30 jobannoncer matcher din søgning 30 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ARP-HANSEN HOTEL GROUP

Souschef/kok til The Harbour på Copenhagen Island

København V

Se video om ARP-HANSEN HOTEL GROUP som arbejdsplads

Vil du prøve kræfter med køkkenledelse et sted, hvor du både kan udvikle dig og lære fra dig, alt imens du sikrer gode oplevelser til vores gæster, som kommer fra hele verdenen?

Som souschef/kok hos os, vil du kunne udfolde og udvikle dine kompetencer inden for personaleledelse, drift, menuplanlægning, kommunikation, økonomi og indkøb. Alt sammen under trygge rammer med støtte og support fra en erfaren køkkenchef.

ARP-HANSEN HOTEL GROUP
Gem
Zócalo

Vil du med på vores sunde fastfood-rejse?

København, Frederiksberg eller Rødovre

Vi søger storsmilende, glade og fleksible talenter til vores restauranter i København. Vi søger fuldtids- og deltids-SMIL.

Hos Zócalo kalder vi vores mad for Fresh Happy Mex – ærlig og sund Fast Food lavet fra bunden af nøje udvalgte råvarer.

Vi krydser fingre for, at du bl.a.:

  • Elsker at lave mad og måske har erfaring med at arbejde i et køkken.
  • Vil være med til at gøre en forskel og udbrede kendskabet til vores sunde og ærlige Fast Food.
ISS Facility Services A/S

Vi søger en dygtig kok til vores køkken i København V

Har du passion for at lave spændende salater eller søger du et job der giver dig mulighed for at stå på alle partier i køkkenet? Og brænder du for at yde den bedst mulige service? Så har vi måske jobbet for dig!

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

I din hverdag vil du have kontakt til både kolleger og kunder, så det er vigtigt at du sætter en ære i at yde en god service og at du kan samarbejde på tværs af teams. Vi har et åbent køkken og derfor skal du være i stand til at arbejde rent og selvstændigt. Da vi er en servicevirksomhed, er det vigtigt, at du er med til at yde den bedste service for vores gæster, så vi samme sikrer en god kundeoplevelse

ISS Facility Services A/S
Danish Design Hotels ApS

Er du Hotel Alexandra og Hotel Christian IV’s nye receptionist?

København V

Vi søger en proaktiv og engageret receptionist, som kan holde mange bolde i luften på en gang og være midtpunkt for vores gæster. Du er let til smil og nysgerrig på gæsterne og har lyst til at være en central figur i det daglige arbejde i receptionen.

Hvad tilbyder vi

  • Et dynamisk og støttende arbejdsmiljø.
  • Konkurrencedygtig løn og gode arbejdsforhold.
  • Mulighed for personlig og faglig udvikling.
  • Fleksible arbejdstider og vagtplaner.
Scandic Hotel A/S

A la carte Chef, Restaurant Ansvar at Scandic Spectrum

Copenhagen

If you are ambitious in the kitchen and enjoy working with the best ingredients and serving quality and pleasure on every plate, we believe you could be our new a la carte Chef at Restaruant Ansvar - Greenery lab, which is Scandics front-runner and development site for a sustainable green ecological profile.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

At Restaurant Ansvar, you become part of a team that is passionate about and takes great pride in the food served. You will help to create a vegetable-oriented menu at a high level, which is always based on seasonal ingredients. The kitchen is handled by our head chef with experience from Denmark and abroad, including several Michelin restaurants.

Scandic Hotel A/S
Scandic Hotel A/S

A la carte kok til Restaurant Ansvar, Scandic Spectrum

København

Er du ambitiøs og drømmer om at få en af Danmarks bedste kokkejobs inden for grøn gastronomi, så tror vi på at du er vores nye a la carte kok i Restaurant Ansvar på Scandic Spectrum.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Restaurant Ansvar - Greenery Lab, er Scandics frontløber og udviklingssted for en bæredygtig grøn økologisk profil og er en af Københavns førende restauranter inden for grøn gastronomi.I Restaurant Ansvar vil madglæde og kvalitet blive serveret med respekt for gode råvarer.

Der vil være et stort fokus på vegan og vegetarisk venlige retter, produceret på lokale råvarer i harmoni med naturen og i balance med miljø og bæredygtighed.

Scandic Hotel A/S
Compass Group Danmark A/S

Assisterende Café-leder til spritnyt Domicil i indre København hos en af Danmarks største finansielle virksomheder

København V

Kan du jonglere med kaffekopper og skabe førsteklasses cafeoplevelser? Er du ekspert i at sikre, at caféen altid fremstår strømlinet og indbydende, så den skiller sig ud fra mængden?

Dine primære opgaver og ansvarsområder

  • Supervision af medarbejderne og sikre rammerne for afvikling af cafeens daglige drift
  • Træning og udvikling af medarbejdere

Vi tilbyder en enestående mulighed hos en af Danmarks største Facility Management leverandører, hvor du vil få en vigtig nøglerolle i at være med til at sikre succes med vores nye kontrakt.

Compass Group Danmark A/S
Akademikernes A-kasse

Køkkenmedhjælper/opvasker

København V

Du får primært ansvar for opvasken, og derudover vil der også være mindre opgaver som afrydning efter frokosten og lettere rengøring af køkkenområdet.

I et køkken opstår der altid andre opgaver, så du må gerne være indstillet på at gå til hånde og hjælpe dine kolleger, hvor der er brug for det - fx lettere snittearbejde. Men den vigtigste opgaver er, at der er styr på opvasken.

Akademikernes A-kasse
Dansk Arbejdsgiverforening

Kok til ambitiøs kantine

København V

Vil du være med til at skabe en kantine i verdensklasse? Vi søger en kok, der både vil udfordre vores smagsløg, er kreativ og har højt humør.

I samarbejde med dine kolleger skal du bidrage til at levere en frokostbuffet og mødeforplejning af høj kvalitet i et spændende og travlt hus.

Vi har et stærkt fagligt fællesskab, og vi arbejder løbende med at udvikle både vores produkter og vores kompetencer.

Scandic Hotel A/S

Receptionist, deltid, Scandic Palace Hotel

København

Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Receptionist på Scandic Palace Hotel.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det. Og vi ved, at du er fyldt med energi, og at dit gode humør smitter af på vores gæster og alle dem, du arbejder sammen med.

Du har en sjette sans for god service og spørger altid vores gæster, om der er noget, du kan hjælpe dem med, inden de selv spørger. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Scandic Hotel A/S
Scandic Hotel A/S

Housekeeping Supervisor, full-time incl. every 2nd weekend, Scandic Spectrum

Copenhagen

If you are ambitious, goal-driven and not afraid to open new doors, we believe you could be our new Housekeeping Supervisor at Scandic Spectrum.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

We know that you take responsibility on your watch, have a firm grasp of the bigger picture and are good at telling it straight, leading and sharing knowledge. And we know that, with your professional pride, you always lead from the front and inspire your colleagues and everyone else who works with you.

You make things happen, are likable and spread a wave of positive energy along the corridors. We look forward to meeting you. We believe in you.

Scandic Hotel A/S
Compass Group Danmark A/S

Site Manager, til barselsvikariat med drift fokus

København V

Som Site Manager vil du få direkte reference til kundechefen og vil blive overordnet ansvarlig for en række kantiner i København.

Du arbejder tæt sammen med kunden om den fortsatte udvikling af forretningen og vil dermed stå i spidsen for at implementere nye initiativer.

Du vil få en udfordrende og mangfoldig arbejdsplads med gode kolleger og store perspektiver for faglig og personlig udvikling.

Compass Group Danmark A/S
Hallernes Smørrebrød

Smørrebrødsjomfru søges - har du kærlighed til smørrebrød?

København

Du står i det åbne køkken omkranset af spisebaren fuld af glade gæster. Her tryller du og dine kolleger gode råvarer om til smukke stykker smørrebrød, hvor hvert element er gennemtænkt til at gøre smagen og oplevelsen optimal.

Vi vil give vores gæster det allerbedste, så vi insisterer på at lave så velsmagende og smukke stykker som muligt. Heldigvis har vi rigtig mange gæster, så det er vigtigt, at du både er rigtig hurtig til at smøre op og steger din roastbeef perfekt.

Hallernes Smørrebrød
ISS Facility Services A/S

Er du vores nye Site Manager til stor kunde i København?

Vil du være en vigtig del af videreudviklingen af en spændende ISS-kunde? Besidder du et kommercielt mindset, og kan du samtidig lede andre til succes?

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

Som Site Manager har du det daglige ansvar for at drive, optimere og udvikle samtlige services for flere større lokationer i Indre København. Her vil du i tæt samarbejde med kunden og dit team løse alle kundens Facility opgaver indenfor rengøring, kantine og teknikydelser.

Dit primære ansvarsområde er at sikre, at god trivsel blandt dine medarbejdere, den daglige drift og service sker i overensstemmelse med kundens ønsker, den indgående kontrakt – og at der ligeledes sker en løbende udvikling af kontrakten og serviceydelserne.

ISS Facility Services A/S

Drømmejob for tjenere med passion for finessen: Vi søger Fine Dining-talenter

København V

Compass Group leder efter nye kollegaer i rollen som Fine Dining hosts.

Indrykket:
Magasasa
Gem

Dishwasher required in the Meatpacking district

København V

We are a modern Chinese restaurant and cocktail bar and we are looking for a dishwasher/cleaner for immediate employment.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Viet Restaurant - Bubble Tea & Bingsu ApS
Gem

We're looking for passionate and skilled kitchen staff on full time to our Vietnamese cuisine

København V

We're looking for passionate and skilled kitchen staff on full time in Copenhagen.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Souschef til en mands kantine med fokus på salatbar

København V

Vi søger en engageret og selvstændig souschef til vores kantine, hvor fokus er på at skabe den bedste salatbar-oplevelse for vores gæster.

Indrykket:
FLORAS CAFE
Gem

Cafemedarbejder/tjenerafløser - deltid

København V

Cafemedarbejder-Tjenerafløser søges deltid.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Medarbejder til Dunkin’ på Hovedbanegården

København V

Vi leder efter dig, der har lyst til at være en del af et skønt team der sælger lækre donuts i hjertet af København.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV