135 job matcher din søgning 135 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Curia Project Manager

Curia søger for Skamol A/S i Skive

Har du teknisk indsigt og evnen til at lede omfattende projekter og inspirere dine kollegaer? Som Project Manager får du en central rolle i forretningsudviklingen i Skamol, der er verdensførende inden for isoleringssystemer.

Som Skamols nye Project Manager er det din fornemste opgave at styre dine projekter helt i mål, i tæt samarbejde med stakeholders bestående af dygtige og højtspecialiserede kolleger, ledergruppen og eksterne samarbejdspartnere.

Gem
Medarbejderne
Industriteknikere til spændende virksomhed

Medarbejderne søger for kunde i Skive

Vores kunde udvikler og producerer standard og kundetilpassede hydrauliske cylindre af høj kvalitet til tunge og krævende industrier.

Lige nu mangler de fire industriteknikere til deres team.

To profiler der enten vil arbejde på aften eller nat hold, efter eget ønske.

Derudover mangler de en profil, der kan fræse. Det er ikke et krav, at du har stået ved en MAZAK maskine før. Du vil komme til at danne makkerpar med din nye kollega, som lige nu passer begge maskiner. Stillingen her er på daghold.

Den sidste, profil de mangler, er også en kollega til daghold, hvor du skal arbejde med manuel drejning og bearbejdning. Du skal både kunne dreje og fræse, og du har gerne CNC og bearbejdning forståelse.

Indrykket:
XL-BYG
Handelstrainee hos XL-BYG ROSLEV TRÆLASTHANDEL, SKIVE

XL-BYG

XL-BYG

Vi garanterer, at du får en spændende og alsidig hverdag med masser af udfordringer, som vil udvikle dig både personligt og fagligt samt ruste dig til et spændende liv i handelsbranchen med salg til professionelle kunder. Du får en sjov og indholdsrig arbejdsdag blandt kollegaer med en afslappet omgangstone.

Uddannelsen som handelsassistent varer 2 år og veksler mellem praktik i forretningen og skoleophold. Du vil være på skole i ca. 8 uger i løbet af uddannelsen.

XL-BYG
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
EUC Nordvestsjælland Vi mangler (endnu) en lærepladskonsulent til vores online uddannelser. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Bliv en del af Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution og landets største udbyder af online merkantile grundforløb. Som lærepladskonsulent bliver du en del af et stærkt team, der arbejder målrettet med at bygge bro mellem onlineelever, undervisere og lærepladser.

Primære opgaver bliver bl.a.:

 • Sikre høj overgang fra grundforløb til hovedforløb.
 • Optimere elevernes lærepladssøgning på grundforløbet.
 • Opsøgende indsats på elever som ønsker lærepladssøgning, både under og efter grundforløbet.

Vi tilbyder et spændende arbejde i spændingsfeltet mellem uddannelse og erhvervsliv. Selvstændigt arbejde, hvor du samarbejder med mange forskellige kollegaer.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor.dk Psykolog

Hejdoktor.dk

Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje.

Vi søger psykologer, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau. Vi leder efter psykologer der interesserer sig for telepsykologi, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde indenfor psykologien i en uortodoks og unik kontekst.

Alt hvad du behøver for at arbejde hos Hejdoktor er en computer, et webcam og en internetforbindelse. Arbejdet vil foregå fra eget hjem eller kontor og du planlægger i stor udstrækning selv dine vagter.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Revisor1 ApS Revisorer, bogholdere eller revisorassistenter – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Revisor1 ApS

Revisor1 hjælper de allermindste virksomheder med regnskab. Vi hjælper dem med alle dele, fra bogføring til indberetning. Derfor søger vi revisorer og bogholdere, der kan hjælpe med de forskellige dele af dette.

Du behøver ikke at kunne det hele, men til eksempel bogføre, afstemme, udarbejde den udvidede selvangivelse eller udarbejde og indberette regnskaber for drift og holdingselskab.

Vi har splittet arbejdsopgaverne op, sådan at du i stor grad slipper for at lave rutinearbejde, som du er overkvalificeret til. For at understøtte dette har vi udviklet vores eget regnskabssystem fra bunden af. Vi arbejder 100% digitalt, i stor grad automatiseret og spilder ikke din tid.

Gem
Komplex ApS
Kvalitetsbevidst klejnsmed til moderne smede- og maskinfabrik

Komplex ApS søger for kunde i Skive

Er du en dygtig håndværker, der går forrest og er du stolt af dit arbejde? Har du mod på at arbejde med forskellige smedeopgaver indenfor svejsning i både jern, rustfrit og alu? Kunne du tænke dig et spændende job, med mulighed for at omsætte egne idéer til konkrete løsninger, der bidrager til udvikling og vækst? – Så har vi jobbet til dig!

Komplex ApS søger, på vegne af en moderne smede- og maskinfabrik i Skive, en ansvarsbevidst klejnsmed med øje for høj produktionseffektivitet, der kan spille en central rolle i virksomhedens produktudvikling. Arbejdsopgaverne er projektstyret, hvorfor overblik over processer og samarbejde, er i højsædet.

Komplex ApS
Indrykket:
BDO
DIGITAL SPECIALIST INDEN FOR REGNSKAB SØGES TIL VORES BUSINESS SERVICES & OUTSOURCING

BDO

Har du godt styr på alt inden for bogholderi, et digitalt mindset samt evner inden for forretningsudvikling og systemafklaring? Så søg denne spændende stilling.

Som digital specialist i vores forretningsområde BSO (Business Services & Outsourcing) kommer du til at arbejde tæt sammen med vores øvrige specialister i hele landet. Du kommer samtidig til at have løbende kontakt og udviklingsfællesskab med vores BSO-ambassadører på de enkelte kontorer i den region, du ansættes i.

BDO
Hjemmearbejdsplads
Gem
NCC Danmark
Projektchef til markant hotelprojekt på Aarhus Ø

NCC Danmark

Psssst! Vi har lagt i støbeskeen til en vild projektrejse, du ikke vil gå glip af!

Som ansvarlig for aptering på projektet vil du få din daglige gang på byggepladsen i Aarhus, hvor projektet løber de næste ca. 3-4 år. Her får du en naturlig berøringsflade med alle, der arbejder på stedet.

Det placerer dig i en rolle i spændingsfeltet mellem det mere fagligt detaljerede og det overordnede strategiske.

NCC Danmark
Peugeot Skive Klargøringsmedarbejder

Peugeot Skive

Peugeot i Skive søger klargøringsmedarbejder – gerne med mekanisk baggrund – med lyst til teknisk og kosmetisk klargøring. Arbejdet vil være meget alsidigt og vil også bestå af monteringsopgaver af mere teknisk karakter.

Vi søger:

 • En klargøringsmedarbejder, gerne en uddannet mekaniker, med lyst til teknisk- og kosmetisk klargøring af såvel nye som brugte biler.
 • En klargøringsmedarbejder, der ligesom vore kunder er kvalitetsbevidst og sætter en ære i at yde et godt stykke arbejde.
 • Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt, er ansvarsbevidst og har ordenssans.
Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor Stilling som speciallæge i almen medicin

Hejdoktor

Hejdoktor er Danmarks største udbyder af online sundhedsydelser, og vi er stolte af at give danskerne en service, de kan stole på. Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje. 

Vi søger speciallæger i almen medicin, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau.

Hejdoktor tilbyder en fleksibel stilling, hvor du kan arbejde både fra hjemmet, klinikken eller kontoret, alt efter dine behov og ønsker.

Skive Kommune Kørselsansvarlig medarbejder til Kultur- og Familieforvaltningen

Skive Kommune

Er du en haj til befordring? Så er du måske vores nye kørselsansvarlige medarbejder?

Har du et godt overblik, god ordenssans og gerne erfaring med befordringsområdet? Så kan det være, du er vores nye kollega i Kultur- og Familieforvaltningen i Skive Kommune.

Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet være

 • At håndtere den daglige logistik og drift på befordringsområdet herunder planlægning af ruter
 • At sikre økonomiopfølgning og planlægning i tæt samarbejde med økonomiteamet
 • At være den primære person for befordringsområdet for Kultur og Familieforvaltningen, herunder at tage chaufførsædet for opbygningen af en ny organisering af området i tæt samarbejde med ledelsen og teamet
AktivPersonale A/S Business Controller hos Dahl Pedersen A/S

AktivPersonale A/S søger for kunde i Skive

Business Controller med stærke IT-kompetencer

Dahl Pedersen lever af tilfredse kunder, og derfor har de stor fokus på både kundernes ønsker og behov, men også på medarbejdernes udvikling og trivsel, da arbejdsglæden smitter af på kunderne. Vi tilbyder et spændende job som Business Controller på Dahl Pedersens hovedkontor i Skive blandt 23 kollegaer, hvor du vil blive en del af et fast team på 4 medarbejdere.

Dine daglige opgaver vil bestå af Controlling, herunder salgs- og værkstedsstatistikker og rapporteringer, samt diverse projektopgaver i relation til digitalisering, RPA, BI, Lean mv. Derudover vil du være IT-supporter for dine kollegaer og opsætte software i samarbejde med deres IT-medarbejder.

Hjemmearbejdsplads
Gem
NCC Danmark
Fræserførere og bobcatførere søges til spændende asfaltopgaver på Sjælland

NCC Danmark

Fræserførere og bobcatførere søges til spændende asfaltopgaver på Sjælland.

Du bliver tilknyttet vores fræserafdeling i Greve, hvor vi har et godt sammenhold og en stor erfaring, så der vil være gode muligheder for at få den rigtige oplæring og sparring, når du starter job hos os.

NCC Danmark
Hjemmearbejdsplads
Gem
GF Forsikring
Salgschef til GF Hovedstaden

GF Forsikring

Er du en dygtig leder med salgserfaring fra forsikringsbranchen? Kan du motivere og udvikle dine medarbejdere?

Vi søger nu en dygtig salgschef til at lede et af vores teams på 10 medarbejdere bestående af både rådgivere og assurandører fordelt på vores to kontorer på Gammel Kongevej og i Vallensbæk.

Du bliver en del af en travl, dynamisk og lokalt orienteret forsikringsklub med stort fokus på medlemspleje. Vi arbejder godt sammen i forhold til at skabe resultater, og hjælper hinanden på tværs af kontorerne.

GF Forsikring

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV