97 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

97 jobannoncer

Gem
Scantruck A/S

Disponent

Skive

Se video om Scantruck A/S som arbejdsplads

Du vil sammen med dine kollegaer i fragtafdelingen få ansvaret for, at vores kunder også fremadrettet vil opleve en fremragende service i forbindelse med levering/afhentning af de maskiner og udstyr, som vi fragter rundt i Danmark og Europa i løbet af året.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en dynamisk virksomhed.

Scantruck A/S
Gem
Skive Karosseri og Trailerservice ApS

Endnu en lastvognsmekaniker, automekaniker el.lign. søges til vores værksted

Skive

Vi søger endnu en medarbejder som kan indgå i vores tekniske team omkring servicering og reparation af lastbiler og påhængsvogne.

Arbejdsopgaver:

 • Reparation af primært lastvogne.
 • Teknisk fejlsøgning.
 • Servicering, smøring og olieskift samt almen vedligeholdelse.
Gem
Diabetesforeningen

Fundraiser/Phoner - Fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

om vores nye fundraiser får du glæden af:

 • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - startløn 24.800 kr. om måneden inkl. pension.
 • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision/bonus.
 • Et job med variation i ringeopgaverne - og altid for en vigtig sag
Gem
DTU, Danmarks Tekniske Universitet

Energikoordinator

Kgs. Lyngby og Skive

Danmarks Tekniske Universitet søger en medarbejder, der kan udvikle universitetets samarbejde med erhvervslivet på energiområdet. Vi søger en person, der er dygtig til at indgå i dialog med virksomheder og som har indgående viden om energiteknologiske løsninger. Eksempelvis P2X, sektorkobling og pyrolyse.

Du får et udfordrende og selvstændigt job, en bred kontaktflade til såvel interne som eksterne samarbejdspartnere, samt gode muligheder for faglig og personlig kompetenceudvikling.

Gem
SKOV A/S Glyngøre

Student Worker - Business Controller

Hjemmearbejdsplads

Are you eager to put your theoretical business knowledge into practice? We are looking for a student worker to assist our business controlling team in taking our sales reporting to the next level.

Workplace and working hours:

 • SKOV HQ at Glyngøre, with the possibility of remote work from your home address.
 • Flexible working hours tailored to your studies, e.g. two days a week / 10-15 hours a week.
SKOV A/S Glyngøre
Gem
Dania Plast A/S

Lager- og Logistikoperatørlærling

Skive

Som lærling vil du få mulighed for at lære alle aspekter af lager- og logistikarbejde, herunder varemodtagelse, plukning og pakning af varer, lagerstyring samt koordinering af forsendelser og leverancer.

Dania Plast tilbyder en spændende læreplads med mulighed for personlig og faglig udvikling. Du vil blive en del af et team af dedikerede kolleger og få mulighed for at lære fra erfarne medarbejdere inden for lager- og logistikområdet.

Dania Plast A/S
Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
DEIF A/S

Factory Automation Specialist

Skive

Se video om DEIF A/S som arbejdspladsVil du være med til at videreudvikle vores nye elektronikfabrik? Har du lyst til at deltage i større projekter inden for automatisering og optimering? Og vil du være med til at drive udvikling og implementering af tekniske løsninger i DEIF’s produktionsmiljø? Så er det sikkert dig, vi står og mangler!

Vi tilbyder et professionelt arbejdsmiljø med fokus på løbende læring, selvstændig opgaveløsning og udstrakt samarbejde. I dagligdagen tilbyder vi fleksible arbejdstider og hjemmearbejdsdage.

DEIF A/S
Gem
DEIF A/S

SMT-Operatør

Skive

Se video om DEIF A/S som arbejdsplads

Vil du være en del af vores nyopstartede PCBA-produktion, og har du lyst til at arbejde med højteknologi og det nyeste produktionsudstyr?

Dine arbejdsopgaver består blandt andet i at:

 • Opstilling/omstilling samt drift af SMT-linje
 • Visuel kontrol i henhold til IPC-A-610

Vi tilbyder et professionelt arbejdsmiljø med fokus på løbende læring, selvstændig opgaveløsning og udstrakt samarbejde.

DEIF A/S
Gem
Vikan A/S

Faglært medarbejder til produktionsoptimering

Skive

Har du forståelse for produktionsoptimering og -flow, og har du lyst til en varieret palette af praktiske og analytisk relaterede opgaver i vores produktion, så er jobbet som produktionstekniker hos Vikan måske noget for dig.

Din hverdag vil være i produktionen med fokus på optimering af oppetider og produktionsoutput, samtidig med at du vil have praktiske opgaver i produktionen/ved maskinerne.

Gem
Vikan A/S

Opstiller til nathold

Skive

Vi har travlt i produktionen, og det kræver effektiv drift og hurtigt problemløsning. Vi søger derfor yderligere en opstiller/reparatør til omstilling, reparation og vedligehold på vores nathold.

Som opstiller/reparatør vil du bl.a. arbejde med:

 • Omstilling af automatiske anlæg
 • Systematisk fejlfinding på anlæg
 • Mekanisk vedligehold

Vi tilbyder en team-orienteret arbejdsplads med et imødekommende miljø i en meget flad organisation, hvor der er kort afstand fra de gode initiativer til beslutning og handling.

Gem
DEIF A/S

Medarbejdere til DEIFs produktion og lager (aftenhold)

Skive

Se video om DEIF A/S som arbejdsplads

Opgaverne i vores produktion er mangeartede og er beskrevet i henhold til skriftlige instruktioner. Lige nu søger vi både en kollega, som vil have sine primær opgaver inden for Product Packing, men også en kollega til vores Kardex højlager.

Du vil opleve et spændende og alsidigt job, hvor du arbejder selvstændigt i tæt kontakt med planlægningen og dine øvrige kollegaer i teamet, ligesom at der er mulighed for at rotere i produktionen alt efter behov.

DEIF A/S
Gem
Agfa HealthCare

Business De­ve­l­op­ment Manager Nordics

Hjemmearbejdsplads

We are looking for a Business Development Manager (BDM) to join our experienced Sales team. The Business Development Manager will provide day-to-day sales activity to AGFA HealthCare customers, prospects and the AGFA HealthCare organisation.

The BDM acts as single point of contact to key customers and prospects for Agfa HealthCare IT products & services. He/she is responsible for identifying opportunities, creating an account strategy, coordinating and controlling the sales process, managing customer expectations and negotiating contracts.

Gem
MBM&MAB A/S

Tilbudsberegner / intern sælger

Skive

Til en nyoprettet stilling søger vi en tilbudsberegner / intern sælger med et stærk kommercielt mindset. Du er skarp på opbygning af tilbud ud fra beskrivelser og tegninger, og kan agere både selvstændigt og i fællesskab med vores sælgere. Produktmæssigt vil du komme til at arbejde med flere af vores produktgrupper primært glas, glasvægge, værn og altanlukninger.

MBM&MAB står på en solid platform med mange års erfaring indenfor vores kerneområder, og vi søger en person som motiveres i en stilling, som er med til at understøtte virksomhedens vækst.

MBM&MAB A/S
Gem
Frontmatec Control Systems

SOC Analyst til Netværksteamet i Frontmatec

Skive

Brænder du for netværk og sikkerhed? Hos Frontmatec Control Systems søger vi en talentfuld SOC Analyst til vores netværksteam, hvor du vil spille en central rolle i at opbygge og vedligeholde en sikker, effektiv og stabil Sikkerheds-platform.

Som SOC Analyst vil du blive en integreret del af et dedikeret team bestående af entusiastiske, ambitiøse og målrettede fagfolk. Teamets drivkraft er en kombination af faglig ekspertise, teknisk kompetence og en forpligtelse til at opretholde nære forbindelser med vores kunder og brugere.

Gem
Frontmatec Control Systems

SCADA programmør

Skive

Vi søger en passioneret SCADA-programmør med en teknisk baggrund til vores dynamiske team hos Frontmatec Control Systems. Hos os får du chancen for at arbejde med specialiserede automatiseringsløsninger skræddersyet til slagteribranchen på internationalt niveau.

Du vil opleve fleksibilitet, og en stor tillid til dine personlige evner til at komme bedst muligt i mål med dine opgaver. Din leder og projektleder vil være synlige i det daglige arbejde, være der til at guide, udfordre og bakke dig op. Dine nærmeste kolleger vil være klar med erfaring, hjælp og dårlige jokes.

Gem
Frontmatec Control Systems

IT/OT Compliance Specialist

Skive

Har du en nørd gemt i dig som interesserer sig for tekniske standarder? Og drømmer du om at forene din faglige stolthed med interessen for regler og retningslinjer, så har vi det helt rigtige job til dig, hvor du får mulighed for at implementere cutting edge compliance i produktionsvirksomheder og forsyninger

Hos os vil du opleve fleksibilitet, og en stor tillid til dine personlige evner til at komme bedst muligt i mål med dine opgaver. Din leder er spillende træner, og vil i det daglige arbejde, være der til at guide, udfordre og bakke dig op. Dine nærmeste kolleger vil være klar med erfaring og hjælp.

BDO
Gem
BDO

Bliv revisorpraktikant hos BDO til 2025 – hele landet

Drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende rådgivnings- og revisionshuse? Vil du supplere din uddannelse med praktisk erfaring fra erhvervslivet?

Hos BDO ser vi praktik som meget mere end bare praktik. Det er et indblik ind i et spændende og udfordrende arbejdsliv, og netop dét er en uvurderlig erfaring at tage med sig i bagagen. Du får praktisk erfaring og en unik mulighed for at lære fra vores ambitiøse og dygtige kolleger.

BDO
BDO
Gem
BDO

En karriere med muligheder – bliv revisortrainee hos BDO med opstart september 2025!

Hos BDO har du mulighed for at blive revisortrainee mange steder rundtomkring i Danmark, og du kan specialisere dig inden for to forskellige retninger: Rådgivning og revision af små og mellemstore virksomheder og rådgivning og revision af store organisationer.

Sideløbende med dit daglige arbejde følger du vores 2-årige traineeuddannelse, hvor du fra begyndelsen bliver tilknyttet en mentor, som sikrer, at du får en god introduktion til opgaverne, og som hjælper dig med det faglige og med at få en god start på din nye hverdag som trainee. Vi tilbyder dig en HD, som du kan tage sideløbende med dit traineeforløb.

BDO
Gem
Klimatek A/S

Salgstekniker

Skive

Vi søger en engageret medarbejder, der kan tage ansvar for at opfylde vores kunders ønsker og behov, ved at vejlede dem og finde de rigtige løsninger.

Arbejdsopgaver

 • Teknisk vejledning og rådgivning af kunder pr. telefon og e-mail
 • Udarbejdelse af tilbud

Vi tilbyder en uformel tone og hvor samarbejde prioriteres højt. Du får dedikerede og engagerede kolleger i et positivt og serviceorienteret arbejdsmiljø

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV