133 job matcher din søgning 133 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 133 resultater.
De Forenede Ejendomsselskaber A/S
Social Media Manager

De Forenede Ejendomsselskaber A/S, København

Vi er på udkig efter en ny medarbejder, som er i stand til at skabe content, der engagerer, inspirerer og informerer folk på de sociale medier. Du skal ikke blot kunne skrive, du skal også kunne tage fede fotos og video, skabe dynamisk indhold og styre al vores annoncering på de sociale medier.

I din stilling vil du beskæftiges med markedsføring på tværs af vores driftsportefølje, herunder primært vores brand Officehotel, der faciliterer kontorhoteller i Brønshøj og Valby, samt Danhostel Copenhagen City ved Langebro, som med 1.020 senge er et af Europas største hostels.

Vi søger en ny medarbejder til en nyoprettet, kreativ og alsidig marketingstilling med fokus på sociale medier, digital annoncering, fotografering, videoredigering, hjemmesidedrift og grafiske opgaver. Du skal være med til at holde vores sociale profiler up-to-date samt annoncere på kanaler som Facebook, Instagram, Youtube og Linkedin.

De Forenede Ejendomsselskaber A/S
Nets A/S
Cloud Platform Engineer

Nets A/S, Ballerup

Nets is looking for a driven Cloud Platform Engineer for Nets new Cloud platform. Working for Nets, you’ll be developing in a fast-growing tech company. This position offers the right candidate the chance to develop skills in a broad range of technologies and offers a great chance for personal development.

KMD A/S

Working for Nets, you’ll become part of an exciting growth journey. We’ve set out to make it easier and more intuitive to handle payments, because we see it as the foundation for growth and progress both in commerce and society. In Group Technology operations our contribution is to establish a new organisation to enable Nets in their digital transformation through the use of Cloud technologies.

Nets A/S
Flügger A/S
Digital Project Manager

Flügger A/S, Rødovre

Brænder du for digitale platforme og at drive agile digitale projekter fra idé til implementering? Er du en menneskekender og god til at få folk med dig? Mestrer du evnen til at drive digitale projekter og sikre fremdrift på tværs af afdelinger og funktioner?

I E-Business har vi ansvaret for at drive og udvikle vores digitale platforme så de hele tiden lever op til kundernes og forretningens forventninger. Vi arbejder med EpiServer, inRiver, Responsys mv. og er på en spændende rejse med mange projekter i pipelinen som går på tværs af vores markeder. Her vil du få en afgørende rolle i vores fremtidige succes.

I afdelingen arbejder vi meget med specialiserede områder og vi er derfor et team med mange forskellige kompetencer. Du vil indgå i et team hvor der er højt til loftet, høj faglighed og stor selvstændighed. Vi sætter en ære i at hjælpe og inspirere hinanden og vores kollegaer til at blive bedre.

Flügger A/S
Norlys
E-commerce Manager – barselsvikariat hos Boxer

Norlys, København

Vil du være med til at udvikle og løfte Boxers digitale setup de næste 12 måneder? Er du passioneret omkring e-commerce, opdateret på de digitale platforme, forretningsorienteret og udstyret med en stærk, teknisk forståelse? Så har du potentiale til at passe Gittes job, mens hun er på barsel.

Vi søger en stærk, teknisk profil, der kan tage del i det daglige arbejde med at udvikle og vedligeholde Boxers digitale platforme. Samtidig bliver det en central del af jobbet, at du driver mange af de kommende digitale udviklingsprojekter – i tæt samarbejde med øvrige interessenter.

Du får desuden ansvaret for den digitale salgsperformance og vil være den, der med udgangspunkt i den digitale brugers adfærd og trafikmønstre analyserer og omsætter denne viden til kommercielle initiativer.

Norlys
Danfoss A/SFrontend Engineer (ID: 13208)

Danfoss A/S, Vejle or Kolding

Using the newest technologies, Danfoss is developing a world-class cloud monitoring system for district energy, and we seek a strong Software Developer to join our diverse team.

We use modern technologies like Node.js, React, Azure, Kubernetes, InfluxDB, MongoDB and Various 3rd party services to develop software for Danfoss' district energy cloud solution, offering great value to our customers. You will utilize your web development experience in building world class UX as you focus on UI and UX development and you are not afraid of making changes in the backend.

If you accept the challenge, your main responsibilities for this position include, but are not limited to, the following.

 • Developing a new cloud solution
 • Collaborating across all stages of product development
 • Supporting product management (technical aspect) and system integrators
Viktech P/SPassioneret content marketingmedarbejder med en skarp pen

Viktech P/S, Aarhus

Har du et skarpt blik for det gode indhold og at omdanne det til den gode historie? Kan du skrive aktuelle og interessante historier, som rammer og skaber værdi?

Til vores hovedkontor i Århus søger vi en selvstændig, erfaren og kompetent content manager til at udvikle og drive vores content både online og offline i Danmark i tæt samarbejde med vores marketingmedarbejdere i Polen samt diverse eksterne partnere.

Dine arbejdsopgaver:

 • Udvikle og implementere brandstrategier på det danske marked i samarbejde med direktøren.
 • Planlægge og producere relevant og fængende content, der skaber synergi på tværs af medier og platforme
 • Produktion af videomateriale til at understøtte branding og historier
AutocentralenResultatorienteret PR- og marketingkoordinator søges til stor bilkoncern

Autocentralen, Kolding og Vejle

Autocentralens PR- og marketingkoordinator har et kreativt digitalt mindset, "tænker ud af boksen" og arbejder dedikeret på de mange opgaver som dagligdagen byder på. Vi skal bruge en som tager ejerskab over egne ansvarsområder og opgaver. En som sætter barren højt for hele koncernen!

Med ca. 400 ansatte, 7 afdelinger og 9 bilmærker er der nok at tage fat på. Opgavernes kompleksitet er meget svingende og rummer alt fra små daglige opgaver som visitkort, til de helt store tanker om koncernens marketingplan og strategi.

Jobbet:

 • Varetage virksomhedens sociale medier, google adwords og SEO.
 • Vedligeholde og udvikle koncernens websites med hjælp fra intern IT og web-udvikler.
 • Sikre sig udbytte af koncernens sponsoraftaler med de ansvarlige i bilhusene.
OnlinePOS
BackOffice Udvikler – Arbejd med innovative betalingsløsninger i en fremadstormende it-virksomhed

OnlinePOS, Randers

Vil du være med til at forme fremtidens POS-løsninger? Du træder ind i en familiær virksomhed, hvor du får et tæt samarbejde med dine kolleger. Sammen gør vi hverdagen nemmere for vores kunder.

Som en del af vores Udviklingsafdeling arbejder du fullstack med både frontend og database. Afdelingen er kendetegnet ved høj faglighed og et uformelt arbejdsmiljø. Det er en afdeling, hvor vi hjælper hinanden, og hvor der er plads til vores unikke forskelligheder, som er afgørende for, at vi udvikler os, både som afdeling og virksomhed.

Du koder typisk på flere opgaver ad gangen, og din hverdag kommer bl.a. til at gå med:

 • Udvikling af nye produkter i samarbejde med kollegaer og kunder
 • Videreudvikling, optimering og vedligeholdelse af vores POS-platform
 • Herunder opbygning af kundeplatformen. Både visuelt, men også koden under
OnlinePOS
Atea A/SBliv Cloud graduate i Atea

Atea A/S, Ballerup og Aarhus

Vores graduate program har en varighed på 18 måneder, og hos os får du ansvar og udfordringer fra første dag. I løbet af programmet får du indgående kendskab til Atea koncernen, vores forretningsprocesser og samarbejdet med vores partnere og kunder. Du kommer igennem et sjovt og lærerigt program og får mulighed for at arbejde sammen med andre skarpe hjerner.

Du vil primært skulle beskæftige dig med Microsoft Azure og med Ateas Managed Services, og vil indledningsvist komme igennem et uddannelsesforløb indenfor både Atea og Ateas forretningsområder samt Cloud generelt og Microsoft Azure konkret. Derudover har vi stort fokus på den gode kundedialog, og du vil modtage træning og sparring i at blive dygtig til at begå dig i kundedialoger.

Atea A/SBliv graduate i Ateas eCommerce

Atea A/S, Ballerup

Kom og bliv en del af Landsholdet i Informationsteknologi – vi søger nye talentfulde spillere til vores 2020 graduate hold. Som graduate i Atea får du nogle af Danmarks dygtigste og mest engagerede it-specialister som kollegaer.

Vores graduate program har en varighed på 18 måneder, og hos os får du ansvar og udfordringer fra første dag. I løbet af programmet får du indgående kendskab til Atea koncernen, vores forretningsprocesser og samarbejdet med vores partnere og kunder. Du kommer igennem et sjovt og lærerigt program og får mulighed for at arbejde sammen med andre skarpe hjerner.

Digitaliseringsstyrelsen
UX/UI Designer til web- og app-løsninger til borger.dk, Digital Post og Mit overblik

Digitaliseringsstyrelsen, København

Har du erfaring med at indgå i udviklingen af komplekse digitale løsninger? Kan du se dig selv i rollen, der forbedrer den digitale brugeroplevelse, når borgerne i fremtiden tilgår Digital Post via borger.dk og tjekker oplysninger på Mit Overblik? Så har vi en spændende stilling til dig i Kontor for borger.dk i Digitaliseringsstyrelsen.

Borger.dk søger en dygtig UX/UI Designer, der kan stille skarpt på den visuelle brugeroplevelse i vores løsninger. Vi arbejder lige nu med udviklingen af en ny webløsning og app til borger.dk, hvor borgere skal kunne læse deres digitale post og se egne oplysninger under Mit Overblik.

Som UX/UI Designer bidrager du til projekterne ved at levere gennemtænkte digitale løsninger, som lever op til standarder for god UX og UI.

F&H A/S
Digital Marketing Projektleder med SEO-kompetencer

F&H A/S, Viborg

Du har allerede erfaring med at forfatte skarpt og målrettet SEO til webshops, og arbejder struktureret og selvstændigt. Du trives i en hektisk hverdag i et stort fælleskontor med mange kreative kollegaer, og du forstår at prioritere opgaverne, selv om der er mange af dem.

Og lige nu glæder du dig til nye jobmæssige udfordringer i Skandinaviens største multi brandhouse indenfor interiør, køkken, bord og bad.

Din opgave bliver at modtage projekter for en lang række webshops og brandsites på dansk, norsk, svensk, tysk og engelsk, og strukturere den videre proces i hele online teamet, hvor du får seks engagerede kollegaer. Du har derfor initiativet til at gå forrest og har erfaring med at projektlede og overholde deadlines indenfor eCommerce.

F&H A/S
Erfaren Online Grafiker til in house Marketing

F&H A/S, Viborg

Du har allerede stor erfaring med skabe lækker online grafik i design- eller modebranchen. Du trives i en hektisk hverdag i et stort fælleskontor med mange kreative kollegaer, og lige nu glæder du dig til nye jobmæssige udfordringer i Skandinaviens største multi brandhouse indenfor interiør, køkken, bord og bad.

Du forstår fuldt ud websitets begrænsninger og muligheder, og du er helt ajour med de nyeste features, farver, former, fonte etc. Du er helt hjemme i arbejdet med CMS, og ved hvad der grafisk virker indenfor eCommerce, og hvad der styrker et brand.

Du vil få en række kollegaer i en in house marketingafdeling, der foruden et online team også rummer et content team og et grafisk team.

Convision A/SSenior Cloud Infrastruktur-konsulent

Convision A/S søger for Progressive A/S i Herlev

Er du Cloud-ekspert og brænder du for skabe innovative infrastrukturløsninger?

Som Senior Cloud Infrastruktur-konsulent, kommer du til at implementere, drive og vedligeholde udvalgte løsninger inden for infrastrukturområdet, ligesom du bliver ansvarlig for design, arkitektur og for den tekniske del af løsningsimplementeringen.

Dine primære arbejdsopgaver vil være inden for to områder:

 • Infrastruktur og herunder drift og vedligehold af udvalgte løsninger, O365-opsætning og drift, design og arkitektur, overordnet ansvar for løsningsimplementering.
 • En række integrationer til miljøet fra en lang række teknologier anvendt med stor spændvidde i kompleksitet.
FGU Syd- og MidtfynFGU Syd-og Midtfyn tilbyder et spændende fuldtidsjob som underviser til mediegrafisk, afd. Ringe med tiltrædelse hurtigst muligt, dog senest den 01.10.2020

FGU Syd- og Midtfyn

FGU Syd- og Midtfyn kan tilbyde dig en spændende stilling, i en nyopstartet organisation, hvor du har mulighed for kompetenceudvikling, og et godt kollegialt samarbejde, på alle tre skoler.

På skolen i Ringe søger vi en underviser til det faglige tema: Mediegrafisk på skolens PGU-spor. På det faglige tema Mediegrafisk arbejdes der med læringsmål ud fra fagbilaget: Kommunikation og medier (fagbilaget findes på www.emu.dk/fgu).

Du skal som underviser på FGU Syd og Midtfyn ikke kun undervise i dine fag – du skal kunne undervise med dine fag. På FGU Syd og Midtfyn arbejdes der med helhedsorienteret undervisning og undervisning, som er anvendelsesorienteret – du skal derfor have en praktisk tilgang til undervisningen – også gennem relevant uddannelse.

BrinchPartners

Brinch & Partners recruiting on behalf of Zenegy in Hørsholm

Test Manager

We are looking for a Test Manager to write and execute manual test cases to ensure product quality.

As a Test Manager you will be designing and implementing test cases and scenarios, creating test plans and making corrective actions in close cooperation with the development team in Macedonia. You play a vital role in the company’s product development process and will be the link between business development and the developers. You will be responsible for testing the product at different stages and before launches to ensure that the product is free from errors, regressions and it’s reliable.

Responsibilities

 • Create detailed, comprehensive and well-structured test plans and test cases
 • Estimate, prioritize, plan and coordinate testing activities
 • Identify, record, document and track bugs using respective tools (i.e. Azure DevOps)
Brinch & Partners
Erhvervshus SydjyllandProjektleder til digitalisering

Erhvervshus Sydjylland, Vojens

Vil du være med til at forberede mindre SMV’er til at blive mere digitale?

Erhvervshus Sydjylland er i rivende udvikling og i fuld gang med at udvide et dynamisk og stærkt projektteam, som skal understøtte virksomhederne med deres vækst, udvikling og strategi.

Erhvervshus Sydjylland har en stor portefølje af værdiskabende projekter og programmer. Til programmerne Enter:Digital og DigitaliseringsBoost søger vi en skarp projektleder, som kan at stå i spidsen for og drive programmernes faglige indhold i tæt samarbejde med projektchefen og øvrige partnere.

De daglige opgaver vil spænde vidt. Du skal have overblik over projektpartnere og aktiviteterne nationalt, sikre at aktiviteterne bliver gennemført til tiden, planlægge markedsføringsaktiviteter i samarbejde med vores kommunikationsafdeling, bistå med administrationen i projektet og styre projektets økonomi i samarbejde med controlleren.

Lidl Danmark K/SSoMe og content creator

Lidl Danmark K/S, Kolding

Vil du, som SoMe og content creator, være med til at præge udviklingen i Europas største dagligvarekæde med over 10.000 butikker på verdensplan?

Du bliver en del af en marketingafdeling med over 20 medarbejdere, hvor vi arbejder både strategisk og taktisk med marketing og kommunikation. I marketingafdelingen er vi bl.a. ansvarlige for produktion af Lidls tilbudsavis, marketingkampagner samt vedligeholdelse, opdatering, drift og udvikling af vores online medier. I marketing vil du blive en del af den online afdeling, hvor vi til dagligt arbejder med alle vores digitale kanaler.

Om jobbet

 • Udarbejdelse af materiale til SoMe (video, billeder og tekst)
 • Ansvarlig for SoMe-indhold til alle vores nyåbninger rundt omkring i landet
 • Opdatering og vedligeholdelse af vores SoMe-kanaler
Lidl Danmark K/S
Sylvest & Co.DELTIDS JUNIOR MARKETINGMEDARBEJDER

Sylvest & Co., Hillerød eller Frederiksberg

Er du en kreativ sjæl, der brænder for at skabe godt onlinemarketing content, SoMe ”awareness”, og har du gode skriftlige kommunikative evner? Så er det måske dig, vi søger til stillingen som Junior marketingmedarbejder hos Sylvest & Co.

Vi søger en detaljeorienteret og kvalitetsbevidst deltidsmedarbejder (muligt studiejob) med gåpåmod, som har mange kreative ideer til online kommunikation, både visuelt og skriftligt. Du er en person, som brænder for og er passioneret omkring SoMe og online-marketing.

Primære arbejdsområder:

 • SoMe-ansvarlig, herunder Instagram, Facebook og LinkedIn
 • Udarbejdelse af tekster og andre former for content fx ”storytelling”
 • Du skal være med til udvikling og afholdelse af events, messer og kunde- og konsulentarrangementer
Cruit Consult ApSDigital Marketing Manager

Cruit Consult ApS søger for GripGrab ApS i Skovlunde

– opbygning og styring af digital marketingfunktion

Evner du at tage strategisk ansvar for både branding og markedsføring af en unik produktportefølje rettet mod cykelryttere og cyklister, der ønsker optimal komfort og et funktionelt look?

Til en nyoprettet stilling søger vi for vores kunde GripGrab i Skovlunde en kommercielt orienteret Digital Marketing Manager. Du får i rollen ansvar for at intensivere og strukturere den digitale branding af GripGrab. Herudover dækker ansvaret digital markedsføring af virksomhedens unikke og markedsledende produktportefølje, hvor du skal sikre, at den fastlagte marketingstrategi bliver digitalt udmøntet i operative aktiviteter baseret på taktiske planer.