183 job matcher din søgning 183 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 183 resultater.
ALSO A/SSelvkørende og proaktiv Focus Sales Manager

ALSO A/S, Taastrup

Har du lyst til at blive en del af en af de største aktører på det europæiske IT-marked? ALSO A/S er i rivende udvikling, og for at fortsætte og forøge vores vækst, søger vi nu en engageret og passioneret Focus Sales Manager til vores Solutions-afdeling.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med fantastiske og kompetente kolleger i en afdeling med fuld fart og mulighed for at udvikle sig.

Har du drivet, kan du påvirke og skabe din egen hverdag – og sikre den videre vækst i vores Solutions-afdeling. Vi er uformelle og direkte – og finder altid en løsning, gerne med et smil.

ExperisExperis opbygger et kompetent nordisk Cybersecurity team

Experis, Høje Taastrup

Experis DK med HQ i Høje Taastrup søger fastansatte konsulenter til at servicere såvel vores danske som nordiske og baltiske kunder. Du bliver en del af et nordisk team, der indgår i den europæiske og globale organisation, med fokus på det danske marked. Der vil være mulighed for rejser inden for Norden og andre steder i verden, hvis du har mod på dette.

Experis er på en global rejse mod en 100 % IT-virksomhed med 5 veldefinerede forretningsområder, hvor et af disse er Cybersecurity.

Vi søger foreløbig 5 fastansatte konsulenter med stor erfaring inden for Cybersecurity til vores kontor i Høje Taastrup. Du skal have lyst og mod til at være en del af en ny forretning med de udfordringer og muligheder, det giver, f.eks. selv at være med til at definere din hverdag og opgaver inden for allerede veldefinerede Cybersecurity forretningsområder.

VejdirektoratetFaglig koordinator til digitalisering og IT

Vejdirektoratet, Hedehusene

Brænder du for at arbejde med digital transformation, og har du blik for at skabe værdi gennem forbedring af metoder og processer? Vil du skabe sammenhænge på tværs af en omfattende systemportefølje? Så er stillingen som faglig koordinator måske noget for dig.

Som faglig koordinator skal du sikre den løbende koordinering af videreudvikling og vedligehold på Vejdirektoratets portefølje af vej- og trafikfaglige systemer.

Dine primære opgaver er:

 • Faglig sparring med de ca. 10 medarbejdere i afdelingen Udvikling og vedligehold, der arbejder med vej- og trafikfaglige systemer.
 • At sikre, at der anvendes ensartede metoder og processer på tværs af systemerne og at disse passer ind i Vejdirektoratets strategi for brug af fælles værktøjer.
 • Sørge for ensartet systemdokumentation og testprocesser.
Patent- og Varemærkestyrelsen
Erfaren løsningsarkitekt

Patent- og Varemærkestyrelsen, Taastrup

Brænder du for at gøre en forskel, og vil du gerne bidrage til Patent- og Varemærkestyrelsens digitale transformation, så har du muligheden for at skabe sammenhæng i vores nye systemlandskab sammen med vores forretning og vores dygtige udviklere.

Du kommer til at arbejde i en afdeling med dedikerede medarbejdere, som er i fuld gang med den digitale transformation, hvor du vil få ansvaret for udarbejdelse og implementeringen af vores fremtidige arkitektur.

Du vil være ansvarlig for udviklingen og vedligeholdelse af vores fagløsninger i et heterogent distribueret miljø. Du vil, som chefarkitekt, arbejde intensivt med arkitekturen, hvilket betyder, at du vil være ansvarlig for via konkrete leverancer, at implementere løsningsarkitekturen i vores fagløsninger.

Randstad A/S
Statsautoriseret revisor

Randstad A/S søger for Ri Statsautoriseret Revisionsaktieselskab i Taastrup

På vegne af vores kunde Ri Statsautoriseret Revisionsaktieselskab søger Randstad en statsautoriseret revisor med partnerpotentiale til deres hovedkontor i Taastrup. Du vil indgå i ledergruppen og få ansvaret for en række strategiske områder.

Ri har store ambitioner og en lang stolt tradition for kvalitet. Det betyder for dig, at du vil komme til at arbejde med kunder og kolleger der sætter barren højt.

Du vil få ansvaret for en interessant portefølje af kunder, hvor der eksisterer en række alsidige opgaver inden for revision og rådgivning.

Dine opgaver kommer bl.a. til at omfatte:

 • Revision og regnskabsaflæggelse
 • Rådgivning af eksisterende kunder og proaktive tiltag over for nye kunder
 • Håndtering af en lang række forskellige rådgivningsydelser for kunderne såsom sparring omkring strategi, økonomistyring mm
Moment Advisor til projektteam

Moment søger for Danske Bank i Høje Taastrup

Vi søger endnu et hold af knivskarpe detektiver til Danmarks største bank. Vil du med på holdet, så har vi stillingen til dig i Høje Taastrup.

Som en del af teamet i Danske Banks Welcoming Team bliver din fornemmeste opgave at yde god kundeservice og byde nye, såvel som eksisterende, foreningskunder velkommen i Danske Bank. Welcoming Team er en del af Anti Money Laundering-området i Danske Bank, og du får derfor et unikt indblik i et område, som har højest prioritet, og hvor der er travlt.

Igennem Kend-Din-Kunde-princippet vil du med dine spørgsmål komme ind til kernen af foreningens formål og forventede brug af banken og derfra sikre, at Danske Bank lever op til gældende regler og lovgivning og ikke medvirker til hvidvask, terrorfinansiering eller andre former for finansiel kriminalitet.

Leute ApSErfaren pædagog med kompetencer inden for autisme søges

Leute ApS, Høje Taastrup

Bliv støtte-kontaktperson for 12-årig dreng med diagnosen GUA.

Vi søger lige nu dig, der med din pædagogiske baggrund og erfaring med børn/unge med autisme kan støtte en 12-årig dreng og hans familie.

Drengen viser tegn på stress og har behov for støtte til aktiviteter, der kan afvikle hans stresssymptomer. Det sker bedst gennem aktiviteter som fx trampolin-park, skøjteløb m.m.

Drengen vil gerne mange ting, men har ikke så stor selvtillid og bliver usikker. Desuden har drengen udfordringer med ”fear-of-missing-out”. Der er derfor brug for din pædagogisk støtte til at gennemføre den planlagte aktivitet. Alternativt skal du guide drengen til at tage en beslutning om ikke at gennemføre aktiviteter, hvis han har svært ved at overskue det på dagen. Drengen har også brug for hjælp til strategier i forskellige situationer, som han har svært ved at overskue.

Hybrid Distribution ApS
Specialist i Telesalg – mere end et salgsjob

Hybrid Distribution ApS, Taastrup og Aarhus

Var du også lidt rapkæftet i skoletiden? Og har du lyst til at tjene gode penge, blive uddannet i kommunikation og professionelt salg og få de bedste venner for livet?

Er du vores kommende salgsgeni? Læs mere og søg stillingen her.

Hybrid Distribution ApS
Danske BankSoftware Engineer - for Corporate Action IT

Danske Bank, Høje Taastrup

In Danske Bank, we strive to become even more efficient and agile in serving our customers in a highly competitive market. We want to be number one on customer experience in the Nordic Region.

To succeed with this, we are in the process of transforming our IT system landscape from centralized, highly coupled mainframe based setup to a decentralized, loosely coupled micro service architecture. This effort involves best practice design patterns and development tools with the primary platform being .NET and C#.

You will join our agile team of passionate software engineers in designing, developing and testing new functionality and highly skilled end users/SME’s. You will work in one of our two Scrum Teams implementing a new third party solution both also be capable of influencing how we implement.

Danske BankScrum Master – for Corporate Action IT

Danske Bank, Høje Tåstrup

Are you a skilled Scrum Master? Do you want to be part of something exciting? We are shaping the digital transformation of banking to improve the services we deliver. We are looking for a skilled Scrum Master who can contribute to our journey.

In Danske Bank, we strive to become even more efficient and agile in serving our customers in a highly competitive market. We want to be number one on customer experience in the Nordic Region.

Your job as a Scrum Master will be to coach and be the servant leader of 2-3 (distributed) development teams consisting of both Software Engineers, Business Analysts and SME’s respectively. We expect you to coach, push and develop team member to the next level of our agile journey.

Danske BankNyoprettet stilling som Lean Specialist i Danske Direkte

Danske Bank, Høje Taastrup

Brænder du for at involvere dig i processer, minimere kompleksitet, samt øge produktivitet og kapacitet?

Du bliver del af et team med 25 kollegaer, der sammen arbejder for at supportere og strømline Danske Direkte.

Stillingen er nyoprettet, så du vil derfor være ’first-mover’ i at drive Lean-tilgangen i vores forretningsenhed. Du vil naturligvis få den støtte og sparring der er brug for, og der er rig mulighed for kontakt med en stor og forskelligartet organisation, som har ét mål,- nemlig at levere gode kundeoplevelser gennem rådgivning og support. Du får ansvar for:

 • at afdække og analysere processer gennem gemba, interviews og analyse
 • at opbygge langsigtede planer og drive forandringer, samtidig med at du på daglig basis arbejder med løbende forbedringer
Jobindex Kurser
SCDP - Python Developer og Data Science (start 22. juni)

Jobindex Kurser

Lær at udvikle i Python, der er et high-level objektorienteret programmeringssprog og få samtidig viden til kombinere dette med machine learning.

Du vil modtage undervisning i hvordan du håndterer data i større skala bl.a. via datamodeller. Herudover vil du opnå en viden og erfaring med en række værktøjer, som er vigtige for Pythons brug i data science, herunder Pandas og NumPy.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset er for dig, der ønsker at arbejde med et high-level objektorienteret programmeringssprog som Python og data science.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SCDP – Python Developer og Data Science (start 15. juni)

Jobindex Kurser

Lær at udvikle i Python, der er et high-level objektorienteret programmeringssprog, og få samtidig viden til kombinere dette med machine learning.

Du vil modtage undervisning i, hvordan du håndterer data i større skala bl.a. via datamodeller. Herudover vil du opnå en viden og erfaring med en række værktøjer, som er vigtige for Pythons brug i data science, herunder Pandas og NumPy.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset er for dig, der ønsker at arbejde med et high-level objektorienteret programmeringssprog som Python og data science.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Artificial Intelligence og Machine Learning (start 22. juni)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med kunstig intelligens (AI) og machine learning (ML). På dette onlinekursus vil du bl.a. lære hvordan Artificial intelligence kan bruges til at løse problemer.

Du får undervisning i programmeringssprogene Pyton og Java, og du lærer at udvikle løsninger til brug ved AI og ML. Herudover får du kompetencer inden for deep learning, Neuroph framework, neurale netværk og meget, meget mere.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med neurale netværk, kunstig intelligens og machine learning.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Artificial Intelligence og Machine Learning (start 15. juni)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med kunstig intelligens (AI) og machine learning (ML). På dette onlinekursus vil du bl.a. lære hvordan Artificial intelligence kan bruges til at løse problemer.

Du får undervisning i programmeringssprogene Pyton og Java, og du lærer at udvikle løsninger til brug ved AI og ML. Herudover får du kompetencer inden for deep learning, Neuroph framework, neurale netværk og meget, meget mere.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med neurale netværk, kunstig intelligens og machine learning.

Jobindex Kurser
Administrations- og ServicestyrelsenVil du være bygningsansvarlig i Skatteministeriet?

Administrations- og Servicestyrelsen, Taastrup

Vi søger en ny medarbejder til Bygninger og indretning i Administrations- og Servicestyrelsen, hvor vi er ansvarlige for at skabe de bedst mulige fysiske rammer for styrelserne i Skatteministeriet. Så har du lyst til en afvekslende hverdag med mange bolde i luften, er jobbet som bygningsansvarlig måske noget for dig.

Som bygningsansvarlig vil du få ansvar for din egen portefølje af lejemål. Du skal samarbejde med servicemedarbejderne, som står for den daglige drift på adresserne, og indgå i dialog med brugerne om prioritering af små og store bygningsmæssige udfordringer.

Dine opgaver spænder bredt og går fra at vurdere nødvendige vedligeholdelsesbehov og godkende udførelse af mindre opgaver til at planlægge større vedligeholdelsesopgaver. Nogle ting skal løses straks, mens andre opgaver som fx en bygningsrenovering er af længere varighed.

Administrations- og Servicestyrelsen
SkattestyrelsenKontorchef til et af Skattestyrelsens mest centrale kontorer på erhvervsområdet

Skattestyrelsen, Taastrup

Besidder du gode lederegenskaber, er du handlekraftig med stærkt procesfokus, og har du evnerne til både at levere de faglige input til og implementere politiske beslutninger? Vi søger en stærk kontorchef til Punktafgifter og registrering, der kan kombinere sikker drift med et stærkt fokus på udvikling og optimering – og som kan levere skarpe og fokuserede beslutningsgrundlag.

Du får ledelsesansvaret for ca. 20 engagerede og dygtige specialister, der med stor videbegærlighed og iver arbejder på at levere de bedst mulige løsninger for Skatteforvaltningen og virksomhederne. Punktafgifter står for ca. 70 mia. kr. af det samlede skatteprovenu. Det er et område, der spænder fra chokoladeafgift til energiafgifter, og med kompleks lovgivning som ramme, er der behov for smidige løsninger, der både gør det nemt at indberette rigtigt – og svært at indberette forkert.

Skattestyrelsen
Høje-Taastrup KommuneIldsjæle med høje ambitioner – 2 indsatspædagoger

Høje-Taastrup Kommune

Har du høje ambitioner på børns vegne? Og vil du være med til at løfte en vigtig samfundsmæssige opgave? Så bliv en del af Pædagogisk Udviklingsteam, hvor du kommer til at:

 • Styrke de pædagogiske læringsmiljøer i kommunens dagtilbud
 • Højne kvaliteten på dagtilbudsområdet
 • Øge lige muligheder for børn gennem en stærk pædagogisk indsats

Som indsatspædagog hos os, løfter du pædagogiske opgaver på lige fod med det øvrige pædagogiske personale i den institution du er tilknyttet. Du får en særlig opgave med udviklingen af den pædagogiske kvalitet. Ud over arbejdet i institutionen, vil du deltage i sparringsmøder med de pædagogiske ledere og dine kolleger fra Pædagogisk udviklingsteam.

Danfysik A/S
Passionate, experienced and result driven project manager

Danfysik A/S, Taastrup

Do you thrive on high customer interaction and outstanding project execution of high-tech products? And are you looking for a job where your contribution has a direct impact? Then we have the perfect job for you.

Danfysik A/S is looking for an experienced project manager with a strong focus on customers and execution to drive projects within magnets and power supplies, used for particle accelerators and related equipment for research, health care and industry globally (ex. semiconductor industry).

You will set the direction and lead your own project portfolio from the proposal stage through project completion by interacting with the customer and the different internal suppliers.

Danfysik A/S
Danske BankRisk Officer til Financial Crime, Business Risk Advisory

Danske Bank, Høje Taastrup

Vil du være en del af et nyoprettet team, hvor vi brænder for bekæmpelse af finansiel kriminalitet? Og er du komfortabel med at tage risikobaserede beslutninger i et miljø, hvor der ikke findes en facitliste? Så har vi den rette stilling til dig!

Vores kerneopgaver er beslutningstagning omkring højrisikosager, der baserer sig på analyse lavet af AML eksperter. Vi understøtter forretningen gennem træning og faglig sparring indenfor bekæmpelse af finansiel kriminalitet, og vi driver små og mellemstore projekter af fortrolig eller sensitiv karakter.

Dine arbejdsopgaver bliver derfor, at:

 • træffe beslutninger på enkeltsagsniveau indenfor finansiel kriminalitet, herunder terrorfinansiering, bedrageri, hvidvask og skatteunddragelse.
 • yde faglig sparring på komplekse problematikker samt undervisning indenfor finansiel kriminalitet