Slagteren i Rosengårdcentret ApS
Odense SØ

Vi søger en delikatesseassistent / kok / smørrebrødsjomfru til køkkenet

Vi søger en delikatesseassistent, kok eller smørrebrødsjomfru til vores travle køkken. Er det dig eller en du kender, så læs videre her...

I arbejdet hos os, vil du primært stå for mad ud af huset til vores mange daglige privat- og erhvervskunder. Du skal derfor have erfaring med madlavning, smørrebrød og delikatesse, og du skal sætte en dyd i madens visuelle udtryk samtidig med at du skal være rimelig kvik på fingrene.

Du vil ligeledes skulle bistå det øvrige personale med at ekspedere vores kunder i hhv. sandwich-/salatbar og i butikken. Det er derfor vigtigt, at du brænder for at give en god kundeoplevelse - både i service og kvalitet - og at du formår at bevare overblikket og et smil på læben, også på de hektiske dage.

Du vil komme til at arbejde sammen med såvel vores faste personale som vores unge medarbejdere, der møder ind efter skole. Vi søger derfor en medarbejder, der kan lide at gå forrest og sørge for at både butik og personale fungerer optimalt - også når du er den eneste voksne på arbejde.

ARBEJDSTIDEN er gennemsnitligt 37 timer/uge fordelt på skiftende tidspunkter - på alle ugens dage.

OBS! Vi kan tilbyde attraktive arbejdstider for branchen, hvor du eksempelvis kan møde 7-14 eller 7-15. Dette planlægges efter aftale.

Opstart snarest muligt

VI sørger naturligvis for en varm velkomst og en grundig oplæring, hvis du har lysten og energien til at være med på vores hold! Vi vægter stabilitet, tillid og gensidig fleksibilitet højt, og vi tilbyder gerne en attraktiv løn til den rigtige kollega.

Er du - eller én du kender - frisk på nye udfordringer hos os? Så ser vi meget gerne en ansøgning fra dig.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller komme og tage en snak med os - spørg efter Tore eller Winnie.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.