185 job matcher din søgning 185 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Nordic Medicare Group A/S Praksismanager ved Almen Lægeklinik Aabenraa og Sønderborg

Nordic Medicare Group A/S

Vi søger en helt speciel praksismanager som i særlig grad har en stærk faglig profil, flere års erfaring fra lægepraksis, stærke lederegenskaber, gode kommunikationsegenskaber, evner at undervise klinikpersonale og er strategisk tænkende.

Som praksismanager vil du indgå i det øverste ledelsesorgan i klinikkerne og, i samarbejde med vores sundhedsfaglige og lægefaglige direktør, sikre en optimal drift og udvikling af alle vores lægeklinikker med fokus i de omtalte klinikker.

I stillingen som praksismanager vil du skiftevis skulle være lokalt til stede ude på de forskellige lægeklinikker for hele tiden at sikre, at den fastlagte klinikstrategi bliver implementeret og efterfulgt.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Gigtforeningen Hospitalschef til Dansk Gigthospital

Gigtforeningen, Sønderborg

 • Motiveres du af ambitionen om, at Danmark i 2030 skal være det bedste land i verden for mennesker med gigt?
 • Har du ledelsesmæssigt format og indsigt fra det sundhedsfaglige område til at stå i spidsen for et unikt og trendsættende hospital, der samtidig fungerer som et offentligt sygehus?
 • Kan du se dig selv i rollen som topchef, hvor ledelsesspændet går fra strategisk ledelse og nytænkende udvikling på den store klinge til solid styring og overblik over hverdagens detaljer, der tjener patienternes bedste og samtidig sikrer orden i penalhuset?
 • Er du sulten på et nyt job, hvor du kan gøre en forskel?

Fire gange "ja" er ensbetydende med, at du bør interessere dig for muligheden for at blive Dansk Gigthospitals næste chef.

Scandic Hotel A/S
Kok, fuldtid til a la carte, banquet og konference, Scandic Sønderborg

Scandic Hotel A/S

Er du ambitiøs i køkkenet og har lyst til at arbejde med de bedste råvarer og servere kvalitet og madglæde på hver eneste tallerken, så tror vi på, at du er vores nye kok på Scandic Sønderborg.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du brænder for at gøre en forskel og er knivskarp i køkkenet. Og at din glæde for at lave god mad smitter af på alle os andre – både dem, du arbejder tæt med og alle vores gæster. Du får rig mulighed for at udvikle dig som kok og levere de bedste madoplevelser. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Fremstilling af varme og kolde retter af høj kvalitet til både a la carte, banquet og konference, og evt. morgenmad
 • Være køkkenets synlige ansigt i restauranten, f.eks. i forbindelse med opfyldning af buffeter, tranchering og præsentation af menuer
 • Egenkontrol
Scandic Hotel A/S
Soya Concept A/S Debitorbogholder/regnskabsassistent

Soya Concept A/S, Sønderborg

Velkommen til Soyaconcept

Du får plads på vores danske hovedkontor i Sønderborg, hvor vi er 45 medarbejdere, der nyder at arbejde i et fleksibelt miljø. Som vores nye bogholder træder du ind i vores finansafdeling, hvor du får 5 gode kolleger, der allerede glæder sig til at tage godt imod dig.

Vores modetøj sælges over hele verden. Du får derfor en hverdag med en bred international kontaktflade. Her er den daglige kontakt både pr. telefon og mail vigtigt for samarbejdet. Derfor holder du også en fast struktur i dit debitor-flow og følger op på betalinger løbende.

AS3 Work&Care PSYKOLOGER - Aalborg, Vejle, Kolding, Herning, Viborg, Esbjerg og Sønderborg - Fastansættelse

AS3 Work&Care

Bliver du motiveret af at være en del af et større tværfagligt team, hvor du kommer til at hjælpe mennesker med psykiske og/eller fysiske problemstillinger til bedre trivsel og mestring? Og er det essentielt for dig at være en del af et stærkt fagligt fællesskab? Så er det måske dig, vi søger til vores AS3 centre i Jylland.

Gennem AS3s samarbejde med nordiske pensions- og forsikringsselskaber kommer du til at behandle psykiske problemstillinger, der både kan være af privat og arbejdsrelateret karakter, herunder for eksempel stress, angst eller depression.

Gem
Sønderborg Andelsboligforening Ejendomsfunktionær

Sønderborg Andelsboligforening

Sønderborg Andelsboligforening søger en ejendomsfunktionær til pasning af vores bygninger samt pleje af de grønne områder m.v. Der er her tale om en stilling hvor du har mulighed for at udvikle dig og dine kompetencer i takt med du får mere ansvar i stillingen.

Du vil blive en del af vores team af dygtige ejendomsfunktionærer i Sønderborg Andelsboligforening, som består af 25 medarbejdere.

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • At deltage i den daglige drift og vedligehold i SAB’s afdelinger primært i de grønne områder
 • At udføre beboerservice og reparationer i SAB’s lejemål
 • Sne- og glatførebekæmpelse i vinterperioden
 • Ind- og fraflytningssyn
Puls Human Relations ApS
Senior Engineer Hardware – Approval Specialist

Puls Human Relations ApS søger for Bitzer Electronics A/S i Sønderborg

Du vil i denne stilling have et tæt samarbejde med vores produktudviklere og sammen med dem sikre, at vores produkter godkendes og mærkes i henhold til gældende markedskrav.

I projekter (udvikling eller eksisterende produkter) bidrager du i specifikationsfasen med fokus på relevante direktiver og standarder.

Sammen med dine kolleger og andre i organisationen bliver dine opgaver:

 • Afklare og give input til produktspecifikationen med fokus på myndighedskrav/mærkning
 • Sparringspartner i produktdesign fasen
 • Bidrage til afklaring af testgrad og udarbejdelse af testplaner
Puls Human Relations ApS
YouSee YouSee søger kunderådgivere til vores kundecenter i Sønderborg

YouSee

Har du forståelse for god kundekontakt?

Og kunne du se dig selv svare på disse henvendelser fra vores kunder?

 • Mit internet virker ikke, det virkede for en time siden
 • Jeg kan ikke få signal til min tv-boks
 • Jeg kunne godt tænke mig at høre om de produkter i ellers tilbyder

Så er du måske vores nye kunderådgiver i vores kundeservice- og supportcenter

Som kunderådgiver vil du arbejde med indgående opkald fra vores kunder. Det betyder, at kunderne ringer til dig og ikke omvendt. Her handler det om at hjælpe kunden med udfordringer ift. fx tv, internet eller mobil og spørgsmål til deres produkter, men også sikre, at vores kunder har de rigtige YouSee-produkter.

Sønderborg Varme A/S Driftstekniker hos sønderjysk fjernvarmeproducent

Sønderborg Varme A/S

Uden os bliver der hurtigt koldt hjemme hos vores forbrugere – derfor er drift og vedligeholdelse af vores anlæg ekstremt vigtigt. Kan du sørge for både driften, men også være med til at forbedre vores fjernvarmeanlæg, så vi altid lever op til vores forbrugeres forventninger?

Du vil blandt andet skulle arbejde med:

 • Drift og optimering af produktionsanlæg
 • Rundering og eftersyn af produktionsanlæg
 • Bidrage med fejlsøgning og udbedring ved driftstop, havari m.m.

Hos os bliver du en del af en velfungerende organisation, hvor du får gode ansættelsesforhold med betalt frokostpause og pensionsordning. Du vil blive ansat under Industriens Overenskomst.

Nature Energy
Driftsassistent til Glansager + Power 2 X

Nature Energy

Se video om Nature Energy som arbejdsplads

Har du lyst til at blive en del af en ambitiøs organisation med store internationale vækstambitioner for fremtiden? Vi søger lige nu en Driftsassistent, som har mod på også at arbejde med Power-2-X

Som driftsassistent hos Nature Energy Glansager understøtter du driftslederen og driftslederassistenten på et af Danmarks mest moderne biogasanlæg. Du kommer til at indgå i anlæggets driftsteam og vagtordning samtidig med, at du har fokus på at sørge for, at anlægget hele tiden fungerer optimalt.

dine opgaver bl.a. vil være:

 • Vedligehold og optimering af biogasanlægget
 • Udskiftning af mekaniske og elektriske dele
 • Mindre reparationer og ændringer på anlægget
Nature Energy
Business College Syd Underviser i IT

Business College Syd, Sønderborg

Er du erfaren IT-konsulent med mod på et brancheskift, så er jobbet som underviser i IT måske noget for dig?

Dine primære opgaver er at tilrettelægge og gennemføre undervisning i IT. Du skal primært undervise i dagtimerne på AMU-kurser, men der kan også forekomme undervisning på virksomhedstilpassede hold.

Undervisningen foregår dels i vores åbne værksted i Sønderborg, dels vil der være virksomhedsforlagt undervisning i Sønderjylland og online undervisning af vores kunders ansatte i Danmark og resten af verden.

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Soya Concept A/S Business Controller

Soya Concept A/S, Sønderborg

SOYACONCEPT søger en Business Controller med et kommercielt mindset.

Brænder du for at arbejde med data, talbehandling og analyser? Har du en god forretningsforståelse og evnen til at igangsætte forbedring? Så har SOYACONCEPT et spændende job til dig!

Du kommer til at udarbejde analyser inden for mange af koncernens arbejdsområder, samt udarbejde, gennemføre og følge op på handlingsplaner. En stor del af arbejdsopgaverne vil indebære nøje opfølgning på vores NOOS (Never Out of Stock), herunder udarbejdelse af performance analyser og behovsanalyser, som danner grundlag for videreudvikling af kollektionen. Du vil få en bred kontaktflade på tværs af organisationen med mange forskellige stakeholders.

Scandic Hotel A/S
Tekniker, fuldtid, Scandic Sønderborg

Scandic Hotel A/S

Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye fuldtidstekniker på Scandic Sønderborg.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og at du har hænderne skruet rigtigt på når det gælder teknisk drift og diverse håndværksmæssige opgaver. Dit engagement og din interesse for at få det hele til at spille, smitter af på alle os andre – både på dem, du arbejder tæt på og på alle vores gæster. Du holder hovedet koldt og giver proaktivt en hånd med i alle afdelinger. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Opgaver i forbindelse med dagligt vedligehold og opsyn af ejendommen og området
 • Tilsyn med diverse anlæg, herunder varme-, ventilations-, køle og CTS-anlæg og pool
 • Service til vores konferencegæster med bl.a. AV-udstyr
Scandic Hotel A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
Puls Human Relations ApS
Technical sales engineer, service solutions

Puls Human Relations ApS recruiting on behalf of Frontmatec Tandslet A/S in Sønderborg

As part of our growth strategy within service solutions, we are now expanding our team with this exiting role. In this role as technical sales engineer, you will have the opportunity to excel with your comprehensive ability to guide customers and offer great solutions in the aftermarket sale within the automation industry. This role entails the opportunity for the right candidate to make a highly positive impact for both our customers and for the organization, while also shaping and building your own role.

As our new colleague you will be responsible for consulting and guiding our clients, by offering technical solutions within the highest standard to match our brand and customer demands.

Puls Human Relations ApS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV