79 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

79 jobannoncer

Gem
KPMG Acor Tax

Student Assistant til vores Marketing- og Kommunikationsteam

Hellerup

Er du initiativrig, kreativ og brænder for marketing, kommunikation og events?

Du vil blive en del af vores marketingsteam, hvor vi understøtter forretningen med et bredt og spændende opgavefelt inden for marketing, kommunikation og events

Vi tilbyder et spændende studiejob til dig, der vil lære en masse om marketing, kommunikation og events. Du vil få varierende opgaver med mulighed for at omsætte teori fra dit studie i praksis.

KPMG Acor Tax
PKA
Gem
PKA

Tax Manager

Hellerup

Se video om PKA som arbejdspladsBliv Tax Manager i et af Danmarks største pensionsselskaber og tag del i arbejdet med skatteansvarlighed og skat ved investeringsaktiviteter.

Du vil komme til at beskæftige dig med skat ved investeringsaktivitet/transaktioner, sikring af efterlevelse af koncernens skattepolitik, moms, selvangivelser og meget mere.

Dine arbejdsopgaver vil fx være:

  • Skattemæssig due diligence ved nye investeringer.
  • Implementering af PKA’s skattepolitik med fokus på ansvarlighed i hele investeringsporteføljen, herunder dialog om skat med vores porteføljeselskaber.
PKA
Byggehuset Danmark
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Dampskibsselskabet NORDEN A/S

Communications Consultant

Hellerup

Imagine working in an organisation built on the foundation of a collaborative culture, good energy and authentic, present and ambitious partnerships.

This is NORDEN. And if you are eager to accelerate your communications career in a leading global shipping company, committed to decarbonisation and leveraging data, then you have come to the right place.

Dampskibsselskabet NORDEN A/S
Gem
Edelmann Kontorservice ApS

Adm. blæksprutte til kontor

Hellerup

Skal du have et sabbatår eller 2? Er du serviceminded, fleksibel og klar til et arbejde med masser af ansvar og forskellige arbejdsopgaver?

Dine arbejdsopgaver består bl.a. af:

  • Ajourføring af diverse interne dokumenter
  • Løbende opdateringer af vores CRM-system
Gem
efacto A/S

Tysktalende Product Supporter

Hellerup

Vi søger en engageret og udadvendt Product Supporter, der skal understøtte den daglige drift og rådgivning af primært tyske kunder.

Du vil blive oplært i at være ekspert i håndteringen af elektroniske fakturaer. Du vil få kendskab til både e-fakturaformater og distribution, og du vil stå for opfølgning på kundetickets og besvare disse.

Vi har fokus på trivsel og balance i hverdagen, hvilket er med til at sikre et godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere.

efacto A/S
Gem
Mission Øst

Development & Humanitarian Programme Manager with solid African & Nexus experience

Hellerup

Do you have experience in development and/or relief programme management, particularly in African regions?

One of your work tasks will be to oversee partner relations for country programmes in Nigeria and Chad, which includes new partner selection, support to partnership agreements, reviews and development, and support the whole programme cycle in assigned countries.

Mission Øst
Gem
Assure A/S

Analytiker inden for uafhængig finansiel rapportering

Hellerup

Vil du arbejde med formuende kunder, som har brug for din hjælp til at holde overblikket på tværs af deres porteføljer i en virksomhed kåret som Børsen Gazelle 2023?

Det er spændende at være et sted, hvor man kan mærke, at man er med til at få det hele til at flyve og vokse. Og så giver det et ekstra smil på læben, at vi er gode kolleger for hinanden og har det godt sammen socialt.

- Daniel Birk fra teamet
Gem
Koncerncentre

Teknisk driftsvagt til Center for Ejendomme på Bispebjerg-, Frederiksberg- og Gentofte Hospital

København, Frederiksberg, Hellerup

Er du en dygtig tekniker med bred viden inden for håndværksfagene?

Din primære opgave vil være at deltage i akut vedligehold samt faste driftsopgaver på hospitalet. Opgaverne omfatter:

  • Akut- og planlagt vedligehold af tekniske installationer.
  • Overvågning af alarmsystemer, inklusive BMS, CTS og ABA.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø præget af uformel tone samt muligheder for både personlig og faglig udvikling.

Koncerncentre
Gem
Gentofte Kommune

Sygeplejerske med erfaring i geriatri søges til Rygårdcentret, afdeling Egelunden, tæt på Hellerup station Aftenvagt 5/2 - Genopslag

Som sygeplejerske på Egelunden møder du mange udfordringer på en arbejdsdag og derfor vil du opleve et tæt samarbejder med øvrige vagter og afdelinger. Vi arbejder med kontaktpersonfunktionen, og du har derfor det overordnede ansvar for cirka syv beboer + eventuelle sygeplejefaglige opgave hos øvrige. Du vil herunder være medansvarlig for, at beboerens journal er ajourført, at beboerens bolig er pæn og ryddelig samt medansvarlig for at støtte beboeren i alle ADHL-funktioner.

Kan du se dig selv beskrevet i ovenstående tilbyder vi grundig introduktion via et onboarding-forløb med mentorordning samt kollegaer, der i fællesskab brænder for at gøre ’en forskel’

Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Pædagog

Hellerup
Indrykket:
Hentet fra DUOS
Gem
Indrykket:
Gem
Indrykket:
Gem
Gamst Blomster

Vi søger butiksmedhjælpere o. 18 år til vores butik i Hellerup

Du behøver ikke at have erfaring med blomster. Så længe du har mod på at lære nyt, skal vi nok sørge for grundig oplæring i blomsternes verden. Opgaverne består af kundebetjening, lettere blomsterbinderi, vareopfyldning og andet forefaldende arbejde.

Gamst Blomster tilbyder dig et uformelt arbejdsmiljø, hyggelig atmosfære, glade kollegaer og kunder. Der er gode og velordnede arbejdsforhold, hvor du kan få indflydelse på din hverdag i jobbet.

Gem
Region Hovedstaden

Erfarne ergoterapeuter der vil bidrage til at udvikle psykiatrisk ergoterapi

Hellerup

Har du lyst til at arbejde med et speciale i stadig udvikling?

Indrykket:
Gem
Region Hovedstaden

Forskningskoordinator og scientific advisor til Copenhagen Research Centre for Biological and Precision Psychiatry ved Psykia...

Hellerup

Vi søger en dygtig og engageret forskningskoordinator og scientific advisor til Copenhagen Research Centre for Biological and Precision...

Indrykket:
Gem
Region Hovedstaden

Ph.d.-studerende til Klinisk Test Center for datadrevne behandlinger indenfor psykiatrien

Hellerup

Vil du være med til at forme fremtidens psykiatri?

Indrykket:
Aprengo ApS
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV