224 job matcher din søgning 224 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex
Regnskabsassistent – fuldtid

Jobindex søger for Colas Danmark A/S i Glostrup

Er du hjemme i Excel, og trives du bedst i et hyggeligt arbejdsmiljø? Og vil du udvikle dig i et stærkt og hyggeligt økonomiteam?

Vi er et datterselskab i den internationale og markedsledende Colas Gruppe. Vores mission er at udvikle, bygge og vedligeholde transportinfrastruktur på en ansvarlig måde gennem lokalt forankrede virksomheder over hele verden.

Som vores nye regnskabsassistent kan du se frem til en hyggelig hverdag i højt tempo, hvor du bliver involveret i forskellige arbejdsopgaver, bl.a.:

 • fakturering af vores kunder
 • oprettelse og vedligeholdelse af masterdata på vores kunder
 • kontering og bogføring
 • diverse ad hoc-opgaver.
Jobindex
Jan Nygaard AS Lagermedarbejder

Jan Nygaard AS, Glostrup

Vi søger en aktiv og serviceminded lagermedarbejder med et stort overblik, der i samarbejde med det resterende team bidrager til en høj kundetilfredshed på tværs af forretningen. Som lagermedarbejder hos Jan Nygaard AS er du, sammen med dine kollegaer, med til at holde virksomheden kørende. I tæt samarbejde med dine kollegaer sørger du blandt andet for, at de varer der dagligt kommer ind, anbringes hvor de skal og er klar til at komme videre i processen.

Opgaver

 • Et miks af administrative og praktiske opgave, hvor de praktiske opgaver kræver en direkte fysisk indsats
 • Udpakning, plukning og pakning af virksomhedens varer
 • Kørsel mellem lokationerne
Landau Headhunting Product Manager til markedsledende sportsaktør

Landau Headhunting søger for SELECT SPORT A/S i Glostrup

Har du lyst til at få det kommercielle ansvar for produkter i egne varegrupper? Er du sportsinteresseret og har fingeren på pulsen i forhold til nye trends? Trives du i en rolle, hvor du står for kvalitetssikring, og hvor du både udvikler og afvikler produkter i samarbejde med kolleger på tværs af organisationen og har en løbende dialog med leverandører i ind- og udland? Har du lyst til at blive en del af en velfungerende produkt- og disponeringsafdeling hos en markedsledende sportsaktør med et stærkt internationalt brand?

Så er du muligvis den nye Product Manager til sportstilbehør, som vi leder efter til SELECT SPORT!

Verisure
Erhvervssælger

Verisure, Glostrup

Er du interesseret i at løfte baren for sikkerhed til et nyt niveau for danske virksomheder?

Som vores kommende erhvervssælger vil du have det fulde ansvar for at håndtere din egen kundeportefølje fra start til slut. Dette vil inkludere udførelse af sikkerhedstjek og afholdelse af salgsmøder med kunderne, behovsafdækning af de enkelte kunders krav og ansvar for levering af alarmen til kunden til rette tid.

I teamet og organisationen belønner vi initiativ og resultater, og vi glæder os til at se dig gøre en forskel i hverdagen.

Verisure
Metro Service A/S
Trafikleder til kontrolrummet på Københavns nye letbane

Metro Service A/S, København/Glostrup

Kunne du tænke dig en nøglerolle i forbindelse med den nye letbane i København? Motiveres du af at holde overblik og få tingene til at køre? Og kan du kommunikere målrettet og præcist? Så er du måske vores nye kollega. 

Hos os betyder sikkerhed alt. Vi får rigtig mange passagerer og kollegaer ude i trafikken hver dag, og det bliver din opgave at:

 • hjælpe med udvikling og etablering af de nødvendige sikkerhedsprocesser og organisationsprocesser
 • give input til og sikre dokumentation til sikkerhedsgodkendelsen
 • udarbejde og vedligeholde vores operationelle procedure og sikkerhedsregler for drift og overvågning af letbanen.
Metro Service A/S
BAUHAUS
Varemodtagelseschef til BAUHAUS Glostrup

BAUHAUS

Har du erfaring med varemodtagelse og kendskab til detailhandel? Har du god struktur og kan du bevare overblikket – selv når det går stærkt? Så er det måske dig, som skal være Varemodtagelseschef i branchens bedste byggemarkedskæde!

Med reference til Varehuschefen bliver din primære opgave som varemodtagelseschef at have ansvaret for varemodtagelsen, samt at være med til at skabe et team at højtkvalificerede medarbejdere. Derfor er det vigtigt at du kan formå at skabe synlige resultater ved, at engagere, motivere og coache dine medarbejdere.

BAUHAUS
UPS Danmark A/S Barselsvikar søges til HR-stilling

UPS Danmark A/S, Glostrup

I et tæt samarbejde med tre andre HR-kolleger vil du bistå med en bred vifte af arbejdsopgaver.

Du vil støtte ledere i Danmark og Norge med besvarelse af HR-spørgsmål vedrørende rekruttering, onboarding, arbejds- og overenskomstspørgsmål, offboarding osv. i vores HR-system Workday og i Case Management-systemet.

Du bliver en vigtig holdspiller i vores HR-team, hvor vi alle bidrager både individuelt og samlet til at gøre en forskel for vores kolleger i Danmark og Norge.

Fiskars Denmark A/S
Customer Service Representative

Fiskars Denmark A/S, Glostrup

Er du naturligt udadvendt, og trives du med direkte forbrugerkontakt? Har du let til smil og formår et yde en ekstraordinær service, selv i udfordrende situationer? Så er du måske vores næste kundeservicemedarbejder!

Som kundeservicemedarbejder hos Fiskars Danmarks Customer Service team skal du servicere online kunder på royalcopenhagen.com.

Din fornemmeste opgave bliver, med et smil på læben, at yde en ekstraordinær god kundeservice på både telefon og mail. En stor del af arbejdet vil være at besvare diverse forbrugerhenvendelser. Du vil endvidere skulle arbejde med opfølgning af ordrer, reklamationer og brudgarantihåndtering samt koordinering af forsendelser i samarbejde med vores lager.

Fiskars Denmark A/S
Fiskars Denmark A/S
Ecommerce Account Manager

Fiskars Denmark A/S, Glostrup

Har du erfaringen, og er du motiveret for at udvikle og drive det digitale salg af premium brands sammen med Danmarks bedste eCommerce kunder, så er du måske vores nye Account Manager.

Digital salgsopbygning, taktiske planer og løbende eksekvering i dagligdagen er dine styrker – selvfølgelig med din salgsmæssige, strukturerede og udadvendte profil som grundlag.

Rollen som Account Manager til eCommerce er en nyoprettet stilling. Derfor bliver din opgave at opbygge en portefølje af digitalt funderede kunder i det danske marked. Dit fokus er at udvikle og drive salget af Fiskars produkter i samarbejde med dine kunder, både på den korte og den lange bane. Det er essentielt, at du forstår den værdikæde, du er en del af, og at du kan arbejde tæt sammen med både kollegaer og samarbejdspartnere for at sikre kvalitet og hastighed i leverancen.

Fiskars Denmark A/S
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Raunstrup A/S Bæredygtighedsansvarlig

Raunstrup A/S

Brænder du for bæredygtighed? Og har du erfaring fra byggebranchen?

Lige nu ligger de forskellige bæredygtighedstiltag flere steder i organisationen, og vi har styr på det grundlæggende. Vi vil dog gerne øge vores fokus og løfte vores indsats ved at samle aktiviteterne hos en bæredygtighedsansvarlig. Dine nøgleopgaver bliver bl.a.:

 • At være ansvarlig for den fortsatte udvikling af Raunstrups bæredygtighedsprofil
 • At igangsætte og idéudvikle på nye konkrete bæredygtighedstiltag
 • At arbejde med FN's verdensmål og operationalisere udvalgte mål i Raunstrup
K.W. Bruun Import A/S Backend-udvikler med flair for DevOps søges til bi­lim­por­tør med store am­bi­tio­ner

K.W. Bruun Import A/S, Glostrup

Vil du være med til at skabe næste generation af digitale løsninger til bilindustrien i Danmark og Sverige?

Som backend-udvikler vil du bl.a. være ansvarlig for at udvikle og vedligeholde systemer og integrationer mellem vores eksisterende systemer, kunder og en lang liste af tredjepartssystemer, herunder danske og svenske myndigheder.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores moderne kontor i Glostrup, hvor du vil få din daglige arbejdsgang sammen med knap 200 af koncernens medarbejdere. Her har vi et uformelt og inspirerende arbejdsmiljø med plads til vidensdeling, læring samt personlig og professionel udvikling.

K.W. Bruun Import A/S Backend-udvikler med flair for DevOps søges til bilimportør med store ambitioner

K.W. Bruun Import A/S, Glostrup

Vil du være med til at skabe næste generation af digitale løsninger til bilindustrien i Danmark og Sverige? Så er det dig vi søger som vores nye kollega til vores IT-afdeling i K.W. Bruun Import A/S.

Som backend-udvikler vil du bl.a. være ansvarlig for at udvikle og vedligeholde systemer og integrationer mellem vores eksisterende systemer, kunder og en lang liste af tredjepartssystemer, herunder danske og svenske myndigheder. Du vil spille en vigtig rolle i at definere og udvikle integrationer, der gør vores virksomhed i stand til at gøre overgangen til Azure cloud så glat som muligt - en rejse vi er påbegyndt men endnu ikke er færdige med.

Hoffmann A/S Erfaren og løsningsorienteret entrepriseleder søges til Infrastruktur og Forsyning

Hoffmann A/S, Glostrup

Til vores afdeling "Infrastruktur & Forsyning" søger vi en entrepriseleder, der vil være med til at udføre anlægsopgaver inden for afdelingens kompetenceområder der bl.a. omfatter: vejanlæg, genopretningsprojekter, klimatilpasning og forsyningsledninger m.m.

Du får ansvar, masser af udfordringer og muligheden for at udnytte dit potentiale samt præge vores udvikling og vores løsninger i samarbejde med resten af afdelingen. 

Vi tilbyder et udfordrende og afvekslende job i en dynamisk enhed, gode muligheder for at udvikle dine ledelsesmæssige kvalifikationer, en konkurrencedygtig løn i forhold til dine kvalifikationer.

Hoffmann A/S
Tecsys A/S
Receptionist til den mest centrale rolle i virksomheden

Tecsys A/S, Glostrup

Er du som person imødekommende og smilende og motiveres du samtidig af at have overblik og sikre en gnidningsfri hverdag for dine kollegaer? Trives du i en hverdag med administrative opgaver, der kombineres med praktiske gøremål?

Hos Tecsys vækster vi og søger derfor en receptionist til at samle nogle af de opgaver der i dag ligger hos forskellige medarbejdere i vores administrative stillinger.

Vi synes selv vi har et rigtig godt arbejdsmiljø, med plads til snak ved kaffemaskinen, over et spil bordfodbold eller til frokost hvor alle samles. Derudover har vi en aktiv medarbejderklub, som løbende sørger for sociale arrangementer udenfor arbejdstid – og så stræber vi efter at have fredagsbar, hver fredag.

Tecsys A/S
Arbejdernes Landsbank
Persondatakonsulent til GDPR-team

Arbejdernes Landsbank, Glostrup

Se video om Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads

Er du erfaren inden for GDPR med en dyb forståelse af databeskyttelsesreglerne og en passion for systemer og datastrømme? Så er denne stilling måske noget for dig.

Du vil få en central rolle i arbejdet med sikring af persondata på tværs af banken og i samarbejdet med kolleger og fagområder i hele banken for at implementere de bedste løsninger. Din indsats vil være afgørende for bankens succes i at opretholde sin position som en pålidelig og ansvarlig bank.

Arbejdernes Landsbank
Fødevarestyrelsen Projektleder med internationalt udsyn til Fødevarestyrelsens myndighedssamarbejde med fokus på grøn omstilling

Fødevarestyrelsen, Glostrup

Vil du arbejde internationalt med kapacitetsopbygning af en mere bæredygtig fødevareproduktion i lande som Kenya, Bangladesh og Indonesien og samtidig være med til at styrke eksportmulighederne for det danske fødevareerhverv?

Din dagligdag vil typisk bestå af dialog med din projektpartner på ambassaden, dialog og koordination med dine kollegaer fra de faglige enheder omkring konkrete projektaktiviteter, planlægning og opfølgning på projektaktiviteter, rejseplanlægning og gennemførelse, budgetopfølgning på egne projekter, departements- og ministerbetjening, f.eks. i form af notater, taler og kommenterede dagsordner.

Tecsys A/S
Salgskonsulent til førende virksomhed inden for supply chain

Tecsys A/S, Glostrup

Vi vækster og søger derfor en strategisk salgskonsulent med erfaring i løsningssalg til virksomheder. Motiveres du af at formidle budskaber, skabe relationer og lukke store løsningsaftaler, så synes vi, at du skal læse videre.

I den nyoprettede stilling som salgskonsulent vil du få ansvaret for at udvikle nye kunderelationer og fastholde de eksisterende. Du skal sælge softwareløsninger og tilpasninger, implementering og konsulentydelser, samt licenser og abonnementer.

Hos Tecsys har vi fart på, og ingen dage ligner hinanden, men vi har det sjovt, og vi hjælpes ad med at nå i mål.

Tecsys A/S
Ingram Micro Mobility Denmark A/S Sales Specialist – Mobility Accessories

Ingram Micro Mobility Denmark A/S, Glostrup

Er du nysgerrig på Consumer Electronics og trenden inden for accessories i mobilbranchen og vil du være en del af en dynamisk virksomhed med gode udviklingsmuligheder, så læs endelig videre. Dette er jobbet for dig, der gerne tager udfordringen op og ønsker at være del af et forretningsområde i vækst med den entreprenørånd og gåpåmod dette kræver.

Som vores nye Sales Specialist har du ansvaret for salg af accessories til vores kunder, herunder teleoperatørerne samt salgsansvar for flere andre retailkunder. Ingram Micro er totalpartner for vores kunder, og du er tæt på både kunder og leverandører i forhold at sammensætte det optimale sortiment til gavn for kundernes forretning.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV