161 job matcher din søgning 161 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 161 resultater.
KLIFO A/SQUALITY ASSURANCE SOLUTIONS – QA Specialist

KLIFO A/S, Glostrup

KLIFO is looking for QA Specialist/Senior QA Specialist, GCP and GVP for our Glostrup office

We are a growing QA department where we need a new colleague with competencies regarding GCP and GVP. GLP experience will be a benefit. The job will be a mixture of internal and external QA activities.

We offer work with a heterogeneous client pool (pharmaceutical companies, established biotech, inexperienced biotech, investigators/academia).

Agilent Technologies Denmark
Scientific Support Scientist within antibodies, assays and supporting products

Agilent Technologies Denmark, Glostrup

Our business and customer demands are increasing rapidly, so we are looking for a new team member in our Scientific Support & Affairs department in the Reagent Partnership Division (RP). The team supports the division's B2B sales of antibodies, assays and supporting products. Our customers are mainly In vitro Diagnostic (IVD) companies in Europe, Japan, China and US. The internal key stakeholders are Sales, Sales Support, Production and R&D.

You will in this role be expected to support customers in their development phase as well as provide technical support when the customers products are in the market.

 • Customer visits with both pre and post sales activities
 • Customer service with ongoing projects and ad hoc enquiries
 • Participation in development of new marketing materials
Agilent Technologies Denmark
Region Hovedstaden
Disponent til Regionslageret i tidsbegrænset ansættelse

Region Hovedstaden, Glostrup

Vil du arbejde med styring af vores eksterne lager i Region Hovedstaden?

Så er du måske vores nye Indkøber/Disponent til operationel styring af varemodtagelse, bestilling af varer fra eksternt lager samt daglig kommunikation med Regionslagerets ledelse, MRP samt lager.

Dine hovedopgaver vil være:

 • daglig disponering af lagervarer til Regionslager, herunder kontakt med leverandører
 • overvågning og optimering af lagerniveauer og forsyningssikkerhed
 • tjek af varer der daglig hjemkaldes til Regionslageret.
Region Hovedstaden
Jobindex Kurser
ASP.NET Web Application med C# (start 15. juni Online)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med C#-programmering, ASP.NET, og bliv Certified MCSD App Builder.

Du får undervisning i at oprette nye webapplikationer og designe brugergrænseflader. Kurset kommer bl.a. omkring Web API, symmetrisk og asymmetrisk kryptering samt programmering til forskellige platforme som JavaScript, JSON og XAML. Herudover vil du lære om data access med MS Azure og meget, meget mere.

Kurset er særlig rettet mod ledige, men alle er velkomne. Kurset henvender sig primært til dig, som ønsker at arbejde med webapplikationer og webprogrammering.

Jobindex Kurser
Geoinfo A/SEnterprise Systemspecialist

Geoinfo A/S, Glostrup eller Kolding

Geoinfo søger en Enterprise Systemspecialist, der kan indgå i System- og Driftsgruppen i konsulentafdelingen.

Geoinfo er et konsulenthus og dansk distributør af verdens førende geografiske informationssystem, ArcGIS fra det amerikanske firma Esri. Vi leverer markedets bedste løsninger til geografisk analyse, visualisering og optimering.

En væsentlig arbejdsopgave bliver at deltage i leverancen af Geoinfo’s System- og Driftsservice, hvor vi hjælper vores kunder med at drive og designe ArcGIS platformen på kundens egen infrastruktur eller i eksempelvis Azure eller Amazon.

Udover system- og driftsarbejdet vil du også indgå i den samlede pulje af konsulenter, der løser en lang række opgaver for vores kunder – både på egen hånd og som del af et større projektteam.

Geoinfo A/S3 nye trainees til start i september 2020

Geoinfo A/S, Glostrup

Du kan forvente et spændende år med masser af læring og udfordringer, både fagligt og personligt. Forløbet er et godt springbræt fra afsluttet uddannelse til arbejdslivet - en karrierekickstarter:

 • En traineestilling med fuld løn, hvor du kommer til at arbejde med verdens førende GIS-software, og er med til at levere løsninger, som gør en reel forskel i dagligdagen for tusindvis af mennesker
 • Stillingen er tidsbegrænset til ét år, med mulighed for fastansættelse
 • Et arbejde hvor du til stadighed kommer til at gennemgå og overvinde en stejl læringskurve og hvor "The sky is the limit", i forhold til innovative forslag og idéer

Inden for GIS er vi Danmarks førende IT-virksomhed, og certificeret som Great Place to Work. Vi arbejder med kunder indenfor et bredt udsnit af det danske samfund. Vi er 100 % dedikerede til at arbejde med Esri-software og er den danske distributør af dette.

HTH
Erhvervskonsulent

HTH, Glostrup

Hos HTH Glostrup søger vi en erhvervskonsulent til vores håndværkssalgsafdeling, som gerne har erfaring med indretning, projektering og er skarp i alle salgets faser!

Du kommer til at arbejde selvstændigt med alle salgets faser fra den første kontakt med kunden, udarbejdning af tegninger, tilbudsgivning, leverancestyring, koordinering af montage og opfølgning.

Du kan se frem til at udvikle dig fra første dag, blandt andet via vores eget træningsakademi. Samtidig bliver du en del af et stærkt team i Glostrup, som du kan trække på og lære af. Vi tilbyder et spændende og selvstændigt job i et travlt miljø, hvor to dage sjældent er helt ens. Du får mange kontaktflader og engagerede kollegaer, som løfter i flok.

HTH
UPS Danmark A/SWarehouse workers

UPS Danmark A/S, Glostrup

Do you have experience with warehouse operation? Are you hardworking, efficient and looking for a position in an international company? Then this is the job for you.

The job involves physical labour of sorting, scanning and loading/unloading packages in a high-pace environment.

We consist of a strong team of dedicated people who work for the same mission every day without compromising safety and customer service – and we are looking for a new colleague to strengthen the team.

Eurofins BioPharma Product Testing A/S
Administrativ og servicemindet laborant til prøvemodtagelsen

Eurofins BioPharma Product Testing A/S, Glostrup

Eurofins

I øjeblikket søger vi en servicemindet laborant til vores prøvemodtagelse, som vil få et alsidigt arbejde, hvor dagene og arbejdsopgaverne sjælendt er ens. Man vil blive en del af et velfungerende team bestående på nuværende tidspunkt af 4 laboranter i et godt arbejdsmiljø, hvor tingene ofte går stærkt, men hvor der også er tid til humor.

Du vil i samarbejde med øvrige kolleger i prøvemodtagelsen varetage de mange spændende og alsidige arbejdsopgaver stillingen byder på, herunder:

 • Modtagelse, registrering og distribution af indkomne prøver
 • Forsendelse af prøver til eksterne laboratorier samt emballage til kunder
 • Modtagelse og distribution af indkomne varer
jem & fix A/SElever søges til jem & fix i hele Danmark

jem & fix A/S

Er du klar til en lærerig og spændende hverdag i en virksomhed med mange udviklingsmuligheder?

Start din karriere i detailbranchen med en salgsassistentuddannelse i jem & fix. Vi er Danmarks eneste lavpris byggemarked, og vores glade og positive medarbejdere er de bedste ambassadører for vores virksomhed.

Hos jem & fix prioriterer vi tid, træning og uddannelse til vores medarbejdere, og som elev hos os, får du en ambitiøs uddannelse med højt tempo, fantastiske kollegaer og muligheder for personlig og professionel udvikling. Din karriere er vigtig for os, og hos jem & fix vil du opleve, at vi har fokus på dig og din uddannelse.

Som elev i jem & fix bliver du en vigtig del af teamet med ansvar for egne arbejdsområder.

Dine vigtigste opgaver er at:

 • Yde kundeservice ved kassen og på salgsarealet
 • Bestille og modtage varer
 • Udvikle din forståelse for jem & fix' koncept
Verisure
Student til Invoicing-team i Verisure

Verisure, Glostrup

Er du struktureret, pligtopfyldende og interesseret i at få et større kendskab til administration og fakturering i Verisure – så er du måske vores nye Studentermedhjælper.

Verisure gennemgår en spændende rejse, hvor vi vækster på alle parametre måned for måned. I Invoicing søger vi derfor en studentermedhjælper, som kan hjælpe os med en række administrative opgaver. Invoicing-teamet består af 4 kollegaer, der udfører en række forskellige opgaver alle i relation til fakturering og partnerafregning.

De primære arbejdsopgaver vil være følgende:

 • Scanning og arkivering af kontrakter og servicesedler
 • Gennemgang af kontroller
 • Assistance ved fakturering
Verisure
Verisure
HR Student Assistant til Verisure

Verisure, Glostrup

Er du ambitiøs, pligtopfyldende og interesseret i at få et større kendskab til HR i Verisure – så er du måske vores nye Studentermedhjælper i afdelingen.

Verisure er en spændende virksomhed som beskæftiger sig med sikkerhedsløsninger til private hjem og virksomheder. Vi gennemgår en spændende rejse, hvor vi ønsker at gøre en forskel og er klar på nye udfordringer – både professionelt og personligt.

Vi er et stort HR-team som beskæftiger sig med alt fra rekruttering, personalejura, træning, lederudvikling og kommunikation. Du vil blive tilknyttet teamet der arbejder med ”People & Development”, hvor du vil supportere teamet løbende med forskellige projekter.

Verisure
Babcock & Wilcox Vølund A/S
Senior Project Controller for Renewable Energy Projects

Babcock & Wilcox Vølund A/S, Glostrup or Esbjerg

We are looking for a senior project controller to work closely with the project manager and the full project team to ensure successful projects. Do you have the qualifications to follow up on the economy of complicated projects?

You will be responsible for following up on the economy of typically 2-3 of our current and future new build plant projects. The follow-up will take place in close cooperation with the company management, the project managers, the finance department and the other controllers. A project life cycle for a new build plant is 2-3 years. Your work will be an essential part of the success for the final project

Your position will involve, but not be limited to:

 • Supporting the project managers with economy control.
 • Preparing project economy reports.
 • Assessing projects in respect of turnover, contribution margin, cash flow and currency flow.
Babcock & Wilcox Vølund A/S
Vestforbrænding
Driftsoperatør

Vestforbrænding, Glostrup

Har du erfaring med at overvåge, regulere og styre forbrændingsanlæg? Kan du indgå i skiftehold og tænke dig at være del af et vagthold, som døgnet rundt sikrer driften af Vestforbrændings to moderne og effektive anlæg til affaldsforbrænding? Så er det måske dig, vi søger.

Som driftsoperatør er din primære opgave at sikre driften af anlægget og bidrage til, at holdet får løst opgaverne på vagten med fokus på miljø, sikkerhed og et godt arbejdsmiljø.

Derudover bliver dine opgaver blandt andet at:

 • Sikre optimering af fjernvarmenettet.
 • Udarbejde driftsanalyser samt udfylde vagtjournal, afvigelses- og miljørapporter.
 • Koordinere afløsning ved kursus, sygdom, afspadsering eller andet fravær.
Vestforbrænding
HTH
Montør

HTH, Glostrup

Kan du montere køkkener? Er du god til at holde overblikket? Kan du yde kundeservice i verdensklasse? Så er du måske vores nye montør!

Som montør løser du opgaver for og hos vores kunder. Hos HTH vægter vi kundeservice højt, og du skal derfor have lyst til og have forståelse for den gode dialog med kunden, når du færdes i såvel private hjem som på byggepladser.

I montageafdelingen planlægges opgaverne og der lægges en tidsplan, som efterfølgende sendes til dig. Opgaverne vil spænde vidt inden for områderne privat-, ejendoms-, projekt-, og typehussager.

HTH

Dine arbejdsopgaver

 • Modtagelse og kvalitetssikring af sager inden opstart
 • Kvalitetssikring af leverede køkkener
 • Opsætning af køkkener jf. HTHs retningslinjer
HTH
HTH
Montageleder

HTH, Glostrup

Vil du have en hverdag med bred kontaktflade og fart over feltet? Har du styr på det håndværksmæssige ved køkkenmontering og kan du yde kundeservice i verdensklasse? Så er du måske vores nye montageleder i Glostrup.

HTH

Som montageleder hos HTH planlægger du monteringsopgaverne og har ansvaret for håndhævelse af HTHs monteringsstandard på alle håndværksydelser. Du styrer mængden af monteringssager i forhold til håndværkere og øvrige ressourcer og samarbejder tæt med dine kollegaer i salgsafdelingen, hvor du i samråd med indretningskonsulenten er ansvarlig for økonomien på det enkelte projekt. Du har direkte kontakt med HTHs håndværkere og underentreprenører, som du samarbejder med, vejleder og supporterer. Du deltager ligeledes på byggemøder til hvert enkelt projekt.

HTH
NEXT Uddannelse KøbenhavnIT-supportelev

NEXT Uddannelse København, Valby, Rødovre, Glostrup og København

Til én af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler søger vi tre it-supportelever.

Trives du med at lære nyt og have kontakt til mange mennesker hver dag? Så er du måske vores nye it-supportelev.

Uddannelsen veksler mellem praktik og skoleophold af varierende længde. It-supportopgaverne er inden for alle vores it-arbejdsområder, herunder hjælpe brugerne med at identificere og løse tekniske problemer, samt installere nye programmer og opgradere eksisterende.

Vi forventer at uddanne dig inden for følgende felter

 • systemadministration på Windows-server
 • mailsystemadministration
 • netværksadministration
ScanPeople ApSSupply Chain Planner/Produktionsplanlægger

ScanPeople ApS søger for Fritz Schur i Glostrup

På vegne af vores kunde Fritz Schur i Glostrup, søger ScanPeople en detaljeorienteret Supply Chain Planner / Produktionsplanlægger. Stillingen vil omfatte operationel samt administrativ support indenfor produktionsrelaterede opgaver.

I samarbejde med indkøbs-, salgs-, og kvalitetsafdelingerne er det, som Supply Chain Planner / Produktionsplanlægger, dit job at skabe sammenhæng samt planlægge produktionen. Som bindeled mellem flere af virksomhedens afdelinger vil du sørge for, at den rette information når frem til de rette mennesker både i kortsigtede og langsigtede problemstillinger.

ARBEJDSOPGAVER

 • Sikre leveringsoverholdelse i forhold til kundernes ønskede deadline.
 • Skabe overblik over produktionen og sikre der leveres til tiden med stabilt ressourceforbrug.
 • Behandling af masterdata og vedligeholdelse af dette.
Snedkermester Kasper Nielsen A/S
Køkkensnedker

Snedkermester Kasper Nielsen A/S, Glostrup

 • Leder du efter et sted, hvor du får både tiden og værktøjet til at udføre et grundigt og solidt stykke håndværk, du kan stå inde for? – og
 • har du erfaringer med køkkener, og vi kan udfordre din hverdag med exceptionelle ønsker hos vores kunder. Så er det her du skal søge dit nye job.

Til vores køkkenteam søger vi nu dig som vores nye snedker med speciale i køkkenmontage. Vi samarbejder med køkkenproducenten Kvänum Køkkenet, og sammen med 9 andre snedkere monterer og tilpasser vi luksuskøkkener hos både private og erhvervskunder.

En typisk dag begynder med, at du møder ind direkte hos kunden. Du har allerede ordnet alle indkøb af materialer, så hos kunden kan du fokusere fuldstændig på dit håndværk. Her sætter du alle dine faglige kompetencer i spil, når du monterer alt lige fra traditionsrige og klassiske til innovative køkkener.

Snedkermester Kasper Nielsen A/S
Fritz Schur Teknik A/S
Montører til hydraulisk og mekanisk montage i vindmølleindustrien

Fritz Schur Teknik A/S, Glostrup

deadlines og leverer løsninger af høj kvalitet. Jobbet består i at montere hydrauliske power units.

Du bliver tilknyttet vores site i Glostrup, hvor du bliver en del af vores produktionsteam på ca. 40 mand, der fremstiller hydrauliske pumpestationer og vingeblokke til vindmølleindustrien. Du vil samarbejde med kollegerne i produktionen og din nærmeste chef, som vil give dig den oplæring og støtte, du har brug for.

Der er ledige fuldtidsstillinger, dels på dagholdet og på aftenhold.