244 job matcher din søgning 244 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sydbank
Privatrådgiver til Sydbank i Sønderborg

Sydbank

Brænder du for at give unikke kundeoplevelser, og trives du i en glad, ambitiøs og samarbejdende kultur? Og vil du arbejde et sted, hvor vi har fokus på sund bankdrift og rigtig gode kundeoplevelser? Så har vi jobbet til dig i Sydbank i Sønderborg.

Helt grundlæggende handler jobbet om at være en dygtig rådgiver, der kan skabe tætte relationer, høj kundetilfredshed og tage ansvar for udvikling af egen kundeportefølje. Det gør du ved at levere nærværende og proaktiv rådgivning med kunden i centrum. Du gør en forskel for vores kunder – helt enkelt og ordentligt. I Sydbank sætter vi en ære i altid at gå den ekstra mil for vores kunder og hinanden.

Sydbank
Scandic Hotel A/S
Selskabs-, restaurant- og konferencechef, Scandic Sønderborg

Scandic Hotel A/S

Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god selskabs-, restaurant- og mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye selskabs-, restaurant og konferencechef på Scandic Sønderborg. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Opgaver:

 • Ansvar for bookinger og afvikling af selskaber, møder og konferencer
 • Ansvar for hotellets a la carte-restaurant
 • Tilbud og salg af konferencer, møder og events
Scandic Hotel A/S
ALDI Danmark 1. assistent - Sønderborg

ALDI Danmark

Hvis du har lederpotentiale, så er det måske dig, der kan passe på nøglerne til butikken, når chefen ikke er der? Det giver dig en vigtig rolle, for kollegaerne vil kigge i din retning, når chefen er væk, og der skal træffes beslutninger.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
OJ Electronics A/S
Produktionstek­niker med stærke samarbejdsevner

OJ Electronics A/S, Sønderborg

Vores team af dygtige produktionsteknikere står og mangler dig, der fra dag ét kan gå ind og bidrage med din stærke kompetencer inden for industriel elektronikproduktion. Du bliver en del af et team, hvor humøret og fagligheden er i top, og hvor alle har en ambition om at være de bedste.

I rollen som vores nye produktionstekniker får du det daglige teknisk ansvar for forskellige produktionsceller og områder i vores egen produktion, herunder særdeles HVAC Controls & Drives.

Se video om OJ Electronics A/S som arbejdsplads

Vi arbejder med integreret produktudvikling hos OJ Electronics. Når et nyt produkt skal produceres, vil du deltage i udviklingsforløbet og bidrage til, at der sikres den bedst mulige integration i vores produktion.

OJ Electronics A/S
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex A/S
Produktionschef til betydningsfuld rolle inden for den grønne omstilling

Jobindex A/S søger for Sønderborg Varme A/S

Kunne du tænke dig at spille en nøglerolle, når du leder og optimerer vores produktion og drift? Og vil du deltage i realiseringen af en CO2-neutral fjernvarmeproduktion?

"Som en del af chefgruppen får du stor indflydelse på morgendagens grønne omstilling. Og så bliver du en del af et stabilt og succesfuldt selskab, hvor du kan arbejde i mange år fremover,” fortæller direktør Erik Wolff.

Lyder det interessant? Læs mere om dit nye job her.

Jobindex A/S
Puls Human Relations ApS
Supply Chain Coordinator

Puls Human Relations ApS søger for BITZER Electronics i Sønderborg

Brænder du også for udviklingen af bæredygtige og effektive Supply Chain løsninger? Med din dybe viden og mange års erfaring med Supply Chain og SAP, ønsker vi som team at gennemføre en digital transformation, som sikrer at vi bliver mere digitale og automatiserede.

Vi arbejder proaktivt med vores partnere for at reducere miljøpåvirkningen på vores forsyningskæde. Formålet er at reducere CO2-emissionen fra alle vores aktiviteter.

Vi tilpasser os derfor løbende til krav, lovgivning og regulativer, samtidig med at det økonomiske grundlag for BITZER Electronics sikres, og vi dermed bidrager til at efterlade en sund planet til næste generation.

Puls Human Relations ApS
Gem
Fødevarestyrelsen Vil du være med til at sikre fødevaresikkerheden på de danske slagterier? Bliv uddannet som tilsynstekniker i Fødevarestyrelsens Kødkontrol

Fødevarestyrelsen

Fødevarestyrelsen søger nu 16-18 elever til uddannelse som tilsynstekniker til Kødkontrollen med start den 1. september 2022.

Kødkontrollen udfører daglig kontrol af alle slagtedyr på de danske slagterier. Du vil derfor være med til at sikre både den høje fødevaresikkerhed og at slagtedyrene behandles ordentligt. Som tilsynstekniker vil du sammen dine kolleger kontrollere slagtekroppene på slagtebåndet. Du vil derfor skulle arbejde tæt sammen slagteriets medarbejdere.

Danmark har en stor eksport af kød, og tempoet er derfor ofte højt. Fødevarestyrelsen har stort fokus på arbejdsmiljøet og den gode arbejdsplads, og du vil få en masse gode og engagerede kolleger.

Gem
If Forsikringscenter Har du overvejet et salgsjob? … eller et karriereskift med nye muligheder?

If Forsikringscenter, Kolding, Haderslev, Aabenraa og Sønderborg

Du har mulighed for at få måske verdens bedste salgsjob med rigtig gode indtjeningsmuligheder – og så er du selv med til at planlægge din arbejdsdag. Vi står for uddannelse, både i opstart og på sigt, og vi har god erfaring med at udvikle nye og bestående talenter.

Du får ansvar for at sælge og rådgive om forsikringer til privatkunder, så derfor består hovedparten af dit job i at besøge vores kommende kunder. Vi har minimeret det administrative arbejde for dig, så derfor kan du koncentrere dig om at:

 • Planlægge dine besøg hos kunderne
 • Sammensætte de helt rigtige løsninger til de enkelte kunder
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Sønderborg Forsyning
Vi søger: Erfaren leder til udvikling og drift af genbrugspladser

Sønderborg Forsyning

Vil du sammen med medarbejderne sikre mere og bedre genbrug i Sønderborg?

Kan du sammensætte et team og sikre, at der trives og samarbejdes om opgaverne? Er du god til at spotte, hvor der er mulighed for forbedringer både i forhold til afsætning af affald, økonomi og øget genanvendelse? Brænder du for ledelse, og har du før ledet medarbejdere med succes? Så er du den person, vi søger!

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Synlig og nærværende ledelse – også når det er svært.
 • Ansættelse af medarbejdere, afholdelse af sygesamtaler og andre svære samtaler.
 • Sikre, at genbrugspladserne er på forkant med udviklingen.
Gem
Efuma ApS
Butiksassistenter og butiksbestyrere til specialforretninger

Efuma ApS

Leder du efter et selvstændigt fuldtidsjob, hvor du kan tage ansvar og skabe udvikling og resultater i din egen butik, eller ønsker du et spændende deltidsjob i en specialbutik?

Så er du en af de medarbejdere, vi løbende søger. Hos os bliver du en del af et team, som er i færd med at udvikle landets førende E-cigaretkæde. I vores butikker yder vi kvalificeret rådgivning, god vejledning og udsøgt betjening af E-cigaretbrugere i hele landet.

Du skal være relationsskabende og serviceminded. Desuden skal du være resultatorienteret og trives med at arbejde alene i en butik, stå for kundebetjeningen, besidde godt købmandskab, være selvstændig og udadvendt.

Efuma ApS
Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Falck Danmark A/S
Jobskaber med flair for udvikling af netværk søges til Falcks afdelinger i Varde og Sønderborg

Falck Danmark A/S

Vil du være med på holdet, hvor vi udbygger og vedligeholder netværk til virksomheder i lokalområdet, så vi kan hjælpe borgere videre i job?

Når du er ansat i denne stilling, er hovedopgaven at oparbejde, udbygge samt vedligeholde Falcks virksomhedsnetværk med henblik på at etablere jobs eller virksomhedspraktik med henblik på jobs for ledige borgere.

Dine opgaver:

 • Udsøgning af samarbejdspartnere, primært via telefonisk kontakt med henblik på at etablere job eller praktikforløb med henblik på job
 • Formidling af borgerens ressourcer og skånehensyn til samarbejdspartnere, således der sikres et bæredygtigt match mellem borger, formål og arbejdsplads
 • Servicere vores netværk med henblik på øget samarbejde
Falck Danmark A/S
ALDI Danmark 1. assistent - Sønderborg

ALDI Danmark

Hvis du har lederpotentiale, så er det måske dig, der kan passe på nøglerne til butikken, når chefen ikke er der? Det giver dig en vigtig rolle, for kollegaerne vil kigge i din retning, når chefen er væk, og der skal træffes beslutninger.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
BILA A/S
Project Manager til automatisering af fremtidens produktion

BILA A/S, Nykøbing M. eller Sønderborg

Vil du stå i spidsen for at styre og eksekvere innovative automationsprojekter sammen med vores kunder?

Vi er specialister i produktionsoptimering, automatisering og robotteknologi. Som Project Manager er du ansvarlig for at sikre leverancerne fra start til slut og skabe størst mulig værdi for vores kunder. Dine ansvarsområder og opgaver bliver bl.a.:

 • Samarbejde med salgsteam og kunder om koncepter, teknisk afklaring og projekteksekvering
 • Ledelse af projektteams og koordinering med eksterne underleverandører
 • Ansvar for projektleverancen, herunder økonomi, tidsplan og kvalitet
BILA A/S