4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

MAN Energy Solutions

Data Engineer

København SV

Are you ready to dive into the world of data with a spirit of adventure? MAN Energy Solutions is on the hunt for the vanguards of data governance and engineering.

Se video om MAN Energy Solutions som arbejdspladsJoin us on a mission that goes beyond the ordinary - a quest to sculpt the data landscape of a leading global player in the marine and energy sectors.

This is more than just a job; it’s a crusade to safeguard the integrity, security, and accessibility of our most precious resource – information.

MAN Energy Solutions
Gem
Nomeco A/S

IT-arkitekt søges til design og support af Nomecos IT-infrastruktur

København SV

Har du solid erfaring med IT-arkitektur bestående af servere, netværk og cloud services?

Et udpluk af dine kerneopgaver:

  • Udvikling af tekniske designspecifikationer og definerende arkitektur for vores IT-systemer
  • Valg af teknologier og sikring af robusthed og skalerbarhed

Nomeco er en spændende organisation med et uformelt miljø og en flad struktur, hvor du får høj medindflydelse på opgaver og projekter.

Nomeco A/S
Gem
Telenor

Data Specialist

København SV

Som vores nye Data Specialist er du med til at omsætte milliarder af datapunkter til brugbare forretningsindsigter, hvilket gør os endnu bedre til at træffe de rette, datadrevne beslutninger. Interesseret?

Du bliver en del af en enormt spændende branche, som er i konstant udvikling. Der er kamp om kunderne og det er essentielt at forstå kunderne og deres behov for at lykkes. Ved at trække på dine færdigheder fra en kommerciel og statistisk værktøjskasse, omsætter du store mængder data til brugbare indsigter, der bidrager til lige præcis dét – nemlig at forstå kunderne.

- Rasmus Sønderskov, Head of Commercial, BI & Analytics
Styrelsen For It og Læring

Statistisk stærk akademiker der vil gøre en forskel gennem data og analyser på børne- og undervisningsområdet

Højbjerg eller København SV

Har du stærke kompetencer inden for statistik, databehandling og formidling af komplekse problemstillinger? Og vil du gøre en forskel på børne- og undervisningsområdet ved at styrke datagrundlaget samt test- og prøveområdet?

Trods en til tider travl hverdag lægger vi vægt på fleksibilitet i forhold til familieliv og fritid. Hos os er der mulighed for at arbejde hjemme et par dage om ugen og generel fleksibilitet under hensyn til opgaverne og samarbejdet med kollegaer i dit team.

Styrelsen For It og Læring

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV