Catering Danmark ApS
Odense SØ

Kok, cater eller ufaglært med flere års køkkenerfaring søges til varmt køkken – vil du have fri om aftenen og hver anden weekend?

Bliv en del af et tæt team i Odense, som laver god mad til danskernes fester.

Her får du kolleger, du kan regne med, og som du laver mad med hver dag. Kolleger, som du møder ind med, spiser frokost med og stempler ud med i en hverdag, hvor du kan fokusere på madlavningen. Alt det andet tager andre sig af.

Og vil du have et job med god overenskomst hos 3F, 5 ugers ferie, 5 feriefridage, pension, sundhedsordning, flexkonto, som giver mulighed for afspadsering samt kantineordning. Desuden stiller vi nyvasket arbejdstøj til din rådighed.

Velkommen til Catering Danmark

Catering Danmark er hele Danmarks festkøkken. Vi er de eneste, som leverer varme retter til hele Danmark. Maden laver vi i vores køkkener i Odense, Tilst og Glostrup. Herudover laver vi også 1000+ frokostkuverter til virksomheder om dagen.

I Odense bliver ca. 20 kokke, pakkere, opvaskere og servicefolk dine nye kolleger.

Lav god mad sammen med dine kolleger

Typisk er der mest at lave i slutningen af ugen – det er der, de fleste holder deres fester. Derfor går starten af ugen typisk med at forberede grundretterne til kommende selskaber – fx mayonnaise og tapenade. Som du nærmer dig weekenden står den på madlavning.

Den største forskel mellem os og en restaurant er, at du kommer til at lave store portioner. Vores mindste gryde er 100 liter. Du kommer til at lave god mad sammen med os andre. Dine kolleger har stor faglig stolthed. Det er vigtigt, du også har det, så danskerne får god mad til deres fester.

- køkkenchefen

Faglært eller med flere års erfaring

  • Du er faglært kok, cater eller ufaglært med flere års erfaring inden for madlavning, og du er vant til at lave mad professionelt.
  • Du taler, forstår og læser dansk, da alle vores produktionsinformationer er formuleret på dansk.
  • Du er handlekraftig og har et godt overblik, også når der er travlhed.
  • Du har erfaring med håndhævelse af kvalitets- og egenkontrol.
  • Du er typen, dine kolleger kan regne med (ligesom du kan regne med dem), så du møder op og leverer.
  • Du kan møde kl. 06:00 i hverdagen og kl. 05:00 hver anden weekend.
  • Og så er du en god kollega, der bidrager til, at vi beholder den gode stemning.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Anja Skovgaard på telefon 4160 1743 Du søger stillingen via QuickApply på Jobindex. Vi inviterer løbende til samtale, så søg stillingen allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Vi er Danmarks største og eneste landsdækkende cateringvirksomhed med stærke brand som Smageriet, Kokken&Jomfruen og Kokken&Co. Vi har 3 afdelinger fordelt i Århus, Odense og København og beskæftiger over 100 medarbejdere.

Catering Danmarks mål er at sætte standarden i Norden for cateringmarkedet. Derfor er vi meget innovative, visionære og tidsaktuelle i tilgangen til markedet. Vi er i dialog med kunderne og er kendt for god service og for at levere en sikker og tryg oplevelse. Vi ønsker at være den bedste arbejdsplads inden for branchen og skabe kvalitet i hverdagen.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.