4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Digitaliseringsstyrelsen

Kollega til implementering og forvaltning af forretningsunderstøttende it

København K

Vi leder efter dig, der gerne vil arbejde med interne it-opgaver i Digitaliseringsstyrelsen. Kontoret er placeret tæt på Kongens Nytorv, og du får adgang til motionsrum, vores faglige netværk samt sociale arrangementer på tværs af styrelsen.

Du kommer til at arbejde med at:

  • supportere af kollegaer i anvendelsen af teamets it-løsninger
  • koordinere og samarbejde med it-løsningernes leverandører
  • overvåge ydeevne og tilgængelighed på teamets it-løsninger.
Økonomistyrelsen

Teknisk begavet forretningsanalytiker til ERP-produktudvikling

København K

Har du lyst til at bringe dine stærke analytiske evner i spil og være med til at udvikle statens økonomi- og regnskabsløsning, Navision Stat? Og vil du trives i en rolle, hvor du dagligt skal balancere udefrakommende krav og kundernes forretningsbehov med de tekniske muligheder?

Som forretningsanalytiker i Team Navision Stat bliver du en del af et velfungerende team, hvor dialog og samarbejde er en del af hverdagen. Du får faglige udfordringer og mulighed for at indgå i tværgående samarbejder, såvel internt som eksternt.

Økonomistyrelsen

Product Owner

København K

Vil du, sammen med teamlederen, bære produktansvaret for en statslig it-løsning, som understøtter effektivt digitalt indkøb? Og brænder du for at udvikle enkle og effektive løsninger, hvor it, forretningsprocesser og brugervenlighed spiller sammen i en højere enhed?

Vi er i dette forår i gang med at implementere Statens Digitale Indkøb hos 10 pilotinstitutioner. Du vil få ansvaret for at sikre, at vores prioritering af brugernes tilbagemeldinger følger vores model for garanteret værdiskabende leverancer til vores kunder.

Økonomistyrelsen

Struktureret forretningsanalytiker søges til support, drift og forvaltning af digitale løsninger - barselsvikariat

København K

Brænder du for at levere en professionel, kompetent og servicemindet it-support? Har du et godt blik for forbedringer, der styrker eller forenkler brugernes arbejdsprocesser? Og er du kommunikerende og god til relationer?

Som forretningsanalytiker i vores team kommer du til at indgå i en række opgaver, som er relateret til udrulningen af Statens Digitale Indkøb, og du kommer til at være del af opbygningen af driftsorganisationen for de nye løsninger.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV