3 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

3 jobannoncer

Gem
Aduro A/S

Vil du nurse vores webshop? (Barselsvikar)

Hasselager

Vi er et internationalt firma, som markedsfører os i mange forskellige lande. Vores webshop drives lige nu på fire sprog: dansk, engelsk, tysk og fransk. Derudover er webshoppen delt i to: B2C og B2B. Du bliver ansvarlig for at drifte og udvikle de fire webshops – og ikke mindst sørge for, at de altid er salgsklare.

Dine opgaver er rimelig allround, så det er fedt, hvis du er vild med det brede arbejdsfelt: Der vil både være opgaver indenfor det visuelle udtryk i frontend, problemløsning i backend, effektmåling og optimering.

Aduro A/S
Gem
Ditur.DK ApS

Grafiker

Hasselager

Har du flair for udvikling af grafisk indhold, og er du på udkig efter nye udfordringer?

Du vil have ansvaret for udvikling af alle Diturs grafiske elementer, hvad enten det er på hjemmesiderne, til e-mailkampagner, SoMe-kampagner eller sågar folie til vores butikker.

Ud over dygtige kollegaer, som alle er passionerede inden for deres felt, vil du opleve en kultur, hvor vi byder nye idéer velkommen og hurtigt bevæger os fra idé til handling.

Gem
Ditur.DK ApS

Senior Paid Social Specialist

Hasselager

Er du en datadrevet performance marketing-entusiast med en passion for sociale medier? Trives du med udfordringer, og kan du se dig selv som en del af et ungt, dynamisk team, hvor uret tikker hurtigere end normalt?

Hos Ditur oplever vi en hastig vækst på vores 8 nuværende markeder og udvider derfor vores team med en dygtig specialist, der kan navigere i landskabet af betalt social-annoncering. Du vil få ansvaret for strategi, implementering og optimering af vores paid social-kampagner og blive ansvarlig for et stort, ottecifret marketingbudget.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV