310 job matcher din søgning 310 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Efuma ApS
Butiksassistenter og butiksbestyrere til specialforretninger

Efuma ApS

Leder du efter et selvstændigt fuldtidsjob, hvor du kan tage ansvar og skabe udvikling og resultater i din egen butik, eller ønsker du et spændende deltidsjob i en specialbutik?

Så er du en af de medarbejdere, vi løbende søger. Hos os bliver du en del af et team, som er i færd med at udvikle landets førende E-cigaretkæde. I vores butikker yder vi kvalificeret rådgivning, god vejledning og udsøgt betjening af E-cigaretbrugere i hele landet.

Du skal være relationsskabende og serviceminded. Desuden skal du være resultatorienteret og trives med at arbejde alene i en butik, stå for kundebetjeningen, besidde godt købmandskab, være selvstændig og udadvendt.

Efuma ApS
Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Nemovo ApS
Maler

Nemovo ApS, Glostrup

Vi har rygende travlt og har brug for flere dygtige hænder. Har du lyst til at blive en del af et ungt professionelt team, der synes, det er sjovt at gå på arbejde? Så søger vi lige nu en maler.

Nemovo er et firma med fokus på kvalitet, sans for detaljerne og høj faglig stolthed. Vi anser os selv som værende de bedste på markedet og vores medarbejdere som de mest kvalificerede. Derfor går vi helt naturligt op i at passe på dem. Det er nemlig dem, der gør det hårde arbejde.

Vi er specialiserede i alle opgaver i forbindelse med flytning, ombygning og istandsættelse. Det betyder, at vi både har maler-, tømrer-, gulv-, rengøring- og flytteafdeling samlet under samme tag.

Vi tilbyder dig

 • Løn efter kvalifikationer
 • Godt sammenhold
 • Godt, positivt og sundt arbejdsmiljø
 • En udfordrende hverdag
 • Delt firmabil med fast makker
Nemovo ApS
Rigspolitiet Studentermedhjælp i center for Politifaglig udvikling

Rigspolitiet, Glostrup

Center for Politifaglig udvikling leder, koordinerer, understøtter og holder styr på alle projekter, der ejes af Politiområdet. Projekterne er oftest it-projekter, men kan også være rent politifaglige projekter, der gennemføres uden it-understøttelse. Som studentermedhjælp hjælper du centrets travle medarbejdere med bl.a. at journalisere, styre fakturering, bestille varer og holde styr på opgave- og projektporteføljen.

Din nye arbejdsplads bliver Center for Politifaglig udvikling i Politiområdet, som varetager en lang række forskelligartede opgaver i relation til primært it-projekter, der alle tager udspring i en politifaglig anvendelse.

Du vil få en væsentlig koordinerende og understøttende rolle i projektadministrationen ved at hjælpe med vidt forskellige opgaver som journalisering, fakturastyring, opfølgning og dokumentation af it- og faglige opgaver, mindre kommunikationsopgaver, m.m.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Projektlederen som sætter strøm til fremtidens ladestandere

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S, Glostrup og Gilleleje

Vi er lige nu på udkig efter vores næste projektleder til vores kabel- og forsyningsafdeling.

Vi leder efter dig, som kan mærke nysgerrigheden vokse, når vi fortæller, at du bidrager til den grønne omstilling og at du vil være involveret i mange mindre projekter ad gangen, fordi dit primære fokus vil være på forsyning til fremtidens ladestandere. Et forretningsområde, hvor god procesledelse er mindst lige så vigtigt som god projektledelse.

Vi har kontorer i Glostrup og Gilleleje, som du kan benytte afhængig af, hvilken lokation som passer bedst ind i din hverdag. Forvent dog en alsidig hverdag, hvor du både vil have din gang på pladserne såvel som på kontoret.

Fonden Varefakta Teknisk & Regulatorisk konsulent til Nonfood

Fonden Varefakta, Glostrup

Varefakta er en almennyttig erhvervsdrivende fond, hvis hovedopgaver er at udarbejde varedeklarationer og gennemføre løbende kontrol af forbrugerprodukter. Alle har et stort ansvar og stor medindflydelse. I Varefakta har vi krav om høj kvalitet og det bedst mulige serviceniveau.

Som konsulent kommer du til at arbejde med mærkning af nonfood-dagligvarer: Vaske- og rengøringsmidler, kosmetik, fødevarekontaktmaterialer, papirvarer, babyprodukter, feminine hygiejneprodukter og emballager, til det europæiske marked. Herudover kan der være opgaver indenfor ægte nonfood: Cykellåse og børneomsorgsprodukter.

K.W. Bruun & Co A/S BI-backend udvikler med passion for biler og data

K.W. Bruun & Co A/S, Glostrup

Vi har brug for dig og dine evner inden for udvikling af BI-løsninger på vores digitale rejse! Kom og hjælp os med at skabe de optimale betingelser for beslutningstager og kollegaer på tværs af en spændende branche, hvor vi udvikler skræddersyede digitale løsninger.

Du har værktøjskassen i orden og erfaring med ét eller flere områder som SQL, Power BI, Power Apps, SaaS, SSIS og dataanalyse. Har du allerede været flere år på arbejdsmarkedet men har lyst til at lære mere, så passer du godt ind hos os.

Hvis du vil med på vores rejse, lægger vi vægt på, at du er en sand teamplayer og har en positiv og løsningsorienteret tilgang til dit arbejde og dine kolleger. Derudover er det naturligt for dig at gå i dialog med forretningen, og du eksekverer hurtigt og i høj kvalitet.

K.W. Bruun Import A/S Produktchef til Eftermarkedet med kommercielt ”mindset”

K.W. Bruun Import A/S, Glostrup

Er du en god købmand, og ønsker du at drive udviklingen af reservedele på det danske marked? Så er det dig, vi søger som produktchef til Eftermarkedet.

Dit primære ansvar vil efter grundig oplæring blandt andet være at:

 • Udvikle koncepter, kampagner og tiltag der fremmer salget af reservedele og tilbehør
 • Udarbejde prissammenligningsanalyser og agere på baggrund af disse
 • Vedligeholde produktkatalog, priser og rabatstruktur
Agilent Technologies Denmark
Protein Specialist Academic for Antibody Production

Agilent Technologies Denmark, Glostrup

Do you find antibody production exciting? And would you be thrilled to make a difference in fighting cancer and other life-threatening diseases? Then you are the new colleague we are looking for.

In the department, we are responsible for the production of antigen and antibodies. This includes purification, f(ab)2 fragmentation, and IPQC testing during the production, all done according to GMP requirements and production procedures.

The production is very varied in terms of processes and scale and we are using both automated and manual systems.

You will play a key role in daily support of the production of antibodies. This includes:

 • Production and purification of antibodies
 • IPQC test methods (SRI, cross- immuno-electrophoreses, isoelectric focusing, SDS, ELISA, refractometry, spectrophotometry)
 • Support lab techs and colleagues in case of technical issues
Agilent Technologies Denmark
Agilent Technologies Denmark
Bioanalytiker/Laborant CIC & Flow

Agilent Technologies Denmark, Glostrup

Vi søger en engageret, dygtig og dynamisk laborant/bioanalytiker gerne med erfaring fra QC områder til afdelingen for CIC og Flow.

Vores primære opgave er QC test af antistoffer og antigener ved brug af tubidimetry og flowcytometry samt produktionen af kontroller og kalibratorer. CIC og Flow er en del af området QC and Stability som har ansvaret for QC test af alle færdigvarer inden de ryger ud til vores kunder.

Som laborant i CIC og Flow vil du få et fagligt udfordrende job, hvor du vil komme til at arbejde selvstændigt med forskellige typer af QC-analyser af antistof produkter. Du vil desuden komme til at bidrage til løbende optimering af vores test-metoder, og være med til at sikre et godt samarbejde med vores stakeholders på tværs af organisationen.

Mere konkret kommer du bl.a. til at arbejde med:

 • Fremstilling af kontroller og kalibratorer
 • QC-test af turbidimetry samt flowcytometry produkter
Agilent Technologies Denmark
Agilent Technologies Denmark
Academic Supporter for Immunohistochemical & In-situ QC

Agilent Technologies Denmark, Glostrup

You will become part of the IHC & ISH QC department consisting of 21 employees, primarily medical laboratory technicians responsible for testing and a team of 6 academics. The department is responsible for upstream and downstream quality control and stability of Agilent´s IHC & ISH product portfolio.

As an academic supporter in the IHC & ISH department, your primary tasks will be to:

 • Responsible for writing stability protocols for both finished products, raw materials, and bulk intermediates.
 • Ensure that project deadlines are met without compromising on the quality
 • Ensure a good collaboration with other departments, such as Research and Development (R&D), Regulatory Affairs (RA), Quality Assurance (QA), Procurement, Planning, and the production departments.
Agilent Technologies Denmark
Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Agilent Technologies Denmark
Laborant

Agilent Technologies Denmark, Glostrup

Vi søger en engageret, dygtig og dynamisk laborant/processtekniker gerne med erfaring fra produktion- eller analyseområder.

Vore produkter er essentielle til at afgøre den optimale behandling for den enkelte patient, og derfor er vi underlagt GMP, samt ISO9001 og ISO13485, hvilket gør at dokumentation er indlagt som en naturlig del af arbejdsdagen. Det gør også, at noget af vores tid går med administrative og dokumentations-forbedrende opgaver, såsom udarbejdelse og vedligeholdelse af produktionsdokumenter, afvigelser m.m.

Dine primære opgaver:

 • Produktion samt simple oprensninger af polyklonale antistoffer
 • Analyser af diverse produkter (SRI, krydset immunelektroforese, isoelektrisk fokusering, SDS, ELISA, refraktometri, spektrofotometri)
 • Journalføring og indrapportering af data
Agilent Technologies Denmark
Hjemmearbejdsplads
Gem
Vallensbæk Kommune Vil du have arbejdet “bragt til døren”, og ønsker du samtidig en arbejdsdag fyldt med nærvær, glæde og leg?

Vallensbæk Kommune

Vi søger dagplejere, der brænder for arbejdet med kommunens mindste børn, og som har lyst til at være med til fortsat at udvikle vores velfungerende dagpleje.

Som dagplejer ansættes du til at passe fire børn mellem 0 og 3 år i eget hjem. Det er derfor et krav, at du er bosat i Vallensbæk Kommune, og at dit hjem kan indrettes, så det kan danne rammen om gode pædagogiske læringsmiljøer for børnene.

Du bliver en del af et kollegialt netværk med andre dagplejere, som mødes til fælles aktiviteter og udflugter i løbet af ugen. Derudover skal du deltage i vores heldagslegestue én gang om ugen, hvor der er mulighed for kollegial sparring, planlægning og aktiviteter på tværs af børnegrupperne.

Arbejdernes Landsbank
Kunderådgiver service til filialen i Glostrup

Arbejdernes Landsbank

Se video om Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads

Er du udadvendt og brænder du for at yde vores kunder den bedste service? Og er du bankuddannet, og har erfaring som kunderådgiver service/kundemedarbejder? Så vil vi rigtig gerne byde dig velkommen i vores filial i Glostrup.

Som kunderådgiverservice er du ansvarlig for betjening ved skranken, administrative opgaver, servicering af pengeautomater m.m. En af dine opgaver vil blive at tage imod nye privatkunder, hvor du skal vurdere kunden og opfange købssignaler samt henvise kunderne til kunderådgiveren, når det er nødvendigt.

Arbejdernes Landsbank
Q8 Danmark A/S Salgsassistent til morgenarbejde hos Q8 Glostrup

Q8 Danmark A/S

Vil du skabe en livlig butik med glade kunder, som får et godt stop her hos os, inden de skal videre på farten? Vil du have verdens bedste kolleger og være en del af Q8-familien? Og er du en serviceorienteret holdspiller? Så kan vi tilbyde dig et sjovt job hos Q8 – her bliver du en del af et spændende miljø, hvor ingen dage er ens.

Som salgsassistent med morgenvagt er du fra morgenstunden fremme ved disken med godt humør. Du opstarter og klargører butikken og betjener vores Bake-off, så vores morgensultne kunder kan få friskt, lunt brød.

Q8 tilbyder en spændende arbejdsplads med en afslappet atmosfære og gode kolleger. Her arbejder mennesker i alle aldre med forskellige baggrunde. Vi tror på, at udvikling af vores medarbejdere er en essentiel del af udviklingen af vores virksomhed, og derfor er der hos os rig mulighed for dette.

Verisure
Technical Support med flair for IT

Verisure, Glostrup

Vil du være en del af et teknisk team, der konstant er under udvikling? Teamet i TECH er på en rejse med fart på, hvor vi dagligt bliver mødt af udfordringer, der skal løses, undersøges og testes. Hvis det lyder spændende, så søger vi lige nu en til Technical Support til Hovedkontoret i Glostrup.

Verisure har været på en vækstrejse de sidste par år. Vi har en stor kundeportefølje og overvåger alarmer i hele Danmark. Vi leverer tryghed og overvågning til private hjem og mindre virksomheder – og vi tager det meget seriøst!

Som vores nye Technical Support bliver din rolle at supportere med din tekniske viden. Du skal kunne kommunikere telefonisk med både vores sikkerhedskonsulenter og montører, som har brug for din hjælp hver dag i form af spørgsmål eller guiden i, hvordan en opgave kan løses. Du bliver en del af et engageret team i TECH i Operations.

Verisure
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: