3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Nykredit

Senior-/privatrådgiver til Center Esbjerg

Esbjerg

Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere kunder muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Så har du nu muligheden i Nykredit i Esbjerg, hvor du får ansvaret for din egen kundeportefølje bestående af private boligejere.

Med et stærkt foreningsejerskab i ryggen sørger vi for at være til stede i hele landet både i gode og dårligere tider, da det er en del af det samfundsansvar, vi synes er naturligt at bidrage med.

Nykredit
Gem
Jyske Bank

Trainee til Esbjerg Privat

Esbjerg

Til dig, som har afsluttet dit studie som finansbachelor eller er uddannet finansøkonom som har erhvervserfaring, og nu vil starte en karriere i en bank!

Vi søger i øjeblikket en trainee i Esbjerg, der motiveres af at gøre en forskel for vores kunder med opstart d. 1 september 2024.

Vi er klar over, at du befinder dig i starten af din karriere, og derfor har brug for opbakning i hverdagen. Vi er klar til at give dig ansvar og muligheder, så du kan udvikle dig fagligt og personligt.

Jyske Bank
Erhvervsakademi Sydvest

EASV søger undervisere til finansuddannelserne i Esbjerg og online

Erhvervsakademi SydVest har de senere år haft stigende optagelsestal på finansuddannelserne. Derfor har vi behov for undervisere til følgende uddannelser: Finansøkonom- og Finansbachelor både i Esbjerg og online.

Vi tilbyder:

  • En rummelig og foranderlig organisation, der arbejder efter en anerkendende organisationskultur og har et uformelt og udviklende miljø, som stiller krav til medarbejdernes lyst og evne til at arbejde i teams og tage medansvar i den daglige drift
  • Et spændende og udviklende job med mange menneskelige relationer
  • En arbejdsplads i konstant bevægelse med plads til kreativitet og engagement

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV