5 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

5 jobannoncer

Gem
Brødrene Kier A/S

Vi har travlt og mangler hænder

Hasselager

Har du lyst til at være en del af et godt lagerteam, der arbejder hårdt for at give vores kunder stålleveringer til tiden?

Dine arbejdsopgaver kommer til at omfatte ekspedition af stål, af- og pålæsning af lastbiler samt brug af traverskran. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, og har du kendskab til stål, vil det være en fordel.

Vi tilbyder gode kollegaer, løn og pension efter overenskomst samt mulighed for sundhedsforsikring.

Brødrene Kier A/S
Gem
CBRE Teknisk Servicepartner

ABA-tekniker

Hasselager

Vi er i en fortsat positiv udvikling og søger derfor en dygtig elektriker til at udføre de lovpligtige eftersyn m.m. af ABA-anlæg hos vores industri- og erhvervskunder.

Udover at være fagligt kvalificeret skal du brænde for at få ting til at lykkes i et samspil med dygtige kollegaer og kunder.

Hos os bliver du en del af en stærk servicekultur, hvor kunder, kvalitet og service er i højsædet. Ligeledes er det vigtigt, at du kan se dig selv i en virksomhed, som lever efter værdierne engagement, ansvarlighed, frihed, respekt og humor.

CBRE Teknisk Servicepartner
MUUSMANN søger for AarBus
Gem
MUUSMANN

Vicedirektør - AarBus

Hasselager

Er du klar til at sætte kursen for fremtidens grønne transport i Aarhus?

Vi søger en ny vicedirektør, der vil være med til at forme strategien for AarBus og lede en mangfoldig og dedikeret stab, der arbejder på at levere høj kvalitet og høj service til vores kunder.

Hvis du har ledelseserfaring, en passion for bæredygtig offentlig transport, erfaring med både drift og udvikling, så er du måske vores næste vicedirektør.

Gem
Per Aarsleff A/S

Motiverende produktionsleder med øje for udvikling

Hasselager

Motiveres du af en hverdag, hvor du skal optimere og udvikle en industriel produktion?

Vi søger en produktionsleder til vores afdeling, som udvikler, designer og producerer strømpeforinger til vores forretningsområde Rørteknik, der er et nicheområde.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at lede og fordele arbejdet, så vi sikrer høj produktivitet, og at produktionen gennemføres med fokus på levering af produkter i aftalt kvalitet.

Per Aarsleff A/S
BYGHOLM WOOD A/S
Gem

møbelsnedker/maskinsnedker til Bygholm Wood

Hasselager

Er du en dedikeret møbelsnedker eller maskinsnedker, der brænder for at skabe kvalitetshåndværk?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV