108 job matcher din søgning 108 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Midttrafik
Trives du med en spændende og afvekslende hverdag? Midttrafik søger en ny kollega til kontrakter og udbud

Midttrafik, Højbjerg

Der er fokus på den kollektive trafik som aldrig før. Hos Midttrafik lægger vi dagligt hovederne i blød for at finde nye løsninger på, hvordan biler og busser kan driftes effektivt og med høj kvalitet for kunderne.

Derfor søger vi ny kollega en 37-timers stilling til afdelingen Kontrakter.

Du får en bred vifte af forskellige opgaver af såvel fast som midlertidig karakter. Jobbet indbefatter for eksempel:

 • deltagelse i udbud og indkøb af Flextrafik og bustrafik. Udbud foregår i et tæt samarbejde med dine nærmeste kolleger og samarbejdspartnere i andre trafikselskaber
 • gennemføre markedsafdækninger af analytisk og praktisk karakter
Midttrafik
Børnehuset Blæksprutten Daglig pædagogisk leder

Børnehuset Blæksprutten, Højbjerg

Til Børnehuset Blæksprutten søger vi en pædagogisk leder med drivkraft og lyst til at lede en lokal institution, hvor der er hjerterum og høj faglighed. Du skal være visionær og kunne stå i spidsen for en dedikeret personalegruppe, samt sørge for dennes og børnenes trivsel og udvikling.

Som daglig pædagogisk leder af vores hus vil du få ansvaret for at skabe et trygt, sjovt og vigtigst af alt et udviklende læringsmiljø. Du vil gå forrest i udviklingen af de pædagogiske læreplaner og praksis af disse. Du vil have et tæt og inkluderende samarbejde med personalegruppen, hvor du som leder formidler vores rammer, går forrest, motiverer, leder og støtter vores medarbejdere i kerneopgaven både fagligt og personligt.

Novicell ApS Økonomiassistent til Finance

Novicell ApS, Aarhus

Vil du arbejde i et internationalt konsulenthus, der hjælper virksomheder med at udnytte deres udviklingspotentiale digitalt, og hvor finansfunktionen er et centralt serviceapparat på tværs af landene?

Du vil udover at have ansvaret for en række mindre danske selskaber, også få ansvaret for et af vores udenlandske selskaber og have den daglige kontakt til medarbejdere og eksterne konsulenter til dette selskab. Du skal assistere ved lønkørslen til omkring 300 medarbejdere.

Dine arbejdsopgaver:

 • Bogføring af en række mindre selskaber, herunder indberetning af moms
 • Afstemning af balanceposter
 • Assistere med bogføring
Novicell ApS Backend udvikler

Novicell ApS, Højbjerg

Kære backend udvikler

Er du en robust, udadvendt, agil arbejdshest med mere end 25 års erfaring på CV’et? Og kan du samtidig holde 100 bolde i luften på én og samme tid uden at tabe en eneste?

Nej vel? Det kan vi heller ikke!

Hos Novicell er vi trætte af bullshit markedsføring, og vi gætter på, at du også er træt af at skrive, at du er fleksibel, proaktiv, handlekraftig og at du i øvrigt aldrig har en dårlig dag. Vi vil meget hellere høre om hvem du er og hvad du interesserer dig for! Vi lægger nemlig langt mere vægt på dine reelle kompetencer – personlige såvel som faglige - end dit eksamensbevis.

Vi lover til gengæld at vi er flinke og flittige - og ikke mindst hamrende dygtige til vores arbejde. Det håber vi også, at du er.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

BKI foods a/s
IT-SUPPORTER

BKI foods a/s, Højbjerg

Vi søger, hurtigst muligt, en IT-Supporter til vores IT-afdeling. Din dagligdag vil foregå fra vores hovedkontor i Højbjerg, hvorfra du supporterer vores ca. 220 brugere på tværs af lokationer. Du vil primært arbejde ud fra Jira Servicedesk (ITSM), men kan også forvente proaktiv support og daglig kontakt med brugere.

Dine hovedopgaver vil være følgende:

 • Udføre 1st. level support og løsning af henvendelser fra brugerne i koncernen
 • Sikre at applikationer og enheder fungerer optimalt
 • Sikre at der er styr på alle vores enheder i MS Endpoint Manager

Du bliver en vigtig del af vores IT- team der udover dig, består af 3 kompetente kollegaer du kan støtte dig op af. Vores eksterne samarbejdspartner står for drift, overvågning og patching af dele af vores IT-miljø.

BKI foods a/s
Familieretshuset HR-partner med flair for ledelsesrådgivning og data

Familieretshuset, Århus, København eller Aabenraa

Drives du af at levere sparring og ledelsesrådgivning? Kan du nørde med tal og statistikker, så det giver mening for de fleste? Har du modet og viljen til at være nysgerrig på lederens behov, udfordringer og drømme, så vi kan forstå deres forretningsområde, og derved bringe vores HR-faglighed i spil på en konstruktiv og værdiskabende måde til gavn for organisationen? Så er du måske vores nye HR-partner!

Du er eftertragtet. Mange vil gerne have din assistance, og du har mulighed for at bringe din viden i spil ved at være vicedirektørens og ledernes sparringspartner på en bred vifte af HR-opgaver.

Din hverdag vil fyldes af:

 • Rekruttering inkl. lønforhandling
 • Udarbejdelse af personalepolitikker og processer
 • Ledelsesrådgivning og sparring
Familieretshuset HR-medarbejdere til løn- og personaleadministration

Familieretshuset, Aabenraa eller Aarhus

Har du erfaring med administrative HR-opgaver? Motiveres du af at levere kvalitet til tiden? Så er du måske én af vores nye HR-medarbejdere.

Som administrativ HR-medarbejder er du en eftertragtet medarbejder, hvor mange gerne vil have din assistance. Du er i daglig kontakt med HR-partnerne og ledelsen i det forretningsområde, du supporterer vedrørende stort og småt.

Du får lov til at udvise dine evner udi:

 • Personaleadministration for det vicedirektørområde du bliver tilknyttet
 • Administrative opgaver vedr. rekruttering
 • Administration af ferie, sygefravær, barsel og fratrædelser
 • Udarbejdelse af ansættelsestilbud og kontrakter
Familieretshuset HR-partner

Familieretshuset, Århus, København eller Aabenraa

Drives du af at levere sparring og rådgivning inden for HR-jura? Er du god til at vidensdele og i stand til at sætte dig ind i lovgivningen på statens område? Så er du måske vores nye HR-partner.

Du er eftertragtet. Mange vil gerne have din assistance, og du har mulighed for at bringe din viden i spil ved at være vicedirektørens og ledernes sparringspartner på en bred vifte af HR-opgaver. Du har modet og viljen til at være nysgerrig på lederens behov, udfordringer og drømme, så vi kan forstå deres forretningsområde, og derved bringe vores HR-juridiske faglighed i spil på en konstruktiv og værdiskabende måde til gavn for organisationen.

Din hverdag vil fyldes af:

 • Udarbejdelse af personalepolitikker
 • Håndtering af proces for udpegning til de kommunale Børn og Unge udvalg
 • Support af samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget på et Vicedirektørområde
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Midttrafik
Erfaren og selvstændig HR-konsulent

Midttrafik, Højbjerg

Motiveres du af faglige udfordringer og varierende opgaver inden for HR? Og vil du være en del af en uformel og spændende arbejdsplads, hvor fokus altid er på kunderne i den kollektive trafik? Så har vi et spændende job til dig!

Midttrafik er en udviklingsorienteret organisation, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling. Vi garanterer dig en varieret og spændende hverdag med høj grad af selvstændighed i opgaveløsningen. Du får ansvaret for en række forskellige opgaver inden for HR-området, bl.a.

 • Lederstøtte vedrørende rekruttering, introplaner, opfølgningssamtaler og andet i forbindelse med nyansættelser
 • Lederstøtte i personalesager bl.a. inden for sygefravær, fastholdelse og afskedigelser
 • Arbejdsmiljøledelse – som arbejdsmiljøleder for en lille og smidig arbejdsmiljøorganisation
Midttrafik
HMF Group A/S
Digitaliseringsspecialist og forandringsagent

HMF Group A/S, Højbjerg

Kan du lide at arbejde med forandringer, og er digitalisering din spidskompetence?

”Hos HMF har vi ambitioner om at booste vores digitale rejse, og derfor har vi brug for en specialist, der er kan arbejde med data og skabe sammenhæng og værdi deraf – samt har forståelse for at skabe følgeskab og kan implementere løsningerne.”
– Mette Egestad

Vi forestiller os, at du bl.a. kommer til at:

 • trække data ud fra vores udstyr i produktionen og kombinere det med data fra vores ERP-system
 • præsentere data visuelt, både for produktionsledelsen, men også i den tekniske afdeling
 • lave algoritmer, som vi kan anvende på vores data
HMF Group A/S
Unique Human Capital Afdelingschef - Sano Aarhus, Gigtforeningen

Unique Human Capital søger for Sano Aarhus

Nærværende leder søges til rehabiliteringscenter, hvor høj kvalitet, faglighed og arbejdsglæde er rammesættende for hverdagens indsats

Som Afdelingschef for Sano Aarhus bliver du leder og samlende midtpunkt for et professionelt drevet rehabiliteringscenter, som er ejet af Gigtforeningen.

Ansvaret indebærer personaleledelse, driftsledelse, økonomistyring, implementering af strategi og kvalitetstiltag samt forretningsudvikling og markedsfokus. Af udvalgte arbejdsområder kan nævnes:

 • Personaleledelse i det daglige og kompetenceudvikling af alle personalegrupper
 • Sikre fortsat høj medarbejdertilfredshed
 • Implementering af strategier, herunder tilhørende handlingsplaner
BKI foods a/s
Kategorichef til kaffe

BKI foods a/s, Aarhus

Kan du oversætte forbrugeradfærd og -holdninger til stærk indsigt, som du effektivt bruger til at levere vindende innovation der styrker vores position i kaffekategorien? Så har vi en ambitiøs og målrettet mulighed som vil bringe dine analytiske og kreative evner i spil.

Som Kategorichef bliver du et naturligt omdrejningspunkt for udviklingen af vores positioner i kaffe. Du får en udfordrende og udviklende hverdag, hvor du hurtigt vil opleve vores stærke samarbejde igennem værdikæden, hvor alle er fokuseret på det gode håndværk i alt hvad vi foretager os.

Som en del af vores Marketing & Innovations Team er du med til at forme den danske kaffekultur. Du står i spidsen for markedsindsigt, innovationspipeline og leverance til markedet.

BKI foods a/s
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Aarhus Kommune
Holme Skole søger Viceskoleleder til udskolingen og specialklasser

Aarhus Kommune, Højbjerg

Vil du være med til at drive og udvikle en skole, hvor sammenholdet er stærkt og målsætningen er at skabe de bedst mulige læringsfælleskaber for alle børn - En veldrevet lokal skole med stolte traditioner, hvor trivsel og faglighed går hånd i hånd, og hvor inddragelse er et nøgleord? Så har du nu muligheden for at søge en yderst attraktiv og alsidig lederstilling, hvor du kan gøre en forskel.

Vi søger en viceskoleleder, der kan stå i spidsen for vores udskoling (6.-9. klasse) og 10 specialklasser (2.-9. klasse), til hvilke en koordinator bistår i de driftsmæssige opgaver.

Du bliver ansvarlig for at varetage både faglig og personalemæssig ledelse for ca. 40 dedikerede og fagligt dygtige lærere og pædagoger, som alle brænder for at skabe læring og trivsel.

Gem
Fødevarestyrelsen Vil du være med til at sikre fødevaresikkerheden på de danske slagterier? Bliv uddannet som tilsynstekniker i Fødevarestyrelsens Kødkontrol

Fødevarestyrelsen

Fødevarestyrelsen søger nu 16-18 elever til uddannelse som tilsynstekniker til Kødkontrollen med start den 1. september 2022.

Kødkontrollen udfører daglig kontrol af alle slagtedyr på de danske slagterier. Du vil derfor være med til at sikre både den høje fødevaresikkerhed og at slagtedyrene behandles ordentligt. Som tilsynstekniker vil du sammen dine kolleger kontrollere slagtekroppene på slagtebåndet. Du vil derfor skulle arbejde tæt sammen slagteriets medarbejdere.

Danmark har en stor eksport af kød, og tempoet er derfor ofte højt. Fødevarestyrelsen har stort fokus på arbejdsmiljøet og den gode arbejdsplads, og du vil få en masse gode og engagerede kolleger.

Skattestyrelsen Udadvendt dataanalytiker – detektiv in spe - til at bekæmpe international skattesvig

Skattestyrelsen, Højbjerg

Er du forretningsorienteret og initiativrig, og brænder du samtidig for at bearbejde og analysere data? Har du øje for detaljer og evnen til at finde mønstre i store mængder data?

Du bliver en del af enheden ”CEBIS 1-Analyse og Koordinering”, som har en koordinerende funktion i forhold til de øvrige enheder i centeret. Rollen som dataanalytiker er forholdsvis ny, og du kan derfor selv være med til at definere nogle af dine opgaver.

Som dataanalytiker er en af dine primære opgaver at understøtte centerets opgaver på tværs af enhederne. Vi ser derfor gerne, at du af natur er opsøgende og har lyst til at indgå i tæt dialog med dine kolleger for at finde ud af, hvor du blandt andet kan være med til at optimere vores sagsprocesser. Derudover er du i stand til at omsætte kollegers datamæssige behov og kan bistå dem i at udtrække og strukturere data til brug i deres opgaveløsning.

Skattestyrelsen
Miljøstyrelsen Sagsbehandlere

Miljøstyrelsen, Aarhus og Slagelse

Brænder du for at arbejde med miljøvurdering, tilsyn og godkendelse af virksomheder og grønne omstillingsprojekter? Og vil du være med til at sikre en tidssvarende miljøregulering, som understøtter, at virksomhederne tager hensyn til miljø og naboer, samtidig med at de har muligheder for vækst?
Så søg én af stillingerne, som sagsbehandler i Miljøstyrelsens enhed Virksomheder i Aarhus og Slagelse.

Miljøstyrelsen er en del af Miljøministeriet, og myndighed på miljø- og naturområdet. Vi arbejder for rig natur, rent vand, sikker kemi og grøn produktion. Vores kerneopgave er at omsætte natur- og miljølovgivningen til virkelighed, og målsætningen er at balancere hensynene til både beskyttelse og benyttelse.

Vi har særligt brug for medarbejdere, der har faglige kompetencer inden for miljøvurdering (VVM) eller miljøsagsbehandling.