4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Tetra Pak Processing Systems A/S

Automation Lead Engineer (Team Lead) with programming experience

Aarhus

As the Team Lead, reporting to the Business Stream Automation Manager, you will lead a team of 7 Automation Software Engineers and product specialists.

Your role will involve driving resource and competence planning to align with long and short-term business needs. In addition, you will conduct automation design reviews with team members and utilize your technical expertise to deliver software solution designs and implementations.

Tetra Pak Processing Systems A/S
Styrelsen For It og Læring

Statistisk stærk akademiker der vil gøre en forskel gennem data og analyser på børne- og undervisningsområdet

Højbjerg eller København SV

Har du stærke kompetencer inden for statistik, databehandling og formidling af komplekse problemstillinger? Og vil du gøre en forskel på børne- og undervisningsområdet ved at styrke datagrundlaget samt test- og prøveområdet?

Trods en til tider travl hverdag lægger vi vægt på fleksibilitet i forhold til familieliv og fritid. Hos os er der mulighed for at arbejde hjemme et par dage om ugen og generel fleksibilitet under hensyn til opgaverne og samarbejdet med kollegaer i dit team.

Styrelsen For It og Læring
Familieretshuset

Engageret IT-konsulent til digitalisering

København, Aarhus, Odense eller Aabenraa

Vi søger en IT-konsulent, der med baggrund i stærke samarbejdsevner og interesse i forretningsprocesser kan anvende IT-løsninger til understøttelse af vores kerneopgave.

I Familieretshuset varetages store dele af IT-driften hos Statens IT. De opgaver, Statens IT ikke har ansvaret for, varetager vi selv, og netop derfor har vi brug for dig til at hjælpe os med at understøtte drifts- og udviklingsopgaver og være bindeled til Statens IT.

Vi tilbyder et meningsfuldt arbejde i en dynamisk organisation med spændende udviklingsmuligheder. Her er stærkt kollegialt samarbejde med god mulighed for sparring. Vi har gode arbejdsforhold og fleksible arbejdstider, herunder flekstid.

Styrelsen For It og Læring

Erfaren softwareudvikler til Styrelsen for It og Læring – vær med til at skabe forretningskritiske it-systemer til test, prøver og eksamen

Højbjerg

Vil du bruge dine evner inden for it-udvikling til gavn for hundredetusindvis af studerende og elever? Hos os får du mulighed for at udvikle dig fagligt, samtidig med at vi har ansvaret for hele systemets livscyklus.

Vi søger en udvikler til et team, som arbejder med systemer til test, prøver og eksamen, herunder det nye testsystem til de Nationale Færdighedstest. Du kommer både til at arbejde med systemer, som skal bygges op fra bunden og med vedligehold af eksisterende systemer. Samtidig får du en særlig rolle i arbejdet med de fælles komponenter, der anvendes på tværs af vores mange test- og prøvesystemer.

Styrelsen For It og Læring

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV