12 jobannoncer matcher din søgning 12 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

VIA University College

Digitaliseringskonsulent til IT & digitalisering

Aarhus N

Har du et godt overblik, har du en skarp pen, er du struktureret og har du lysten til at være med til at skabe forandringer?

Vil du være med til at digitalisere en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner?

Arbejdsopgaverne er blandt andet:

  • Kortlægnings- og undersøgelsesopgaver – fx i relation til digitalisering af processer.
  • Udarbejde beslutningsoplæg, projektbeskrivelser og budgetter i tilknytning hertil.
  • Koordinere komplekse digitaliseringsindsatser
VIA University College
Region Midtjylland

Sundhedsfaglig IT-specialist til uddannelsesområdet

Aarhus N

Sammen med 20 kollegaer i afdelingen Patientjournal vil du arbejde med MidtEPJ, der er et IT-system, som dagligt skaber stor værdi i Region Midtjyllands hospitalers behandling af patienter.

Dine primære opgaver bliver at:

  • Udvikle og ajourføre undervisningsmateriale, som kan anvendes på alle hospitaler i Regionen til undervisning i MidtEPJ
  • Arrangere demodage for klinisk personale

Vi er et afdelingsfællesskab, hvor du kommer til at møde kollegaer med klinisk og teknisk baggrund. Vi har en afslappet og let omgangstone i et imødekommende miljø, der lægger op til sparring om opgaveløsningen.

Region Midtjylland
Region Midtjylland

Leder til Applikationer i Digitalisering og It

Aarhus N

Er du lederen, der er med til at sætte retning for det brede og specialiserede område Applikationer i Digitalisering og It’s infrastruktur og driftsafdeling? Kan du skabe gode rammer for de 25 dygtige medarbejdere, der arbejder med applikationsdrift, herunder patientjournalsystemet MidtEPJ, 24-7-overvågningssystemer og Microsoft 365-platformen?

Her kan du få en leder stilling med mange udviklingsmuligheder, og hvor dine strategiske og tekniske lederevner vil blive sat i spil. Din primære opgave bliver at understøtte, lede og udvikle de specialiserede medarbejdere, du har i området.

Region Midtjylland
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Erfaren rådgiver til IT-revision & sikkerhed

Aarhus N

Kender du til IT-revision og Informationssikkerhed og har du flere års erfaring fra en stilling som rådgiver eller med ansvar for intern sikkerhed?

Som rådgiver i Beierholm vil dine arbejdsopgaver bl.a. være:

  • Planlægge og gennemføre IT-revisioner for eksterne kunder i Jylland og Fyn.
  • Identificere og evaluere risici i forhold til IT-processer og systemer.

På kontoret i Aarhus træder du ind i nogle fagligt stærke og balancerede rammer, som vægter trivsel, sammenhold og faglig udvikling gennem frihed under ansvar.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Gem
EG A/S

ERP-konsulent til EG Industrials

Aarhus N

Søger du en rolle, hvor du kan tilføre værdi til vores kunders fremtidige forretning? Vil du arbejde helt tæt på og rådgive kunder om deres ERP-system? Har du erfaring med ERP-systemer og forandringsprojekter?

Som vores nye konsulent i EG Industrials, vil du blive en del af et team på 11 dygtige og erfarne ERP-konsulenter. Vi stræber altid efter at forbedre os, for at sikre den bedste løsning til vores kunder. Du vil derfor blive en del af et team, hvor samarbejde og stolthed i at levere fremragende resultater er nøgleværdier. Sammen med vores udviklingsteam vil du være med til at forme og udvikle vores løsning, samtidig med at du leverer førsteklasses service og rådgivning til vores kunder.

Gem
Bankdata

Lead Platformsarkitekt – flyt vores komplekse infrastruktur ind i fremtiden

Fredericia, Silkeborg eller Aarhus N

Vil du sætte retningen og ambitionsniveauet for den tekniske platform, som vores udviklere bygger deres løsninger på?

Her kan du både nørde teknologi og tænke kreativt, når du sikrer, at vi lader os inspirere af hyperscale, automatisering og IaaS.

Du er med til at forløse et helt enestående potentiale i Bankdata. Og hele virksomheden er med ombord.

din nye leder, Jesper Ballegaard.
Gem
EG A/S

Konsulent til vores kunder i advokatbranchen

Aarhus eller Ballerup

Skal dit næste job være i krydsfeltet mellem jura og IT? Vil du være den ultimative sparringspartner for vores kunder og guide dem mod succes?

Vi søger en konsulent der har lyst til at blive som en del af vores engagerede og dygtige konsulent- og supportteam. Som konsulent er du specialist på it-løsningen, hvilket gør dig til en indsigtsfuld sparringspartner for vores kunder.

WTW
Gem
WTW

Platformskoordinator, Erhvervsforsikringsplatform

Aarhus N

Se video om WTW som arbejdsplads

Vi søger en dygtig og engageret kollega til at styrke vores team, der arbejder med Danmarks største facilitet af rammeaftaler på erhvervsforsikringer.

Ansvarsområder:

  • Konfiguration af arbejdsplatform
  • Opsætning og vedligeholdelse af Excel-værktøjer

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads med frie arbejdsforhold, en attraktiv lønpakke og gode pensionsvilkår.

WTW
Region Midtjylland

Serviceminded it-supporter til vigtige opgaver på hospitalerne

Aarhus N, Herning og Randers NØ

Er du supergod til at levere it-support? Og har du lyst til at være en vigtig del af at sikre, at pc’ere, mobile enheder, printere, it-systemer og netværk kører problemfrit hos vores mange brugere på hospitalerne i Aarhus, Gødstrup og Randers?

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med en arbejdsuge på 37 timer, en fleksibel og hybrid arbejdsdag og betalt frokostpause. Det er vigtigt, at du har tid til et liv ved siden af arbejde, samtidig med at vi lægger stor vægt på, at du kan udvikle dig i dit job.

Region Midtjylland
Securitas A/S

System-ingeniør af sikringsløsninger til Aarhus- eller Glostrup-afdeling

Forstår du at bygge bro mellem behov, risiko og løsning? Går du den ekstra mil for at udvikle den rette løsning for kunden? Kort sagt, evner du at udvikle skræddersyede sikkerhedsløsninger, der skaber værdi for vores kunder? Så håber vi, at du bliver vores næste system-ingeniør!

Vi sørger for en god introduktion og en grundig oplæring. Du har frihed under ansvar, da du er med til at planlægge dine opgaver og arbejdstid.

Securitas A/S
Gem
Atea A/S

Senior Project Manager

Aarhus

Er du en skarp kommerciel senior projektleder med erfaring med IT-infrastruktur projekter? Så har vi et spændende og udfordrende job at tilbyde.

Du får ansvaret for ledelsen af leveranceprojekter. Det betyder at du skal styre kundens forventninger, drive og motivere projektdeltagerne samt være bindeleddet mellem kunde og projektteam. Vi forventer med andre ord, at du ligesom vores andre projektledere kan løfte et projekt fra start til slut.

Gem
EG A/S

Konsulent til EG Bolig

Aarhus N eller Ballerup

Motiveres du af spændende opgaver, og ser du dit næste job i en stor international softwarevirksomhed i rivende udvikling?

Som konsulent vil du fungere som specialist på it-løsningen, hvilket gør dig til en indsigtsfuld sparringspartner for vores kunder, når vi skal sikre en vellykket implementering og forankring af systemet, som er skræddersyet til kundens unikke behov.

Dit arbejde vil primært foregå ude hos vores kunder, men der er selvfølgelig mulighed for hjemmearbejdsplads på de dage, hvor du ikke er ude hos kunderne.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV