353 job matcher din søgning 353 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 353 resultater.
Advised by I/SKreditrådgivere til Erhverv

Advised by I/S søger for DLR Kredit A/S i København

Har du en finansiel uddannelse og/eller erfaring med realkredit og kreditbelåning – gerne inden for erhvervsejendomssegmentet? Giver det arbejdsglæde hos dig at være specialist og dermed have det dybe kendskab til realkredit og erhvervskunder?

DLR Kredits Erhvervsafdeling er i vækst, og vi søger derfor flere Kreditrådgivere til Erhverv. Har du lyst til at være en del af en aktiv afdeling i udvikling – hvor du også er med til at sætte den gode stemning, selv om der er travlt, så lad os høre fra dig.

Arbejdsopgaverne omfatter

 • Behandling af låneansøgninger fra aktionærpengeinstitutterne
 • Stillingtagen til foretagne værdiansættelser af ejendomme
 • Gennemgang af regnskaber
Advised by I/SAssistent til supportteamet i Erhverv

Advised by I/S søger for DLR Kredit A/S i København

Til vores supportteam i Udlån Erhverv søger vi en kandidat, som brænder for at få rutinerne til at fungere optimalt, formår at skabe en god stemning og godt kan lide at få arbejdet fra hånden. Desuden er samarbejde vigtigt, og derfor skal du have lyst til at være en del af et team!

Hvis du vil være med til at yde den allerbedste service til vores kunder, kolleger og samarbejds­partnere og ønsker at arbejde i en mellemstor virksomhed med en flad ledelsesstruktur og en åben og uformel omgangstone, så hører vi gerne fra dig. Hvis vi er heldige, er du vores nye kollega!

Arbejdsopgaverne omfatter:

 • Modtage og registrere låneansøgninger fra pengeinstitutter
 • Udarbejde lånetilbud med tilhørende dokumenter
 • Dialog med aktionærpengeinstitutter, vurderingssagkyndige og ejendomskonsulenter
P+, Pensionskassen for Akademikere
ESG Manager

P+, Pensionskassen for Akademikere, Frederiksberg

Vores arbejde med Environmental and Social Governance (ESG) er i rivende udvikling, og vi udvider derfor vores ESG-team med en ESG Manager.

Som ESG Manager vil du indgå i vores ESG-team, som i dag består af vores chef for ansvarlige investeringer, en ESG senior manager og en student. Du vil referere til chefen for ansvarlige investeringer.

Som ESG Manager vil arbejdsopgaverne eksempelvis være:

 • Varetage det daglige ESG-ansvar for en andel af porteføljen.
 • Selvstændigt at varetage due diligence og dialog i relation til ansvarlighed med kapitalforvaltere på tværs af aktivklasser, porteføljeselskaber og andre forretningsrelationer.
P+, Pensionskassen for Akademikere
Agria DyreforsikringVeterinærfaglig medarbejder til kundecenter

Agria Dyreforsikring, Solrød Strand

Vi har besluttet at etablere eget kundecenter, og du vil således være en del af en spændende rejse i Agria Dyreforsikring med det klare mål at sikre en uovertruffen kundeoplevelse i mødet med os.

Du skal varetage mange forskelligartede opgaver med en klar hovedvægt på telefonisk kundekontakt omkring skader og den administration, der følger med. Du skal skal være den, der sikrer, at kunden i første kontakt føler sig hjulpet på bedst mulig måde i den måske meget ulykkelige situation, de befinder sig i.

Vi tilbyder muligheden for at gøre en forskel for dyreejere hver eneste dag og et passioneret arbejdsmiljø, hvor alle løfter i fællesskab og humøret er højt

Agria DyreforsikringKunderådgiver til kundecenter

Agria Dyreforsikring, Solrød Strand

Agria har besluttet at etablere eget kundecenter og du vil således være en del af en spændende rejse med det klare mål at sikre en uovertruffen kundeoplevelse i mødet med os.

Du skal varetage mange forskelligartede opgaver med en klar hovedvægt på telefonisk kundekontakt og herunder salg af forsikringer. Opgaverne bliver fordelt efter kvalifikationer og interesse.

Vi tilbyder muligheden for at gøre en forskel for dyreejere hver eneste dag og et passioneret arbejdsmiljø, hvor alle løfter i fællesskab og humøret er højt

Bls Capital Fondsmæglerselskab A/SStilling som compliance-ansvarlig, Compliance Officer

Bls Capital Fondsmæglerselskab A/S, Nærum

Vi søger en ambitiøs og engageret kollega med interesse for compliance til at være vores compliance-ansvarlige hos BLS Capital.

Da vores nuværende compliance officer stopper består teamet kun af en student, men compliance-området forventes at skulle bygges yderligere op i den kommende periode. Compliance-området arbejder tæt sammen med vores juridiske afdeling.

Som ansvarlig for compliance vil dit ansvarsområde bestå af mange forskellige og udfordrende opgaver, herunder:

 • Overvåge, at selskabet implementerer gældende lovgivning, markedsstandarder og interne regelsæt i samarbejde med de juridisk ansvarlige.
 • Planlægning af compliance-arbejdet hos BLS Capital i samarbejde med direktion og bestyrelse
 • Udarbejde diverse rapporteringer til direktion og bestyrelse.
LB Forsikring
Data Governance Specialist

LB Forsikring, København

Som Data Governance Specialist hos LB Forsikring bliver du del af en virksomhed, som har et stærkt værdisæt, der bygger på fællesskab og åbenhed. Vi tilbyder opgaver og projekter, der optimerer og digitaliserer vores forretning, og her har du mulighed for at tage ansvar og bruge din faglighed og energi til at føre os ind i en fremtid, hvor vores medlemmer stiller andre og markant større krav til os som forsikringsfællesskab.

LB Forsikring

Vi skal have tillid til data og kontinuerligt arbejde med at forbedre datakvaliteten. Du skal være med til at udvikle og udbrede data governance i LB Forsikring, og det kan du, fordi du helt konkret forstår, at processer, IT-systemer og data er gensidigt forbundne, og at data governance derfor sker i et samspil mellem mange interessenter. itetsmål mv.,

LB Forsikring
Indrykket: 
NykreditBusiness Analyst med interesse for IT-løsninger til investering og formueforvaltning

Nykredit, København

Vi søger en erfaren Business Analyst til et agilt egenudviklingsteam, der ønsker at være brobygger mellem forretningen og det digitale maskinrum. Er det dig?

I BizTech Wealth er vi ansvarlige for de systemer, Nykredit benytter inden for investering og formueforvaltning. Du og dit team skal bidrage til at skabe stabile og skalerbare it-løsninger, der understøtter de forretningsmæssige behov. Du vil i det daglige indgå i et tværfagligt agilt team, der hører under en leveranceleder, og vil samtidig referere til kompetencelederen i Business Analysis.

Som analytiker bistår du udvikling, analyse og vedligeholdelse af teamets løsninger. Du hjælper også med til kvalitetssikring af de samlede løsninger samt sikrer sammenhængende processer på tværs af systemlandskabet.

Indrykket: 
Lunar A/S
Credit Specialist

Lunar A/S, København

Vil du gerne være med til at spille en central rolle i forhold til udviklingen og Lunars setup omkring vores låneprodukter? Har du et skarpt overblik og et analytisk mindset? Vil du gerne være en del af en organisation hvis formål er at skabe Nordens nye bank?

Så skal du læse videre og blive en del af Lunar som vores nye Credit Specialist.

Dine opgaver vil blandt være, at:

 • Være med til at arbejde med bevillinger af lånesager.
 • Arbejde med projekter omkring nye kreditprodukter, forbedringer af eksisterende kreditprodukter, nye kundetyper m.m.
 • Udarbejde samt hele tiden tilpasse vores forretningsgange inden for området.
Lunar A/S
Indrykket: 
Jyske Bank
Graduate i Storkunder erhvervsejendomme

Jyske Bank, København

Vil du skabe en karriere i en stor dansk finansiel koncern?

Som en del af vores skræddersyede graduateprogram i Jyske Bank Erhverv- får du:

 • Et struktureret program på 24-måneder med kortere ophold i flere afdelinger
 • Et program målrettet dig, der vil arbejde med nogle af Danmarks største erhvervskunder
 • Et program, der består af praktisk læring på pladsen, suppleret med interne og eksterne kurser, ophold i specialenheder og case-arbejde
 • Gode løn- og ansættelsesvilkår
Jyske Bank
Indrykket: 
Jyske Bank
Graduate i Erhvervscenter København

Jyske Bank

Er dit job-fokus rettet mod kontinuerlig udvikling, at udrette noget meningsfyldt og samtidig have nogle helt fantastiske kollegaer?

Så søg jobbet som Graduate i Team Large Corporates i Jyske Bank. Det giver dig mulighed for at skabe en karriere i en stor dansk finansiel koncern, der arbejder med nogle af de største danske selskaber.

Som en del af vores skræddersyede graduateprogram i Jyske Bank Erhverv- får du:

 • Et struktureret program på 24-måneder med kortere ophold i flere afdelinger
 • Et program målrettet dig, der vil arbejde med nogle af Danmarks største erhvervskunder
 • Et program, der består af praktisk læring på pladsen, suppleret med interne og eksterne kurser, ophold i specialenheder og case-arbejde
 • Gode løn- og ansættelsesvilkår.
Jyske Bank
Indrykket: 
Nordic Aviation Capital A/S
Finance Graduate

Nordic Aviation Capital A/S, Billund, Denmark and Limerick, Ireland

Nordic Aviation Capital (NAC) is looking for its next Finance Graduate. As a Finance Graduate, you will primarily work out of Billund, Denmark but also at our office in Limerick, Ireland.

Your rotations and functions will be within two or more of the following areas:
 • Group Reporting & Control: Financial Controlling and consolidation, Reporting to management and shareholder, Accounting, financial analysis and EPR related projects.
 • Transaction Support: Transfer Pricing, Tax calculation and compliance, Project controlling and Transaction structuring.
 • Financial Planning and Analysis: Investment Analysis, Financial Modeling, Budgeting, Forecasting, Strategic and Resource Planning, Business Performance, Business Analysis.
Jyske Bank
Graduate i Validering og Non-Financial Risk

Jyske Bank, Silkeborg

Vil du skabe en karriere i en dansk finansiel koncern, der giver dig mulighed for medindflydelse hele vejen?

Som en del af vores graduateprogram i Jyske Bank-koncernen får du:

 • Et 18-måneders forløb opdelt i tre moduler, hvoraf et modul er et rotationsmodul i til en anden afdeling
 • Et individuelt forløb, sammensat af dig, i samarbejde med os
 • Gode løn- og ansættelsesvilkår.
 • En mentor fra dag 1, som giver dig løbende feedback, så du er sikker på konstant at udvikle dig
Jyske Bank
Indrykket: 
Jyske Bank
Graduate i Erhvervscenter Aarhus

Jyske Bank

Vil du skabe en karriere i en stor dansk finansiel koncern, der arbejder med nogle af de største danske selskaber?

Som en del af vores skræddersyede graduateprogram i Jyske Bank Erhverv- får du:

 • Et struktureret program på 24-måneder med kortere ophold i flere afdelinger
 • Et program målrettet dig, der vil arbejde med nogle af Danmarks største erhvervskunder
 • Et program, der består af praktisk læring på pladsen, suppleret med interne og eksterne kurser, ophold i specialenheder og case-arbejde
 • Gode løn- og ansættelsesvilkår.
Jyske Bank
Indrykket: 
Danske Commodities A/S
Data-minded profile for dynamic Business Controlling team

Danske Commodities A/S, Aarhus

Do you dream of working with vast data sets and complex processes? Do you see yourself working in an organisation with a young culture where the personal and professional development is high on the agenda?

In our Business Controlling team we develop and optimise financial solutions to ensure correct financial numbers. This is done in close cooperation with business teams as well as the other Finance teams within Danske Commodities.

We are a young and ambitious team, which is known for being hardworking, proactive and solution-oriented. We enjoy challenging each other and our colleagues both at the office and through social and sports activities – so when joining us, you will be sure to get new colleagues who are always up for working and playing hard!

Danske Commodities A/S
Indrykket: 
AIG Europe
Nordic Team Leader Account Receivables

AIG Europe, Copenhagen

Are you interested in a position in a dynamic and international setting? And do you have flair for managing account receivables portfolio across Nordics geography including Russia?

We are currently looking for our new team leader for account receivables team which consists of 5 direct reports spread across Sweden and Denmark plus a team leader indirect reference managing the Russian team.

Your main tasks will be:

 • Monitoring targets for the team, to ensure that they are in line with objectives in all countries including resolution assisting Client Contacts, Profit Centers and Brokers when required.
 • Supervise and drive on shore projects performance and activities
 • Monitor and review statistics generated from RI report to ensure Cash movement and receipt of payments comply with KPI’s.
AIG Europe
Indrykket: 
Ringkjøbing Landbobank
Privatrådgiver

Ringkjøbing Landbobank, København

Bliver du motiveret af at lave forretninger, og kan du skabe og vedligeholde gode kunderelationer? Så er jobbet som privatrådgiver i Ringkjøbing Landbobanks filial i København noget for dig.

Vi søger en privatrådgiver, der er vant til at arbejde med formuende kunder og komplekse problemstillinger.

Du skal være i stand til at rådgive hele vejen rundt om kundens økonomi, bl.a. inden for bolig, pension og investering. Samtidig med rollen som privatrådgiver skal du også fungere som salgsleder.

Du bliver en del af et team bestående af 12 dygtige kolleger, som brænder for kontakten med kunderne og samtidig har overskud til et godt grin og en uformel omgangstone.

Ringkjøbing Landbobank
Indrykket: 
Realkredit DanmarkVurderingsspecialist til interne opgaver til Århus, Realkredit Danmark

Realkredit Danmark

Har du oprigtig interesse for og brænder du for ejerboligområdet? Har du lyst til at være en del af vores dygtige privatteam, hvor du samarbejder med gode og erfarne kollegaer i et spændende og selvkørende job? Så bliv vores nye interne vurderingsspecialist i Aarhus.

Vi har etableret et nyt landsdækkende team, hvor vi bl.a. har samlet interne opgaver i forbindelse med ejerskifteprocessen. Du vil indgå i det eksisterende ejerskifteteam, hvor der i dag sidder 4 dedikerede medarbejdere, og vil primært komme til at håndtere de interne processer i forbindelse med forberedelse af ejerskiftevurderinger for Vurderingsspecialisterne i Vest.

Indrykket: 
Confidence Search ApSAssurandør til GF Forsikring, Aalborg

Confidence Search ApS søger for kunde

Kan du lukke ordrer uden at gå på kompromis med professionel rådgivning?

 • Vil du selv bestemme, hvor mange penge du tjener?
 • Vil du have en alsidig og selvstændig hverdag samt være en del af et succesfuldt selskab, der har ambitioner om at være Danmarks foretrukne forsikringsselskab?

For at få succes er det vigtigt, at du er en dygtig sælger, der kan drive opsøgende salg og brænder for at sælge via relationer. Du arbejder selvstændigt og målrettet for at opnå dine målsætninger.

Du bliver en del af et team, hvor vi har respekt for den enkelte og går langt for at opfylde dine behov. Vi tilbyder en fast månedsløn og individuel salgsbaseret provision samt attraktiv pensionsordning.

Indrykket: 
Topdanmark
Forsikringsrådgivere til Outbound Erhverv i Ballerup

Topdanmark Forsikring og Pension

Vi ønsker branchens skarpeste forsikringsrådgivere der brænder for opsøgende service og salg. Er du ambitiøs, har du talent for salg, og sætter du helt naturligt kunden i centrum? Så erdet dig, vi leder efter.

I rollen som forsikringsrådgiver i vores Outbound Erhvervsteam arbejder du med opsøgende service og salg samt rådgivning til eksisterende kunder på erhvervsmarkedet. Vi prioriterer kvalitet og gode kundeoplevelser højt, og samtidig bliver du en del af et energisk, dynamisk og udviklende miljø med højt til loftet.

Du vil naturligvis blive tilbudt en attraktiv lønpakke inkl. bonus, pension, sundheds-, tand- og ulykkesforsikring samt andre medarbejderfordele. Vi tilbyder dig en certificeret forsikringsfaglig uddannelse på Forsikringsakademiet.

Topdanmark Forsikring og Pension
Indrykket: