78 job matcher din søgning 78 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 78 resultater.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Idé-Pro Skive A/S
Business Controller

Idé-Pro Skive A/S

Idé-Pro Skive A/S er i rivende vækst, derfor ønsker vi at styrke vores team med en dygtig og motiveret business controller.

Som Controller i Idé-Pro kommer du til at varetage en bred vifte af forskelligartede opgaver. Vi er allerede godt kørende med løbende driftsanalyser, men vi har ambitioner om at få blankpoleret vores instrumentbræt yderligere, således at vi kan træffe rettidige, velbegrundede taktiske og strategiske beslutninger baseret på dit arbejde.

Arbejdsopgaver

 • Månedsvis driftsanalyder (produkter, kunder) og budgetopfølgning
 • Assistere ved udarbejdelse af månedsregnskaber og årsrapporter
 • Sparringspartner til afdelingerne på tværs af organisationen
Idé-Pro Skive A/S
Kastrup Vinduet
Projektkoordinator af store vinduesleverancer

Kastrup Vinduet, Skive

Har du lyst til at arbejde med store vinduesprojekter i det danske projektmarked? Så har Kastrup Vinduet en spændende stilling med frihed under ansvar for dig!

En typisk arbejdsdag indebærer blandt andet:
Kastrup Vinduet
 • Ansvar for gennemførelse af egne projekter fra tilbudsstadiet til projektafslutning
 • Teknisk rådgivning til entreprenører, arkitekter og bygherrer
 • Fuldstændig teknisk og kommerciel udarbejdelse af tilbud og ordre

Vi er én af Danmarks hurtigst voksende producenter af vinduer og døre med 250 ansætte og to fabrikker i Holstebro og Skive samt udstillinger i Tilst, København og Holstebro. Vi har stor succes med salg til nogle af Danmarks største entreprenører og byggerier.

Kastrup Vinduet
Dantherm A/SSupply & Production Planner

Dantherm A/S, Skive

Er operationelt indkøb og produktionsplanlægning din metier?

Vi er midt i en spændende vækstrejse, hvor Dantherm Group allerede har mere end fordoblet omsætningen de seneste år. Nu søger vi en dygtig Supply & Production Planner til at styrke vores planlægningsfunktion på fabrikken i Skive.

Som Supply & Production Planner er du ansvarlig for såvel produktionsplanlægning som varedisponering i forhold til egne og afgrænsede produktområder/-linjer.

Hos os er planlægningsfunktionen et knudepunkt i forsyningskæden, og du vil spille en vigtig rolle i forhold til at få kundernes ønsker omsat til rettidige leverancer.

Frontmatec Skive A/S
Software Projektleder MES/C#.NET

Frontmatec Skive A/S

Har du lyst til at styre store og små projekter til fødevareindustrien og har du erfaring med styring af projekter, softwareudvikling og tilpasninger, så søger Frontmatec en Projektleder.

Med reference til afdelingslederen får du ansvaret for styring af projekter i Danmark og i udlandet. Du skal sikre god og effektiv projektstyring i samspillet med kunder, egne kollegaer og indgå i et team af projektleder der håndterer projekterne i dagligdagen.

Vi har travlt og har du lyst til at arbejde i en visionær teknologivirksomhed, hvor du får mulighed for at arbejde i spændet mellem MES, SCADA, PLC og hvor du i høj grad kan tilrettelægge din egen arbejdsdag? Hvis ja, så er det måske dig vi gerne vil have med på holdet hos FRONTMATEC på vores kontor i Skive.

Frontmatec Skive A/S
Business SkiveØkonomiansvarlig

Business Skive

Vil du være en del af et stærkt erhvervsteam i et hus, der summer af liv og udvikling? Og ønsker du en spændende og udfordrende hverdag i et hyggeligt og socialt miljø med mange bolde i luften? Så er det lige dig vi søger.

Hos Business Skive arbejder vi med erhvervsudvikling i et komplekst Erhvervsfremmesystem og samtidig jonglerer vi med mange projekter. Derfor skal vi bruge en økonomiansvarlig, der kan holde overblikket med mange bolde i luften.

Du vil have ansvaret for:

 • Bogholderi
 • Regnskab og økonomi
 • Løn og pension
 • Analyser
Frontmatec Skive A/S
Business Intelligence Specialist

Frontmatec Skive A/S, Skive eller Skanderborg

Kunne du tænke dig at arbejde med branchens dygtigste kolleger? Så er du forhåbentlig vores nye Business Intelligence Specialist hos Frontmatec.

Som Business Intelligence Specialist hos Frontmatec får du en unik mulighed for at udvikle og forme BI-løsninger inden for automationsbranchen.

Du vil blive en central del af udviklingen hele vejen fra kildedata til dashboards og skal i samarbejde med vores udviklingsteam, projektledere, samarbejdspartnere og, ikke mindst kunder være med til at sikre at rapporter og analyseværktøjer er brugervenlige, værdiskabende og retvisende.

Frontmatec Skive A/S
Grundfos A/S
Senior Process Expert, Execution & Flow Processes

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to play a key role in our Group Supply Chain Excellence function as Senior Process Expert within material flow processes?

Grundfos The Execution & Flow team process area covers the material flow processes of inbound, Warehousing, Internal production logistic and outbound.

Your role as Senior Process Expert will cover deep process knowledge of how Grundfos is executing these best practices processes and how to transfer this knowledge into continuous improvements with a global perspective.

Grundfos A/S
KM Rustfri A/SØkonomiansvarlig

KM Rustfri A/S, Skive

Har du en høj faglighed, er hands-on og har styr på de forskellige økonomiske facetter i en produktionsvirksomhed, så er du måske vores nye økonomiansvarlige i KM Rustfri.

Som økonomiansvarlig ved KM Rustfri i Skive varetager du sammen med vores assistent de daglige bogholderi- og økonomiopgaver. Du bliver en del af en stærk kultur, hvor hjælpsomhed, sparring og gode sociale relationer er nøgleord i dagligdagen.

Med reference til virksomhedens CEO bliver du en vigtig sparringspartner for ledergruppen og øvrige kolleger i virksomheden. Din fornemmeste opgave bliver at sikre en korrekt og løbende rapportering, og samtidig understøtte virksomhedens drift.

ECCO Sko A/S
Marketing Effectiveness Specialist

ECCO Sko A/S, Tønder or Amsterdam

It’s time. Hygge, innovation, @eccoshoes and performance analytics.

If you are passionate about growth marketing, performance data, analysis and insights, then this could be your dream move.

We’d love to get to know you if you...

 • Like the idea of embracing Scandinavian style, sustainability, innovation and marketing in ECCO’s team in Denmark or in the Netherlands
 • Are focused on marketing measurement and attribution covering key areas of ROI or ROAS; acquisition cost and consumer lifetime value
 • Use data and reporting to accurately inform multiple stakeholders and recommend campaign investments, changes, and increases
ECCO Sko A/S

PwC
Audit trainee til PwC i Skive

PwC

Som revisor hjælper du vores kunder med komplekse forretningsudfordringer og leverer effektiv og troværdig revision af høj kvalitet. Du arbejder i teams og får mere ansvar og indflydelse i takt med de resultater, du er med til at skabe. Om du vil gå hele vejen og blive statsautoriseret revisor afhænger af dine ambitioner – PwC støtter dig hele vejen igennem, så du kan nå dit mål.

Vores uddannelsesforløb Trustbuilder starter i september 2021. Forløbet giver dig et stærkt fundament. De første uger i PwC tilbringer du sammen med andre revisortrainees, hvor I får en grundig introduktion til PwC, vores værdier og værktøjer. Du bliver en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af niveauer, afdelinger og kontorer. Der er talrige sociale arrangementer, så du kan lære dine nye kolleger bedre at kende.

PwC
 XL-BYG,
Intern sælger til Håndværkerbutikken

XL-BYG, Skive

Vi har travlt og søger derfor en ny medarbejder til vores håndværkerbutik i Skive.

Arbejdsopgaver:

 • Salg til og servicering af kunder
 • Tilbudsberegning
 • Varemodtagelse
 • Vareopfyldning i butik

Vi tilbyder:

 • Gode kolleger i en dynamisk og professionel virksomhed med en frisk og uhøjtidelig omgangstone
 • Gode arbejdsforhold og en løn der modsvarer dine kvalifikationer
 • Ikke weekendarbejde
 • Tiltrædelse snarest mulig
XL-BYG
BDO
Revisor søges til BDO i Skive

BDO

Har du erfaring med revision og regnskab, og er du i gang med at læse HD eller har en HD-baggrund? Så er det måske dig, vi søger til vores BDO-kontor i Skive.

Vi er på udkig efter en ambitiøs medarbejder til at udføre rådgivnings- og revisionsopgaver samt regnskabsudarbejdelse inden for mange forskellige brancher, hvor dygtighed, effektiv og klar rådgivning samt ambition om at blive bedre prioriteres højt.

Du vil få ansvar for egne kunder, som du både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger vil servicere med værdiskabende rådgivning inden for skat, revision og regnskab, baseret på en række BDO-ydelser og med assistance fra BDOs specialafdelinger.

Primære opgaver

 • Rådgivning og assistance, hovedsageligt inden for skat, moms og regnskab
 • Udarbejdelse af årsrapporter og skattebilag
 • Revisionsopgaver og -erklæringer.
BDO
IGV Ingeniørgruppen VestjyllandVVS-tekniker

IGV Ingeniørgruppen Vestjylland

”IGV” Ingeniørgruppen Vestjylland med kontor i Lem og i Skive søger VVS-tekniker med projekteringserfaring. Både seniorer og VVS-teknikere med kortere relevant erfaring opfordres til at søge.

Sammen med virksomhedens ledelse og øvrige kollegaer, bliver du en vigtig medspiller i virksomhedens fortsatte udvikling. Som VVS-tekniker vil du i samarbejde med virksomhedens VVS- og ventilationsingeniør blive involveret i alle projektets faser fra skitse til drift.

Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Idé-Pro Skive A/S
Idé-Pro i Skive søger personer med teknisk snilde / værktøjsmagere

Idé-Pro Skive A/S

Idé-Pro i Skive søger personer med teknisk snilde og lyst til at samle, tilpasse og servicere vores formværktøjer.

Har du erfaring indenfor mekanik og besidder teknisk snilde? Er positiv og tager gerne imod en udfordring? Så er det dig vi mangler.

I vores produktionsafdeling i Skive søger vi personer som vil indgå i et dynamisk team, hvis opgaver er:

 • Montage af nye prototype og produktionsværktøjer, lave mindre tilpasninger/optimeringer af disse
 • Mindre el-opgaver, som eksempelvis føler på cylindre og lignende
Idé-Pro Skive A/S
jem & fix A/STimelønnet servicemedarbejder u. 18 år (deltid) - Skive

jem & fix A/S

Stå for opfyldning og kassebetjening

Vi mangler dig, der søger en deltidsstilling og gerne vil stå for opfyldning af varer og være med til at sikre, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Selve jobbet udfører du sammen med dine driftige kolleger, og udover at fylde varer op vil du også få en vigtig rolle i at betjene kunder ved kassen med et smil.

Vi lægger stor vægt på din personlighed, og du behøver derfor ikke at have erfaring med detailhandel for at få jobbet. Til hverdag bliver du en del af et team på 5-10 personer, og derudover får du opbakning af et stort bagland bestående af mere end 1700 kolleger fordelt over hele landet.

BDO
Regnskabsmedarbejdere med flair for IT til BDO – vi søger i hele landet

BDO

Har du erfaring med bogføring, løn og rapportering? Og har du et digitalt mindset? Så har vi jobbet til dig.

BSO-afdelingen servicerer BDO’s kunder med fleksible løsninger inden for alt fra fakturering til den overordnede økonomibaserede ledelsesrapportering. I jobbet som BSO-medarbejder bliver du en del af et lokalt kontor og vil i samarbejde med dine kollegaer servicere egne kunder inden for bogholderi, lønadministration og økonomistyring.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Finansbogføring
 • Debitor- og kreditorstyring
 • Månedsafslutning
BDO