160 job matcher din søgning 160 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 160 resultater.
Jobindex A/S
Analyse- og IT-konsulent

Jobindex A/S søger for PlusKort i Taastrup

Som led i en fortsat udvikling af Danmarks største fordels- og rabatkoncept for fagforeningsmedlemmer søges en Analyse- og IT-konsulent til primært at understøtte den datadrevne markedsføring.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Løbende driftsovervågning af dataudvekslingen mellem PlusKort og samarbejdspartnere
 • Medlemsdata-analyser og segmentering med henblik på segmenteret kommunikation
 • Analyser på KPI’er og anbefalinger til indsatser
Jobindex A/S
OnlinePOS
BackOffice Udvikler – Arbejd med innovative betalingsløsninger i en fremadstormende it-virksomhed

OnlinePOS, Randers

Vil du være med til at forme fremtidens POS-løsninger? Du træder ind i en familiær virksomhed, hvor du får et tæt samarbejde med dine kolleger. Sammen gør vi hverdagen nemmere for vores kunder.

Som en del af vores Udviklingsafdeling arbejder du fullstack med både frontend og database. Afdelingen er kendetegnet ved høj faglighed og et uformelt arbejdsmiljø. Det er en afdeling, hvor vi hjælper hinanden, og hvor der er plads til vores unikke forskelligheder, som er afgørende for, at vi udvikler os, både som afdeling og virksomhed.

Du koder typisk på flere opgaver ad gangen, og din hverdag kommer bl.a. til at gå med:

 • Udvikling af nye produkter i samarbejde med kollegaer og kunder
 • Videreudvikling, optimering og vedligeholdelse af vores POS-platform
 • Herunder opbygning af kundeplatformen. Både visuelt, men også koden under
OnlinePOS
Danske BankAnalyst with Commercial mindset

Danske Bank, Copenhagen

Are you eager to apply your analytical skills in our Marketing Automation setup where we use 1:1 activities to create value for Danske Bank customers?

Applied Business Analytics is a team responsible for 1:1 sales and marketing execution, evaluations, and continuous improvement of all commercial activities – your daily work will have a direct impact on how customers experience contact with Danske Bank through our many different channels.

In order for us to succeed, we need new colleagues that can help us understand how we can create even more value for our customers using our Marketing Automation setup and 1:1 activities. We also need to enhance the interaction between physical and digital channels. This will require both an agile approach and a curiosity of how our commercial efforts improve our customer experience and contributes to our financial targets.

Liva HealthcareData Analyst for International HealthTech

Liva Healthcare, Copenhagen

Are you a skilled data scientist who loves statistics, data mining and Business Intelligence, and are interested in working with digital healthcare in order to help thousands of patients with lifestyle diseases, then we may have a dream job for you in Copenhagen.

We are looking for Copenhagen’s most skilled data scientist who is dedicated and creative and would want to take part in our mission to improve the life for thousands of people with lifestyle conditions and help change the way we all think about health. We offer you the opportunity to work with some of the fastest moving innovators and developers in town.

You are knowledgeable in statistics, in order to handle and analyse large data quantities and you are able to find patterns and explain them in a way that support the company on a strategical level. It is a plus if you have experience within the health area.

Jyske Bank
DevOps specialist til udviklingsstøtte-team i Lyngby

Jyske Bank, Lyngby

Du skal være med til at fortsætte udviklingen af et stærkt DevOps mindset.

Vi arbejder for, at skaffe de optimale udviklingsrammer for over 20 agile udviklingsteams i Jyske Bank. Enkelte teams udvikler løsninger til Mainframe fra en Windows platform, og det er her, du er stærk og brænder for at gøre en forskel.

Din nye dagligdag vil være præget af en god indarbejdet SCRUM praksis og DevOps kultur, hvor den agile ånd er grundlaget for vores faglige samarbejde, som også efterleves i ledelseslaget.

Du skal definere best practices samt varetage og videreudvikle de services, vi tilbyder i relation til: Build, automatisk deployment, release, osv. Men du har også opgaver i relation til support/assistance til klient udviklingsmiljøet.

Jyske Bank
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenProduct Owner og Driftsansvarlig til Data Warehouse for ejendomsvurderingen

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Lyngby

Vil du være med i etableringen af DataOps team til den nye Ejendomsvurdering? Kan du hjælpe med at sikre rejsen fra udvikling til forankring i drift og kontinuerlig videreudvikling?

Vi søger et stærkt bidrag til teamet, der kan varetage rollen som Product Owner og Driftsansvarlig. En der kan bidrage til at sikre at teamet er drifts- og videreudviklingsparat. Hvis det er dig, hører vi meget gerne fra dig!

Du får et job, hvor du skal understøtte en central del af velfærdsstaten – ejendomsvurdering til skatteopkrævning. Området har stor bevågenhed, og vi udfører arbejde, som vi er stolte af. Som Product Owner og Driftsansvarlig har du ansvaret for værdikæden - fra data tilvejebringes hos vores eksterne kilder, til det stilles til rådighed for ejendomsvurderingen.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Atea A/SBliv Cloud graduate i Atea

Atea A/S, Ballerup og Aarhus

Vores graduate program har en varighed på 18 måneder, og hos os får du ansvar og udfordringer fra første dag. I løbet af programmet får du indgående kendskab til Atea koncernen, vores forretningsprocesser og samarbejdet med vores partnere og kunder. Du kommer igennem et sjovt og lærerigt program og får mulighed for at arbejde sammen med andre skarpe hjerner.

Du vil primært skulle beskæftige dig med Microsoft Azure og med Ateas Managed Services, og vil indledningsvist komme igennem et uddannelsesforløb indenfor både Atea og Ateas forretningsområder samt Cloud generelt og Microsoft Azure konkret. Derudover har vi stort fokus på den gode kundedialog, og du vil modtage træning og sparring i at blive dygtig til at begå dig i kundedialoger.

Atea A/SBliv graduate i Ateas eCommerce

Atea A/S, Ballerup

Kom og bliv en del af Landsholdet i Informationsteknologi – vi søger nye talentfulde spillere til vores 2020 graduate hold. Som graduate i Atea får du nogle af Danmarks dygtigste og mest engagerede it-specialister som kollegaer.

Vores graduate program har en varighed på 18 måneder, og hos os får du ansvar og udfordringer fra første dag. I løbet af programmet får du indgående kendskab til Atea koncernen, vores forretningsprocesser og samarbejdet med vores partnere og kunder. Du kommer igennem et sjovt og lærerigt program og får mulighed for at arbejde sammen med andre skarpe hjerner.

Københavns KommuneKompetent og dynamisk programleder til afdelingen Mobilitet, Klimatilpasning og Byvedligehold i Teknik- og Miljøforvaltningen

Københavns Kommune

Vil du være drivkraften bag genopretningsprogrammet ’Et løft til vejene’?

Teknik- og Miljøforvaltningen søger en kompetent og dynamisk programleder, der kan stå i spidsen for udvikling, planlægning og gennemførelse af et storstilet genopretningsprogram for Københavns infrastruktur. Vi kalder programmet "et løft til vejene", og ser det som grundlaget for byens fortsatte vækst og udvikling mod at blive en af verdens førende grønne storbyer.

Stillingen er placeret i enheden Vejdata og Genopretning i afdeling for Mobilitet, Klimatilpasning og Byvedligehold. Enheden består af ca. 30 medarbejdere, der har forskellige baggrunde inden for planlægning, datahåndtering, anlæg, projektstyring, byggeledelse, trafikingeniørarbejde, arkitektur, mv. Fællesnævneren for enheden er, at alle har et stort fokus på samarbejde på tværs af fagligheder.

Udviklings- og ForenklingsstyrelsenFull stack-udviklere

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Har du lyst til at være med til at være med til at levere moderne, enkle og sikre it-løsninger til fremtidens digitale skatteforvaltning? Trives du med at arbejde agilt og team-orienteret i tæt samarbejde med kravstiller? Så er du en af de full stack-udviklere, vi søger til eKapital-kontoret i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

Som udvikler i eKapital vil du, i samarbejde med et team af andre dygtige udviklere, testere, scrum master og product owner, implementere features og enablers til brug for banker, realkreditinstitutter og andre indberettere samt internationale myndigheder i resten af verden, som vi udveksler information med. Du får mulighed for at arbejde med:

 • Højt kvalificerede domænespecialister.
 • Test-driven Development (TDD).
 • Behavior-driven Development (BDD).
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Convision A/SSenior Cloud Infrastruktur-konsulent

Convision A/S søger for Progressive A/S i Herlev

Er du Cloud-ekspert og brænder du for skabe innovative infrastrukturløsninger?

Som Senior Cloud Infrastruktur-konsulent, kommer du til at implementere, drive og vedligeholde udvalgte løsninger inden for infrastrukturområdet, ligesom du bliver ansvarlig for design, arkitektur og for den tekniske del af løsningsimplementeringen.

Dine primære arbejdsopgaver vil være inden for to områder:

 • Infrastruktur og herunder drift og vedligehold af udvalgte løsninger, O365-opsætning og drift, design og arkitektur, overordnet ansvar for løsningsimplementering.
 • En række integrationer til miljøet fra en lang række teknologier anvendt med stor spændvidde i kompleksitet.
BrinchPartners

Brinch & Partners recruiting on behalf of Zenegy in Hørsholm

Test Manager

We are looking for a Test Manager to write and execute manual test cases to ensure product quality.

As a Test Manager you will be designing and implementing test cases and scenarios, creating test plans and making corrective actions in close cooperation with the development team in Macedonia. You play a vital role in the company’s product development process and will be the link between business development and the developers. You will be responsible for testing the product at different stages and before launches to ensure that the product is free from errors, regressions and it’s reliable.

Responsibilities

 • Create detailed, comprehensive and well-structured test plans and test cases
 • Estimate, prioritize, plan and coordinate testing activities
 • Identify, record, document and track bugs using respective tools (i.e. Azure DevOps)
Brinch & Partners
Sundhedsdatastyrelsen
Lead ETL-udvikler til data warehouse

Sundhedsdatastyrelsen, København

Kan du fagligt lede et team på syv udviklere? Er du så stærk på programmering og arkitektur, at du kan understøtte, inspirere og udfordre vores eksisterende data warehouse-landskab? Kan du sikre, at sunddataplatformen danner baggrund for stabile og professionelle leverancer? Så er du måske vores nye Lead ETL-udvikler i Sundhedsdatastyrelsen.

Dine primære arbejdersopgaver vil være at:

 • sparre med vores interne og eksterne udviklere inden for programmering, arkitektur og forretningsmæssige afklaringer.
 • sikre en tæt dialog med vores arkitekter samt deployment manager om den detaljerede arkitektur i relation til udvikling og drift af vores platform.
 • bidrage til at sætte den tekniske og arkitekturmæssige retning for vores platform, herunder vores data warehouse.
Tryg Forsikring A/S
Are you an awesome Java Web Developer with flair for DevOps?

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Are you passionate about DevOps thinking and want to help disrupt the insurance industry with us?

You will be part of our Digital Claims team who is in close collaboration with Tryg’s new claims system program and Digital Claims Norway to optimize the delivery pipeline. That includes exploring new features, developing, automated testing, releasing new features to production and finally following up on the value of these features.

Your job will consist of all parts of designing and developing new solutions for our claim handlers, as well as our online claims handling. This includes close interaction with all parts of Tryg, since this is the heartbeat of Tryg’s Claim handling.

Tryg Forsikring A/S
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenKoordinator for testdata og it-testmiljøer søges til agilt transformationsprogram, hvor vi udvikler fremtidens toldvæsen

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Har du lyst til at være en del af et af de største og mest komplekse agile it-transformationsprogrammer i staten og opleve den politiske verden på tæt hold? Vil du arbejde med de nyeste teknologier, tæt på EU og de allerstørste leverandører i markedet?

Som Testdata- og miljøkoordinator (TDMK) får du ansvar for at beskrive og fremskaffe de nødvendige testdata. Derudover skal du sikre, at der etableres relevante testmiljøer og samarbejde med leverandøren omkring etablering af testdata og testmiljøer både i de enkelte projekter og samtidig sikre sammenhæng på tværs af programmet.

Dine primære arbejdsopgaver er:

 • Udredning af behov for testdata og miljøer i forbindelse med testdesign.
 • Udredning af behov og muligheder i samarbejde med testere og systemejere for fødesystemer.
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
AeroGuest
Software Developer

AeroGuest, Aarhus

Do you want to be part of a rapidly growing company working in the international travel industry and delivering world class solutions to the recent pandemic? AeroGuest provides digital and safe solutions to help hotels all over the world open up again!

Aeroguest ApS

We’re looking to expand our team with a few skilled software developers. Every day, we work to improve everything, and we love to create and explore the opportunities in the market. Are you thrilled to work with a modern backend technology stack and the latest web technologies? If you’ve got serious talent and drive, there’s no better home for your potential than AeroGuest.

Your competences:

 • You have experience developing in the .NET stack, REST webservices and Angular/Vue.
 • It’s an advantage if you’ve worked with NoSQL databases and/or message brokers.
 • You find it exciting to work in a strong team developing an end-to-end SaaS platform and ecosystem.
AeroGuest
CapMonSystemkonsulent med fokus på sikkerhed

CapMon, Herlev

Hos CapMon A/S har vi meget travlt, og vi søger derfor flere dygtige folk til vores konsulentafdeling. Vi søger en kvalitetsbevidst systemkonsulent til at installere, konfigurere og implementere CapMon og Elastic for vores kunder.

Du bliver en del af et team, som har ansvaret for at sikre en høj kundetilfredshed, med udgangspunkt i overvågnings-systemet CapMon og tilhørende produkter. Som systemkonsulent er du direkte i kontakt med kunderne, og varetager kundespecifikke opgaver.

Som systemkonsulent i CapMon A/S vil du ud over installering, konfiguration og implementering være beskæftiget med at formulere og udarbejde opgavebeskrivelser og estimater – ofte i samarbejde med kunderne. Du vil også deltage i idé- og designfasen i forbindelse med den fremtidige arkitektur og nye produkter.

JN Data A/S
IT-Compliance Manager

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Vil du være med til at sikre at Compliance Management bliver videreudviklet i en førende IT-virksomhed i den finansielle sektor?

Vi er i fuld gang med at etablere JN Datas fremtidige compliance setup og dermed sikre, at JN Data fortsat ligger helt i top på security & compliance området. Til afdelingen Compliance Control søger vi derfor en dynamisk Compliance Manager med kompetencer indenfor compliance, IT sikkerhed, Service og IT Governance og et bredt teknologisk kendskab.

Som Compliance Manager skal du bidrage til udvikling, koordinering, forvaltning, rapportering og effektivisering af området og teamet. Du skal i samarbejde med teamet sikre, at vi følger kravene til compliance i den finansielle sektor, samt udviklingen af tiltag, i dialog med vores kunder.

JN Data A/S
Danske BankData Analyst with a flair for Business Intelligence

Danske Bank, Copenhagen

Would you like to apply your analytical skills to ensure first class Analytics for Group Risk Management organisation?

We are now looking for a data analyst to join Transaction Data and Early Warnings team. You will be involved in various projects and analytical tasks within retail risk area supporting our journey towards more data-driven analytics and automated decisions.

In this position you tasks will be:

 • Create valuable risk insights from DB transaction data (big data)
 • Produce forward-looking analyses, interactive dashboards, presentations and reports for different management levels and regulatory matter
Danske BankJAVA Warrior - Join, Learn & Grow as Software Engineer

Danske Bank, Glostrup

Are you a skilled Software Engineer? Do you want to be part of refactoring the core payments portfolio in one of the largest banks in the Nordics? Do you want to be a major part in the architecture transformation of our central services with microservices, event-driven architecture and streaming APIs? Then keep reading.

You will work in independent agile team delivering innovative payment solutions and APIs for future banking in strategic international projects.

Focus Areas:

 • Ensuring that architectural choices are based on best practice and lives up to the agility required to continue being best in class
 • Disrupt our thinking based on experiences with new methodologies and technologies
 • Open minded team always ready to listen and follow most innovative ideas