118 job matcher din søgning 118 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

EL:CON A/S
Elektriker til EL:CON Skive

EL:CON A/S

Vil du være en del af en serviceafdeling i vækst, hvor du bliver udfordret med et bredt spænd af opgaver?

I EL:CON Skive bliver du en del af en mindre afdeling i en stor virksomhed, hvor vi varetager en række forskellige opgaver primært inden for industri og erhverv. Du får blandt andet mulighed for at arbejde med nedenstående opgavetyper:

 • Servicering af maskinanlæg hos industrikunder
 • Bygningsinstallationer i industri og kontormiljøer
 • Installationer i teknikhuse
 • Almene el-opgaver
 • Enkelte spjældopgaver hos privatkunder.
EL:CON A/S
Idé-Pro Skive A/S
Intern sælger til internationalt salgsteam

Idé-Pro Skive A/S, Skive

Til vores salgsteam søger vi nu en dygtig intern sælger med arbejdsplads i Glyngøre. Med reference til vores leder af internt salg bliver du en aktiv del af vores salgsafdeling bestående af dygtige og dedikerede Key Account Managers samt projektledere.

Din vigtigste opgave bliver løbende kundekontakt – du bliver kundens daglige kontakt i huset. Arbejdsdagen vil være præget af alsidige opgaver, travlhed og frihed under ansvar. Hos Idé-Pro har vi korte beslutningsprocesser, vi er målrettede og handlingsorienterede.

Dine primære opgaver

 • Kundens daglige kontakt og bindeled til produktionen.
 • Få planlagt ordrer i samarbejde med vores ordre- & planlægningsteam i Indien.
 • Support til vores Key Account Managers.
Idé-Pro Skive A/S
FossflakesProduktspecialist med marketingansvar

Fossflakes, Skive

Nordic Sleep by Fossflakes har klare ambitioner om at blive et verdenskendt brand, og det kræver kontinuerlig opmærksomhed på vores kernesortiment. Derfor søger vi en kreativ og detaljeorienteret produktspecialist, der kan tage hånd om både opgradering af eksisterende produkter og udvikling af nye.

Det unikke Fossflakes-fiberfyld har fået Danmark og resten af verden til at sove bedre, men for at vi hos Fossflakes kan udbygge vores position i markedet, har vi brug for kontinuerligt at justere og udvikle vores kernesortiment af dyner, puder og støttepuder, så det matcher både kundernes behov og tidens tendenser.

Med kernesortimentet får vores nye produktspecialist ansvaret for vores allervigtigste produkter – og det er noget, der stiller krav til dig.

DEIF A/S
Webkoordinator med flair for konverterende kunderejser

DEIF A/S, Skive

Vores produkter og løsninger indgår i en lang række applikationer verden over og løser mange opgaver. Det skal vores digitale platforme også. De skal inspirere, besvare spørgsmål, uddanne og ikke mindst konvertere. Derfor leder vi efter en webkoordinator, der kan drive og optimere vores website.

Du vil i tæt samarbejde med vores digitale marketingspecialist, og resten af marketingteamet være tovholder på vores digitale projekter, herunder dialog med vores webpartner. Du skal indsamle og analysere data og på baggrund heraf komme med forslag til optimering af deif.com.

DEIF A/S

Dine ansvarsområder vil blandt andet være:

 • Vedligeholde og videreudvikle deif.com
 • Sikre en værdiskabende kunderejse for besøgende på hjemmesiden og sikre høje konverteringsrater
 • I samarbejde med teamets digitale marketingsspecialist udvikle, opsætte og nedtage kampagnesider inkl. effektmåling
DEIF A/S
PwC
Revisor til PwC i Skive

PwC

Har du lyst til at være en del af et dynamisk og engageret revisionskontor med spændende kunder og gode kolleger? Revisor til revision, regnskab og skat

Vi søger en ny kollega til vores voksende arbejdsopgaver. Vi har tilgang af opgaver og søger en revisor med erfaring, der kan være med til at løfte opgaverne sammen med vores nuværende stab. Det kan være deltagelse i revisionsteams for større selskaber, regnskaber for små selskaber, regnskaber for personlige, skatteopgørelser og ad hoc-opgaver.

Arbejdsformen i PwC er teambaseret, og du vil blive involveret i en bred vifte af revisions- og rådgivningsopgaver med tilhørende kundekontakt. Vores dagligdag er præget af en veksling mellem kendte, tilbagevendende opgaver og helt nye.

PwC
Moland Group A/S
Teknisk chef

Moland Group A/S, Skive

Moland Group A/S er i en kraftig ekspansionsfase, hvor der er en positiv stigning i aktivitetsniveauet. Vi søger derfor en teknisk chef.

Som teknisk chef har du domicil i Skive og refererer til indkøbs- og logistikchefen. Du får ansvaret for at følge, planlægge, koordinere og dokumentere produktporteføljen, samtidig med at du har et meget tæt samarbejde med indkøbs- og salgsfunktionerne.

Du har ansvaret for, at vi til enhver tid har vores dokumentation på plads i relation til gældende love og standarder. Du skaber selv fremdrift og justerer selvstændigt i forhold til produkter, reklamationer, projekter, kompetencer og udvikling.

Moland Group A/S
Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
EL:CON A/S
Elektriker til industriopgaver

EL:CON A/S, Skive

Til vores lokale afdeling i Skive søger vi en elektriker med solid erfaring inden for industriopgaver.

Som vores nye kollega i EL:CON bliver du en del af en moderne virksomhed med gode og stabile arbejdsforhold samt store ambitioner inden for blandt andet grøn omstilling, vækst og digitale løsninger.

I EL:CON Skive bliver du en del af en mindre afdeling, hvor vi primært varetager service- og industriopgaver. Du bliver tilknyttet vores faste industrikunder, der består af virksomheder inden for træ- og metalindustrien, og får ansvaret for servicering af deres maskinparker.

EL:CON A/S
DEIF A/S
Software developer for Embedded Applications

DEIF A/S, Skive

We are looking for new software developers for our department for embedded applications. The applications are controlling setups and plants with a mix of generators, solar and power banks with different technologies.

Besides our skilled colleagues you will be working closely with product specialists, architects, and business stakeholders, hereby gaining insight into the DEIF business and product applications.

DEIF A/S

We are looking for a profile with an educational background in information and communication technology, a degree in Computer Science, Engineering or similar within software development or electrical energy.

DEIF A/S
Dantherm A/SIT-supporter

Dantherm A/S, Skive

Til en nyoprettet stilling i vores IT-afdeling søger vi en IT-supporter med praktisk erfaring fra lignende stillinger.

Da du får ansvaret for vores helpdesk-systems, er det helt afgørende, at du brænder for first-level support og hele tiden arbejder fokuseret med forbedringstiltag.

Udover helpdesk skal du have mod på at assistere på en bred vifte af andre driftsopgaver i IT-afdelingen, fx udrulning af software og opdateringer via SCCM, håndtering af backup og restores, ligesom du også skal deltage i forskellige IT-projekter.

Dine faglige kvalifikationer er blandt andet:

 • Relevant IT-uddannelse og praktisk erfaring
 • Erfaring med Azure Active Directory, Windows 10, Windows Server 2016/2019 samt Office 365-administration forventes
Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Lidl Danmark K/S
Souschef - Skive

Lidl Danmark K/S

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job

Som souschef i Lidl får du:

 • En udfordrende rolle, hvor tingene går stærkt
 • Branchens bedste sammenhold
 • Adgang til skræddersyede kurser, der udvikler dig både personligt og fagligt
Lidl Danmark K/S
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
jem & fix A/S
Souschef - Skive

jem & fix A/S

Har du detailerfaring og flair for drift, planlægning og ledelse? Og vil du i et tæt samarbejde med butikschefen drive en butik hos en succesrig byggemarkedskæde i solid vækst?

Som souschef sparrer du med butikschefen om den daglige drift og fungerer som stedfortræder i butikschefens fravær. Du er derfor inde over butikkens økonomiske resultater, prisstyring og salgstiltag, og du har medansvar for omkostninger og svind. Samtidig sikrer du en optimal varedisponering og sammen med dine kolleger sørger du for, at butikken fremstår pæn og indbydende.

Vi tilbyder dig løn efter kvalifikationer, bonusordning, pensionsordning, sundhedssikring fra dag et, rabatkort med 20 % på køb i alle kæder og butikker i Harald Nyborg-koncernen samt sociale arrangementer både lokalt og sammen med dine 1700 jem & fix-kolleger.

jem & fix A/S
Skive KommuneSocialrådgiver til Familiesektionen - barselsvikariat

Skive Kommune

Vi søger en barselsvikar til vores undersøgelse- og indsatsteam, der arbejder med børn i alderen 0–14 år med ansættelse den 1. september 2021.

De primære arbejdsopgaver er at udarbejde børnefaglige undersøgelser, iværksætte foranstaltninger og følge op på dem. Herudover skal du deltage i tværfagligt samarbejde med mange forskellige samarbejdspartner som f.eks. plejefamilier, interne behandlingstilbud, skoler og dagtilbud m.fl.

Vi er en afdeling med fokus på udvikling af fag og metoder, og vi arbejder hele tiden på at styrke myndighedsarbejdet. Vi er p.t. i gang med et spændende projekt sammen med Socialstyrelsen og Børns Vilkår, om ”styrket inddragelse af barnet i egen sag” ligesom vi er kommet med i et kommunalt referencenetværk omkring et ”styrket fokus på progression i sagsbehandlingen på børne- og ungeområdet”.

Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: