3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Sydbank

Servicerådgiver til Sønderborg

Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til og ikke alt muligt andet? I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab.

Som servicerådgiver arbejder du med lettere rådgivning og vejledning inden for alt, hvad der indgår i kundernes daglige økonomi - herunder pension, lån, investering og opsparing. Du bliver en del af en hverdag, hvor du vil få mange forskelligartede opgaver inden for rådgivning og service.

Sydbank
Sydjysk Sparekasse

Kundemedarbejder

Sønderborg

Sætter du en ære i at hjælpe vores rådgivere med at levere den bedste kundeoplevelse og har du et særligt servicegen?

Vi søger nu en dygtig kundemedarbejder, som både kan understøtte vores rådgivere i Sønderborg, men også være en del af vores tværgående kundemedarbejderteams – også kaldet vores specialistteams.

Opgaverne vil være varierende med alt lige fra telefonbetjening, oprettelse af nye kunder, ad hoc-opgaver fra rådgiverne til specialistopgaver.

LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV