73 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

73 jobannoncer

Gem
BKI foods a/s

Økonomiassistent

Højbjerg

BKI er i en positiv udvikling, og vi har derfor brug for endnu en dygtig kollega. Stillingen er fuldtid med base på vores kontor i Højbjerg, og du vil referere til vores økonomichef.

Din hverdag består i at hjælpe med at løse de daglige opgaver i bogholderiet, men du vil også få et selvstændigt ansvar for udlægshåndtering, momsafregning, afgiftsregnskab, samt vores anlægskartotek.

Vi tilbyder en udfordrende og selvstændig stilling i et dynamisk og uformelt miljø. Endvidere tilbyder vi en arbejdsplads med gode og engagerede kolleger, stabile og trygge arbejdsvilkår, god frokostordning, attraktiv pensionsordning, sundhedsforsikring, med mere.

BKI foods a/s
Gem
Familieretshuset

Socialrådgiver til Familiedannelse

Aabenraa, København SV, Odense C eller Højbjerg

Vil du være med til at løse en vigtig samfundsopgave og samtidig udfordres og udvikles som socialrådgiver? Er du stærk i at beskrive og vurdere på det skrevne, samt indgå i dialog med personer som brændende ønsker sig et barn?

Som socialrådgiver på adoptionsområdet vil din primære opgave være at sagsbehandle i forhold til fremmedadoption.

Du vil skulle indgå i et team på 7 socialrådgivere, som er fysisk spredt ud over hele Danmark. Det betyder i praksis, at man arbejder meget alene og i dagligdagen primært ser sine nære kolleger online.

Vi har fokus på et godt arbejdsmiljø og en god worklife balance.

Gem
Johnson Controls

Ud­vik­lings­in­ge­ni­ør

Højbjerg

Som udviklingsingeniør bliver du en del af et stærkt og kompetent udviklingsteam, som alle er er specialiseret i den forsatte udvikling af bæredygtig teknologi. I teamet vil du få mulighed for at specialisere dig omkring naturlige kølemidler, herunder hydrocarbon, ammoniak og CO2 teknologi og vil få til opgave, at udvikle markedsledende løsninger indenfor dette område.

Arbejdet vil bestå af beregninger, dimensionering, design af nye løsninger samt back-office teknisk support af produkter.

Johnson Controls
Gem
XL-BYG

Lagermedarbejder til XL-BYG Brejnholt Aarhus

Højbjerg

Til vores travle og velfungerende lager søger vi en alsidig og fleksibel kollega med truckcertifikat.

Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag. Du vil komme til at arbejde sammen med dynamiske og engagerede kolleger, hvor der er plads til at arbejde selvstændig og alligevel indgå i et team.

Du bliver en del af en organisation med korte beslutningsveje og et uhøjtideligt arbejdsmiljø. Den daglige omgangstone i virksomheden er fri og uformel, og her er plads til at igangsætte nye aktiviteter og tiltag.

XL-BYG
Gem
Falck Danmark A/S

Autotransportredder Aarhus Syd

Højbjerg

Vi søger en autotransportredder pr. 15. juni 2024 (eller efter nærmere aftale) med lyst til kundekontakt og med kompetencer inden for autohjælp og sygekørsel.

Arbejdsopgaverne vil typisk være bl.a.:

 • Autohjælp til vore kunder herunder også forladte køretøjer
 • Kørsel med tavlevogn/TMA
 • Afhentning af tilskadekomne og døde dyr/dyreredning

Arbejdstiden vil være efter planlagt rul også weekend og helligdage både dag- og nattevagter.

Falck Danmark A/S
Gem
Johnson Controls

Quality Engineer

Højbjerg

Are you a proactive engaged engineer or technician looking for a great opertunatity to work with our great team in our Quality Department within the industrial refrigeration industry? Do you envision yourself in a global organization working towards a more secure and sustainable world? If so, read on to learn more about what Johnson Controls can offer you!

We offer an exciting opportunity to work in a global organization where you can make a difference towards a more sustainable world. You will be part of an organization that provides excellent opportunities for professional and personal development.

Gem
Skattestyrelsen

Studentermedhjælper til Kontrol – Pengeoverførsler

Højbjerg

Kunne du tænke dig at koble din teoretiske viden på praktiske opgaver og få foden indenfor i Danmarks største styrelse - Skattestyrelsen?

Du bliver en del af en enhed, der arbejder med samfundsbeskyttende opgaver, herunder monitorering af risikoområder indenfor hvidvask i samfundet.

Dine opgaver vil bl.a. være at:

 • Klargøre kontrolsager, der skal -sendes til Skattestyrelsens straffesagsenheder
 • Bistå med bearbejdning af data, fx konvertering af filer til Excel eller udarbejdelse af talmæssige opgørelser som del af sagsbehandlingen af kontrolsager
Skattestyrelsen
Gem
Johnson Controls

IT Business Lead - EMEA

Højbjerg

Are you passionate about driving innovation? Do you consider yourself to possess a self-leading, structured, and proactive mindset? If yes, then we would like to hear from you.

You will be a part of a highly qualified and skilled team that will guide you and ensure a smooth and tailored onboarding enabling you to add immediate value to the organisation.

Gem
Visma Ims A/S

Er du vores næste teknologi-wizard hos Visma IMS? Kom og gør en forskel!

Højbjerg

Hos Visma IMS brænder vi alle for innovation inden for ESDH- og Digital Post-løsninger. Vi søger en passioneret og engageret teknisk konsulent, der er klar til at tage del i vores mission om at skabe fremragende digitale oplevelser. Er det dig?

Som en nøglespiller i vores tekniske team vil du bl.a.:

 • Udføre teknisk implementering af vores banebrydende softwareprodukter.
 • Sikre drift og vedligehold af Visma IMS produkter til topkvalitet.
 • Spille en central rolle i optimeringen og udvikling af vores eksisterende driftsløsninger og Docker-teknologi
Gem
Tetra Pak Processing Systems A/S

Area Sales Support Manager

Aarhus

As Area Sales Support Manager, you will be responsible for specific markets, building and maintaining relations with customers, negotiating sales and facilitating the growth potential in your markets for the sales of ice cream equipment.

We offer you a variety of exciting challenges with ample opportunities for development and training in a truly global landscape.

With growing volumes and increasing demand from our key markets, we need to further enhance our channel to market, therefore we offer this excellent opportunity.

Tetra Pak Processing Systems A/S
Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Marsh A/S

Junior Client Executive

København eller Højbjerg

Se video om Marsh A/S som arbejdsplads

Du vil som Junior Client Executive servicere vores kunder på højt niveau samt supportere vores Client Executives. Du skal sikre et godt og værdiskabende samarbejde mellem forsikringsselskaber og Marsh-kolleger samt overholde deadlines og sikre kvalitet i proces- og dokumentationskrav.

Dine primære opgaver vil være:

 • Daglig servicering af nationale og internationale virksomheder
 • Assistere Client Executives med udbud og udkast til fornyelser
Marsh A/S
Gem
Via Biler A/S

Værkfører

Højbjerg

Er du en passioneret mekaniker og værkfører, der brænder for at levere enestående kundeservice?

Som en del af vores dedikerede team får du muligheden for at træde ind i en dynamisk rolle, hvor teknisk indsigt og en proaktiv tilgang er afgørende.

Udover at assistere vores kunder, vil du også fungere som intern støtte for dine kolleger, hvor du deler din tekniske ekspertise. Du vil være en central figur i håndteringen af tekniske udfordringer og spørgsmål fra kolleger og kunder.

Via Biler A/S
Gem
Midttrafik

Funktionsleder Flextrafik - Trafikstyring

Højbjerg

Har du ledererfaring og en ambitiøs tilgang til drift og service. Vil du være med til at sikre kvalitet og udvikling i afdelingen for Flextrafik. Og har du øje for afdelingens mål og den enkelte medarbejder?

Som funktionsleder i Trafikstyring i Flextrafik, vil du være den primære kontaktperson i samarbejdet med leverandører, bestillere, øvrige trafikselskaber samt FlexDanmark. Du vil også være den primære person i forbindelse med udtalelser til pressen.

Midttrafik
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
Nybolig

Mægler/sælger – en hverdag dedikeret til rådgivning og salg

Højbjerg og Viby J

Kunne du tænke dig at udfolde dine salgsevner i en meningsfuld rolle, hvor hvert salg er unikt, og dit hårde arbejde gør en forskel for dine kunder?

Så slut dig til en mæglerforretning som er blandt de mest sælgende i Aarhus og bliv en del af vores helt fantastiske hold. Her får du mulighed for at skabe gode resultater med gode rammer omkring dig.

Nybolig
Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Johnson Controls

Ope­ra­tio­nel Indkøber

Højbjerg

Vi er blandt verdens førende på området inden for komplette køle- og styringssystemer og Sabroe navnet er især kendt for energieffektive produkter baseret på naturlige kølemidler. Vi ved, at innovation og dynamik skabes af medarbejderne, og derfor giver vi dem mulighed for personlig og faglig udvikling, så de kan honorere de høje krav, vi stiller til dem.

Hverdagen foregår i et dynamisk miljø med engagerede kollegaer, hvor du sammen med din leder skal finde balancen mellem det perfekte resultat og skarpe deadlines.

Johnson Controls
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV