159 job matcher din søgning 159 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 159 resultater.
K.W. Bruun Import A/SBilbranchens dygtigste salgskoordinator

K.W. Bruun Import A/S, Glostrup

K.W. Bruun Import A/S importerer Peugeot, Opel, Citroën og DS i Danmark. Da den ene af B2B-afdelingens nuværende to salgskoordinatorer har fået nye udfordringer internt i organisationen, søger vi en ny medarbejder med erfaring fra bilbranchen.

I stillingen som salgskoordinator bliver du et meget vigtigt omdrejningspunkt for salgsprocessen inden for B2B, hvor du vil indgå i dialog med blandt andet fabrikken, forhandlerne og vores interne salgsafdelinger.

Vores organisation er præget af dynamik, vilje og samarbejdsånd, og vi har en vinderkultur, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Virksomheden har desuden et uformelt miljø med et stærkt socialt fællesskab.

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Projektleder

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S, Glostrup

Er du klar til at sikre økonomi, tidsplan og kvalitet på vores projekter i et innovativt miljø, hvor der ikke er langt fra tanke til handling?

Så får du her muligheden for at vise, hvad du kan, i en central projektlederstilling, der byder på et bredt ansvarsområde og mulighed for stor faglig udvikling.

Du vil opleve en arbejdsplads med en uformel omgangstone, hvor dit arbejde gør en afgørende forskel på resultatet og bliver påskønnet

Eurofins BioPharma Product Testing A/S
Administrativ og serviceminded laborant til prøvemodtagelsen

Eurofins BioPharma Product Testing A/S, Glostrup

Eurofins

I øjeblikket søger vi en serviceminded laborant til vores prøvemodtagelse, da vores medarbejder i samme stilling vil komme til at arbejde i en anden afdeling i selskabet. Som laborant i prøvemodtagelsen vil du få et alsidigt arbejde, hvor dagene og arbejdsopgaverne sjældent er ens. Man vil blive en del af et velfungerende team i et godt arbejdsmiljø, hvor tingene ofte går stærkt, men hvor der også er tid til humor.

Du vil i samarbejde med øvrige kolleger i prøvemodtagelsen varetage de mange spændende og alsidige arbejdsopgaver stillingen byder på, herunder:

 • Modtagelse, registrering og distribution af indkomne prøver
 • Forsendelse af prøver til eksterne laboratorier samt emballage til kunder
NEXT Uddannelse KøbenhavnFaglærer til anlægsstruktøruddannelsen

NEXT Uddannelse København, Glostrup

NEXT Byggeri søger en kompetent og engageret faglærer. Du skal varetage den praktiske og teoretiske undervisning på anlægsstruktøruddannelsen. Vores elever har forskellige forudsætninger og vores mål er fagligt at udvikle hver enkelt bedst muligt. Du kommer til at indgå i et team med 12 kolleger og ledelse, der i fællesskab varetager evaluering og udvikling af uddannelsen, undervisningen, og lærersamarbejdet om elevernes læring og trivsel.

Vi tilbyder et dynamisk læringsmiljø med gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling. Du får en arbejdsplads, som er i en spændende udvikling og engagerede kompetente kolleger. Gode muligheder for at løse mangeartede opgaver og dermed præge din faglige udvikling. Vores elever er i centrum, og alle skal udfordres og tilskyndes til at udnytte deres fulde potentiale.

Eurofins BioPharma Product Testing A/S
Administrative LIMS Coordinator with Scientific Background for our LIMS team

Eurofins BioPharma Product Testing A/S, Glostrup

You will be a part of a growing and new team where you will get an important role in the implementation and maintenance of our LIMS system. You will get a versatile position where you will be able to evolve personally and professionally. You will be part of a team with talented and engaged colleagues in an informal work environment.

Eurofins

Your primary work tasks will be:

 • Prepare in our LIMS system (eLIMS-BPT) the templates for the different internal processes (sample registration, reporting, etc.)
 • Support with quotes for upcoming collaboration with sister companies
 • To be a CRM user
Agilent Technologies Denmark
Manufacturing Engineer

Agilent Technologies Denmark, Glostrup

Do you find antibody production exiting? And would you be thrilled to make a difference in fighting cancer and other life-threatening diseases? Then you are the new colleague we are looking for.

You will play a key role in daily support of the production of conjugated antibodies. This includes:

 • Support lab techs in case of technical issues
 • Handle compliance issues according to GMP standards
 • Drive changes and optimizations
 • Participate in projects, including development projects
Agilent Technologies Denmark
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
Teknisk Chef

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)

Vil du bruge dine stærke ledelsesevner og tekniske forståelse til at sikre, at vores produktion fungerer optimalt? Og tror du på samarbejde og gennemsigtighed, så er her din åben invitation til at påvirke agendaen.

Du får ledelsesansvaret for 3 linjeledere samt 6 specialister, som tager sig af den tekniske drift og vedligeholdelse. Her er det din vigtigste opgave at sikre daglig ledelse og motivation af dine linjeledere og specialister samt give løbende coaching og sparring. Det er den tekniske chefs ansvar, at processen omkring forarbejdningen af grisen/grisene og optimering af produktionen kommer i centrum.

Derudover er dine arbejdsopgaver:

 • gennemføre en effektiv og bæredygtig vedligeholdelsesplan
 • varetage det tekniske budgetansvar for området
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
Danske BankSenior Software Engineer - Back End (C#/SQL)

Danske Bank, Glostrup

Do you want to join Danske Bank on our journey to disrupt financing processes?

You will join the newly established Tribe "Financing Businesses" and will work in a truly agile environment with a great amount of flexibility. The Financing Businesses Tribe owns and develops modern solutions that improve efficiency for front line employees in Danske Bank.

Your day-to-day work will be in a cross-functional Squad. In the Squad you’ll be working with creating a modern new system and integrating with the existing bank systems. You'll have a say in architectural considerations, as well as contributing to the system design, and, of course, development.

Initial Hygiejneservice
Medarbejder til Initials kundeservice

Initial Hygiejneservice, Glostrup

Initial er en del af virksomheden Rentokil Initial A/S. Rentokil sælger skadedyrsbekæmpelse til virksomheder og private. Initials kærneområder er hygiejneløsninger og måtteservice til virksomheder. Vi har afdelinger i Egå, Odense og Glostrup og det er til vores afdeling i Glostrup, at vi søger en medarbejder til Initial kundeservice.

Vores kundeservice afdeling er det centrale punkt i virksomheden. Der er herigennem at meget kommunikation foregår imellem kunder, salgsafdeling og serviceafdeling. Vi har derfor en stor kontaktflade – både internt og eksternt.

Vi har brug for en person som kan indgå i dagligdagen og hjælpe til med forskellige opgaver. Du vil få ansvaret for dine egne opgaver som matcher dine kompetencer og samtidig være backup for dine kollegaer på nogle af deres opgaver, i forbindelse med ferie og sygdom.

Initial Hygiejneservice
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Eurofins BioPharma Product Testing A/S
QA Associate

Eurofins BioPharma Product Testing A/S, Glostrup

Are you ready to take qualified ownership of specific QA processes with a dynamic international company, where you will be part of an ambitious team? Then this position may be the right fit for you.

Eurofins

Eurofins Biopharma Product Testing Denmark A/S is now looking for an employee for a unique, newly created position that will require your ability and personal drive to take ownership for specific QA processes. You will have the opportunity to work broadly with QA tasks while being part of our exciting journey towards new analytical activities and company progress.

Best-AV A/SAVA-servicetekniker

Best-AV A/S, Glostrup

Best-Sound er en veletableret virksomhed fra 1959. Vi er i rivende udvikling og søger derfor en AVA-servicetekniker. Dit primære ansvarsområde bliver installation og service på AVA-installationer hos vores kunder.

Dine opgaver omfatter:

 • Installation og konvertering af AVA-anlæg
 • Programmering og test
 • Fejlfinding og service

Du indgår i et yderst professionelt team af ildsjæle, som brænder for det de laver. Vi er Gazelle-virksomhed, og det går stærkt. Vi har en uformel og professionel omgangstone, hvor der er højt til loftet.

Miljø- og FødevareministerietJurist med flair for tværfagligt samarbejde til Fødevarestyrelsens Center for Jura og Kontrol, Glostrup - Genopslag

Miljø- og Fødevareministeriet

Vil du være med til at udvikle og forvalte de juridiske rammer for kontrollen med bl.a. fødevarer, foder og dyrevelfærd? Og trives du i et job, hvor der er stor politisk bevågenhed og medieopmærksomhed? Så er det måske dig, vi leder efter.

Du vil få en bred vifte af arbejdsopgaver og en stor kontaktflade i hele organisationen. Du kommer bl.a. til at:

 • foretage juridiske vurderinger af nye tiltag og udvikle kontrolkoncepter m.v.
 • udvikle, implementere og forvalte retningslinjer f.eks. om sanktionering og smiley-ordningerne
 • rådgive kolleger i Fødevarestyrelsens hovedkontor og kontrolenheder

Vores overordnede opgave er at sikre styrelsens juridiske fundament og understøtte og udvikle kontrollen for at sikre sunde fødevarer og god dyrevelfærd. Vi er desuden stærkt optaget af, at vores indsats skaber en positiv effekt i samfundet.

Miele A/S
Servicekoordinator

Miele A/S, Glostrup

Som Servicekoordinator i Serviceafdelingen kommer du fortrinsvis til at have daglig kontakt til vores teknikere, men også øvrige kollegaer i firmaet. Ligeledes vil rollen på lidt længere sigt også involvere telefonisk kundekontakt. Hovedopgaven består i planlægning af service- og eftersynsbesøg.

Dagligdagen forudsætter et solidt overblik, problemløsning og håndtering af akutte og komplekse situationer. Der er også til planlægger-funktionen tilknyttet en række administrative opgaver. Kommunikationsværktøjerne spænder over bl.a. telefon, mails og chat. Du kan forvente at få en grundig introduktion til opgaverne.

Vi tilbyder et selvstændigt og alsidigt job i en virksomhed med gode ansættelsesforhold, et godt arbejdsmiljø og mulighed for udvikling i jobbet. Lønpakken er med pension og mulighed for sundhedsforsikring.

TEKNIQ ArbejdsgiverneJuridiske konsulenter

TEKNIQ Arbejdsgiverne, Odense eller Glostrup

Er du en god forhandler, brænder du for arbejds- og ansættelsesret, og vil du gerne gøre en forskel for TEKNIQ Arbejdsgivernes medlemsvirksomheder, så læs videre her.

TEKNIQ Arbejdsgiverne søger 2 jurister/advokater, som skal indgå i vores dygtige team i afdelingen for Overenskomster og Jura.

Sammen med kollegerne i afdelingen kommer I til at stå for den daglige rådgivning og sparring til medlemmerne vedrørende overenskomster og øvrige ansættelsesretlige spørgsmål. Der er tale om et spændende og alsidigt job, hvor I kommer til at arbejde selvstændigt med mange juridiske problemstillinger – fra overenskomstfortolkning og ansættelsesretlige sager til virksomhedsoverdragelse og vikarproblematikker samt deltage i møder med både vores modstående forbund, Dansk Arbejdsgiverforening og myndigheder.

Kvik A/SBRANCHEERFAREN SÆLGER

Kvik A/S, Glostrup

Som køkkensælger skal du rådgive og inspirere vores kunder. Du er dygtig til at afdække kundernes behov og kan ved hjælp af indsigt og kreativitet opfylde kundens drømme om nyt køkken, bad og garderobe.

Du kommer til at varetage hele salgets faser lige fra modtagelse af kunden i butikken, afdækning af kundens behov, opmåling, bestilling af varer til levering og opfølgning.

KVIK TILBYDER:

 • En unik mulighed for at skabe flotte salgsresultater med et stærkt brand.
 • At blive en del af en veletableret køkkenforretning med et højt tempo.
 • Et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø med højt til loftet.
Kvik A/S
Interdan Bil A/SConcept Manager

Interdan Bil A/S, Glostrup

Er du 100-meter mester i Mystery Shopping, konceptudvikling og drift af Retail, og drives du af at skabe resultater og kundetilfredshed?

I stillingen som Concept Manager bliver du en del af et ambitiøst, nyetableret Retail-team, hvor du som ansvarlig for bl.a. CSI og Mystery Shopping konstant skal have det skarpe overblik over performance, forestå et ongoing vedligehold samt, ud fra dette, optimere og videreudvikle koncepter og uddannelser.

Dine primære arbejdsopgaver bliver koordinering, opfølgning, rapportering og optimering relateret til CSI, Mystery Shopping og vores uddannelsesprogrammer, som dækker en bred vifte af uddannelsestilbud fra både egne og fabriksrelaterede programmer. Derudover vil du blive ansvarlig for andre Retail-udviklingsprojekter, som du i høj grad selv er med til at scope, udvikle og implementere.

Agilent Technologies Denmark
Manufacturing Associate

Agilent Technologies Denmark, Glostrup

Do you want to ensure effective support to Agilent's production of reagents for cancer diagnostic? We are looking for a Manufacturing Engineer to Production Support?

You will join the Finished Production Support team of 16 academics, which is responsible for providing support to daily operations in the Finished Production site in Glostrup. The support-group also ensures that the equipment and production processes are validated and meet ISO and GMP requirements. The support area covers buffer preparation, antibody dilution, filling and packaging.

Your primary responsibility and duties:

 • Support to the daily operation incl. troubleshooting, NCR-handling
 • Handling changes and CAPA's
 • Optimization and Continuous improvements
Agilent Technologies Denmark
BO-VEST
Antennerådgiver

BO-VEST, Glostrup

Har du erfaring med kundeservice og smil i stemmen, når du taler i telefon? Kan du samarbejde og kommunikere med mange forskellige mennesker? Har du lyst til at arbejde i et humørfyldt, kompetent og forretningsorienteret team, der skaber fælles resultater? Hvis du kan svare ja til dette, så er du måske vores nye kollega.

Din nye arbejdsplads bliver i administrationen i Glostrup, hvor du bliver en del af boliggruppen, der består af 16 medarbejdere. Du vil blive placeret i Antenneteamet, der sikrer TV, internet og telefoni til Antenneforeningens over 20.000 kunder med et stort engagement.

Du servicerer vores kunder og beboere kompetent og professionelt Dine vigtigste opgaver omkring servicering af antenneforeningen er i hovedtræk:

 • Kundeservice på telefon, personligt og på mail
 • Håndtering og registrering af brugerændringer herunder:
  • Oprettelser
  • Nedlæggelser
  • Indflytninger
BO-VEST
Glostrup Kommune
Matematiklærer til gruppeordning

Glostrup Kommune

Glostrup skole, afdeling Skovvang, søger lærer til Gruppeordning for elever med autisme og ADHD

Da en af vores dygtige lærere har fået nyt job tættere på hendes nye bopæl, søger vi en ny lærer til vores gruppeordnings udskolingsklasser. Vi mangler derfor en matematik og naturfagslærer, der kan føre gruppeordningens elever til folkeskolens afgangsprøver. De fleste af eleverne har det tilfælles, at de har diagnoser indenfor autismespektret samt ADHD.

Stillingen er på 37 t/uge med tiltrædelse den 1. december, eller snarest derefter. Kan du se barnet bag diagnosen? Er du rummelig, fleksibel og rolig? Brænder du for matematik, naturfag og specialområdet og for at hjælpe det enkelte barn med at finde frem til, og styrke sine styrkesider? - så er denne stilling noget for dig.