80 job matcher din søgning 80 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Tetra Pak Processing Systems A/S Mechanical Engineer

Tetra Pak Processing Systems A/S, Højbjerg

We are looking for a Mechanical engineer at Tetra Pak Ice Cream Solutions – the world’s leading supplier of equipment and production lines for the ice cream industry – with solid competences or strong interest in mechanical systems as well as solid competences in mechanical engineering.

As a Mechanical Engineer at Tetra Pak, you will execute on engineering tasks associated with engineering projects and customized solutions to the ice cream industry.

You will become part of an international leading company, where you will have a dynamic working day in close collaboration with colleagues across the organization.

Novicell ApS Senior Marketing Automation & CRM Consultant

Novicell ApS, Højbjerg

Bliv en del af et stærkt hold hvor marketing, data og automatisering er i fokus.

I vores team i Aarhus hjælper vi vores kunder med at omsætte data til gode kundeoplevelser og resultater – og vi har nu brug for en hånd mere.

Til dagligt arbejder vi med platforme indenfor Marketing Automation, E-mail automation, Customer Data Platforme og CRM. Herigennem bygger vi bro mellem kundens forretningsbehov og strategi – og deres udnyttelse af marketingteknologier og aktivering af data.

Vi indsamler, konsoliderer og aktiverer kundedata på tværs af forskellige touchpoints fra den første indledende kontakt med henblik på at skabe personaliserede kunderejser indenfor marketing, salg og kundeservice.

Jobindex
Eksterne salgsingeniører til teknisk salg af sensorer og procesinstrumenter

Jobindex søger for ifm electronic a/s i Aarhus

Har du fagligheden til at sætte dig ind i kunders problemstillinger og rådgive dem professionelt via kundebesøg, telefon, mail og chat? Og kan du se fordelene ved at arbejde i den 5. største sensorvirksomhed i verden?

Vi søger en salgsingeniør til Jylland.

Som vores nye kollega får du ansvar for at rådgive og sælge til vores danske kunder, så de træffer de helt rigtige valg inden for bl.a. procesinstrumentering, aftastning, AS-I-løsninger, RFID, vision og sikkerhed.

Du hjælper omkring 200 danske virksomheder med at træffe de rigtige valg på primært sensorer, procesinstrumenter og informationsopsamling – primært mindre kunder med stort potentiale. Og har du brug for teknisk støtte, står vores interne supportere klar til at hjælpe dig.

Jobindex
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Styrelsen For It og Læring
Kan du facilitere den agile proces i et udviklingsteam?

Styrelsen For It og Læring, København eller Højbjerg

Vi søger scrum mastere i både Aarhus og København, som vil være med til at fremme digitaliseringen i uddannelsessystemet. Falder rollen som den inspirerende facilitator dig naturligt, og har du et godt kendskab til den agile metode, så er det dig, vi søger.

Som scrum master er du med til at præge retningen for vores it-løsninger, og du spiller en vigtig rolle i at facilitere fremdrift for dit team. Du vil arbejde i spændingsfeltet mellem it-udvikling og forretningsbehov, hvor du kommer til at bruge og udvikle dine kompetencer på mange forskellig måder.

Styrelsen For It og Læring
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
Skattestyrelsen Transfer Pricing-medarbejder til Store Selskaber - Aarhus

Skattestyrelsen

Drømmer du om at blive specialist inden for transfer pricing, dansk og international selskabsskatteret? Er du frisk på at løse vejlednings- og kontrolopgaver sammen med erfarne kolleger og i en god dialog med koncernerne og deres rådgivere?

Din opgave vil blandt andet bestå i at udføre konkrete transfer pricing-revisioner, udfinde selskaber og koncerner til kontrol, og herunder forberede indberettede data vedrørende transfer pricing til brug for kollegaer i Store Selskaber. Herudover vil du til tider deltage i internationale arbejdsgrupper. Nogle af dine daglige opgaver løses individuelt, medens for eksempel transfer pricing-revisioner udføres i samarbejde med en eller flere kollegaer.

Skattestyrelsen
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
EUC Nordvestsjælland Vi mangler (endnu) en lærepladskonsulent til vores online uddannelser. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Bliv en del af Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution og landets største udbyder af online merkantile grundforløb. Som lærepladskonsulent bliver du en del af et stærkt team, der arbejder målrettet med at bygge bro mellem onlineelever, undervisere og lærepladser.

Primære opgaver bliver bl.a.:

 • Sikre høj overgang fra grundforløb til hovedforløb.
 • Optimere elevernes lærepladssøgning på grundforløbet.
 • Opsøgende indsats på elever som ønsker lærepladssøgning, både under og efter grundforløbet.

Vi tilbyder et spændende arbejde i spændingsfeltet mellem uddannelse og erhvervsliv. Selvstændigt arbejde, hvor du samarbejder med mange forskellige kollegaer.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor.dk Psykolog

Hejdoktor.dk

Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje.

Vi søger psykologer, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau. Vi leder efter psykologer der interesserer sig for telepsykologi, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde indenfor psykologien i en uortodoks og unik kontekst.

Alt hvad du behøver for at arbejde hos Hejdoktor er en computer, et webcam og en internetforbindelse. Arbejdet vil foregå fra eget hjem eller kontor og du planlægger i stor udstrækning selv dine vagter.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Revisor1 ApS Revisorer, bogholdere eller revisorassistenter – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Revisor1 ApS

Revisor1 hjælper de allermindste virksomheder med regnskab. Vi hjælper dem med alle dele, fra bogføring til indberetning. Derfor søger vi revisorer og bogholdere, der kan hjælpe med de forskellige dele af dette.

Du behøver ikke at kunne det hele, men til eksempel bogføre, afstemme, udarbejde den udvidede selvangivelse eller udarbejde og indberette regnskaber for drift og holdingselskab.

Vi har splittet arbejdsopgaverne op, sådan at du i stor grad slipper for at lave rutinearbejde, som du er overkvalificeret til. For at understøtte dette har vi udviklet vores eget regnskabssystem fra bunden af. Vi arbejder 100% digitalt, i stor grad automatiseret og spilder ikke din tid.

Hjemmearbejdsplads
Gem
NCC Danmark
Projektchef til markant hotelprojekt på Aarhus Ø

NCC Danmark

Psssst! Vi har lagt i støbeskeen til en vild projektrejse, du ikke vil gå glip af!

Som ansvarlig for aptering på projektet vil du få din daglige gang på byggepladsen i Aarhus, hvor projektet løber de næste ca. 3-4 år. Her får du en naturlig berøringsflade med alle, der arbejder på stedet.

Det placerer dig i en rolle i spændingsfeltet mellem det mere fagligt detaljerede og det overordnede strategiske.

NCC Danmark
Midttrafik
To medarbejdere til Kundeservice

Midttrafik, Højbjerg

Har du erfaring med kundeservice, og har du lyst til at gøre en forskel for Midttrafiks kunder?

I Kundeservice besvares alle kundehenvendelser – fra generelle spørgsmål om billetpriser til klager over forsinkelser. Din vigtigste opgave bliver at sikre, at vores kunder får svar på deres spørgsmål og en god oplevelse, når de henvender sig på telefon, mail eller personligt.

Vi tilbyder:

 • Et inspirerende arbejdsmiljø med dygtige kolleger, hvor der er plads til faglig sparring.
 • Et spændende job på en arbejdsplads med glade medarbejdere og flere personalegoder, herunder flextid og hjemmearbejde.
Midttrafik
Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor Stilling som speciallæge i almen medicin

Hejdoktor

Hejdoktor er Danmarks største udbyder af online sundhedsydelser, og vi er stolte af at give danskerne en service, de kan stole på. Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje. 

Vi søger speciallæger i almen medicin, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau.

Hejdoktor tilbyder en fleksibel stilling, hvor du kan arbejde både fra hjemmet, klinikken eller kontoret, alt efter dine behov og ønsker.

Via Biler Udlejning A/S c/o Hertz Biludlejning
Hertz Service Center – Kundeservicemedarbejder til vores hovedkontor i Højbjerg

Via Biler Udlejning A/S c/o Hertz Biludlejning

Du vil blive tilknyttet hovedkontoret som den primære arbejdsplads, men der kan forekomme besøg på vores danske udlejningsstationer.

Dine primære ansvarsområder vil være at betjene Hertz’ kunder i forbindelse med billeje samt at kunne hjælpe internt, når vores stationer skal bruge assistance. Det kan blandt andet være:

 • Levere topklasse kundeservice til vores kunder
 • Udarbejdelse samt fakturering af lejemål
 • Hjælpe med at booke lejebiler for afdelinger
Via Biler Udlejning A/S c/o Hertz Biludlejning
Hjemmearbejdsplads
Gem
NCC Danmark
Fræserførere og bobcatførere søges til spændende asfaltopgaver på Sjælland

NCC Danmark

Fræserførere og bobcatførere søges til spændende asfaltopgaver på Sjælland.

Du bliver tilknyttet vores fræserafdeling i Greve, hvor vi har et godt sammenhold og en stor erfaring, så der vil være gode muligheder for at få den rigtige oplæring og sparring, når du starter job hos os.

NCC Danmark
Novicell ApS Drupal Developer

Novicell ApS, Højbjerg/Aalborg

Do you want to…

 • Develop Drupal solutions for large and well-known brands?
 • Work with the newest technologies?
 • Take the next step in a large, international company where you can develop professionally and personally?
 • .. Along this, have fun while working?

Then keep reading. It might in fact be YOU that we are looking for. Do you want to make great solutions while contributing to the direction of our development?

In the job as a Drupal Developer, you will be working on:

 • New and further development of Drupal sites
 • System architecture and development of integrations with a focus on sturdiness
 • High availability web-based systems
Novicell ApS Er du vores nye projektkoordinator?

Novicell ApS, Højbjerg

I Novicell har vi travlt, og derfor søger vi lige nu en projektkoordinator til vores Custom Solutions team, som kan sørge for at vores eksisterende kunder får en god service. Som projektkoordinator sikrer du planlægningen og styringen af kundernes henvendelser (bugs, videreudvikling samt øvrige forespørgsler) fra start til slut.

Hos Novicell får du mulighed for at arbejde blandt innovative og inspirerende kolleger i et udfordrende arbejdsmiljø, hvor dit bidrag værdsættes højt. I Novicell har vi erstattet omfattende medarbejderhåndbøger og ældgamle regler med dialog, ansvar og tillid.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV