47 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

47 jobannoncer

HumanTrust A/S søger for XL-BYG
Gem
HumanTrust A/S

Finance Assistant

Højbjerg

Hvis du er grundig, analytisk og struktureret, og hvis du befinder dig rigtig godt i rollen som go-to-person, når det kommer til bogholderi og økonomi, så tag et kig på stillingen som Finance Assistant hos Brejnholt Gruppen!

Du bliver som den nye Finance Assistant en del af en performancedrevet kultur, der er præget af en uformel omgangstone, plads til forskellighed, frihed under ansvar og rigtig højt til loftet.

HumanTrust A/S
Gem
Toldstyrelsen

Talstærke medarbejdere til budgetanalyse

Højbjerg

Vil du tage del i vigtige samfundsopgaver og være med til at forbedre en offentlig organisation i udvikling? Kan du gennem analyser bidrage til at styrke Toldstyrelsens forretning og sikre, at beslutninger træffes på et solidt analytisk grundlag?

Vi søger lige nu to kolleger til et nyoprettet budgetanalyseteam, der kommer til at bestå af tre medarbejdere. Teamets primære opgaver vil være at:

  • udarbejde budgetanalyser – hele vejen fra kommissorium til endelig afrapportering
  • forestå strategisk prioritering af analyser og kobling til Toldstyrelsens økonomi og strategiske styring
Toldstyrelsen
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Indrykket:
Gem
HMF Group A/S

Finance Manager

Højbjerg

Brænder du for ledelse, leveringssikkerhed og optimering af finance-området? Evner du at indsamle og analysere data og omsætte disse til strategisk beslutningsgrundlag for virksomheden? Kan du sikre procesoptimering, og har du et digitalt mindset?

Så har vi en spændende stilling til dig som Finance Manager, hvor din vigtigste opgave er at drifte og udvikle vores økonomifunktion.

HMF Group A/S
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Semler Gruppen

Head of Payroll

Højbjerg

Har du mod på at blive leder for en afdeling med ti medarbejdere?

Du vil blandt andet have ansvaret for:

  • Indgå i lederteamet og aktivt være med til at definere fremtidig ledelse i SSC
  • Sikre udvikling af medarbejderne både personligt og fagligt

Vi vægter medarbejdertrivsel højt – derfor bestræber vi os altid på at tilbyde et godt arbejdsmiljø, hvor du får fleksible arbejdstider m.m.

Semler Gruppen
Gem
Aarhus Kommune

Kragelundskolen søger pædagogisk leder for 0. – 1. årgang og SFO

Højbjerg

Er du interesseret i at udvikle læringsmiljøer, og har du et stærkt blik for fritidspædagogikken?

Du bliver leder for dels en erfaren medarbejdergruppe, der gør sig umage for at lave god undervisning for eleverne, og dels en veldrevet SFO, hvor vi har fokus på fællesskabende aktiviteter og den frie leg.

Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
ODD FELLOWPLEJEHJEMMET SCT OLAF
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Indrykket:
Hentet fra Ungarbejde.dk
Gem
Semler Gruppen

Weekendhjælper til Semler Mobility Højbjerg

Højbjerg

Er du frisk og serviceminded og kunne du tænke dig et studiejob i bilbranchen? Vi søger lige nu en weekendmedhjælper til vores Volkswagen samt Škoda salgsafdeling i Højbjerg.

Som weekendmedhjælper hos os indgår du i et team, hvor vi i høj grad vægter det gode arbejdsmiljø og samarbejde. Din primære arbejdsopgave er professionel modtagelse af vores kunder i salgsafdelingen. Jobbet indebærer derfor meget kundekontakt, hvor du er bindeleddet, fra du byder vores kunder velkommen til en salgsrådgiver tager over.

Semler Gruppen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV