465 job matcher din søgning 465 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

LM Wind Power
EHS Intern

LM Wind Power, Kolding

LM Wind Power, a GE Renewable Energy business is a world leading supplier of blades and service to the wind industry. The wind turbine industry is becoming increasingly complex, with radical progress made over the last few decades, providing great opportunities for professional development and a work environment that promotes initiative and creativity.

Key responsibilities include:

 • Support the Global EHS team on day-to-day activities.
 • Coordinate with LM factories and obtain data on EHS and sustainability.
 • Support Engineering on EHS in review and approval of new blade materials.
 • Start up and maintenance of EHS software.
Nasure A/S Udvikler med fokus på drift og sikkerhed

Nasure A/S, Horsens

Vil du være med til at drifte og udvikle spændende løsninger? Sætter du en ære i at sikre stabil drift og at udvikle og vedligeholde sikkerheds-setup samt dokumentation? Så har vi jobbet til dig!

Vi har kombineret denne stilling, så den både rummer udvikling i Microsoft-miljøet og samtidig har fokus på videreudvikling af vores IT-drift. Vi er en mindre virksomhed, hvor du er med til at følge løsningerne fra idé til implementering – og vi glæder os til at få dig med på holdet!

Du får rig mulighed for at forme drift og udvikling i samarbejde med dine kollegaer i et spændende miljø, som er præget af både korte og længerevarende projekter.

I Nasure tager alle initiativ og byder ind med idéer og forslag. Der er en kort beslutningsproces og ikke langt fra tanke til handling – innovation er kendetegnet for vores DNA. Dit engagement og din faglige interesse skal være med til at præge vores udvikling.

Skattestyrelsen Udadvendt dataanalytiker – detektiv in spe - til at bekæmpe international skattesvig

Skattestyrelsen, Højbjerg

Er du forretningsorienteret og initiativrig, og brænder du samtidig for at bearbejde og analysere data? Har du øje for detaljer og evnen til at finde mønstre i store mængder data?

Du bliver en del af enheden ”CEBIS 1-Analyse og Koordinering”, som har en koordinerende funktion i forhold til de øvrige enheder i centeret. Rollen som dataanalytiker er forholdsvis ny, og du kan derfor selv være med til at definere nogle af dine opgaver.

Som dataanalytiker er en af dine primære opgaver at understøtte centerets opgaver på tværs af enhederne. Vi ser derfor gerne, at du af natur er opsøgende og har lyst til at indgå i tæt dialog med dine kolleger for at finde ud af, hvor du blandt andet kan være med til at optimere vores sagsprocesser. Derudover er du i stand til at omsætte kollegers datamæssige behov og kan bistå dem i at udtrække og strukturere data til brug i deres opgaveløsning.

Skattestyrelsen
Femern A/S
Passioneret HSE dataanalytiker

Femern A/S, København

Som samfundsansvarlig bygherreorganisation Femern A/S er et af de højeste prioriteter et sikkert arbejdsmiljø på Femern Bælt projektet. Vores arbejdsmiljøambition er at alle arbejder seriøst med vores fælles vision ”Target Zero – a State of Mind”. Til dette har vi brug for at følge projektets arbejdsmiljø perfomance tæt, samt arbejde proaktivt, så vi kan forudsige udfordringer og forbedre arbejdsmiljøforholdene så ulykker, skader og andre problemer ikke opstår eller gentages.

For at kunne gøre dette har vi brug for en passioneret dataanalytiker, der med risikobaserede analyser kan bidrage med kortlægningen af tendenser og derved understøtte at der arbejdes proaktivt med at forbedre arbejdsmiljøet på projektet.

Femern A/S
Vurderingsstyrelsen Faglig koordinator og procesejer til boligskatteområdet

Vurderingsstyrelsen, Kongens Lyngby

Vil du bygge bro mellem regler, it og drift? Kan du drive processer, holde overblik og sikre det tværfaglige samarbejde? Og har du lyst til at være faglig koordinator for et nyt team, der hvert år gør en forskel for boligejerne? Så har du muligheden for at blive faglig koordinator og procesejer i kontoret Forretningsudvikling Beskatning.

Hos os får du et spændende job, hvor du i samarbejde med dine kolleger er med til at finde de forretningsløsninger, der er en forudsætning for korrekt beskatning af boligejerne. Du kommer til at indgå i arbejdet med udvikling og drift af nogle af Skatteforvaltningens mest borgernære kerneopgaver – årsopgørelsen og forskudsopgørelsen samt test af nye forretningssystemer. Din indgang til stillingen kan være mange; det vigtigste er, at du har interesse for test, drift og videreudvikling af eksisterende legacysystemer.

Vurderingsstyrelsen
Vurderingsstyrelsen Forretningsudvikler og tester

Vurderingsstyrelsen, Kongens Lyngby

Vil du bygge bro mellem regler, it og drift? Er du detaljeorienteret, og brænder du for at finde løsninger på komplekse problemstillinger? Har du lyst til at være en del af et nyt team, der hvert år gør en forskel for boligejerne? Så har du muligheden for at blive forretningsudvikler og tester i kontoret Forretningsudvikling Beskatning. Vi søger lige nu flere kolleger til opbygning af et nyt team.

Vi er i fuld gang med at opbygge et nyt team med forretningsudviklere og testere. Du vil sammen med dine kolleger få indflydelse på, hvordan teamet skal løse kerneopgaverne og være med til at skabe et stærkt arbejdsfællesskab. I skal sammen opbygge tekniske kompetencer på et vanskeligt område. I vil få den nødvendige hjælp, og teamet vil få gode rammer, så I kan arbejde dybt ind i komplekse fagsystemer.

Vurderingsstyrelsen
Dansk Arbejdsgiverforening Data Manager til DA Statistik

Dansk Arbejdsgiverforening, København

Er du det faglige fyrtårn inden for data management og data governance, der vil være med til at skabe fundamentet for DA’s fremtidige statistikproduktion? I DA er vi i gang med at gentænke måden, vi arbejder med data til DA’s mange løn- og personalestatistikker, og ønsker derfor at styrke dette arbejde med en nyoprettet stilling som data manager.

Vi er optaget af at kvalitetssikre datagrundlaget, formidle os præcist og videreudvikle vores metoder, så statistikkerne skaber størst mulig værdi for brugerne. I øjeblikket udvikler vi på en ny indberetningsmodel for at lave endnu skarpere løntal og bedre statistikservices til nytte for virksomhederne, der indberetter, og vores mange andre brugere.

Statens IT Systemkonsulent til Statens It

Statens IT, Ballerup

Er du en analytisk holdspiller og multikunstner på mange teknologier, der kan yde professionel service til kunder, leverandører og kolleger? Er du tiltalt af tanken om at arbejde med driftsopgaver, projekter og opgaver i feltet mellem kundeforventninger, brugerbehov og leverandørønsker? Så er Statens It måske noget for dig.

Teamet består lige nu af 13 medarbejdere, som arbejder på en lang række teknologier og services, og som glæder sig til at sparre og samarbejde med dig.

Dit arbejde vil bl.a. indeholde følgende:

 • Projektarbejde ved implementering, opgradering eller større vedligehold af systemer
 • Varetage driftsopgaver og 2. level support af applikationernes driftsmiljøer
 • Sikre effektiv håndtering af driftsforstyrrelser og produktionsstop i dagligdagen
BESTSELLER
Backend Developer

BESTSELLER, Brande and Aarhus

Are you looking for an opportunity to accelerate your personal and professional development within business application development? If you are also excited by agile ways of working, then this might just be the place for you!

Your primary work assignments will be developing and producing backend functionality for our solutions, assuring code aligned with code convention for the solution. You will conduct code reviews, optimizing and maintaining of standard elements as well as testing.

The team collaborates and discuss methods, frameworks, and approaches in general regarding the development work, and we expect that you will contribute positively in the discussions with your colleagues in order to find the best solutions for the business.

Forca A/S
Backend.NET udvikler med høj faglighed

Forca A/S, Hellerup

Brænder du for at udvikle god software og skabe stabile og skalérbare løsninger, som tilfører værdi for pensionsmedlemmerne hos vores kunder? Så hører vi gerne fra dig!

Som Backend udvikler i Forca skal du udvikle stabile og skalérbare løsninger på baggrund af ofte komplekse forretningskrav baseret på forretningens behov til selve pensionssystemet. Det kræver, at du både evner at kombinere langsigtet, strategisk tænkning med pragmatiske løsninger – for i sidste ende at skabe værdi for brugeren og forretningen.

Som Backend udvikler er du både nysgerrig og struktureret, og du finder brugbare fremgangsmåder og når i mål med dine opgaver i tæt samarbejde med teamet. Udover din høje IT-faglighed, er du også en engageret teamspiller med en pragmatisk stil, der nyder at arbejde agilt.

Forca A/S
itelligence a/s
Bliv en del af verdens bedste SAP BW og HANA team

itelligence a/s, Horsens

Som SAP Business Warehouse konsulent indgår du i et team blandt Danmarks bedste og mest erfarne BW-konsulenter. Vores konsulenter har i gennemsnit mere end otte års erfaring med implementering af BI. Afhængig af dine kvalifikationer og ønsker vil du komme til at arbejde med opgaver inden for analyse, design og modellering, implementering og presales.

Dine opgaver vil variere meget. Vi har hele SAP-implementeringer, hvor du er med i projektet fra start til slut som en integreret del af et SAP-team. Andre gange, har vi mere specifikke og korte opgaver ude hos vores kunder.

Du får:

 • Mulighed for at arbejde med den nyeste teknologi såsom SAP HANA, SAP S/4HANA (Embedded Analytics), BW/4HANA, CDS-views, SAP Analytics Cloud, SAP Data Warehouse Cloud
 • Plads i et af de største og stærkeste SAP BW teams i DK
 • Et stærkt netværk og kolleger med stor faglighed
itelligence a/s
Gem
HCL Technologies Denmark ApS
Adoption Metrics Specialist

HCL Technologies Denmark ApS

Can you develop and implement change, support our organization to further efficiency, productivity and profitability and navigate in complex business processes? We are looking for an Adoption Metrics Specialist to evolve a current set of KPIs across the EpiCX suite of platforms as well as research, develop and deliver a process to automate the reporting process for one of the world’s largest biotech corporation.

To succeed in this position, we are looking at the following skills and abilities

 • Mindset to recognize the importance of demonstrating Return on Investment in a Change Management program.
 • Partner and relationship build with multiple functions to identify key KPIs on the Adoption Journey (like field colleagues, product teams and program colleagues).
 • Develop our Why, How and What of success measurement.
HCL Technologies Denmark ApS
Skattestyrelsen Engageret dataanalytiker til bekæmpelse af hvidvask

Skattestyrelsen, Fredericia

Vil du udvide vores IT-udviklerduo til en trio? Vil du have stor indflydelse på teamets udvikling af en database og software, der skal understøtte og facilitere vores sagsbehandleres arbejde med at bekæmpe hvidvask? Så er du måske den dataanalytiker, vi søger!

Som vores nye dataanalytiker kommer du til at arbejde tæt sammen med vores to it-udviklere om at opbygge en dataløsning, der imødekommer vores sagsbehandleres nuværende og fremtidige behov på hvidvaskområdet. Opbygningen foregår i DevOps-infrastrukturen driftet af Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST), der leverer teknisk understøttelse af Skattestyrelsens aktiviteter.

Løsningen, vi bygger, består af en database og en Python-kodebase, der håndterer dataindslusning fra Hvidvasksekretariatet. I udviklingen af løsningen vil dit arbejde som dataanalytiker bestå i at videreudvikle og vedligeholde databasen, så den er intuitiv og effektiv.

Skattestyrelsen
Gem
HCL Technologies Denmark ApS
OCE Business Analyst

HCL Technologies Denmark ApS

Can you support our organization to further efficiency, productivity and profitability, and navigate in complex business processes? We are looking for an OCE Business Analyst with business domain knowledge and experience with IQVIA OCE and Reltio MDM for an exciting career opportunity, working with a leading biotech corporation.

For success in this role, we are looking for someone with the following skills/abilities:

 • Ability to understand complex business process and influence business change to adapt to global norms.
 • Advanced understanding of business analysis techniques and processes.
 • Strong analytical capabilities and skills as well as the ability to extrapolate meaning from such analyses.
HCL Technologies Denmark ApS
Humio - A CrowdStrike Company
Infrastructure Engineer

Humio - A CrowdStrike Company, Aarhus

Humio is in search of Infrastructure Engineers with excellent debugging skills, that have deployed, maintained, and grown large systems on both traditional bare metal and in cloud environments.

In this role, the engineer will be focused on working with engineers across Humio to develop and maintain our growing cloud footprint.

Your responsibilities

 • Contribute to Humio’s cloud-native focused engineering efforts, such as Humio’s Terraform provider and Kubernetes Operator
 • Help design and build Humio’s future cloud architecture
 • Work with other engineering groups to build and deploy applications related to Humio’s SaaS efforts
Humio - A CrowdStrike Company
Humio - A CrowdStrike Company
Site Reliability Engineer

Humio - A CrowdStrike Company, Århus

Humio is in search of Site Reliability Engineers to help deliver the highest quality logging software as a service to Humio’s customers. Our site reliability engineers work closely with all of our engineering teams to ensure both the availability and high performance our customers expect.

In this role, the engineer will be working on developing and refining our monitoring and metrics to better understand our cloud’s performance and how it impacts the quality of our customer's experience. The SRE team is responsible for our emergency response to issues in addition to working with the infrastructure engineering team to improve our cloud architecture and capacity planning.

Humio - A CrowdStrike Company
PFA Enterprise data-arkitekt

PFA, København

Vil du være med til at sætte scenen for PFA’s fremtidige datamæssige fundament? Kan du se dig selv nytænke måden at arbejde med data på i en moderne virksomhed med mange kunder?

Du bliver del af teamet Enterprise Dataarkitektur & Udvikling. Vi er i gang med at etablere PFA’s fremtidige dataplatform i samarbejde med den øvrige dataorganisation. Dataplatformen skal understøtte PFA’s nuværende og fremtidige behov for data, der er i konstant udvikling og udgør et stadig mere uvurdeligt aktiv.

Dine nøgleopgaver er at:

 • sætte rammerne for PFA’s fremtidige dataplatform, der er baseret på Azure og Informatica, så den understøtter effektiv udvikling, stabil drift og imødekommer compliancemæssige krav – herunder GDPR ­
 • deltage i udarbejdelse af roadmap for transition af data, der over tid skal erstatte de eksisterende løsninger
PFA Data engineer

PFA, København

Vil du være med til at etablere, forme og udbrede PFA’s fremtidige dataplatform? Kan du se dig selv arbejde med store datamængder og udvinde værdi til dine kolleger og PFA’s mange kunder?

Du bliver del af teamet Enterprise Dataarkitektur & Udvikling. Vi er i fuld gang med at etablere PFA’s fremtidige dataplatform i samarbejde med den øvrige dataorganisation. Dataplatformen skal understøtte PFA’s nuværende og fremtidige behov for data, der er i konstant udvikling og udgør et stadig mere uvurdeligt aktiv. Teamets ansvar er at sikre, at den nye dataplatform understøtter de datarelaterede behov på tværs af PFA.

Forsvarets Efterretningstjeneste
Vil du arbejde målrettet med it-sikkerhed som Patch Management Specialist?

Forsvarets Efterretningstjeneste, Dragør

Cybertruslen er stødt voksende, og derfor øger Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) kapaciteten inden for it-sikkerhed. Vi søger netop nu et antal Patch Management Specialister, der kan være med til at optimere FE’s forsvar mod cyberangreb fra fremmede magter. Vil du være med til at øge sikkerheden gennem drift og vedligehold af FE’s it-systemer, applikationer og udstyr? Så er det dig, vi er på udkig efter.

FE er en helt særlig arbejdsplads med et unikt miljø, hvor der er høj fokus på sikkerhed. Som it-arbejdsplads bruger vi aktivt de muligheder, som den teknologiske udvikling giver os. Det gør vi med en bred og dyb teknologisk ekspertise, mod, kreativitet og en praktisk evne til at integrere avancerede teknologier. Vi lever dagligt med opgaver og succeser, der ofte vil være hemmelige.

EKF Danmarks Eksportkredit
Er du vores nye IT-forretningskonsulent?

EKF Danmarks Eksportkredit, København

Dygtig IT-forretningskonsulent søges til EKF Danmarks Eksportkredit.

Til at understøtte den nye IT- og digitaliseringsstrategi samt sikre et stabilt og fremtidigt IT-landskab, skal IT-afdelingen med 11 personer vækste med 4 nye dygtige kollegaer.

Økonomisystemet, og tilhørende egenudviklet løsning (kaldet MEGA), er et af EKF’s 4 kernesystemer. Platform og løsning skal opgraderes fra Navision 2009 R2 til Microsoft Dynamics 365 Business Central. Den nyoprettede stilling som IT-orretningskonsulent (herefter kaldet IFK) skal være mediator mellem IT og forretningen på dette store forretningskritiske system.

Arbejdsopgaver

 • Deltage i re-implementeringen af EKF’s kernesystem MEGA
 • Levere sparring i form af kvalificeret mod- og medspil til leverandører og kollegaer
 • Sikre god praksis for behovsafdækning og kravspecifikationer
EKF Danmarks Eksportkredit