204 jobannoncer matcher din søgning 204 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fiskars Denmark A/S

Consumer Care specialist

Glostrup

As a Consumer Care specialist your role is integral to create a premium consumer care experience to our consumers.

Your role as well entails actively participating in the operational excellence initiatives with purpose to drive efficiency, ensure service quality and continuity of operations.

Fiskars Denmark A/S
Unidrain A/S

Unidrain søger marketinginteresseret kontorelev

Glostrup

Kender du allerede lidt til marketing? Kan du lide at arbejde tæt sammen med et team af stærke kollegaer, og har du lyst til at lære mere om alle de ting inden for marketing, du endnu ikke kender til? Så har vi en åben kontorelevplads med fokus på marketing, der kunne være noget for dig.

Vores hverdag er meget alsidig, hvor to dage i ugen sjældent er ens. Du vil komme til at stifte bekendtskab med alle aspekter af vores markedsføring, men du kommer især til at arbejde med:

  • Messer
  • Grafiske opgaver
  • Tekstopgaver
  • Vedligeholde og drift af diverse systemer
  • Sociale medier og digital markedsføring
  • Koordinering
  • Generelt
Unidrain A/S
Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S

Er du projektlederen, som motiveres af at sikre driften af det danske elnet?

Gilleleje eller Glostrup

Så ligger muligheden for dine fødder! Vi har lige nu en stilling, som projektleder, hvor du sammen med dit hold af dygtige kolleger i vores kabel- og forsyningsafdeling tager hånd om drift og vedligehold af eksisterende el-forsyningsledninger. Forvent en varieret hverdag, hvor du både bruger tid på kontoret, men også er ude på pladserne.

Foruden dit store fokus på at drifte og vedligeholde eksisterende el-forsyningsledninger, vil du i samspil – med din projektchef – have fokus på at drive din egen faglige udvikling til næste niveau. Og det er uanset om du kommer fra en lignende stilling eller at du er ny i jobbet som projektleder.

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S

Indtag rollen som projektleder i vores kabelafdeling og bidrag til den grønne omstilling

Gilleleje eller Glostrup

Kan du mærke motivationen for at arbejde med langvarige kundekontrakter og tilmed bidrage positivt til fremtidens grønne omstilling i Danmark? Så har du muligvis snart en plads på vores hold! Lige nu er vi på udkig efter vores næste projektleder, som motiveres af en central og selvstændig rolle, hvor du får ansvaret for egne kabelprojekter fra start til slut.

Dit team har base i vores afdeling i Gilleleje, hvor du også vil have din daglige gang – når du altså ikke lige lægger vejen forbi pladserne. Når du er landet godt i afdelingen og har fået styr på projekter og processer, er der rig mulighed for at benytte vores kontor i Glostrup, hvis det passer bedre i din hverdag.

National enhed for Særlig Kriminalitet

Administrativ medarbejder til bekæmpelse af organiseret kriminalitet i NSK

Glostrup

Vil du have et meningsfyldt job, hvor du med din administrative baggrund og strukturerede tilgang til opgaverne, gør en forskel i efterforskningen af de største og mest komplekse sager om organiseret kriminalitet?

Så har du her mulighed for at blive en vigtig del af en effektiv efterforskningsgruppe, hvor det er dig, der holder styr på sagerne. Du spiller en vigtig rolle i forhold til at holde styr på de administrative processer i efterforskningsarbejdet.

National enhed for Særlig Kriminalitet

Administrativ medarbejder til Laboratoriesektionen

Glostrup

Har du øje for detaljen og kan du lide at sikre en høj kvalitet i administrative sager og processer? Trives du i en rolle, hvor du er det administrative bindeled, der får dine specialiserede kollegers arbejde til at køre effektivt og problemfrit?

Så har du her muligheden for at blive en del af Nationalt Kriminalteknisk Center, som sikrer kriminaltekniske spor fra effekter, der har været involveret i alvorlig kriminalitet.

Dine opgaver er at sikre, at der er overensstemmelse mellem de indleverede effekter og de anmodninger vi har modtaget. Du fordeler effekterne til de rette arbejdsstationer, hvor den videre undersøgelse foretages.

Gem
StudentConsulting Danmark ApS

Morgenfrisk entreprenørchauffør til tiptrailer

Er du lidt af en havørn, og er du vild med at køre lastbil? Lige nu søger vi på vegne af en kunde, en dygtig CE-chauffør til et fuldtidsvikariat i Glostrup.

Dine primære opgaver vil bestå i at levere entreprenørgods til virksomhedens forskellige kunder. Det kan f.eks. være jord, grus eller materiel du kører med. Virksomhedens kunder ligger på Sjælland og du vil typisk kunne nå omkring 5 leverancer i løbet af en almindelig vagt.

Indrykket:
Banedanmark

Beredskabsmedarbejder med lyst til alsidige udfordringer i Beredskab Banedanmark

Glostrup

Se video om Banedanmark som arbejdspladsBeredskab Banedanmark er i en rivende udvikling, vi får flere arbejdsopgaver og derfor har vi behov for dig til at gøre vores beredskab endnu mere robust.

Vores beredskab arbejder primært operativt med specialiseret materiel og køretøjer, primært i tilfælde af afsporing, nedbrud på tog eller ulykker. Du vil også deltage i reparationer, renovering og vedligeholdelse af vores vognpark samt 2-vejs køretøjer som er tilknyttet beredskabet.

Du skal trives i et miljø med skiftende tempo, hvor du kan blive kaldt til uheldsstedet med kort varsel. Du vil også deltage i øvelser og få mulighed for at udvikle dig fagligt.

Banedanmark
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Agilent Technologies Denmark

Laborant eller procesoperatør til bufferproduktion til cancerdiagnostik

Glostrup

Vil du bidrage til diagnostik af cancer og gøre en forskel for patienter? Bliver du motiveret af laboratoriearbejde i et travlt produktionsmiljø? Er du detaljeorienteret og lægger vægt på korrekt produktion og dokumentation?

Vores hverdag består hovedsagelig af produktioner, grundig dokumentation og reviews men vi prioriterer også tid til løbende forbedringer af vores arbejdsgange og processer.

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer per uge. Arbejdstiden ligger i dagtimerne og vi har flextid.

Agilent Technologies Denmark
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Koncerncentre

Er du klar til at arbejde sammen med os i en af Danmarks største regnskabsfunktioner og udarbejde regnskaber for vores hospitaler, virksomheder og centre i Region Hovedstaden?

Glostrup

Vi søger en medarbejder, der har erfaring med løsning af opgaver indenfor særligt debitor-, men også kreditor- og finansområdet i SAP.

Som medarbejder i Center for Økonomi, Koncernregnskab vil du møde mange typer af regnskabsopgaver fra fakturering og afstemning til controlling og analyse på tværs af sektioner og hospitaler.

Du bliver en del af en meget engageret, proaktiv og faglig stærk enhed i en højt specialiseret organisation, hvor der er mulighed for at præge jobbet og dagligdagen. Vi er en arbejdsplads med fokus på arbejdsmiljø og en god balance mellem arbejde og fritid.

Koncerncentre
Glostrup Kommune

KABS KASA søger socialfaglig medarbejder 37 timer ugentligt

Glostrup

Brænder du for at gøre en forskel for socialt udsatte mennesker?

I KASA arbejder du recoveryorienteret, hvilket betyder at behandlingen altid tilrettelægges i samarbejde med borgeren. I behandlingen varetager du blandt andet individuelle samtaleforløb, psykoedukation, ledsageopgaver samt hjemmebehandling. Samtidig har du en stor kontaktflade til eksterne aktører, herunder blandt andet kommunale sagsbehandlere, støttekontaktpersoner, psykiatrien og egen læge.

Vi tilbyder et job i en dynamisk og værdibaseret virksomhed, hvor du har indflydelse på tilrettelæggelsen af dit arbejde. Du får en grundig oplæring og mulighed for at udvikle stærke kompetencer indenfor dobbeltdiagnosebehandling.

Vestforbrænding

Kunde- og projektkoordinatorer til Danmarks største fjernvarmeprojekt

Glostrup

Vil du bidrage til at kunder og samarbejdspartnere får den bedst mulige service i forbindelse med udrulning af grøn fjernvarme – så kunne det være dig, vi leder efter!

Som Kunde- og projektkoordinator er din primære rolle at være back office til vores projektafdeling og samle op på de spørgsmål og afklaringer, der er i dagligdagen mellem vores eksterne entreprenør, vores projektafdeling samt den kunde, som skal tilsluttes Vestforbrændings fjernvarmenet.

Vestforbrænding
Gem
Mamoba ApS

Kranfører til 135TM Mobilkran

Glostrup

Vi søger til hurtig opstart en lastbilkranfører til en timelønnet fastansættelse hos Mamoba ApS.

Vi søger en medarbejder til vores 135TM Palfinger kran.

Vores fabriksnye Kran er bygget på et Mercedes-chassiser og er bygget til at udføre opgaver inde for tank og marine.

Af og til vil det blive forventet, at du udover at være fast kranfører, også deltager i andre arbejdsopgaver i samarbejde med Mamobas team.

LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Politi

Generalister med forretningsanalytisk flair til politiets operative it-løsninger

Glostrup

I Center for Forretningssystemejerskaber binder vi systemer og brugerbehov sammen for at understøtte den operative hverdag for vores kolleger i den skarpe ende. Som en del af centeret skal du derfor være med til at opbygge og sikre en robust forretningsvendt drift og videreudvikling af politiets operative it-systemer.

Systemerne bruges i den daglige operation af op mod tusindvis af brugere inden for blandt andet beredskab, efterforskning og grænsekontrol. Med dit forretningsanalytiske flair vil du i rollen som forretningsrepræsentant få direkte indflydelse på politiets evne til ”i den skarpe ende” at virke for tryghed og sikkerhed i samfundet.

Rigspolitiet

Centerchef til nyt juridisk center i Rigspolitiet

Glostrup

Vil du stå i spidsen for et nyt juridisk center og lede engagerede jurister, der betjener det politiske niveau og understøtter politikredsene?

Vi søger en centerchef, der kan være med til at etablere og drive det nye juridiske center med tre sektioner; Sektion for Organiseret Kriminalitet, Sektion for Databeskyttelse og Sektion for Bevismidler.

Som centerchef leder du gennem sektionsledere. Du skal være med til at sikre et tæt samarbejde internt i afdelingen og i forhold til resten af Rigspolitiet. Herudover skal du indgå i tæt og tillidsfuldt samarbejde med bl.a. politikredsene, Rigsadvokaten, Justitsministeriets departement og Bevismiddeltilsynet.

Wiik & Co. A/S

Spotter du tendenser inden for fødevaresektoren? Og har du flair for gode forretninger?

Glostrup

Wiik & Co. søger nu en dygtig sælger, som også kan bidrage til forretningsudvikling og identifikation af nye spændende kunder og varegrupper.

Samtidig ønsker vi en kollega, som deler vores ambition om at fremme bæredygtighed i den danske fødevareindustri.

Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet, og mulighederne er mange, da du selv vil være med til at præge dine arbejdsopgaver og sætte dit aftryk på organisationen.

Wiik & Co. A/S
K.W. Bruun Import A/S

Lead the future of IT development

Glostrup

Are you a seasoned IT developer with flair for translating business requirements into technical solutions? Are you passionate about driving architectural decisions and spearheading digital innovation?

If you are ready to take on a leadership role in developing the automotive industry across Denmark and Sweden, then this opportunity is for you.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV