65 job matcher din søgning 65 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 65 resultater.
Johnson Controls
Projekt/Design Ingeniør

Johnson Controls, Højbjerg

Er du en proaktiv og udadsøgende Ingeniør som brænder for konstruktion af skræddersyede og bæredygtige anlægsløsninger til kunder på verdensplan? Så læs mere om hvad Johnson Controls kan tilbyde dig!

Vi tilbyder en stilling med rige udviklings- og karrieremuligheder i en global og innovativ organisation, som arbejder mod en mere sikker, komfortabel og bæredygtig verden. Du vil blive udfordret på dine faglige kompetencer, og du vil få et bredt ansvar i et dynamisk miljø, hvor arbejdet foregår tværorganisatorisk i tæt samarbejde med både kunderne, salgsorganisationen, projektlederne, udviklingsafdelingen og produktionen.

I rollen som Projekt/Design Ingeniør vil din primære opgave være at eksekvere ordre i et af vores special segmenter.

Johnson Controls
Indrykket: 
Midttrafik
Regnskabsassistent – Skarp profil med stor systemforståelse samt øje for både proces og detalje

Midttrafik, Højbjerg

Midttrafiks økonomiafdeling har travlt, og der kommer nye opgaver til. Vi mangler derfor endnu en dygtig medarbejder 20 timer ugentligt, primært til afregning af vognmænd.

Stillingens primære opgave er afregning af vognmænd til en fast månedlig deadline, og i den mellemliggende periode er der dialog med leverandører og kolleger samt systemarbejde.

Dine primære ansvarsområder består af:

 • Månedlig afregning af busselskaber, og dertilhørende kontakt med leverandørerne
 • Samarbejde med andre afdelinger og trafikselskaber
 • Bidrage til optimering af procedurer og processer
 • Afstemnings og ad hoc-opgaver
Midttrafik
Indrykket: 
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
MindbizDirektør

Mindbiz søger for Dansk Mødebooking i Højbjerg

Har du store ambitioner og er klar til at drive en virksomhed, hvor du har mulighed for medejerskab? Motiveres du af at nå dine mål og skabe salg? OG vil du stå i spidsen for et dygtigt team? Så har du nu mulighed for at blive en del af Dansk Mødebooking!

Som Direktør i Dansk Mødebooking er din vigtigste opgave at drive og udvikle virksomheden. Det indbefatter bl.a. ledelse af dit dedikerede og dygtige team, som du formår løbende at udvikle, motivere og sparre med, så de fortsat er nogle af landets bedste mødebookere. Derudover holder du salgsmøder og lander nye kunder, ligesom at du sikrer langvarige kunderelationer. Vigtigst af alt nyder du at tage aktiv del i at ringe ud på opgaverne.

Tetra Pak Processing Systems A/SAutomation Engineer - Future Talent Programme

Tetra Pak Processing Systems A/S, Højbjerg

Future Talent Programme – technical track is a one-year trainee programme to develop your engineering skills and bring you leading technical knowledge in an accelerated way.

From day 1 you will be delivering results as a true member of the team and hold a real position. You will together with your manager shape the content of your programme to fit with your background and interests to support your development journey. After the programme finishes you will have gained great experiences to help you continue your exciting career within Tetra Pak.

As an Automation Engineer Talent in Tetra Pak, you will execute on all engineering tasks associated with creating production solutions, engineering development, cost calculations, commissioning and customer training within the ice cream industry.

Indrykket: 
SuperBrugsenSalgsleder Frugt & Grønt, SuperBrugsen, Højbjerg

SuperBrugsen

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • Blive en del af ledergruppen i en stor dagligvarebutik med 31 medarbejdere.
 • Prøve kræfter med ledelse og få mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer.
 • Præge og udvikle et specifikt fagområde.

Som salgsleder i SuperBrugsen Kridthøj er det først og fremmest din opgave at:

 • Sørge for, at der altid er en høj standard i din afdeling og altid levere en salgsklar butik.
 • Sikre drift og økonomi i din afdeling.
 • Udvikle afdelingen og præge sortimentet.
Indrykket: 
Sinful.dkBuying Assistant

Sinful.dk, Højbjerg

Drømmer du om at være assistent i den fedeste indkøbsafdeling? Er du knivskarp, når det kommer til kvalitetskontrol, ordreopfølgning og har du erfaring med indkøb fra Fjernøsten? Hvis du så oven i købet er super struktureret og elsker at have mange bolde i luften, så er det lige dig, vi leder efter til vores indkøbsafdeling.

Hos Sinful drømmer vi om at skabe de bedste brands, når det kommer til sexlegetøj. Vi vil være de førende og knokler derfor hver dag for at blive verdensmestre. Flere af vores produkter er kendte - nogle sågar set på TV - og dem vil vi gerne have endnu flere af. Vi mangler derfor en dygtig indkøbsassistent, som bliver en vigtig del af den proces. Du vil referere til vores Head of Own Brands og bliver en del af et team, der sikrer, at Sinful leverer produkter af "eget brand" i fede designs og af højeste kvalitet.

Indrykket: 
SuperBrugsenLedertrainee, SuperBrugsen, Højbjerg

SuperBrugsen

Fra lederspire til seriøst god leder – Bliv ledertrainee i SuperBrugsen Kridthøj

Er du ambitiøs omkring at blive leder? Vil du på vilde skoleophold, der rykker dine grænser og giver dig venner for livet? Vil du kick-starte din karriere nu og her? Så har vi jobbet til dig.

I løbet af din 2-årige trainee-periode bliver du faglært salgsassistent og du tager 2 ledelsesfag på akademiniveau. Du lærer:

 • Om god ledelse og du udvikler din egen personlige ledelsesstil. På andet år får du større ansvar og er bl.a. med til at uddelegere opgaver.
 • Om varer, kunder, disponering og god lagerstyring. Og så er du selvfølgelig med på gulvet i butikken, så der altid er pænt og fyldt med friske varer.
 • At styre butikken – Alt fra daglig drift til budgettering til udvikling af koncepter.
Indrykket: 
BKI <i>foods a/s</i>
Junior produktchef til kaffekategori

BKI foods a/s, Højbjerg

VIL DU VÆRE MED TIL AT SIKRE, AT BKI HELE TIDEN ER PÅ FORKANT I MARKEDET MED VINDENDE KAFFESORTIMENTER OG NYE KONCEPTER? OG VIL DU HAVE EN UDVIKLENDE ROLLE, HVOR DU SELV SÆTTER GRÆNSEN FOR, HVOR LANGT DU KAN NÅ?

Som junior produktchef bliver du sammen med kategorichefen drivkraften bag vores sortiment & innovation. Du forstår forbrugernes adfærd og præferencer og spiller en vigtig rolle i, at vores sortiment udvikler sig og vælges af forbrugerne. Du vil også holde skarpt øje med, hvad vores konkurrenter laver, og det er dit ansvar hele tiden at være på forkant med den nyeste markedsviden.

Det bliver bl.a. dine opgaver at:

 • bidrage til stærke målgruppedrevne innovations-pipelines på vores brands
 • koordinere vores mange produkttiltag, så vi effektivt kommer fra ide til lancering
BKI <i>foods a/s</i>
Indrykket: 
PROSHOP ApSBliv en del af Proshops tyske kundeserviceteam

PROSHOP ApS, Højbjerg

Vi søger medarbejdere, som har lyst til at arbejde i vores tyske kundesupport med opstart hurtigst muligt.

Som supporter hos Proshop får du fleksible arbejdstider og bliver en del af et internationalt team, hvor du kan slippe din indre nørd fri. Vi lover, at du ikke kommer til at kede dig!

Dine opgaver i Salg & Support bliver:

 • Tysk kundesupport via telefon, chat og mail
 • Produktvejledning
 • Kundeservice ift. reklamation, levering og generelle spørgsmål
Hansen Toft A/SDirector of E-Commerce hos Nordens største webshop

Hansen Toft A/S søger for Sinful i Højbjerg

Du opbygger og leder et team, der skaber Europas absolut bedste kundeoplevelse og konvertering!

Sinful er på en vild vækstrejse, som på få år har gjort dem til markedsleder i Norden inden for onlinesalg af sexlegetøj, hvilket genererer en årlig omsætning på 300+ mio. dkr. og en flot bundlinje. Ambitionerne er langt større, så i de kommende år indtages resten af Europa, og allerede i Q2 åbnes lokale webshops på to store europæiske markeder.

Med direkte reference til CEO og som en del af virksomhedens øverste lederteam, får du ansvaret for brugeroplevelsen, prisstyring, A/B test, konkurrentovervågning, nye features og services samt især ansvaret for optimeringen af de snart 7 shops’ konverteringsevne og indtjening.

Hansen Toft A/S
Indrykket: 
Johnson Controls
HVAC Sales Engineer

Johnson Controls, Højbjerg

Our GMS branch is undertaking an exciting continuous transformation as we move towards developing a more agile, digital and sustainable organization which delivers Green HVAC/R products, solutions and services to all industries (e.g. Merchant, Offshore, small Cruise & Ferrys, Fishery…) within the marine segment, and we hope that you can contribute to this journey with a curious, dynamic and future-focused mindset and a desire to understand our customers’ needs – both now and in the future.

On a daily basis, you will create competitive, high quality and timely estimates, bids, proposals, and cost/benefit analyses, and you will utilize applicable sales tools effectively to plan and document progress on your accounts. You will also help us develop our product portfolio based on customer feedback, so we – in turn – can help power the missions of our customers.

Johnson Controls
Indrykket: 
WolterJohannsenSkilled Cloud Automation Engineer with focus on SaaS, Stibo Systems, Aarhus

WolterJohannsen recruiting on behalf of Stibo Systems

Are you passionate about making life easier with the help from software? Would you like to join a team, that provides our software-as-a-service platform in the most efficient way to customers around the world? Would you like to work in an international setting with large enterprise businesses delivering solid software solutions with a global team of colleagues? Then please keep reading.

We are looking to expand our team with a Cloud Automation Engineer, who appreciates variety in technical assignments. You will be responsible for designing and automating the deployment of our enterprise SaaS software in the most secure and efficient way and to improve on consistency and scalability of the daily operation by use of cloud technology.

Aarhus Kommune
Pædagogisk leder til Børnehuset Tulshøjvej 5

Aarhus Kommune, Højbjerg

Børnehuset Tulshøjvej 5 er en lille velfungerende afdeling i Holme-Rundhøj Dagtilbud. Vi har fødderne solidt plantet i jorden og skaber sammen en hverdag med høj grad af pædagogisk professionalisme, nærvær og gode børnefællesskaber. Vi søger en pædagogisk leder, der vil fastholde det gode fundament og lede fremtidig udvikling sammen med os.

Som pædagogisk leder i Børnehuset Tulshøjvej 5 er dit primære fokus den daglige ledelse af 10 engagerede medarbejdere og ledelse af det pædagogiske arbejde. Du vil have ca.10 skemalagte børnetimer og vil derfor få mulighed for at lede tæt på praksis og skabe de bedste forudsætninger for pædagogisk udvikling og et godt arbejdsmiljø på gulvet. Samtidig bidrager du til et værdiskabende samarbejde i dagtilbuddets faglige ledelsesfællesskab og værner om det gode og tillidsfulde samarbejde med forældrene.

HMF Group A/S
Smede

HMF Group A/S, Højbjerg

HMF Group A/S er en international virksomhed med danske rødder, hvorfra vi udvikler, producerer og markedsfører højteknologiske, lastbilmonterede kraner.

Til vores kranproduktion (Svejseafdelinger), søger vi dygtige smede primært til arbejde på dag-/nathold. Du vil blive en del af en afdeling med 30-40 kompetente kolleger. Du vil få en grundig oplæring, der sammen med den rette indstilling vil give dig succes i jobbet.

HMF er en virksomhed i vækst med høje ambitioner, gode kolleger og et godt arbejdsmiljø. Du kommer til at arbejde i et uformelt, dynamisk og fagligt stærkt miljø, hvor der er mulighed for både personlig og faglig udvikling.

HMF Group A/S
HMF Group A/S
Montagemedarbejder

HMF Group A/S, Højbjerg

Til vores montageafdeling i Højbjerg søger vi dygtige medarbejdere, primært til arbejde på dag-/nathold. Du vil blive en del af en montageafdeling med ca. 50 kompetente kolleger. Du vil få en grundig oplæring, der sammen med den rette indstilling, vil give dig succes i jobbet.

HMF er en virksomhed i vækst med høje ambitioner, gode kolleger og et godt arbejdsmiljø. Du kommer til at arbejde i et uformelt, dynamisk og fagligt stærkt miljø, hvor der er mulighed for både personlig og faglig udvikling

 • Du har en uddannelse som f.eks. mekaniker, landbrugsmaskinmekaniker el. andet relevant
 • Du har kendskab til montagearbejde, herunder hydraulik og pneumatik
 • Du har en god tegningsforståelse
 • Du har truckcertifikat
HMF Group A/S
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.