468 job matcher din søgning 468 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Undo Forsikringsagentur A/S
Er du vores nye Customer Success Agent?

Undo Forsikringsagentur A/S, København V

Se video om Undo Forsikringsagentur A/S som arbejdsplads

Hos Undo er missionen at skabe fremtidens forsikringsoplevelse. Vi leder efter en Customer Success Agent, med rod eller interesse i forsikringsbranchen, til vores supportafdeling, der, i et dynamisk, passioneret og ungt team, vil være med til skubbe grænserne for, hvad en fantastisk kundeoplevelse er

Din primære opgave er kundesupport, og det er derfor din opgave at hjælpe vores kunder på bedste vis gennem telefonsamtaler, chats og mails. Du vil være ansigtet udadtil og være den positive, hjælpsomme hånd, når kunderne fx skal bruge hjælp til at komme videre via vores apps eller have information om vores forsikringsprodukter.

Undo Forsikringsagentur A/S
Lærernes Pension
Analytiker til alternative investeringer

Lærernes Pension, Hellerup

Vil du være en del af et stærkt investeringsteam, som over den næste årrække skal foretage nye investeringer for op mod 15 mia. kr. inden for alternative investeringer?

Lærernes Pension søger en analytiker med et par års erhvervserfaring inden for alternative investeringer.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • udarbejdelse af analyser af alternative investeringer til brug for udvælgelse af nye forvaltere og beslutninger om den overordnede investeringsstrategi
  • medvirke til udarbejdelse af investeringsindstillinger og bestyrelsesmateriale
  • overvågning og rapportering af investeringer
Lærernes Pension
Velliv Drømmer du om at blive pensionsrådgiver?

Velliv, Ballerup

Vil du arbejde med rådgivning, der gør en forskel for folks liv? Og vil du være med til at sikre vores kunders økonomiske situation – både nu og på længere sigt?

”Hvis du interesserer dig for den finansielle verden, er det her en oplagt mulighed for at få foden indenfor i branchen og samtidig få en solid uddannelse som pensionsrådgiver,” fortæller din nye leder, afdelingschef Mads Bjørklund.

Hos Velliv bliver du en del af et kundeejet pensionsselskab, der går op i ordentlighed og omsorg – for såvel kunder som medarbejdere.

Topdanmark Forsikring og Pension
Kunderådgiver til vores salgsteam i Coop Forsikringer

Topdanmark Forsikring og Pension, Ballerup

Vi søger en ambitiøs og salgsmindet forsikringsrådgiver, der har lyst til at arbejde i en agil afdeling, med højt til loftet og tilsvarende høje ambitioner.  

Som forsikringsrådgiver i Coop Forsikringer arbejder du dedikeret med salg og rådgivning af privatforsikringer til nye og eksisterende kunder, via telefonmøder og indgående kald.

Vores forsikringsprodukter er designet til onlinesalg og vi har stor fokus på kundeoplevelsen, hvor vi rådgiver og sælger til vores kunder på en måde, der både sikrer høj kundetilfredshed og samtidig lever op til vores værdier.

Topdanmark Forsikring og Pension
Topdanmark Forsikring og Pension
Kunderådgiver til vores serviceteam i Coop Forsikringer

Topdanmark Forsikring og Pension, Ballerup

Vi søger en erfaren kunderådgiver, der har lyst til at arbejde i en agil afdeling, med højt til loftet og tilsvarende høje ambitioner.  

Som Kunderådgiver i Coop Forsikringer arbejder du dedikeret med rådgivning og salg til vores eksisterende kunder.

Vores forsikringsprodukter er designet til onlinesalg og vi har stor fokus på kundeoplevelsen, hvor vi rådgiver og sælger til vores kunder på en måde, der både sikrer høj kundetilfredshed og samtidig lever op til vores værdier.

Topdanmark Forsikring og Pension
Danske Bank Business Analyst for Customer Experience and Behaviour

Danske Bank, Copenhagen

Would you like to be a part of building and improving our digital banking solutions for corporate customers across the Nordics? Are you passionate about data extraction and turning data into insights to improve customer experience? Then we have a great opportunity for you. 

We are looking for a highly motivated Business Analyst to join our team. The ambition of the team is to help the corporate digital banking organization to become more data driven and customer centric. In short, to enable customers and bank to base decisions on data and insights. 

Danske Bank Senior Compliance Officer

Danske Bank, Copenhagen

Are you a compliance or risk management professional with high integrity and energy? Are you ready to participate in achieving excellence in customer outcomes and financial market integrity for Danske Bank’s Personal Customers in Denmark? If yes, then we have an exciting opportunity to join Danske Bank's Group Compliance organization!

We are looking for a Senior Compliance Officer who will be a significant contributor to Danske Bank’s approach to Conduct Risk Management in Personal Customers Denmark. You will help make sure our bank and employees understand how to operate in a complex regulatory environment, while safeguarding the customer experience.

Danmarks Nationalbank
Chef for Makroøkonomisk Analyse i Danmarks Nationalbank

Danmarks Nationalbank, København

Er du en dygtig leder med gode formidlingsevner og en erfaren makroøkonom med indsigt i dansk økonomi, der er vant til at arbejde med modeller og data? Og har du lyst til at stå i spidsen for en sektion med en teamleder og 15 højtkvalificerede medarbejdere, der leverer analyser og anbefalinger til gavn for landets økonomi? Så er du måske vores nye chef for Makroøkonomisk Analyse.

Du kommer til at lede og udvikle sektionen, der er ansvarlig for at analysere og udarbejde prognoser for dansk økonomi ved hjælp af mikro- og makrodata og modeller.

Danmarks Nationalbank
Formuepleje A/S
Barselsvikariat – Compliance

Formuepleje A/S, Aarhus

Formuepleje søger en administrativ compliancemedarbejder til at understøtte Compliance-afdelingens arbejde med at bevare den gode virksomhedskultur og sikre overholdelse af den finansielle regulering.

Du vil som udgangspunkt være den indledende kontakt for både kollegaer og eksterne, herudover vil der være en bred vifte af opgaver, som opdatering af dokumentation (forretningsgange, risikovurderinger, registreringer m.m.), korrespondance med modparter i relation til dokumentation til/fra disse og udførelse af mindre compliancekontroller.

Gem
Jyske Bank
Forretningsudvikler til PrivatProdukter

Jyske Bank, Silkeborg

I Jyske Banks Forretningskoncepter i Silkeborg søger vi en dygtig og erfaren forretningsudvikler i et spændende barselsvikariat.

Du vil indgå i Squad PrivatProdukter, som har ansvaret for løbende at udvikle og optimere produkter, koncepter og løsninger til koncernens kunder og brugere. Vores primære målgruppe er privatkundesegmentet, og vores mål er at tilbyde kunderne markedets bedste produkter.

Du bliver en del af et agilt udviklingsmiljø med fagligt motiverede og entusiastiske kollegaer.

Jyske Bank
Vækstfonden
Kundechef til Kundecentret

Vækstfonden, Hellerup

Ønsker du at opnå et indgående kendskab til Danmarks Eksport- og Investeringsfonds (EIFO) finansieringsmuligheder, og brænder du for at levere gode kundeoplevelser? Så er du måske vores nye kundechef, der skal sikre kommende og bestående kunder en god kunderejse samt rådgivning inden for en bred vifte af finansieringsløsninger.

Se video om Vækstfonden som arbejdsplads

Du får en stor kontaktflade på tværs af alle afdelinger, og du har mulighed for at opnå indsigt i vores investeringer og udvikling af nogle af de mest innovative danske virksomheder.

Som en del af din oplæring vil du gennemgå et grundigt onboardingforløb i den første tid af din ansættelse. Vi sørger for at klæde dig godt på til rollen gennem skræddersyede undervisningsmoduler fra udvalgte specialister på området.

Vækstfonden
Nordfyns Bank
Sekretariatschef

Nordfyns Bank, Odense

Har du en stærk compliance- og risikoforståelse samt juridisk erfaring inden for den finansielle sektor? Så har vi jobbet til dig.

Du vil have en berøringsflade i hele organisationen, hvor fokus er på at overholde gældende lovgivning for et børsnoteret pengeinstitut. Styrke compliancekulturen, og rådgive og vejlede om compliancerisici.

Din hverdag bliver præget af tæt dialog med ledelsen og medarbejdere i hele organisationen. Du vil referere direkte til direktionen, og du vil opleve at blive en del af et meget professionelt miljø.

Nordfyns Bank
Industriens Pension
Kunderådgiver

Industriens Pension, København

Går du efter det bedste? Så ligner vi hinanden.

Sætter du service og kvalitet i højsædet? Vil du være med til at gøre pension nærværende og let at forstå for vores medlemmer?

Kan du svare ja til disse spørgsmål, så har vi et spændende job i Industriens Pensions Medlemsservice og Virksomhedsservice, hvor vi lægger vægt på at have et højt niveau, både fagligt og servicemæssigt.

Industriens Pension
Falck Danmark A/S
Assistancekoordinatorer med norske sprogkompetencer til International Alarmcentral

Falck Danmark A/S, København

Brænder du for at hjælpe mennesker i nød, samt gøre en forskel hver dag? Er du passioneret og handlekraftig?

Falck Global Assistance A/S hjælper rejsende i udlandet. Vi assisterer både rejseforsikringsselskaber og virksomheder med ferierejsende, forretningsrejsende og udstationerede medarbejdere.

Vi søger lige nu Assistancekoordinatorer med stærke norske sprogkompetencer til vores døgnbemandede alarmcentral i København SV eller i Oslo Norge med start den 1. marts eller hurtigst muligt.

Falck Danmark A/S
Danske Bank Senior Business Analyst in Risk Tribe

Danske Bank, Copenhagen

Do you want to work within an area that has a high priority and interfaces throughout Danske Bank? Are you eager to learn and develop yourself? If yes, then we have an exciting opportunity to join Risk Tribe.

As a Senior Business Analyst, you will assist in the dialogue between multiple business stakeholders, management, vendor and IT. You contribute to translating business needs into requirements, which contributes to improving internal processes and business performance – e.g., gathering requirements on how to improve a screen in the customer portal, which is used by all advisors.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
København - Bliv skattespecialist og lære meget mere om transfer pricing

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Få mest muligt ud af din viden om skat og transfer pricing og giv karrieren et skub fremad på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste.

Hos Beierholm følger vi systematisk med i skattelovningen og praksis, og det kommer du også til som et værdsat medlem af vores proaktive korps af rådgivende skattespecialister. Med professionelt og altid opdateret overblik kommer du til at bevæge dig på et højt fagligt niveau, når du tænker løsninger for kunderne og skaber reel værdi for deres forretning gennem proaktiv skatterådgivning.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Gem
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Aarhus - Bliv skattespecialist og lære meget mere om transfer pricing

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Få mest muligt ud af din viden om skat og transfer pricing og giv karrieren et skub fremad på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste.

Hos Beierholm følger vi systematisk med i skattelovningen og praksis, og det kommer du også til som et værdsat medlem af vores proaktive korps af rådgivende skattespecialister. Med professionelt og altid opdateret overblik kommer du til at bevæge dig på et højt fagligt niveau, når du tænker løsninger for kunderne og skaber reel værdi for deres forretning gennem proaktiv skatterådgivning.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Politiets Efterretningstjeneste Sektionsleder til sektionen for Financial Intelligence i PET

Politiets Efterretningstjeneste, Søborg

Vi tilbyder en central rolle som sektionsleder for vores sektion for Financial Intelligence (FININT). I sektionen for FININT indsamler og bearbejder vi finansielle informationer fra mange diverse datakilder. Vi arbejder tæt sammen med analytikere og efterforskere, som bruger vores resultater i PET’s operationer, analyser og andre efterretningsprodukter.

Du bliver ansvarlig for at drive og udvikle sektionen i sparring med din centerchef og dine to sideordnede sektionslederkollegaer i ledelsesteamet i Center for OSINT og FININT.

Du bliver ansvarlig for koordinering, udvikling og levering af sektionens resultater til PET’s efterretningsoperationer – også i tidskritiske situationer.

Spar Nord Bank A/S Privatrådgiver til Spar Nord Randers – På toppen af Østervold

Spar Nord Bank A/S

Har du mod på en ny udfordring i din karriere som bankrådgiver?

Og er du en dygtig rådgiver med gåpåmod, lyst til at være opsøgende og sætte dit præg på afdelingens resultater og retning, så er her muligheden for et rigtig spændende og udviklende job som rådgiver.

Vi søger en rådgiver – ikke en hvem som helst – men en, som brænder for at give de bedste kundeoplevelser i vores lokalområde i og omkring Randers.

Spar Nord Bank A/S
Vitec MV
Service Delivery Manager til fintech

Vitec MV, Odense

Har du fingeren på pulsen i forhold til det finansielle marked, og går du med en drøm om at gøre en forskel for og være med til at skabe værdi i kundernes hverdag?

Så har du nu chancen for at få et spændende job som Service Delivery Manager på vores investment management platform, PORTMAN, der dagligt bruges af nogle af de største banker, kapitalforvaltere og pensionsselskaber i Norden.

Som Service Delivery Manager er relation- og mersalgsansvar på kundeporteføljen en central opgave. Ved den aktuelle kundeportefølje indgår også et tæt samarbejde med Sales & Marketing omkring planlægning af relation- og salgsarbejde i relation til krydssalget. Du forventes ad hoc at bidrage til nysalgsaktiviteter vedrørende potentielle kunder inden for dit segment.

Vitec MV

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV