3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hansen Toft A/S søger for Systematic A/S
Gem
Hansen Toft A/S

Senior Project & People Manager - Defence

København K

In a newly created role, you get the full responsibility of building a high-performance software team in the SitaWare Insight Program at the Copenhagen site.

You will be part of the Management Team in SitaWare Insight, and you will have the people leadership for your team including enabling continuous professional development of the team, driving performance and success.

You have the overall responsibility for leading and managing projects, and your focus will be to ensure and create value by delivering product development on time, to the right quality and within budget.

Hansen Toft A/S
Økonomistyrelsen

Projektleder til stort strategisk initiativ

København K

Brænder du for projektledelse, og vil du være med til at udvikle og implementere et af statens vigtige, strategiske initiativer? Så har vi måske det rette job til dig.

I Kontor for Løn og Pensionssystem i Økonomistyrelsen er vi i fuld gang med at planlægge vores største udviklingsprojekt siden begyndelsen af nullerne. Statens Lønløsning, der hver måned beregner løn og pension til ca. 350.000 i staten, skal moderniseres og fremtidssikres. Det betyder, at vi skal opbygge en fagligt stærk projektgruppe frem mod sommeren 2024, hvor en grundig analysefase afsluttes, og projektet for alvor går i gang. Og det er her, at du kommer ind i billedet.

Digitaliseringsstyrelsen

Souschef til Kontor for MitID Erhverv og digitale serviceområder

København K

Vil du være med til at lede et kontor for samfundskritisk infrastruktur, som anvendes af størstedelen af alle borgere, virksomheder og myndigheder i Danmark?

Du vil få ansvaret for driften af vores løsninger, som baserer sig på ITIL processer. Opgaverne spænder bredt, og du vil komme til at arbejde med:

  • ledelse af medarbejdere med mange forskellige kompetencer, herunder både it-specialister og generalister.
  • løbende tilpasning og videreudvikling af organiseringen i kontoret med særligt fokus på drift og processer i vores nye agile organisering.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV