359 job matcher din søgning 359 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hjemmearbejdsplads
Gem
Amesto AccountHouse
Remote Teamleader

Amesto AccountHouse

Helt ærligt. Det er lige meget, hvor du bor.

Hos Amesto AccountHouse A/S er vi betroede samarbejdspartnere for virksomheder i alle størrelser og typer. Vi håndterer alt lige fra regnskab og økonomi til HR og lønadministration.

Du skal i det daglige bl.a. sikre effektiv, korrekt og rettidig lønadministration i teamet samt håndtere flere nye kunders opstart hos Amesto.

Du får stillet et fuldt hjemmekontor til rådighed og bliver herfra en del af en virksomhed, hvor du kan være med til at sætte retningen og specialisere dig i det, du helst vil.

Amesto AccountHouse
DAB
Ejendomsassistent – tidsbegrænset, Taastrup

DAB

Taastrup almennyttige Boligselskab, der administreres af DAB, søger en ny ejendomsassistent i en tidsbegrænset stilling med mulighed form forlængelse. Sammen med dine kolleger skal du varetage den daglige drift og vedligeholdelse af primært boligafdelingerne Gl. Taastrup og Poppelhaverne med 295 lejemål.

I dit arbejde skal du

 • · Vedligeholde og pleje afdelingernes grønne områder, legepladser samt gang- og kørearealer
 • · Sørge for affaldshåndtering, rengøring af vaskerier, kældergange og skralderum
DAB
Domea.dkByggeøkonom til bygherreorganisation

Domea.dk, Taastrup eller Vejle

Byggeafdelingen har brug for endnu en byggeøkonom, der kan varetage alt omkring økonomi i byggesager. Har du lyst til, med både stor empati og faglighed, at tage ansvar? Er du god til at samarbejde med mange forskellige typer af mennesker? Så er det her job måske noget for dig.

Vi udvikler og opfører attraktive nye boliger mange steder på både Sjælland og øerne, Jylland og Fyn.

Vi tilbyder et job med et stort selvstændigt ansvar, en stor opgave- og jobmæssig afveksling samt en bred kontaktflade til bl.a. vores økonomiafdeling, kundeservice, kommuner, banker og andre samarbejdspartnere.

DSB
Erfarne projekt controllere til nogle af DSB's helt store projekter

DSB, Taastrup

Har du flere års erfaring som projekt controller? Er du vant til at sikre korrekt og rettidig økonomisk rapportering på store, komplekse projekter? Og sætter du en ære i at være sparringspartner for forretningen? Så er du måske en af vores kommende projektcontrollere.

Som projekt controller vil du få en alsidig arbejdsdag, hvor du selvstændigt har ansvaret for projekternes månedlige regnskabsafslutning samt for prognose- og budgetudarbejdelse. Derudover har du ansvaret for re-beregninger af økonomien for de forskellige faser i projekterne. Du vil være med i udarbejdelsen af business cases på store såvel som mindre underliggende projekter. Projekterne ligger under forretningsområdet Strategi og Togmateriel, hvor alle beslutninger om det fremtidige materiel i DSB er samlet.

DSB
Teknologisk Institut
Konsulent inden for geometrisk måleteknik

Teknologisk Institut

Teknologisk Institut søger dig, der vil med på en digital rejse inden for måleteknik og geometriske opmålinger. Du vil få en afvekslende arbejdsdag med laboratoriearbejde, undervisning og kundekontakt i Danmarks førende center inden for geometrisk opmåling.

Teknologisk Institut

I forlængelse af dette er vi lige nu midt i en spændende rejse med fokus på digitalisering og automatisering fra R&D til produktion.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Programmering og opmåling via 3D CT-scan og 3D CMM med tilhørende dataanalyser
 • Automatisering af måleudstyr og processer
 • Digitalisering fra R&D til færdig opmålingsdokumentation
Teknologisk Institut
Danske BankHead of 1st Line FC Risk & Requirements

Danske Bank, Høje Taastrup eller København

Vil du udvikle dig selv inden for ledelse – og samtidig støtte ikke bare Danske Bank, men samfundet med at bekæmpe økonomisk kriminalitet? Og er du klar til at påtage dig en spændende mulighed, hvor dit drive og engagement får dig til at lykkedes som leder?

Som teamleder vil din dybe erfaring og viden blive bragt i spil i arbejdet med teamets ansvar for de mest komplekse opgaver og projekter.

Du får til opgave at sikre implementering af relevante krav og tiltag i overensstemmelse med dansk lovgivning, regulering og interne instruktioner. Du deltager desuden i strategiske koncernbrede projekter samtidig med, at du:

 • Udarbejde komplekse risikovurderinger
 • Identificere, vurdere og minimere risici
 • Evaluere og forbedre processer og værktøjer
Danske BankHead of 1st Line FC Customer Risk & Acceptance

Danske Bank, Høje Taastrup eller København

Vil du være med til at engagere og videreudvikle dit eget team? Og besidder du det rette drive, der gør, at du kan være med til at støtte ikke bare Danske Bank, men også samfundet med at bekæmpe økonomisk kriminalitet? Så er du vores nye teamleder!

Som teamleder vil du med din solide erfaring og viden bidrage til, at Danske Bank i Danmark opfylder lovgivningsmæssige krav, og at den fastsatte risikoappetit bliver implementeret.

Du rådgiver kollegaer om krav, processer og kontroller inden for bekæmpelse af økonomisk kriminalitet, mens du også beskæftiger dig med at:

 • identificere, vurdere og minimere risici
 • deltagelse i risikovurderinger og efterforskninger af komplekse kunder
Danske BankInvestigations Compliance Officer

Danske Bank, Høje Taastrup or Stockholm

We are looking for an Investigator to be part of our developing and talented Compliance Investigations Team. You will be a significant contributor in our investigation setup.

In this position, you will be reviewing investigative leads, allegations, and identify and management of live risks, to protect the bank. You will participate in the drafting and delivery of investigations training materials and courses. You will be able to develop your skills whilst producing important work under the guidance of our experienced management team, and working with a broad range of colleagues across the DB Group.

Vejdirektoratet
Vil du være med til at erhverve arealer til store infrastrukturprojekter i Danmark?

Vejdirektoratet, Skanderborg eller Hedehusene

Interesserer du dig for lovgivning inden for fast ejendom, naboret, miljøret og vejlovgivning? Kan du forhandle med- og formidle viden til samarbejdspartnere, lodsejere og berørte naboer i en god tone? Så er det måske dig, vi søger som fagansvarlig til Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet

Danmark har fået en ny infrastrukturaftale. Det betyder, at vi får travlt i Vejdirektoratet de næste mange år. Veje skal anlægges, nye forbindelser etableres og den grønne omstilling får et stort boost med flere cykelstier og ladestandere langs statsvejene.

Vejdirektoratet står over for realisering af en omfattende infrastrukturplan, som rækker mange år frem. Den omfatter både helt store motorvejsprojekter og mindre projekter som anlæg af cykelstier, støjskærme og rundkørsler. Til det skal vi erhverve arealer og rettigheder gennem ekspropriation og frivillige aftaler.

Vejdirektoratet
Multiflora A/SSalgskonsulent

Multiflora A/S, Taastrup

Multiflora A/S er en veletableret erhvervsleverandør af snitblomster, pyntegrønt og tørprodukter. Vi er trendsætterne, der leverer eksklusive kvalitetsprodukter til gode priser.

Vores vision er at være den mest foretrukne samarbejdspartner for vores kunder og leverandører. Vi ønsker at skabe kunst, mode og bæredygtighed for vores forretningspartnere.

Arbejdspladsen består af en fysisk stade, som suppleres af webshop samt salgslastbil. Du bliver en del af et erfarent team med mange års anciennitet og knowhow. Stemningen er uformel og humoristisk.

FLEYE ApSVi søger pakke- og logistikmedarbejder

FLEYE ApS, Hedehusene

Søger du en alsidig stilling som lagermedarbejder, så får du en all-round stilling i et mindre team, hvor alle har en central rolle i dagligdagens opgaver.

Arbejdsopgaverne er afvekslende og foregår både med pakke- og mindre lageropgaver såvel som administrative logistikopgaver i Dynamics Business Central/offentlige toldsystemer. FLEYE Copenhagen har fokus på service og kundetilfredshed og er en dansk virksomhed, som designer briller af høj kvalitet.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Varemodtagelse og registrering af indkomne varer
 • Pakke til ordrer
 • Forsendelse af varer, herunder bestillinger hos speditører og oprettelse af told-/fragtdokumentation
Accountor Denmark A/SFokuseret kreditorbogholder søges for kunde i Taastrup

Accountor Denmark A/S søger for WSP Danmark A/S

Har du styr på dit kreditorbogholderi? Er du ærekær, grundig og klar til at tage ansvar i en virksomhed under stor udvikling? Så kan vores kunde være et sted, hvor du kan sætte din faglighed i spil og samtidig være med til at præge udviklingen og implementeringen af nye systemer. Accountor søger en kreditorbogholder til en attraktiv stilling til dig, som har styr på kreditorbogholderiet og samtidig trives med at deltage i projekter i en virksomhed under rivende udvikling.

Som kreditorbogholder vil du få ansvaret for at kontere indkomne leverandørfakturer, hvilket stiller krav til din udadvendthed og fornemmelse for relationer.

Ansvar og opgaver i stillingen

 • Administration af fakturamailboks
 • Indlæsning af leverandørfakturaer i indgangsbog
 • Kontering af leverandørfakturaer
Fonden Projektskolen GrennessmindePraktikvejleder til Grennessminde i Taastrup

Fonden Projektskolen Grennessminde

Vi søger en praktikvejleder til ungecenteret, der i tæt samarbejde med de unge, virksomheder og kolleger i ungecenteret, har til opgave at arbejde målrettet for at de unge tilbydes relevante praktikpladser som en vigtig del af deres forløb på Grennessminde.

Som praktikvejleder på Grennessminde bliver din vigtigste opgave at agerer vejleder for vores unge mennesker med særlige behov. Vores målgruppe er unge der er uden for det ordinære uddannelsessystem. Vi tilbyder STU (3. Årig særligtilrettelagt ungdomsuddannelse), beskyttet beskæftigelse og afklaringsforløb via jobcenteret.

Du skal være opsøgende i forhold til virksomheder og sikre at nuværende virksomheder i vores netværk stadig ser Grennessminde som en relevant samarbejdspartner.

Helukabel Danmark ApSAdministrativ/kontormedarbejder

Helukabel Danmark ApS, Tåstrup

Vi søger en fleksibel kontormedarbejder, der ønsker at være en del af en succesfuld virksomhed i stor vækst.

Der er supertravlt hos HELUKABEL i Danmark. Virksomhedens nuværende 6 medarbejdere er lige flyttet til nye dejlige lokaler, og man er midt i eksekveringen af en ambitiøs vækststrategi, hvorfor man ønsker at udvide staben af medarbejdere til 10 inden for de næste 6 måneder.

Vi er derfor på jagt efter en dygtig administrativ medarbejder, der får ansvaret for fakturering/indkøb samt diverse kontoropgaver.

Som en del af vores interne salgsafdeling på kontoret i Tåstrup, vil du få en travl og spændende dagligdag, med mange forskellige arbejdsopgaver. Du vil blive en del af et team med en uformel tone, hvor vi hjælper hinanden, imens vi har det sjovt.

Gem
ALDI DanmarkSouschef - Hedehusene

ALDI Danmark

Har du allerede taget de første skridt mod en karriere som leder, så kan du tage et stort skridt videre som souschef i ALDI. Som højrehånd til butikschefen vil du lære alt det, der gør dig klar til en dag selv at overtage nøglerne til en butik. Har du appetit på masser af praktisk ledelseserfaring i en virksomhed, der er på vej fremad? Så er det lige dig, vi mangler på holdet.

Som souschef bliver du butikschefens højre hånd. Sammen sørger I for, at butikken er salgsklar og genererer gode salgsresultater. Her bliver medarbejderne jeres vigtigste ressource, og du er med til at sikre, at de er glade, motiverede og klar til at give 1. klasses kundeoplevelser. Du får mange af de samme opgaver som butikschefen, og gradvist får du dine egne ansvarsområder.

DSB
Senior SAP HR Application Consultant

DSB, Taastrup

Brænder du for hands on-customisering i SAP HR? og motiveres du af at løfte DSB’s HR-processer ind i SAP S/4 HANA? Så læs med her!

Vi søger en erfaren SAP HR Application Consultant, som har lyst til at hjælpe med at flytte DSB ud af SAP ECC og over på SAP S/4 HANA. Det omfatter bl.a. PD, OM, tid, brutto- og nettoløn samt de værktøjer og applikationer, som i øvrigt skal understøtte DSB’s HR-processer. Noget skal migreres og andet skal re-implementeres. Det vil ske gennem en række projekter, der sikrer at vores HR-processer og -ydelser løbende udvikles og effektiviseres, så de til enhver tid understøtter vores forretning bedst muligt.

DSB
Louis Nielsen A/S
Salgsassistent til Taastrup

Louis Nielsen A/S

Har du lyst til at gøre en positiv forskel hver dag - både for kunderne og dine kollegaer?

Louis Nielsen A/S

Som salgsassistent vil du med din store produktviden, samt interesse for mode og personlig fremtoning, hjælpe kunderne med at vælge den rigtige løsning imellem Louis Nielsens store kvalitetsudvalg og muligheder omkring brillestel, glas eller kontaktlinser.

Som salgsassistent hos Louis Nielsen får du en travl og spændende hverdag i en virksomhed i vækst. Det er derfor vigtigt, at du besidder evnen til at bevare overblikket, selv i travle perioder. Når der ikke er kunder i butikken hjælper du med varebestilling og indretning af butikken, samt ordne lettere administration, hvorfor det er vigtigt, at du er fortrolig med brugen af pc på brugerniveau.

Louis Nielsen A/S
SkattestyrelsenAnalysemedarbejder til tværgående analyseprojekt i Skattestyrelsen

Skattestyrelsen, Taastrup

Vi søger en dygtig analysemedarbejder med kontrolerfaring, der vil være med til at skabe overblik og rammesætning for fremtidens arbejde med kontroloplysninger og datamateriale i Skattestyrelsen.

Vi har ansat 3 analysemedarbejdere, men mangler dig. Du skal bruge dine kompetencer inden for kontrolområdet om virksomheder i målgruppen til at:

 • gennemføre analyse og kvalitetssikring af mandtalsdata, grundregistrering, og anden dataunderstøttelse fra eksisterende IT-systemer
 • foretage analyser af strukturelle, organisatoriske og lovgivningsmæssige barrierer
 • bidrage til at udvikle løsninger, der kan sikre forbedret It-understøttelse og datagrundlag med fokus på automatiseringsløsninger samt
Skattestyrelsen
Atea A/SAtea søger Global Freight assistant

Atea A/S, Taastrup

Har du stærke organisatoriske færdigheder og kan du sikre de mest fordelagtige og pålidelige forsendelsesmetoder til Ateas kunder? Så er du måske Ateas kommende Global Freight assistant, der har lysten til at drive Ateas globale hardware leverancer i hele verden.

Sammen med et team på 7 fagligt stærke kolleger sikrer du de aftalte kundeleverancer over alt i verden. Din succes i stillingen afhænger af, at du trives med en hverdag, der er fyldt med forandringer, nye udfordringer og løbende opgaver, der kræver opmærksomhed.

Som Global Freight assistant arbejder du på tværs på alle niveauer i Ateas organisation, og får ansvaret for udførelse af leverancemodeller, bidrage til kundetilbud og implementering af nye kundeaftaler. Med din speditionsuddannelse sætter du en ære i at levere globale og komplekse løsninger og samtidig være med til at videreudvikle Ateas globale leverancemodeller.

Danske BankService Delivery Officer in Tax Services Remediation Program (fixed-term)

Danske Bank, Høje Taastrup and Vilnius

Tax Services & Customer Reporting is an important area in LC&I Technology & Services providing dividend taxation and investment reporting services to all clients in the Danske Bank Group. Our mission is to provide timely, efficient and high quality customer service and process administrative tasks related to tax services and investment reporting.

As our new team member, you will be assigned to different projects within the Tax Services Remediation Program, work hand-in-hand with project managers and project teams, and collaborate with a variety of internal and external stakeholders to ensure Tax Services are built on solid operational foundation relying on efficient and compliant processes.