budgetopfølgning og afrapportering til ledelse og bestyrelse.

e-BoksSkarp senior projektleder

e-Boks, Hellerup

Er du en skarp senior projektleder, der trives med både traditionelle og anderledes tilgange til forandringer, og kunne du være interesseret i at styre et projekt målrettet millioner brugere? – Så har vi et superspændende job, hvis vi selv skal sige det!

Dit primære ansvarsområde bliver at styre et af vores store strategiske projekter, som omhandler vores fremtidige tilgang til digital post til alle danske borgere.

Det bliver din opgave at overskue de komplekse projektplaner samt at holde styr på tiden og retningen i delprojekterne. Det bliver dit ansvar, at der leveres til tiden, og du vil få rig mulighed for at udnytte dine kompetencer inden for koordinering, planlægning, og kommunikation.

PwC
It-supporter med stort servicegen

PwC, Hellerup

Hvis du har talentet, har vi mulighederne.

Som it-supporter, bliver du en del af IT afdelingen i PwC, DK IT, som er en dynamisk organisation med omkring 40 medarbejdere. Vi fungerer som full-service IT partner for PwC i Danmark og leverer support, drift, projekter, uddannelse samt strategi og planlægning.

Som it-supporter i Supportgruppen vil arbejdstiden være 37 timer om ugen, fordelt på vagter på hverdage i tidsrummet fra kl. 07:30-16:30. Du vil indgå i et team på 20 medarbejdere primært håndterer 1st level support, men også har kolleger i teamet der dækker “Desktop Engineering” og 2nd level applikationssupport på kontorapplikationer.

PwC
PwC
Energisk IT-Supporterelev

PwC, København

Hvis du har lyst til at lære, har vi mulighederne.

Som it-supporter elev, bliver du en del af IT afdelingen i PwC, DK IT, som er en dynamisk organisation med omkring 40 medarbejdere. Vi fungerer som full-service IT partner for PwC i Danmark og leverer support, drift, projekter, uddannelse samt strategi og planlægning.

Som it-supporter i Supportgruppen vil arbejdstiden være 37 timer om ugen, fordelt på vagter på hverdage i tidsrummet fra kl. 07:30-16:30. Du indgår i et team på 10 it-supportere som dækker vagter ugens 5 dage. Der er tale om et selvstændigt job, og det er derfor vigtigt, at du trives hermed, og at du tager ansvar for opgaveløsningen. Du vil modtage nødvendig oplæring i arbejdsgange og procedurer

PwC
BoligPartnerAmbitiøs & Erfaren Køberrådgiver

BoligPartner

BoligPartner er et ambitiøst, nyopstartet, landsdækkende ”rådgivningshus”, som rådgiver boligkøbere i hele købsprocessen. Vi er en dynamisk virksomhed, hvor du selv kan være med til at sætte rammerne for den videre udvikling med din medindflydelse, da du kan komme med om bord fra start.

Du kommer til at være en del af et set-up, hvor kerneværdierne er den tætte relation til vores kunder, med baggrund i et uformelt arbejdsmiljø, hvor du selv har mulighed for at planlægge din hverdag med en kombination af din daglige gang på kontoret i Slagelse og hjemmearbejdsplads, som vi tilrettelægger, ud fra hvad der er mest hensigtsmæssigt.

Vi er i rivende udvikling med store ambitioner, og søger derfor allerede en fuldtidskøberrådgiver, da vi har travlt.

Københavns KommuneStudievejleder, der brænder for at arbejde med studerende med nedsat syn til Instituttet for Blinde og Svagsynede (IBOS)

Københavns Kommune, Hellerup

Brænder du for at støtte og vejlede studerende? Kunne du tænke dig at styrke studerende med synshandicap i at blive selvhjulpne i deres hverdag på en videregående uddannelse?

Som studievejleder i Rådgivningen på IBOS vil du arbejde med at sikre, at unge med nedsat syn kommer gennem uddannelsessystemet.

Du vil være med til at støtte dem gennem vejledning, kompenserende ordninger og i at skabe brobygning mellem systemer. Så kan du lide vejledning, brede samarbejdsflader og har du viden om videregående uddannelser og specialområdet, så læs med.

PwC
Erfarne revisorer til Top Tier, PwC' s markedsledende revisionsafdeling for Top 200 virksomheder

PwC, København

Brænder du for at gøre en forskel sammen med andre?

Vi søger erfarne associates, senior associates og managers til Top Tier – PwC’s markedsledende revisionsafdeling, som betjener C25 og Top200 virksomheder i Danmark.

Vi tilbyder dig 130 engagerede nye kollegaer og en hverdag fyldt med spændende kendte som ukendte arbejdsopgaver og projekter. Hverdagen kan til tider være hektisk, men en positiv tilgang samt fokus på fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdet gør, at du vil få en udfordrende og udviklende hverdag i et dynamisk miljø.

Du vil få mulighed for at arbejde på en lang række spændende såvel danske som internationale kunder og vi vil i tæt dialog med dig skræddersy den kundeportefølje, som bedst understøtter din videre karriereudvikling.

PwC
Accura Advokatpartnerselskab
Erfaren eller nyuddannet advokatfuldmægtig eller cand.merc.(jur.) til Konkurrence- & Udbudsret

Accura Advokatpartnerselskab, Hellerup

Har du erfaring med eller interesse for konkurrence- & udbudsret og herunder særligt fusionskontrol? Og kan du se dig selv være med på et af landets førende hold af erhvervsadvokater?

Vi søger en erfaren eller nyuddannet advokatfuldmægtig eller cand.merc.(jur.), der ønsker at specialisere sig inden for konkurrence- eller udbudsret, og gerne med særlig interesse for eller erfaring med fusionskontrol. Du har lyst til at gøre en forskel, og kan se dig selv som en del af et af de allerbedste teams i branchen.

Det vil være en fordel, hvis du allerede har praktisk erfaring med rådgivning inden for området, da vi håber, at du hurtigt vil kunne indgå som en integreret del af teamet i den løbende sagsbehandling.

Accura Advokatpartnerselskab
PwC
Erfaren konsulent søges til Financial Services

PwC, Hellerup

Skab værdi for dine kunder og kolleger. Og ikke mindst dig selv.

Hos PwC har vi brug for dig til at styrke vores rådgivning til finansielle virksomheder. Du passer ind, hvis du har mod på at hjælpe virksomhederne med at håndtere de regulatoriske krav, der rammer dem.

Din baggrund kan være ligeså mangfoldig som de krav vi skal bistå virksomhederne med at leve op til. Vi ønsker at have et indgående kendskab til vores kunders forretning og på den måde være i stand til at forudse de problemstillinger de bliver mødt med.

Du vil få ansvar fra din første dag. Vi arbejder i høj grad teambaseret, hvor du vil få dit eget ansvarsområde på nogle af vores store projekter, men du vil også indgå i mindre projekter hvor du får mulighed for at præge hele opgaven.

PwC
PwC
Bliv en del af IT Management i PwC Consulting og deltag i spændende offentlige it- og digitaliseringsprojekter

PwC, Hellerup

PwC søger en ambitiøs associate eller senior associate til afdelingen IT Management, som er en del af PwC’s konsulentforretning.

Vi arbejder blandt andet med udarbejdelse af det strategiske grundlag for digitalisering og optimering, udarbejdelse af tekniske og økonomiske analyser, effektiv anvendelse af data i den grønne omstilling, i forvaltningen og i den digitale selvbetjening, rådgivning om anskaffelse og implementering af nye digitale løsninger, projekt- og programstyring samt forandringsledelse.

Brænder du, ligesom os, for ovenstående og har et metodisk fundament på flere af nedenstående områder er det dig vi søger:

 • projektledelse af offentlige digitaliseringsprojekter
 • business case (gerne viden om den statslige business case model)
 • it-governance og porteføljestyring
PwC
PwC
Due Diligence studentermedhjælper til Transaction Services

PwC, Copenhagen

Hvis du har talentet, har vi mulighederne

Vores kunder omfatter en række store og mellemstore private equity fonde, nogle af Danmarks største virksomheder, samt en bred portefølje af mindre og mellemstore virksomheder og private investorer. Vores arbejdsområder omfatter primært finansiel buy-side og sell-sidedue diligence, men også rådgivning og assistance i relation tilsalg af virksomheder samt rådgivning vedrørende overtagelsesmodeller.

Dine primære opgaver vil være at hjælpe vores kunder i deres finansielle due diligence-undersøgelser af potentielle target virksomheder i en M&A proces ved at foretage finansielle og økonomiske analyser af virksomhederne og udarbejde rapporter og præsentationer.

PwC