14 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

14 jobannoncer

Gem
Dantherm A/S

Lagermedarbejder til daghold

Skive

Du bliver en del af et velfungerende team på dagholdet, hvor din hovedopgave bliver at modtage og kontrollere indgående leverancer i vores varemodtagelse. Herudover vil der være opgaver med lagerstyring, kvalitetskontrol, optimering, lageroptælling samt intern transport af varer.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsliv. Der skal være balance mellem arbejde og fritid, fordi det øger arbejds- og livsglæden – og dermed produktiviteten – hos den enkelte.

Dantherm A/S
Gem
DEIF A/S

Vice President, Operation to DEIFs Production

Skive

Se video om DEIF A/S som arbejdsplads

Are you an experienced leader in automated production of electronic? Then join us for an exciting opportunity as Vice President, Operation for our brand-new automated factory. You will play a pivotal role in ensuring high delivery performance and operational excellence.

Our production area is divided into operations and development, and this role primarily covers operations focusing on ensuring a high delivery performance.

You will lead a team of approximately 55 people across different departments/teams on 2 shifts. You have direct report from 2 production managers and will be a member of the management team in Global Operation.

DEIF A/S
Gem
Skive Karosseri og Trailerservice ApS

Endnu en lastvognsmekaniker, automekaniker el.lign. søges til vores værksted

Skive

Vi søger endnu en medarbejder som kan indgå i vores tekniske team omkring servicering og reparation af lastbiler og påhængsvogne.

Arbejdsopgaver:

  • Reparation af primært lastvogne.
  • Teknisk fejlsøgning.
  • Servicering, smøring og olieskift samt almen vedligeholdelse.
Gem
Skive College

Faglærer til forsyningsoperatør-uddannelsen

Skive

Forsyningssektoren har brug for nye kompetencer i den hastige udvikling af branchen. Og det er her du kommer ind i billedet. Med din viden og erfaring kan vi sikre, at vi uddanner den næste generation af dygtige forsyningsoperatører, som kan udbygge fremtidens energiforsyning.

Måske er du ikke vant til at stå foran en tavle og undervise på klassisk vis. Det forventer vi heller ikke nødvendigvis af dig. Du må sætte dit eget præg på, hvordan du underviser, og du må meget gerne gøre det så virkelighedsorienteret som muligt – så det bliver spændende for dig og dine elever.

Skive College
Gem
Skive College

El-faglærer

Skive

Kan du forestille dig en verden uden elektricitet? Nej, vel? Det kan vi heller ikke. På Skive College går vi hver dag på arbejde for at bidrage til, at elektriciteten flyder. Men vi mangler din hjælp. Vi har lige nu brug for din viden og ekspertise til at hjælpe os med at uddanne næste generation af dygtige elektrikere.

Din hverdag vil bestå af undervisning i forskellige former. Du underviser både hele og halve dage samt i projektorienterede forløb – men du kan også være afsted på et kursus for at blive endnu dygtigere til dit fag.

Skive College
Gem
Brødrene Dahl

El-specialist

Skive

Har du pæren i orden, kan vi sætte strøm til din næste karrieremulighed!

Vi har brug for en intern sælger med høj el-teknisk faglighed og stort personligt drive, der kan bidrage til vores fortsatte udvikling og succes.

Du kommer til at betjene kunder både fysisk og via telefon, hvor din fornemmeste opgave er at yde god teknisk rådgivning og sælge vores produkter – herunder vejledning om valg af materialer, udarbejdelse af tilbud og lignende salgsrelateret arbejde.

Brødrene Dahl
Gem
Fm Bulk Handling A/S

Værkfører til specialproducent af transport- og procesanlæg

Skive

Vil du arbejde med koordinering og driftsstyring i en moderne produktionsvirksomhed, der fremstiller effektive kvalitetsanlæg til håndtering af bulkvarer? Og vil du være med til at skabe de bedste rammer for produktionsteamet?

Vi er i gang med at standardisere vores drift og skabe best practice. Det er en utrolig spændende udviklingsrejse, hvor du skal være med til at sætte rammen for vores processer

Jens Kristian Christensen, produktionschef
Fm Bulk Handling A/S
Gem
DEIF A/S

Produktionsmedarbejder til DEIF's aftenhold

Skive

Se video om DEIF A/S som arbejdsplads

Dine primære opgaver vil være at udføre diverse montage, kontrol og loddeopgaver. Derudover vil du sammen med dine kollegaer på aftenhold skulle betjene loddemaskine og automatisk isætterudstyr (odd-form). Opgaverne er mangeartede og er beskrevet i henhold til skriftlige instruktioner.

Du vil opleve et spændende og alsidigt job, hvor du arbejder selvstændigt i tæt kontakt med planlægningen og dine øvrige kollegaer i teamet. Du vil starte på daghold, hvor vi vil sikre, at du får den tilstrækkelige oplæring, inden du kommer på fast aftenhold.

DEIF A/S
Gem

Naturmedarbejder til vådområde og vandløbsprojekter

Skive

Vidste du, at Skive Kommune har en unik natur fordelt på land og vandløb, og en stor ambition om at have et godt kendskab til den?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Brolægger/anlægsstruktør til Park og Vej - Skive Kommune

Skive

Hvis en alsidig hverdag med både store og små brolægger opgaver lige er dig, så søger vi en ny kollega.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Byggehuset Danmark
Gem

Tømrer søges til opgaver i Skive

Skive

Er du en dygtig Tømrer med lyst til at arbejde i Skive?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Anlægsfirmaet K. Larsen
Gem

Vi søger en ny medarbejder

Skive

Kalenderen er proppet med en masse skønne opgaver rundt i Midtjylland, og jeg kan ikke selv følge med længere, derfor søger jeg en medarbejder.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Stykgodscentret Skive A/S
Gem

Lagermedarbejder

Skive

Stykgodscentret Skive A/S er en transport og logistik virksomhed, som beskæftiger sig med alt slags stykgods i både part- og full loads afdelingen.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

På vegne af vores kunde Hem Elektro, søger vi en elektriker / bygningselektriker

Skive

Grundet stigende ordretilgang af nye projekter søger vi nye kollegaer.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV