160 job matcher din søgning 160 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Topdanmark Forsikring og Pension
Privatassurandør til Viborg/Skive

Topdanmark Forsikring og Pension

Skab en succesfuld salgskarriere med fokus på din udvikling

Som privatassurandør er du Topdanmarks ansigt udadtil, og det er din fornemste opgave at sørge for, at vores kunder er sikret rigtigt, hvis uheldet er ude. Du besøger derfor nye og eksisterende kunder i deres hjem for at afdække deres behov og sælge de rette forsikringer.

Du får frihed til at afgøre, om der er det rette match mellem kunden og Topdanmark, så du kan køre derfra med et afsluttet salg. Og din indsats bliver belønnet med både fast løn og bonus, såvel som sundhedsforsikring og pension. Sideløbende med dit salgsarbejde får du en betalt uddannelse på Forsikringsakademiet i Rungsted.

Topdanmark Forsikring og Pension
ELCON
Funktionsleder til indeklimaafdeling

ELCON, Skive

Til vores indeklimaafdeling i Skive søger vi en funktionsleder, som kan stå i spidsen for en del af vores team og dermed være en stærk faglig støtte for vores kolleger samt rådgiver og sparringspartner for vores kunder.

Som vores nye funktionsleder bliver du en del af ELCON. Du kommer til at indgå i vores lederteam, og du vil få mange kompetente kolleger, som du kan sparre med.

I ELCON har vi fokus på at udvikle vores ledere, og vi lægger vægt på at klæde den enkelte leder godt på til at få succes med sine opgaver.

ELCON
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
DEIF A/S
Datateknikerlærling med speciale i infrastruktur

DEIF A/S, Skive

Har du interesse of flair for IT og elektronik? Kunne du tænke dig en IT-uddannelse i en af verdens førende virksomheder for grønne, sikre og pålidelige styringsløsninger til decentral elproduktion? Så skal du søge en læreplads hos os!

Se video om DEIF A/S som arbejdsplads

Under dit uddannelsesforløb fokuserer vi på at skabe de bedste forudsætninger for at styrke din videre rejse på arbejdsmarkedet. Vi vil fra dag ét have stort fokus på din læring og udvikling, og du vil opleve et meget inkluderende og uformelt arbejdsmiljø, som bygger på et godt kollegialt sammenhold.

Du får en spændende hverdag, hvor du blandt andet skal stå for at:

 • Yde IT-support til hele DEIF-organisationen
 • Opbygge, konfigurere, vedligeholde samt administrere DEIF’s klientplatform
 • Udvikle IT-systemer og applikationer
DEIF A/S
Erhvervsakademi Dania
Underviser til fremtidens it-udviklere

Erhvervsakademi Dania, Skive

Behovet for datamatikere i it-branchen er stort, og datamatikere udgør den primære arbejdskraft inden for softwarekonstruktion i it-branchen. Kunne du tænke dig at være med til at uddanne disse eftertragtede it-udviklere? Så har du nu muligheden.

Hos Erhvervsakademi Dania i Skive søger vi nemlig en underviser til den 2½-årige videregående uddannelse til datamatiker. Vi er fleksible, så stillingen kan tilrettelægges som en fuldtids- eller deltidsstilling. Du ansættes som adjunkt, hvis du ikke i forvejen er lektorbedømt på et erhvervsakademi eller ved en professionsbacheloruddannelse.

Som adjunkt eller lektor på Erhvervsakademi Dania bliver du en del af et team, hvor I i fællesskab planlægger og gennemfører undervisning, vejledning og udviklingsprojekter for og i samarbejde med erhvervslivet. Som nyansat adjunkt indtræder du i vores lektorprogram.

Erhvervsakademi Dania
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Dam & Hovgaard A/S
VVS-montører til stærkt team med høj faglighed

Dam & Hovgaard A/S, Skive

VVS-montører til stærkt team med høj faglighed

Vil du være en del af et VVS-firma, der løser både de simple og mest komplicerede opgaver? Og har du lyst til en hverdag i et firma, der sætter kammeratskabet højt, og hvor der ikke er langt fra svend til mester?

”Du skal søge det her job, hvis du virkelig vil noget inden for dit fag, og hvis du vil løse de opgaver, der gør, at du løbende udvikler dig,” fortæller leder Jens Hovgaard.

Du får de opgaver, der passer bedst til dig
Som montør tildeler vi dine opgaver afhængigt af dine ønsker og din erfaring.

Vi stiller servicebil og hvad du ellers skal bruge til rådighed. Derudover klæder vi dig på med de kurser, du har brug for. 

God erfaring fra en lignende stilling

 • Du har svendebrev og god erfaring med dit fag – hvis du ikke har svendebrev men solid erfaring som VVS´er, hører vi også gerne fra dig. 

Er du klar til at trække i arbejdstøjet?

Dam & Hovgaard A/S
HR Navigator Key Account Manager

HR Navigator søger for Idé-Pro Skive A/S

Idé-Pro Skive A/S har mere end 260 medarbejdere i Skive, Glyngøre og eget selskab i Bangalore, Indien. Virksomheden er en af Europas førende producenter af prototyper og serier i plast, letmetal og plasttyperne EPP/EPS.

Vi søger en KAM, der kan være sparringpartner for såvel eksisterende som nye kunder indenfor brug af EPP/EPS, mere specifikt….

 • ansvar for egne kunder
 • ansvarlig for at opdyrke nye kunder og markeder med fokus på EPS/EPP
 • udarbejdelse og opfølgning på tilbud og salg
 • opbygge relationer til kunderne og Ide-Pro’s øvrige organisation - og dig selv
 • sikre godt samarbejde på tværs i virksomheden, lige fra den tekniske afdeling i Indien, ordrehåndtering og produktionen
CHANGE of Scandinavia A/S
Butikschef til Skive

CHANGE of Scandinavia A/S

Hos CHANGE er vi superstolte over den succes vi har skabt over de seneste år. En succes, der i høj grad er skabt af vores mange talentfulde butikschefer, som hver dag gør en forskel for både kunder og medarbejdere i vores mere end 50 butikker i Danmark.

I rollen som butikschef vil du få mulighed for at arbejde med CHANGE’s butikskoncept, som bl.a. indebærer at vi støtter din daglige ledelse via vores sales coaches, der fungerer som sparringspartnere og nærværende ledere, der hjælper dig med at nå dine mål.

Du får ansvar for at implementere CHANGE’s værdier og for at sikre, at dine medarbejdere er topmotiverede og klar til at tilbyde kunderne en helt unik og exceptionel kundeoplevelse, hvor kunderne bliver guidet gennem vores store størrelsesudvalg med 88 forskellige BH-størrelser.

CHANGE of Scandinavia A/S
Moland Group A/S
Teknisk rådgiver

Moland Group A/S, Skive

Moland Group A/S er i en kraftig ekspansionsfase, hvor der er en positiv stigning i aktivitetsniveauet. Vi søger derfor en teknisk rådgiver.

Du kommer til at arbejde med markedets førende produkter og løsninger til udvendig og indvendig beklædning af alle typer af byggeri i Skandinavien.

Som en del af det tekniske team med domicil i Skive skal du deltage aktivt i den løbende rådgivning og servicering bl.a. over for private, entreprenører, arkitekter, bygherrer samt være teknisk backup for vores konsulenter. Du skal planlægge, koordinere og dokumentere produktporteføljen, samtidig med at du har et meget tæt samarbejde med indkøbs- og salgsfunktionerne.

Moland Group A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Skive College
IT-underviser til ASPIT

Skive College

Siger ord som hardware, netværk, Windows, Linux, klient-server, virtualisering, Cloud computing og IT-sikkerhed dig noget? Hvad med C#, Java, SQL, Unittest, Scrum, UML, GIT? Eller HTML, CSS, Wordpress, PHP, Javascript, Angular, SEO/SEM og Analytics?

Er du samtidig interesseret i at lære fra dig? Så vil vi se frem til at have dig som vores nye kollega!

Skive College søger IT-underviser til vores afdeling ”AspIT Midtjylland”. AspIT er den erhvervsrettede IT-uddannelse for unge med Autisme Spektrum Forstyrrelse, hvis formål er, at de unge opnår beskæftigelse inden for IT-området.

Skive College
Skive Kommune Skole- og dagtilbudschef – genopslag

Skive Kommune

Vi søger en skole- og dagtilbudschef, der kan sætte retning for de mange spændende opgaver, der ligger foran os.

Du bliver chef for hele skole- og dagtilbudsområdet, med skoleledere og dagtilbudsledere i reference. I det daglige vil du indgå i et stærkt ledelsesmæssigt fællesskab med de to fagchefer for henholdsvis skole- og dagtilbud. I tre udgør tilsammen kernen i den øverste ledelse af skole- og dagtilbudsområderne, og de refererer begge til dig.

Din vigtigste opgave bliver at understøtte realiseringen af byrådets visioner på børne- og ungeområdet.

Derudover har byrådet besluttet, at strukturerne på skole- og dagtilbudsområdet skal have et eftersyn i 2022. Derfor bliver en af dine vigtigste opgaver som skole- og dagtilbudschef at stå i spidsen for arbejdet og processen primært i samspil med direktør, chefgruppe og fagchefer.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
BDO
Start din karriere som trainee inden for business & outsourcing

BDO, Vejle, Odense, København, Aarhus, Herning, Esbjerg, Viborg, Kalundborg, Skive, Randers, Nykøbing Mors, Hobro, Sæby, Aalborg, Kolding, Silkeborg, Roskilde

BDO er en af landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder, og vi søger lige nu nysgerrige og dygtige profiler, der ønsker at kickstarte deres karriere inden for digital økonomisk rådgivning i vores forretningsområde, Business Services & Outsourcing (BSO).

Din dagligdag vil bestå af varierende kundeopgaver. Du får fra dag ét en praktisk hands-on erfaring og en stor kontaktflade til forskelligartede kunde- og virksomhedstyper.

Opgaverne vil bl.a. omfatte:

 • Finansbogføring
 • Debitor- og kreditorstyring
 • Månedsafslutning, controlling og analyse (på sigt kunderådgivning)
BDO
XL-BYG
Lagerekspedient til XL-BYG ROSLEV Skive

XL-BYG, Skive

Arbejdsopgaver:

 • Ekspedition af vore privat og professionelle kunder
 • Pakning af varer til egne biler
 • Truckkørsel/læsning/aflæsning af biler
 • Øvrigt forefaldende arbejde

Vi tilbyder gode arbejdsvilkår i en varierende hverdag med høj aktivitet i en dynamisk virksomhed, hvor organisationen er flad og beslutningsvejene er korte.

XL-BYG
Vikan A/S Production Planner

Vikan A/S, Skive

Til vores Planning & Procurement-team søger vi en struktureret Production Planner med passion for planlægning og optimering af processer i et internationalt set-up.

Vikan udvikler, fremstiller og markedsfører professionelle rengøringsløsninger, som hjælper til at gøre fødevareindustrien og andre hygiejnefølsomme miljøer renere og sikrere.

Du vil få ansvar for produktionsplanlægning for allokerede dele af vores produktion, og sammen med dine kolleger i Planning & Procurement-teamet sørger du for produktionsplanlægning og daglig koordinering med produktionen. Konkret bliver dine opgaver bl.a. produktionsplanlægning, varedisponering samt oprettelse og vedligeholdelse af styklister og produktions-router.