122 job matcher din søgning 122 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 122 resultater.
Hobson ApSBygningskonstruktør - Vil du specialisere dig endnu mere

Hobson ApS, Sønderborg

 • Vil du gerne designe bærende konstruktioner i 3-D
 • Vil du specialisere dig endnu mere inden for brandteknisk projektering og design

Vi er et vidensbaseret ingeniørfirma, som leverer ydelser inden for bygherrerådgivning og bærende konstruktioner og branddesign til arkitekter, entreprenører samt offentlige og private bygherrer.

Du har hovedansvaret for 3-D projektering af bærende konstruktioner i Revit og IKT-ledelsen for firmaet.

Du skal indgå i udarbejdelse af brandstrategier, funktionsbeskrivelser og brandplaner på en lang række forskellige byggerier.

Der er også mulighed for at blive en del af vores bygherrerådgivningsydelse.

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Puls Human Relations ApSKontorassistent med flair for ordrebehandling og god kundeservice

Puls Human Relations ApS søger for miniBOOSTER Hydraulics A/S i Sønderborg

Puls Human Relations søger på vegne af miniBOOSTER HYDRAULICS A/S en struktureret og kundeminded kontorassistent til at varetage det interne kommercielle salg.

Dine primære ansvarsområder er:

 • Kommercielt salg, hvor du selvstændigt står for:
  • Udarbejdelse af tilbud, samt opfølgning
  • Udarbejdelse af ordrebekræftelse med priser og leveringsterminer
  • Udfakturering til kunderne
 • Behandling af reparationer og returvarer, hvor du søger for:
  • Registrering af indkomne produkter til reparation
  • Udarbejdelse af rapporter til godkendelse

Du tilbydes et selvstændigt job med ansvar for mange af vore kunderelationer, med en udfordrende hverdag i et internationalt miljø. Kulturen i virksomheden er kendetegnet ved uformel omgangstone, klare målsætninger og viljen til at gøre en forskel både internt og hos kunden.

Daniit A/SAutomatiktekniker/elektriker

Daniit A/S, Sønderborg

Vi søger en automatiktekniker/elektriker, til vores tavleproduktion.

Du vil komme til at indgå i vores team af tavlemontører, hvis arbejde består i at opbygge el-tavler i vores produktion. Arbejdet vil ligeledes indeholde slut-test af el-tavler.

Vi har attraktive ansættelsesforhold, konkurrencedygtig løn, attraktiv pensionsordning med sundhedsforsikring, aktiv personaleforening og et godt arbejdsklima der er præget af godt humør.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Sønderborg og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Indrykket: 
SwipBox
Elektronikfagtekniker

SwipBox, Sønderborg

SwipBox er en softwarevirksomhed med pakkeboksløsninger, som muliggør innovation på infrastrukturområdet.

Til vores tekniske afdeling søger vi en proaktiv Elektronikfagtekniker, der kan støtte os i dagligdagen. Vi ser gerne, at du er udlært Elektronikfagtekniker samt har erfaring med måleteknik. Herudover skal du have kendskab til Analog/Linear/Digital Elektronik, (Microcontrollers) samt kendskab til interface: RS232/I2C/SPI/USB og CAN bus.

SwipBox

Du bliver ansvarlig for en bred vifte af opgaver, herunder:

 • Udvikling og modificering af vores elektroniske komponenter.
 • Vedligeholdelse af elektroniske komponenter, herunder produktionsdokumentation, support til leverandører m.m.
 • Fejlsøge og fejlanalyse af reklamationer for at bestemme root cause.
SwipBox
BrainlabSales Re­p­re­sen­ta­ti­ve Medical Te­ch­no­lo­gy - Scan­di­navia

Brainlab

Are you an expert at using your talents to reach your sales goals? Are you looking for a flexible environment in which you can apply your unique sales abilities? We are currently searching for a new Sales Representative to oversee our business in Scandinavia. From your home office, you will have the freedom to use your innovative approach to sales to achieve targets, ensure profitability and grow the business.

You will be responsible for sales activities and pursue ongoing expansion of business development opportunities together with our strategic partners. As Sales Representative, you’ll be the face of Brainlab in the Scandinavian region.

One day you’ll be working with the team to develop a new sales strategy planning new business opportunities, the next you’ll be at the hospital working together with the customer on the purchase of our latest radiotherapy technology.

Betongrupppen RBR
MASKINOPERATØR TIL BLOKSTENSMASKINE - MOGENSTRUP

Betongrupppen RBR, Næstved

Til vores fabrik i Mogenstrup, søger vi en maskinoperatør. Du skal være med til at fastholde vores høje kvalitetsniveau samt produktivitet. Du er pligtopfyldende, kvalitetsbevidst, gør altid dit bedste og vægter et godt samarbejde med dine kollegaer højt.

Betjening af vores blokstensmaskine til fremstilling af belægningssten og fliser. Du vil indgå i et team bestående af 7 kollegaer. Fra kørsel med truck fra maskinen til lageret.

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt gode kollegaer i en spændende virksomhed. Arbejdsmiljøet er præget af en fri, humoristisk og uformel tone og du vil være omgivet af gode og erfarne kollegaer.

Betongrupppen RBR
T. Hansen Gruppen A/S
Hvis du vil udvikle dig, kan du blive sælger i thansen!

T. Hansen Gruppen A/S, Sønderborg

Det er nemlig ikke kun bilnørder, der er sælgere i thansen.

Hvis du er energisk og har lyst til at lære en masse, giver vi dig:

T. Hansen Gruppen A/S
 • Erfaring og viden om forretningsdrift i en landsdækkende og international virksomhed
 • Ansvar og mulighed for at ledererfaring
 • En løn og en bonus, der gør dine venner blå af misundelse

Daniel gik fra at være sælger til at blive souschef på under et år. Klik ind på annoncen og se videoen, hvor han fortæller om jobbet.

T. Hansen Gruppen A/S
Indrykket: 
Würth Danmark A/S
Salestrainee Sønderjylland/Åbenrå-Sønderborg

Würth Danmark A/S, Kolding, Aabenraa eller Sønderborg

Har du ambitioner om at blive Danmarks dygtigste B2B-sælger – så er salgstrainee-uddannelsen hos Würth din vej til stjernerne!

Würth Danmark A/S Som salgstrainee hos Würth bydes du allerede fra første dag velkommen i vores dynamiske salgsorganisation. Din primære opgave bliver, at udvikle eksisterende kunderelationer samt skabe nye, og sælge vores kvalitetsprodukter og enestående koncepter til vores kunder. Vores kunder findes i stort set alle brancher men primært inden for håndværk, vedligehold og industri.

I denne unikke stilling vil du hurtigt opbygge gode relationer til både kolleger og kunder. Vi sørger selvfølgelig for, at du får et stort produkt- og forretningskendskab som sikrer, at du lykkes i dit job.

Würth Danmark A/S
Indrykket: 
YouSeeKunderådgiver til youSee i Sønderborg

YouSee

Vi søger lige nu de allerbedste kunderådgivere til at yde support og kundeservice hos youSee. Du vil modtage opkald fra kunder, som du vil supportere, sælge og rådgive til, samt sikre, at problemer bliver afhjulpet, løsninger bliver fundet, og at kunden har følt sig godt behandlet.

Hos youSee har du muligheden for en karriere i en stor virksomhed, hvor ansvar, performance og socialt samvær vægtes højt. Vi tilbyder en spændende rolle i et udfordrende miljø, hvor du har rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt, og hvor vi sætter en ære i at sikre både teamets og den enkeltes trivsel.

Du er selv med til at stykke din karriere sammen hos youSee, afhængigt af dine interesser og dine styrker. I vores kundecenter arbejder vi både med kundeservice, salg, teknisk support, regningsservice og fastholdelse.

Indrykket: 
DANISH CROWN A/S
Smed/reparatør til turnusordning

DANISH CROWN A/S, Sønderborg

Har du højt humør, højt drive og kan du godt lide at kaste dig ud i nye udfordringer? Er du samtidig uddannet inden for smede- eller mekanikerfaget, og har du lyst til at arbejde med vedligeholdelse på et moderne slagteri? Så er Blans slagteri det rigtige for dig!

Vores team i vedligeholdelsesafdelingen på slagtergangen består af 12 medarbejdere. Du kan se frem til en spændende hverdag, hvor ingen arbejdsdagen er ens i et godt arbejdsmiljø. Som en del af teamet vil du blive tilbudt muligheden for at styrke dine faglige kompetencer ved at komme på automationskurser, og dermed blive opkvalificeret på automationsområdet.

Dine primære opgaver i forbindelse med at holde produktionen i kontinuerlig drift bliver:

 • Reparation
 • Service og vedligehold
DANISH CROWN A/S
Indrykket: 
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
OJ Electronics A/SAmbitious hardware engineer

OJ Electronics A/S, Sønderborg

Do you want to help direct the course of hardware development in an exciting and growing company? Are you keen on being part of a success? Is quality work delivered on time one of your key tenets? Then read on!

OJ Electronics is undergoing rapid development and expansion, so now is your chance to join our professional and cheerful team. We are looking for a hardware developer who takes pride in reaching the agreed goals – and in upholding quality.

You will work on converting project requirements and ideas from customers, product managers and R&D specialists into hardware design for new and existing products within both HVAC and thermostats for electric floor heating. This involves implementation and verification, taking into account requirements from production, authorities etc.

OJ Electronics A/S
Indrykket: 
AGRAMKOW Fluid Systems A/S
Marketing Manager

AGRAMKOW Fluid Systems A/S, Sønderborg

Har du et kommercielt mindset for markedsføring af IoT-baserede løsninger? Og brænder du for at udarbejde marketing strategier indenfor solution selling af IoT-løsninger og services? Så er du måske vores nye kollega.

Med din kommercielle baggrund som f.eks. bachelor eller kandidat indenfor marketing og med solid erfaring fra en stilling i en international virksomhed indenfor tele, IoT, eller energi, men vigtigst er at du har værktøjskassen i orden og du arbejder målrettet med dine opgaver. Du bliver ansvarlig for at udvikle AGRAMKOWs marketingstrategi og omsætte denne til konkrete marketing rettede tiltag. Det indebærer bl.a. en øget synlighed på sociale medier, virtuelle marketingkanaler, messer, mv.

AGRAMKOW Fluid Systems A/S
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
ZubstanzNiko is looking for an experienced Embedded Software Developer to our R&D Team dealing with future lighting control and building automation

Zubstanz recruiting on behalf of Niko in Sønderborg

Niko is an international family-owned company providing beautiful and well-designed, intuitive and user-friendly controls to make people’s homes work better. Inspired?

Your main responsibilities are specification, development and maintenance of software solutions to Niko's portfolio of sensors and systems. The main emphasis is on development of embedded software to our products with focus on communication protocols, wired or wireless, targeted the lighting control area such as DALI, KNX and BLE. In addition, your key responsibilities will be

 • Interpret lighting control standards and transform these into operational code in specific products and maintain state-of-the-art
 • Perform code review, document and maintain software solutions in a structured and natural way of working