369 jobannoncer matcher din søgning 369 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hvidbjerg Bank

Privatrådgiver

Viborg

Ønsker du at være en del af en spændende udvikling og et stærkt team i Viborg, hvor vi vægter nærvær, tillid og troværdighed over for både kunder og kollegaer?

Vi udvider antallet af rådgivere og søger endnu en privatrådgiver, der brænder for god kundenær rådgivning.

Vi tilbyder dig en stilling, hvor du:

  • Bliver en del af en lokal bank med meget høj kunde- og medarbejdertilfredshed.
  • Kan forvente et godt samarbejde og god sparring i et uformelt miljø med højt humør.
Lån & Spar Bank

Finansiel rådgiver med fokus på investering og pension til IDA+Lån&Spar

København

Hvis du er en motiveret rådgiver med særlig interesse for formueforvaltning, så er muligheden her.

IDA+Lån&Spar adskiller sig fra andre rådgivningscentre. Afdelingen er 100% online, og dialogen med kunderne foregår derfor udelukkende via telefon eller onlinemøder.

Dine fokusområder bliver inden for formue, investering og pension. Du kommer til at afholde rådgivningsmøder med formuende kunder med henblik på formueoptimering.

Lån & Spar Bank
Sparekassen Kronjylland

Kunderådgiver til Frederiksberg

Frederiksberg

Brænder du for at gøre en forskel for privatkunderne i et job, hvor du samtidig kan udleve din lyst til at opsøge og tiltrække nye spændende kunder?

Se video om Sparekassen Kronjylland som arbejdsplads

Så er vi måske det perfekte match på Frederiksberg, hvor vi har samlet vores kompetencer på privatområdet fra to afdelinger og derfor er ved at skabe en stærk privatafdeling. Her får du indflydelse og ansvar i en afdeling med højt humør, høj faglighed og gode kolleger.

Sparekassen Kronjylland
Tryg Forsikring A/S

Erhvervsassurandører til Midt og Vestjylland

Vil du være en del af et stærkt kundeorienteret team i Danmarks største forsikringsselskab?

Som erhvervsassurandør ved Tryg Forsikring får du en enestående mulighed for at blive en del af vores dynamiske team, der fokuserer på at levere forsikringsløsninger af høj kvalitet til vores erhvervskunder.

Vi tilbyder også løbende træning, mentorordninger og muligheder for avancement internt i organisationen.

Tryg Forsikring A/S
Middelfart Sparekasse

Investeringsrådgiver til København

På Kalvebod Brygge 45 finder du det synlige bevis på, at vi har investeret i København - vores nye afdeling, som allerede nu tæller 10 kolleger. Nu vil vi gerne investere i dig: investeringsrådgiveren, som kan og vil bidrage til at bygge en ny afdeling op.

Vi kan tilbyde et job på den mest attraktive arbejdsplads blandt landets pengeinstitutter - ifølge medarbejderne i sektoren - og et job i en afdeling, hvor du fra første dag er en del af et stærkt fagligt miljø.

Middelfart Sparekasse
Schlæger Gruppen A/S

Taksator med speciale i forsikringsskader

Rødovre

Vi søger dig, der er klar til at varetage den vigtige opgave med at være bindeled mellem kunde og forsikringsselskabets skadebehandlere og taksatorer.

Du vil spille en central rolle i at sikre, at skader håndteres effektivt og professionelt i tæt samarbejde med vores driftsafdeling.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en dynamisk virksomhed samt mulighed for faglig udvikling og sparring i et stærkt team af taksatorer.

Danske Commodities A/S

Portfolio Manager

Aarhus C

Do you have an analytical mindset and a motivation for working with numbers? Are you interested in finding business solutions that contribute to the energy transition? If so, you might be the portfolio manager we are looking for to join our Renewables Asset Management team!

In this role, you will manage one of our European renewables portfolios and you will be trained in pricing, forecasting and portfolio management.

Danske Commodities A/S
Gem
Nykredit

Senior-/privatrådgiver til Center Holbæk

Holbæk

Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere muligheden for at opleve finansiel tryghed?

Som senior-/privatrådgiver skal du gøre alt for at give vores kunder den bedste rådgivning, hvilket indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov.

Dine ansvarsområder bliver at:

  • skabe finansiel tryghed for kunderne gennem professionel rådgivning
  • skabe nye kundeforhold til centeret
Nykredit
Gem
Sydbank

Pensions- og investeringsrådgiver i Område Horsens

Horsens

Kan du lide at gøre en forskel for andre mennesker? Og har du erfaring med pensionsrådgivning og bred indsigt i pensions- og investeringsområdet?

Som pensions-og investeringsrådgiver får du rig mulighed for at gøre en væsentlig forskel for de kunder og kolleger, du er i kontakt med i jobbet. Du sikrer, at kunderne får en professionel rådgivning samtidig med, at du får mulighed for at højne fagligheden hos Sydbanks rådgivere.

Sydbank
Sparekassen Danmark

Formuerådgiver til Region Syddanmark

Aarup eller Odense M

Vil du være med til at udvikle regionens privatkunderådgivere, så de opnår endnu større kompetencer indenfor rådgivning om investering, pension og personforsikringer?

Du får ansvaret for at yde faglig sparring til privatkunderådgiverne i regionen, være tovholder for investerings- og pensionskampagner i regionen og ansvarlig for at rådgive regionens privatkunder inden for formueområdet.

Sparekassen Danmark
BNP Paribas Leasing Solutions

Dansktalende Operations Officer

BNP Paribas Leasing Solutions (BPLS) er en del af det franske selskab BNP Paribas Group, som har specialiseret sig indenfor leasingløsninger til aktører i forskellige brancher.

Vi etablerede os i Norden i 2018 og har de sidste år øget vores markedsandel både i Norge, Sverige og Danmark. Vi søger nu en ny kollega til vores operations team, som vil have hovedfokus på den danske portefølje.

Arbejdsopgaver

  • Behandle indkommende henvendelser på telefon og mail fra kunder og leverandører
  • Opfølgning af kunder og aftaler i leasingporteføljen (aftaleændringer, faktura, KYC)
  • Tæt samarbejde med selskabets øvrige funktioner (Salg, Finans, IT, Risk, Compliance)
Sparekassen Sjælland-Fyn A/S

Er du kreditcontroller, og har du erfaring med erhvervskunder?

Holbæk

Da en af vores kolleger har valgt at gå på pension her til foråret, søger vi lige nu en kreditcontroller til vores centrale kreditafdeling i Sparekassen Sjælland-Fyns hovedsæde i Holbæk.

Du vil primært arbejde med:

  • At udføre bevillingskontroller på større erhvervssager på de bevillinger, der foretages decentralt
  • Porteføljegennemgang af erhvervssager
Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Vurderingsstyrelsen

Kvalitetsbevidste sagsbehandlere med lyst til værdiansættelse af ejendomme

Herning

Kunne du tænke dig at styrke din faglighed indenfor værdiansættelse af ejendomme og være med til at sikre et stærkt fagligt fundament for de nye ejendomsvurderinger?

Kerneopgaven er ejendomsvurdering i alle dens facetter og du vil sammen med teamet være med til at sikre en ensartet juridisk- og vurderingsfaglig opgavevaretagelse.

Vi investerer tid i din udvikling og har stor fokus på trivsel og derfor ønsker vi at sætte rammerne for et godt arbejdsliv, hvor der er god balance mellem arbejde og fritid.

Vurderingsstyrelsen
Gem
Jyske Bank

Bankrådgiver med fokus på Virksomhedsejere

Allerød

Bevæger du dig som en havkat i vandet i krydsfeltet mellem kundens privat økonomi og deres erhverv?

Vi ønsker at erobre større markedsandele i hele vores markedsområde. Vi søger derfor en kollega med pionerånd og stor energi til at komme i gang med at arbejde med virksomhedsejere i afdelingsnettet.

Stillingen er ny og du kan derfor være med til både at udvikle konceptet og sætte dit eget præg. Du er velkommen til at søge – uanset din anciennitet på området.

Jyske Bank
Sparekassen Kronjylland

Vil du være med til at give vores erhvervsrådgivning i Viborg fuld gas?

Viborg

I Viborg oplever vi stor succes med at give erhvervskunderne en personlig rådgivning og at være en attraktiv sparringspartner for dem.

Se video om Sparekassen Kronjylland som arbejdsplads

Det gør, at mange virksomheder i Viborg-området er interesseret i at høre mere om at blive erhvervskunde i Sparekassen Kronjylland, og at det derfor er ekstra sjovt at gå på arbejde. Det gør også, at vi nu ønsker at udvide vores stærke erhvervsteam med endnu en dygtig kollega.

Sparekassen Kronjylland
BEC
Gem
BEC

Business Analyst Graduate

Roskilde or Herning

Ready to find your path within the world of operational IT, customer journeys and data? Do you want to grow and unfold your ambitions alongside other young bright-minded professionals?

Stay curious and come join the BEC Talent Program!

BEC
Gem
Nykredit

Er du vores nye kollega til Group Tax?

København

Har du kendskab til interne skatteforhold for store selskaber om fx selskabsbeskatning, transfer pricing, moms og lønsumsafgift, og har du vilje til at prioritere og løse opgaver, når de opstår?

Dine opgaver tager udgangspunkt i alt, der har med Nykredits egne skatteforhold at gøre og i væsentlighed består opgaverne af skat i årsrapporten, indgivelse af selvangivelser for sambeskatningen, Transfer Pricing samt momsforhold og lønsumsafgifter.

Nykredit
DSV
Gem
DSV

Want to become a specialist in global logistics insurance and transportation law?

Hedehusene

This is your chance to utilise your background in international transportation law and marine insurance and dive into truly global risk management, global liability claims handling, underwriting of contractual liabilities as part of contract negotiation and project management within the highly complex world of logistics.

As part of DSV Insurance, the mission of the Marine Insurance team is to support the business with comprehensive insurance solutions taking both legal and commercial perspectives into consideration to protect the DSV Group as well as our customers’ goods while in our custody during global road, air and sea transport and warehouse storage.

DSV
Middelfart Sparekasse

Formuerådgiver til København

København V

På Kalvebod Brygge 45 finder du det synlige bevis på, at Middelfart Sparekasse er kommet til København. Her finder du vores nyeste afdeling, som allerede nu tæller 10 kolleger, der hver dag arbejder på at gøre københavnere lige så glade for Middelfart Sparekasse, som jyder og fynboer har været det i årtier.

Middelfart Sparekasse er en sparekasse for alle, og det skal afspejles blandt kollegerne. Derfor søger vi nu en formuerådgiver, som har de helt rette kompetencer til at gøre Middelfart Sparekasse i København til det oplagte valg for formuende kunder.

Middelfart Sparekasse
ECCO Sko A/S

Specialist, Forecasting and Analytics

Bredebro
Se video om ECCO Sko A/S som arbejdsplads

Would you like to work with colleagues from around the world as you become the glue that bonds together our European HQ, European sub-regions and global functions and enabling smooth forecasting processes?

Join us to gain a deep understanding of a large, international company and all the connections in our value chain.

ECCO Sko A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV