51 jobannoncer matcher din søgning 51 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Det Kgl. Bibliotek

Bliv studentermedhjælper på Det Kgl. Bibliotek, AU Library Arts

Aarhus og Højbjerg

Til Det Kgl. Biblioteks afdelinger på fakultetet Arts på Aarhus Universitet, søger vi de kommende måneder 4 studentermedhjælpere, idet flere af vores nuværende studentermedhjælpere afslutter deres studier.

For alle stillingerne gælder det, at opgaverne består i bogopsætning og bogfremfinding samt hjælp til og vejledning af bibliotekernes brugere. Det er derudover vigtigt, at du er indstillet på at løse forskelligartede forefaldende opgaver, herunder manuelle og fysiske opgaver.

Det Kgl. Bibliotek
Gem
Midttrafik

Kontorelev med speciale i Økonomi – er det dig?

Højbjerg

Hvis du drømmer om en fremtid med tal, regnskab og økonomiforståelse, har du nu chancen for at blive Midttrafiks næste kontorelev med speciale i Økonomi. Vi er 130 engagerede kolleger i huset som er klar til at tage imod dig og tilbyder en alsidig og travl hverdag med styr på økonomien.

Som elev ved Midttrafik vil du få et spændende og solidt uddannelsesforløb med mulighed for både faglig og personlig udvikling. Du får en grundig oplæring med fokus på forretningsforståelse og processer, og med tiden vil du få mere ansvar og selvstændige opgaver.

Midttrafik
Johnson Controls

Salgsin­ge­ni­ør/Sales Engineer

Højbjerg

Har du et innovativt og proaktivt mindset, som evner samspillet mellem tekniske energiløsninger og kommerciel forståelse? Så læs mere om, hvad Johnson Controls kan tilbyde dig!

Vi søger hos Johnson Controls en Technical Sales Engineer til proaktiv at drive salg af industrielle køle- og varmepumpe projekter i Jylland og på Fyn. Hos os får du muligheden for at blive en del af et dedikeret team af eksperter og en organisation med en bred produktportefølje, der sætter os i stand til at levere skræddersyede løsninger efter vores kunders behov.

Johnson Controls
Johnson Controls

Sales and Project Manager

Højbjerg

Do you have experience with project application and possess commercial flair?

We are currently looking for a new Sales and Project Manager, who will be responsible for supporting our internal and external customers with managing projects throughout all phases from from sales to delivery, and thus contribute to the continuous development of the organization.

Today, Johnson Controls leads the market in the design, marketing, sale, and service of refrigeration plants and heat pumps for industrial, marine, and offshore applications.

Johnson Controls
Johnson Controls

Sales Engineer

Højbjerg

You will be responsible for offering sales support to our internal customers and partners. You will become the point of contact for your customers, and you will develop and maintain relations with several stakeholders, including your customers, partners, and our factory.

In this role, you will touch upon several aspects of the sales process, including preliminary research and support, quotations, design specifications, participation in customer meetings and consultations. Moreover, you will leverage your technical insight into the calculation and design of optimal solutions in collaboration with your customers.

Johnson Controls
Aarhus Kommune

Pædagogisk leder til Kræmmerhuset i Skåde-Højbjerg dagtilbud

Højbjerg

Det skal være fantastisk at være barn i Kræmmerhuset! Vil du stå i spidsen for et børnemiljø, der er kendetegnet ved nærvær, tryghed, omsorg, fordybelse, leg og læring?

Kræmmerhuset er en mindre integreret institution i Højbjerg, som søger en relationelt stærk leder, der vil støtte op om en fagligt velfunderet personalegruppe og et stærkt forældresamarbejde. Hvis du motiveres af at være i et stærkt læringsfællesskab med dine medarbejdere og skabe de bedst mulige betingelser for det gode børneliv, så står vi klar til at bakke dig op som vores nye leder.

Gem
Netto

Salgsleder

Højbjerg

Tag dine første og vigtigste skridt i retning mod et spændende job eller en lederkarriere – med egne ansvarsområder og hands-on erfaring i, hvordan man styrer en butik. Kunne det friste? Så læs videre.

Som salgsleder indgår du i butikkens drift som en del af lederteamet og hjælper både med at gøre butikken salgsklar og håndtere kunder. Dine ansvarsområder er fx frugt og grønt, spotvarer eller køl og frost. Og du er stedfortræder for butiks- eller souschefen, når de er ude af huset.

Semler Gruppen

Elev med speciale i økonomi til Semler Gruppen – Aarhus

Højbjerg

Søger du en elevplads med gode muligheder for udvikling og ansvar i en spændende koncern i bilbranchen?

Som elev får du løbende nye udfordringer og arbejder på lige fod med dine kolleger samtidig med, at vi selvfølgelig hele tiden har for øje, at du er under uddannelse.

Du indgår i teams af resultatorienterede kolleger med en god team-ånd, hvor man hjælper hinanden. Vi har madordning, fællesarrangementer og en hel del andre fordelagtige medarbejdergoder.

Semler Gruppen
BKI foods a/s

Økonomiassistent

Højbjerg

BKI er i en positiv udvikling, og vi har derfor brug for endnu en dygtig kollega. Stillingen er fuldtid med base på vores kontor i Højbjerg, og du vil referere til vores økonomichef.

Din hverdag består i at hjælpe med at løse de daglige opgaver i bogholderiet, men du vil også få et selvstændigt ansvar for udlægshåndtering, momsafregning, afgiftsregnskab, samt vores anlægskartotek.

Vi tilbyder en udfordrende og selvstændig stilling i et dynamisk og uformelt miljø. Endvidere tilbyder vi en arbejdsplads med gode og engagerede kolleger, stabile og trygge arbejdsvilkår, god frokostordning, attraktiv pensionsordning, sundhedsforsikring, med mere.

BKI foods a/s
Salling Group

Logistiktrainee

Højbjerg

Brænder du for at gøre en forskel og skabe resultater igennem et bredt samarbejde på tværs af flere funktioner? Det er en elevuddannelse til dig, der allerede nu ved, at du ønsker at arbejde indenfor Logistik og Supply Chain.

Du vil få:

  • Hands-on erfaring med alt fra plukning og pakning, kvalitetskontrol samt modtagelse og afsendelse af varer.
  • Daglig kontakt med kolleger både fra terminalerne, hovedkontoret og butikkerne.
  • Mulighed for at præge fremtidens logistik i Salling Group.
Djurslands Bank

Filialdirektør

Højbjerg

Djurslands Bank åbner en ny filial i Højbjerg. Vi er i fuld gang med at sætte holdet, men du kan stadig nå at lægge billet ind på at være med til at kickstarte vores nye afdeling. Vi forventer at slå dørene op den 1. september 2024, når vi har sørget for gode og indbydende rammer på Oddervej.

Vil du gerne være med til at starte en ny filial op? Har du et godt kendskab til og netværk i markedsområdet i Højberg / Skåde og det sydlige Aarhus? Brænder du for at skabe resultater gennem andre? Så er det måske dig, vi søger.

Djurslands Bank
K.G. Hansen & Sønner a/s

Erfarne projektledere

Højbjerg

Har du et stort overblik, og formår du på en motiverende måde at få samarbejdet mellem de forskellige faggrupper på byggepladsen til at glide?

Du binder projektet sammen og er med i processen helt fra kalkulation til aflevering af det færdige byggeri.

Det betyder, at du får en bred kontaktflade til bygherrer, rådgivere, myndigheder og underentreprenører samt dine dygtige kolleger på kontoret, og du får alle parter til at samarbejde optimalt om den endelige løsning.

Du vil opleve en arbejdsplads, hvor respekt, troværdighed, ansvarlighed og høj faglighed er kerneværdierne.

Gem
Valeur A/S

Dygtig konsulent søges til stærkt salgsteam

Højbjerg

Er du god til at skabe relationer? Og kunne du tænke dig at arbejde med btb-salg for kendte kunder i en virksomhed, der gør tingene lidt anderledes og sætter pris på dig?

Du har allerede erfaring med at lave opsøgende salg og etablere salgsmøder, men har mod på mere. Hos os kan du udvikle dig til en respekteret marketingekspert og fagfælle og videre derfra til en betroet rådgiver, der sidder med ved salgsmøderne og leverer løsninger.

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Aarhus Marselisborg Apotek

Farmakonom

Aarhus S og Skanderborg N

Vi er en skøn broget flok, der formår at arbejde sammen på bedste vis. Vi er fælles om det meste, på trods af uddannelse og anciennitet.

Alle faglærte tager del i kundeekspedition, udfører sundhedsydelser og har fokus på omsorgssalg, dog uden brug af KPI og SoMe. Vi griner, græder og fester sammen.

Vi har organiseret vores arbejde på en måde der tillader en høj grad af fleksibilitet.

BKI foods a/s

E-commerce Manager

Højbjerg

Vil du være med til at udvikle BKI’s digitale tilstedeværelse og sikre, at vi hele tiden er på forkant i markedet?

Dit primære fokus vil være leadgenerering, og du vil arbejde tæt sammen med vores webmanager som sikrer, at website og shop performer.

Du vil sammen med vores content manager sikre, at vores annoncering er optimeret, og du er i løbende dialog med salg om leadkvalitet og optimering af vores setup.

Vi tilbyder et udfordrende job i en dynamisk organisation i rivende udvikling.

BKI foods a/s
BKI foods a/s

Content Manager

Højbjerg

Som Content Manager har du ansvaret for at skabe fængende indhold, som sikrer, at der er liv på vores digitale kanaler – og andre medier.

Du får base i vores Digitale Marketing-afdeling, men for at lykkedes vil du få brug for support. Og det får du, når du rækker ud til de forskellige teams i marketing, som ved, hvordan vores produkter & brands skal positioneres.

BKI foods a/s
Skattestyrelsen

Studentermedhjælper til lettere kontrolopgaver indenfor refusion af udbytteskat

Højbjerg

Er du på udkig efter et studiejob på ca. 15 timer om ugen, som giver dig relevant erhvervserfaring inden for skatte- og forvaltningsret?

Vi søger en studentermedhjælper til vores projekt EU-Sager, der omhandler en større pulje sager inden for udbytteområdet. Opgaverne bliver tilpasset til dit faglige niveau, og du bliver omgivet af dygtige kolleger til at oplære og støtte dig.

Arbejdet vil bestå af at bistå kollegaer med sagsbehandlingen og selv varetage lettere sagsbehandling af refusionsanmodninger i EU-sagerne, der som udgangspunkt kan se ens ud, men dog med forskelle.

Skattestyrelsen
Styrelsen For It og Læring

Generalist til it-infrastrukturdrift

Højbjerg

Vil du være til at understøtte udviklingen af it-driften i en organisation, der har afgørende betydning for undervisningsområdet i Danmark? Så er et job i Styrelsen for It og Læring (STIL) måske noget for dig?

Vi søger en medarbejder til processtyring og sagsbehandling til vores IT-infrastrukturteam.

Du bliver en del af en politisk drevet organisation og kommer til at arbejde tæt sammen med både kontorets ledelse og specialister inden for it-drift. Du skal med din skarpe pen, strategiske blik og kompetencer inden for projekt/procesledelse understøtte kontorets arbejde med sikker og stabil drift af ministeriets it-systemer.

Styrelsen For It og Læring

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV