153 jobannoncer matcher din søgning 153 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

OJ Electronics A/S

Ambitiøs og erfaren projektleder

Sønderborg

De projekter, som du skal styre sikkert igennem processen, er udviklingsprojekter indenfor HVAC controls, kølesystemer, frekvensomformere og termostater til gulvvarme.

Du kommer til at indgå i vores team af projektledere, der alle arbejder på tværs af vores forretningsområder. Her får du en central og afgørende rolle, da du som projektleder er ansvarlig for, at vores udviklingsprojekter føres ud i livet – fra den første specifikation og frem til, at første ordre leveres.

OJ Electronics A/S
Puls Human Relations ApS søger for STRECON A/S
Gem
Puls Human Relations ApS

Direct Sales Manager and Agent Sales Manager

Sønderborg

Direct Sales Manager: You will be spearheading commercial activities for direct sales in the Precision Forging sector – you will forge new customer relationships and expand sales with our existing customer base.

Agent Sales Manager: Strecon has agents today – your role is to expand and nurture Strecon’ s agent network, aiming to grow from 2 to 20-25 agents.

Puls Human Relations ApS
Saab Danmark A/S

System Engineer

Sønderborg

Do you want to work in a company that develops systems to help keep people and society safe?

If you are motivated to work with digital and analogue communication systems within defense projects, you might be one of our new colleagues in the System Engineering team.

Se video om Saab Danmark A/S som arbejdsplads

Our team is involved in managing the requirements and establishing design and verification of satellite communications systems for both civil and military customers.

Saab Danmark A/S
Mindmill Denmark

German speaking B2B meeting planner

Mulighed for hjemmearbejde

Are you passionate about communication and enjoy building new relationships?

Now, you can acquire in-depth telemarketing knowledge and build experience within the area. Your primary responsibility will be to initiate contact and engage in dialogue with some of the largest B2B companies in Denmark and internationally.

As a meeting planner, your role is highly flexible – you decide how many hours you want to work!

Mindmill Denmark
EY
Gem
EY

Fremtidens revisor - bliv audit trainee i EY

Herning, Sønderborg, Vejle

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Vi støtter dig. Din udvikling og læring er i fokus, og vi hjælper dig med at finde det helt rigtige tempo og vej, som passer præcis til dine behov.

EY
EY
Gem
EY

Fremtidens revisor - bliv audit graduate i EY

Frederiksberg, Herning, Sønderborg, Vejle

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Vi støtter dig. Din udvikling og læring er i fokus, og vi hjælper dig med at finde det helt rigtige tempo og vej, som passer præcis til dine behov.

EY
Gem
Jyske Bank

Privatkundedirektør med fokus på kundeudvikling og den lokale markedsplads

Sønderborg og Aabenraa

Til vores sønderjyske område, der er fordelt på tre lokationer i Sønderborg, Haderslev og Aabenraa, søger vi en privatkundedirektør der er motiveret af at skabe gode resultater og helhedsorienterede løsninger for kunder såvel som medarbejdere.

Du får et job, som fokuserer målrettet på at udleve strategien for Privat, hvor vi ønsker at have de mest tilfredse kunder blandt de store banker, rådgive bæredygtigt og sikre stolte og engagerede medarbejdere.

Jyske Bank
Gem
Red Hat

Telefonværtinder/-værter/-vejledere

Hjemmearbejdsplads

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme, hvornår og hvor meget du vil arbejde?

Vi mangler både flere clairvoyante, synske, tarotlæsere m.fl. til vores spirituelle linjer. Vi søger også telefonværtinder, der ikke er clairvoyante, men som er frisindede og interesserede i at arbejde med underholdning via telefonen til vores voksenlinjer.

Når du er logget ind, bliver kundens opkald automatisk omdirigeret til din telefon fra vores system. Arbejdet kan kombineres med studier, deltidsjob eller andet.

Klinikassistent søges til øjenklinik

Sønderborg

Klinikken består af 1 øjenlæge og 2 klinikassistenter.

Arbejdsopgaver er

  • forundersøgelser af patienter, herunder synsprøver samt foto/OCT, biometri og synsfeltundersøgelser
  • håndtering af telefontiden og tidsbestilling

Klinikken er travl men velfungerende. Vi lægger især vægt på, at vi indbyrdes er glade og hjælper hinanden, så vi har en velorganiseret og rar hverdag.

Selvom du arbejder tæt sammen med den anden klinikassistent, er meget af dit arbejde selvstændigt.

OJ Electronics A/S

Innovative Electronics Hardware Engineer

Sønderborg

Se video om OJ Electronics A/S som arbejdspladsYour fingers itch with excitement at the mention of electronics, and you aspire to put your experience and knowledge to use in a dynamic environment where the path from concept to realization is short.

If that sounds like you, then you might be the innovative hardware engineer we're looking for at OJ Electronics.

OJ Electronics A/S
Solar Danmark A/S

Handelselever med fokus på salg af el-komponenter

Sønderborg

Vil du arbejde med salg uden de lange åbningstider?

Vi søger ambitiøse elever, der vil arbejde med salg baseret på kunderelationer. Så hvis du vil være næste generation af branchens bedste salgsteam, så er du klar til en udfordrende uddannelse i Solar.

Hvis du har mod på at tilegne dig viden på det el-tekniske område og arbejde i leddet mellem leverandør og kunde og salg til det professionelle B2B-marked, så er en handelsuddannelse med brancheretning el lige noget for dig.

Solar Danmark A/S
Saab Danmark A/S

Senior EMC Test Engineer

Sønderborg

Do you want to work in a company that develops systems to help keep people and society safe?

Se video om Saab Danmark A/S som arbejdspladsYou will support our experts in all related EMC aspects of our naval projects. This includes system design based on customer requirements and support of EMC and TEMPEST measurements incl. documentation in terms of test plans, procedures, and reports.

We offer initial learning process with mentorship and support and development opportunities in a professional company.

Saab Danmark A/S
Gem
Sydbank

Privatrådgiver til Sønderborg

Sønderborg

Brænder du også for at give unikke kundeoplevelser, og trives du i en glad, ambitiøs og samarbejdende kultur? Og vil du arbejde et sted, hvor vi har fokus på sund bankdrift og rigtig gode kundeoplevelser?

Helt grundlæggende handler jobbet om at være en dygtig rådgiver, der kan skabe tætte relationer, høj kundetilfredshed og tage ansvar for udvikling af egen kundeportefølje.

Sydbank
Deichmann Sko

Bliv butikschef hos Deichmann i Sønderborg - spændende lederjob i Europas største skokæde

Sønderborg

Har du lyst til et lederjob i Europas største skokæde?

Så bliv en del af Deichmann! Du får en stilling med en spændende hverdag, hvor du får et stort ansvar og bliver en del af et dygtigt og engageret team.

Du bliver leder for et mindre team på 4 medarbejdere. Line, der selv har været butikschef i butikken, vil være din distriktschef. Line har tidligere været både salgsassistent og assisterende butikschef hos Deichmann og har derfor en god portion erfaring.

HumanTrust A/S søger for SONFOR
Gem
HumanTrust A/S

Senior projektøkonom til forsyningsvirksomhed med grøn mission

Sønderborg

Kan du sikre effektiv controlling af SONFORs mange spændende projekter? Og har du lyst til at blive en del af en uformel kultur med plads til skæve input? Så er det måske dig, vi leder efter til stillingen som senior projektøkonom hos SONFOR i Sønderborg.

Til at sikre udvikling og økonomisk projektering af virksomhedens mangeartede projekter er vi nu på udkig efter dig, som er motiveret af at:

  • Strukturere nuværende projekter og sikre, at SONFOR har søgt tillæg for nuværende og fremtidige projekter jf. vandsektorlovgivningen
  • Overvåge projektledelse, indkøb, kontraktindgåelse, planlægning, opfølgning og udførelse
  • Identificere komplekse risici og udvikle planer til at løse disse
HumanTrust A/S
Gem
BILA A/S

Praktik i Projektledelse

Nykøbing Mors, Herning, Randers SV, Aalborg, Sønderborg eller Thisted

Er du den, der altid har styr på detaljerne, uanset om det er den årlige vennetur eller komplekse projekter? Har du en naturlig evne til skabe relationer og synes robotteknologi er spændende?

Du bliver tilknyttet en erfaren mentor og følger samtidig en projektleder på et konkret projekt i en af vores forskellige Units; Wind, Construction, Medical & Pharma, Manufacturing og Metal & Electronic. Her bidrager du aktivt i opgaveløsningen og får mulighed for at anvende din faglige værktøjskasse til at løse opgaverne på egen hånd.

BILA A/S
DANISH CROWN A/S

Automationstekniker, Blans

Sønderborg

Har du kendskab til automationssystemer, SCADA og kan programmere PLC? Vil du bruge din ekspertise til at automatisere vores slagteris produktions- og procesudstyr? Så er du måske den nye automationstekniker vi leder efter til vores slagteri i Blans!

Som vores nye automationstekniker kommer du til at stifte bekendtskab med nedenstående teknologier, og du får stor indflydelse på egen udvikling.

DANISH CROWN A/S
Saab Danmark A/S

DevOps Engineer

Sønderborg

Do you want to work in a company that develops systems to help keep people and society safe?

Se video om Saab Danmark A/S som arbejdsplads

As our new DevOps Engineer, you will ensure automated installation and integration of our systems. Our department plays an instrumental role in securing deployment and support for complex communication systems worldwide for military customers.

Saab Danmark A/S
Gem
Superprof

Undervis online og del din interesse!

Hjemmearbejdsplads

Vi leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp og meget mere.

Fordelene:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
Superprof
Better Energy

Construction Project Manager – Denmark

Sønderborg, Copenhagen, or Kolding

Your main tasks and responsibilities will include:

  • Dialogue with project stakeholders to gather information and steer the project
  • Ensure the projects will meet the goals

The main Better Energy offices in Denmark are in Copenhagen, Sønderborg and Kolding. You will work from our offices and construction sites across Denmark. Work from home is also possible on some days.

Better Energy

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV