305 job matcher din søgning 305 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Miele A/S
Field Service Manager

Miele A/S, Glostrup

Brænder du for ledelse? Er du den empatiske leder, som har gennemslagskraft og stærke kommunikationsevner? Har du erfaring med ledelse i en teknisk serviceorganisation? Kunne du tænke dig, at gøre brug af dit gode overblik og din stærke analytiske sans? Og har du lyst til at spille en vigtig rolle hos en markedsledende aktør med et stærkt, internationalt brand? Så er du muligvis den nye Field Service Manager, som vi leder efter.

Miele søger en stærk leder med et solidt personligt drive og en god erfaring med ledelse af udekørende serviceteknikere.

Miele

Med reference til ’Head of Service’ hos Miele Danmark vil du blandt andet

 • Daglig ledelse, coaching og udvikling af serviceteknikerne, herunder samkørsel
 • Ansvar for ensartet serviceniveau ift. alle kunder, eksterne som interne, herunder ansvar for interne kontroller og udbredelse af ”best practice”
 • Kontakt til kunder i udvalgte situationer
Miele A/S
INCO Cash & Carry Glostrup
Salgsassistent (fuldtid) til Isenkram & Emballage i inco Cash & Carry Glostrup

INCO Cash & Carry Glostrup

Inco Cash & Carry er en fødevaregrossist. Vi sælger blandt andet friske fisk, frugt & grønt, drikke- og kolonialvarer, isenkram og emballage. Kort sagt de varer, som vores kunder skal bruge i deres daglige drift. Vores kunder tæller restauranter, slagtere, cafeer og take away-steder, og de elsker at arbejde med mad.

I afdelingen for emballage arbejder vi fire salgsassistenter og en salgsleder. Vores sortiment dækker alt fra pizzabakker og spisepinde over rengøringsmidler og handsker til plastikbøtter og affaldsposer. Det personlige salg fylder meget i vores daglige arbejde. Vi går til alle kunder, spørger ind til deres behov og rådgiver dem.

Du vil stå for varebestilling, eksponering og opfyldning inden for dit område, ligesom du deltager i at udvikle afdelingens sortiment og laver udstillinger og demoer.

INCO Cash & Carry Glostrup
Verisure
Medarbejder til Fleet/Lager afdeling

Verisure, Glostrup

Er du god til at holde overblikket og elsker du at få ”tingene til at glide”? Har du gåpåmod og er du struktureret samtidig med, at du er effektiv og god til selv at tage initiativ i din arbejdsdag? – Så er du måske vores nye kollega i vores Fleet/Lager team.

Din primære arbejdsplads vil være på vores kontor i Rødovre. Arbejdstiden er i tidsrummet mandag til torsdag kl. 08.00-16.00 og fredag kl. 08:00-15:30. Der kan dog forekomme overarbejde ved forskellige begivenheder.

Dine arbejdsopgaver:

 • Tømme biler for varer, samt rengøre dem og gøre dem klar til næste bruger.
 • Have ansvaret for dialogen med værksteder, dækcentre og andre samarbejdspartnere således at bilerne altid er i korrekt stand.
Verisure
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og FiskeriFødevarestyrelsen søger fire akademikere med interesse for eksportforhold

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Glostrup

Vil du være med til at fremme dansk eksport af fødevarer, foder og levende dyr? Har du en relevant akademisk uddannelse og interesse for fødevareklyngen, og er du interesseret i myndighedsarbejde med stort erhvervsmæssigt fokus? Så er du måske en af vores 4 nye medarbejdere i International Handel.

Konkret har vi brug for dig til blandt andet at løfte opgaver i forhold til:

 • Forhandling af eksportbetingelser
 • Udarbejdelse af eksportcertifikater med bl.a. attestationer for dyresundhedsstatus og fødevaresikkerhed
 • Vejledning og undervisning af Fødevarestyrelsens kontrolpersonale
 • Udarbejdelse af bekendtgørelser og vejledninger
 • Kriseberedskab
Sydbank
Servicemedarbejder til Sydbank Direkte i Glostrup

Sydbank

Brænder du for at give unikke kundeoplevelser? Og vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til? Så er jobbet måske noget for dig. I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab.

Helt grundlæggende handler jobbet om at være en dygtig rådgiver, der kan skabe tætte relationer og en høj kundetilfredshed. Det gør du ved at levere nærværende og proaktiv rådgivning med forståelse for den enkelte kundes situation og aktuelle behov. Du gør en forskel for vores kunder – helt enkelt og ordentligt.

Dine primære opgaver bliver at:

 • Have ansvaret for egen kundeportefølje via en struktureret og proaktiv indsats
 • Præsentere kunder for nye muligheder som fx låneomlægninger eller investering
Sydbank
Region Hovedstaden
Vil du arbejde med Logistiksupport i vores nye team, som driver det nationale værnemiddellager?

Region Hovedstaden, Glostrup

Logistiksupport til NFOS-Logistik (varemodtagelse, 3PL kontakt, kundesupport)

I Region Hovedstaden udvider vi i øjeblikket vores lageraktiviteter og kapacitetsbehovet stiger. Logistikindsatsen dækker over en række delelementer, som tilsammen skal danne fundamentet til en effektiv og sammenhængende logistik i Region Hovedstadens håndtering, og operationalisering af et nationalt og EU-beredskabslager. I den forbindelse søger vi en logistiksupporter til Enhed for Supply Chain.

Enhed for Supply Chain indgår i arbejdet omkring etablering af et nationalt og EU-beredskabslager af værnemidler, og du vil som Logistiksupport få en nøglerolle i etableringen af disse nye lagre for kritiske varer og værnemidler.

Region Hovedstaden
EL:CON A/S
Elektrikere til EL:CON Glostrup

EL:CON A/S

Vil du være en del af et team, hvor frihed under ansvar og fleksibilitet ikke blot er floskler? Drømmer du om et job, der giver mulighed for udvikling og for at arbejde både selvstændig og sammen med andre?

Du bliver en del af vores serviceafdeling i Glostrup, hvor du løser serviceopgaver primært for vores store landsdækkende kunder men også for kunder inden for både det private, erhverv og det offentlige. Hos os får du ansvar, frihed og fleksibilitet, ligesom du selv er med til at planlægge din hverdag.

Afdelingen er kendetegnet ved professionelt håndværk og et løsningsorienteret mindset. Vi har et afslappet miljø, hvor vi behandler hinanden ordentligt og i fællesskab sørger for en høj arbejdsglæde. Vi ved, at vi kommer længst med et godt sammenhold og samarbejde – derfor har vi det også sjovt sammen, også selvom vi i hverdagen kan have mange bolde i luften.

EL:CON A/S
Q8
Souschef til Q8 Glostrup

Q8 Danmark A/S

Vil du skabe en livlig butik med glade kunder, som får et godt stop hos os, inden de skal videre på farten? Og vil du have verdens bedste kolleger og være en del af Q8-familien?

Som souschef sætter du – i tæt samarbejde med forretningschefen – dagsordenen for hverdagen og sørger for, at I når butikkens mål. Størstedelen af tiden bruger du ude på gulvet blandt dine kolleger på at servicere butikkens kunder. Dit fokus er derfor på at skabe den bedste oplevelse for de mange kunder, der hver dag besøger butikken.

Når der ikke er travlt på gulvet, bestiller du varer, udarbejder vagtplaner, bager brød og forbereder vores food-produktion. Her sørger du også for, at både butik og forplads er pæn og ryddelig.

Q8 Danmark A/S
RigspolitietAfsnitsleder – med ansvaret for lager- og logistikstyring af politiets materiel

Rigspolitiet, Glostrup

Tør du tage ansvar for, at politiet har det nødvendige materiel, så de kan udføre deres opgaver på bedst mulig vis? Kan du lede en række dygtige og fagligt stærke medarbejdere gennem faglig sparring på et område hvor mange områder udvikler sig hurtigt? Og bevæger du dig ubesværet fra detaljen til den overordnede politik? Så er du muligvis den helt rette til dette job.

Du har, med reference til sektionslederen, det daglige personaleansvar for ca. 18 engagerede og fagligt stærke medarbejdere.

Dine daglige arbejdsopgaver er at lede og fordele opgaverne, samt have den daglige faglige sparring med medarbejderne. Du skal understøtte en god trivsel og sikre balance i opgaveporteføljen i forhold til ressource- og risikostyring, kompleksitet og tidshorisonter. Dit mål skal være, at logistikken til enhver tid bliver faciliteret til aftalt tid, kvalitet og økonomi.

Koncerncentre
Sektionschef til nationale og EU-beredskabslagre

Koncerncentre, Glostrup

Enhed for Supply Chain søger en sektionschef, som skal være såvel faglig som personalemæssig leder for de nationale og EU-beredskabslagre som Region Hovedstaden driver.

Så vil du arbejde med ledelse, lageretablering og optimering, operationelt indkøb og logistiksupport – og har du lyst til at få indflydelse på etablering og udviklingen af lagerfunktionen af det nationale værnemiddellager samt det danske EU-beredskabslager? Så er du måske den Sektionschef vi søger til i CEJ Logistik.

Vi forventer at skulle etablere og videreudvikle den allerede eksisterende lager og logistikløsning for drift af nationale beredskabslagre i 2022 i henholdsvis Øst- og Vestdanmark. Sammen med dit team vil du have en nøglerolle i dette arbejde, og være ansvarlig for en driftssikker etablering.

Koncerncentre
Hjemmearbejdsplads
Gem
TELUS International
Media Search Analyst Denmark (Work from Home)

TELUS International

The position will allow you to work from home on a flexible schedule of up to 20 hours per week completing tasks in a web-based evaluation tool.

What does the job involve?

 • Evaluation of many different task types including Music & Video judgements across media domains
 • Evaluation of App Store Content search results
 • Research using online tools to determine and judge the intent and accuracy of queries
 • Applying market knowledge with provided guidelines to judge the relevance and intent of task information for your market
TELUS International
Loyalty Group ApSAlsidig Marketingkonsulent med fokus på godt indhold

Loyalty Group ApS, Glostrup

Har du den digitale værktøjskasse i orden, og er du samtidig stærk til at lave gode tekster, der kan begejstre og inspirere? Og vil du gerne arbejde i et dedikeret konsulenthus, der brænder for at hjælpe vores kunder til succes?

Som en vigtig støtte til Loyalty Groups konsulentteam vil du som vores (primære) marketingressource komme til at arbejde med mange forskellige marketingopgaver på tværs af vores daglige arbejde, men med et stærkt fokus på tekstskrivning og digitale kanaler. Opgaverne omfatter blandt andet:

 • Udarbejdelse og opdatering af dansk og engelsk indhold på vores hjemmeside (WordPress) herunder tekster med fokus på SEO.
 • Ansvar for et velfungerende website herunder koordination af ekstern assistance.
 • Selvstændig udarbejdelse af White Papers og andet indhold i samarbejde med vores konsulenter.
Verisure
Vagtassistent til Verisures Kontrolcentral

Verisure, Glostrup

Vi søger lige nu nye kollegaer til vores Kontrolcentral i Glostrup bestående af flere engagerede og dedikerede vagtassistenter. Vi søger deltidsansatte og en fuldtidsansat.

Som vagtassistent på Kontrolcentralen følger man VSL’s Brancheoverenskomst for vagtassistenter. Grundløn og diverse tillæg følger derfor overenskomstens bestemmelser.

Du bliver en del af en stærk team-ånd og performancekultur, hvor forandringer, udvikling og en god portion humor er en naturlig del af hverdagen. Vi tilstræber et arbejdsmiljø, hvor samarbejde, vidensdeling og kompetenceudvikling er grundlæggende forudsætninger for at have engagerede medarbejdere.

Verisure
Nemovo ApS
To tømrere eller et sjak til omgående ansættelse

Nemovo ApS, Glostrup

Har du lyst til at blive en del af ungt professionelt team der synes det er sjovt at gå på arbejde? Så søger vi lige nu tømrere eller et sjak.

SDS

Vi er specialiserede i alle opgaver i forbindelse med flytning, ombygning og istandsættelse.Det betyder, at vi både har tømrer-, gulv-, maler-, rengøring- og flytteafdeling samlet under samme tag.

Som arbejdsplads tilbyder vi:

 • Løn efter kvalifikationer
 • Godt sammenhold
 • Godt, positivt og sundt arbejdsmiljø
Nemovo ApS
Nemovo ApS
Gulvslibere

Nemovo ApS, Glostrup

NEMOVO er et firma med fokus på kvalitet, sans for detaljerne og høj faglig stolthed. Vi anser os selv som værende de bedste på markedet og vores medarbejdere som de mest kvalificerede.

SDS

Vi er specialiserede i alle opgaver i forbindelse med flytning, ombygning og istandsættelse. Det betyder, at vi både har gulv-, tømrer-, maler- og flytteafdeling samlet under samme tag.

Som arbejdsplads tilbyder vi:

 • Løn efter kvalifikationer
 • Godt sammenhold
 • Godt, positivt og sundt arbejdsmiljø
Nemovo ApS
Gem
Raunstrup A/SHåndværkstaksator Storkøbenhavn og Midtsjælland

Raunstrup A/S, Glostrup

Der er høj efterspørgsel efter vores ydelser, og vi søger derfor en Håndværkstaksator til Sjælland i vores Glostrup afdeling. Raunstrup har gennem de seneste år oplevet en markant vækst, og er i dag en af Danmarks største leverandører af håndværksydelser til forsikringsbranchen.

Udover forsikringsopgaver har vi også en del serviceopgaver, for større landsdækkende virksomheder.

Til dine daglige arbejdsopgaver hører:

 • Bindeled mellem Raunstrup, forsikringstager/slutbruger og de virksomheder Raunstrup leverer håndværksydelser til
 • Gennemføre alm. håndværks-/bygningstakseringer
 • Udarbejde tilbud på diverse håndværksopgaver
SkiltexKundeservicemedarbejder

Skiltex, Glostrup

Elsker du glade kunder, og er du god på telefonen, så har vi jobbet til dig

Hos Skiltex er kundetilfredshed vores #1 prioritet. Vi søger en frisk og udadvendt kundeservicemedarbejder, der kan yde verdensklasse service til vores danske kunder på telefon og e-mail.

Dit primære ansvarsområde vil være kundeservice og ordrehåndtering på vores danske webshop, www.skiltex.dk.

Det er et job, hvor du primært:

 • Vejleder og rådgiver kunder, som henvender sig per telefon eller e-mail
 • Modtager og håndterer ordrer
 • Håndterer reklamationer og returvarer
Hjemmearbejdsplads
Gem
HjerteforeningenDistancefundraisere der kan sende hjertevarme gennem telefonen - kun hjemmearbejde

Hjerteforeningen

Leder du efter et (studie)job, hvor du kan bruge dine talegaver, og hvor du selv kan vælge dine arbejdstider? Et job, hvor du samtidig lærer noget, og hvor din indsats virkelig betyder noget? Et job, hvor du arbejder hjemmefra under trygge rammer samtidig med at være virtuelt omgivet af gode kollegaer og et stærkt team, og hvor der bliver lyttet til dine ideer og input? Så har du det job, lige her.

Skal vi kunne tilbyde råd og vejledning, støtte forskning i verdensklasse og påvirke politikerne positivt skal vi have medlemmer, der føler, at deres bidrag giver mening – og det er her, at du kommer ind i billedet. Som fundraiser skal du:

 • Deltage på et skræddersyet virtuelle uddannelsesforløb, hvor du lærer om alt fra mindset og stemmeføring til spørgeteknikker og storytelling
 • Ringe ud og hverve nye medlemmer
 • Ringe til eksisterende medlemmer med nye tilbud/alternative medlemskaber
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: