75 job matcher din søgning 75 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 75 resultater.
Sydbank
Udfordrende praktikforløb for finansbachelorer

Sydbank

Er du klar til et fedt praktikforløb med en hverdag fyldt med alsidige opgaver? Sydbank tilbyder et socialt og fagligt læringsmiljø, hvor du kan få luft under vingerne.

Det særlige ved et praktikforløb i Sydbank er, at du vil være med i hverdagens opgaver i en erhvervsafdeling, en privatafdeling og en private banking afdeling – herunder det lokale investeringscenter. Det giver dig et bredt fagligt fundament og et indblik, som muliggør, at du kan træffe det helt rigtige valg for din videre karrierevej.

Under praktikforløbet vil du få indblik i Sydbanks arbejdsområder, som bl.a. omfatter rådgivning af erhvervs- og privatkunder. Dette vil ske i tæt samarbejde med dine kolleger og din mentor, som du får tilknyttet i hele praktikperioden.

Som finansbachelor har du mulighed for at komme i praktik i en privatfilial, som kunderådgiver- lokal erhverv eller i en erhvervsafdeling, som erhvervsrådgiver.

Sydbank
Helsam A/S
Regnskabsassistent

Helsam A/S, Sønderborg

Har du lyst til at være en del af en glad og velfungerende økonomiafdeling, der understøtter 220 medarbejdere i løsningen af deres opgaver? Og er du samtidig talnørd, struktureret og grundig, så har vi måske en stilling for dig.

Vi er i vækst og søger derfor en frisk og selvstændig teamplayer til vores økonomiafdeling, som består af et team på i alt 8 medarbejdere.

Du vil indgå som en vigtig brik i teamet, hvor dine arbejdsopgaver vil være:

 • Daglig bogføring af alle typer af bilag
 • Afstemninger af bank, kreditor og debitor
 • Deltage i fakturagodkendelser ved varemodtagelser
Espresso House
Coffee Shop Manager

Espresso House, Sønderborg

Sønderborgs bedste leder søges - er det dig? Det håber vi!

Espresso House

Vi søger vores næste leder til vores kaffebar i Sønderborg. Da Espresso House er i rivende udvikling, vil vi rigtig gerne have gode mennesker, der har lyst til at være en del af vores rejse og udvikle sig hos os de næste mange år.

Din ledelsesstil er:
Er menneskelig og nærværende, men du kan også træde i karakter når der er behov for det. Det er vigtigt for os, at arbejdsglæde er en stor prioritet i alle shops, og dette skal vores nye leder være rollemodel for. Glade medarbejdere leverer gode resultater, og det skal du som Coffee Shop Manager være med til at skabe.

Espresso House
Arkil A/S
Maskinfører

Arkil A/S, Sønderborg

Har du erfaring og rutine som maskinfører på gravemaskine, og har du lyst til at være en del af én af Danmarks største entreprenørvirksomheder? – Så er det måske lige dig, vi står og mangler.

Du bliver tilknyttet til afdelingen i Sønderborg, hvor dine arbejdsopgaver typisk vil være i forbindelse med kloakseparering, klimatilpasning, fjernvarme og belægningsarbejder. Opgaverne ligger typisk i Sønderborg, Aabenraa og Tønder Kommune. Vi ønsker at være vores kunders foretrukne samarbejdspartner inden for alle felter og levere "Kvalitet til tiden".

Du får et fast og stabilt arbejde i et solidt firma. Vi lægger stor vægt på et sikkert arbejdsmiljø og godt samarbejde. Hjælpsomhed og holdånd vægtes højt i det daglige. Du får et alsidigt og spændende job, hvor dit arbejde gør en synlig forskel – eksempelvis når du anlægger gode veje, så borgerne kan komme fra A til B og hjælper med at ruste Danmark til klimaforandringer m.v.

Kata FondenBliv projektleder for en LEAPS-skole – en stilling du vil udvikle dig i

Kata Fonden

Vil du gøre en forskel for grundskolen? Drømmer du om at arbejde med projektbaseret læring. Har du evnen til at lede komplekse projekter – i en rolle med store udviklingsmuligheder?

Så grib denne mulighed for at blive en del af et af Danmarks mest spændende skoleudviklingsprojekter.

Som skoleprojektleder vil du få ansvaret for at arbejde sammen med vores LEAPS-skole i Kalundborg om at udvikle skolen efter LEAPS-modellen. Alle skoleprojektledere løser også tværgående opgaver. Du vil i arbejdet med vores skoleudviklingsmodel særligt skulle arbejde med en ny model for træning af ressourcepersoner på skolerne.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
ILVA
Serviceminded deltidssælger

ILVA, Sønderborg

Kan du se fordelene ved et deltidsjob, hvor du:

 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
 • Bliver en del af Danmarks mest inspirerende og toneangivende boligunivers?
 • Arbejder med de nyeste boligtrends og inspirerer og hjælper kunden med at skabe et personligt hjem?
 • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?

Hos ILVA Sønderborg søger vi netop nu en fleksibel og serviceminded deltidssælger. Arbejdstiden er ca. 8 timer om ugen med vagter hver ca. anden weekend. Der vil være mulighed for enkelte hverdagsvagter.

Som deltidssælger får du en travl og udfordrende arbejdsdag, hvor dine vigtigste opgaver er salg og vejledning. Hos ILVA er vi ikke ekspedienter, vi er sælgere, og vi vægter det personlige salg højt. Det betyder, at du som sælger skal ud på gulvet, møde kunderne og hjælpe dem med at finde de rette produkter, der passer til deres behov.

ILVA
ILVA
Engageret salgselev

ILVA, Sønderborg

Kan du se fordelene ved en salgselevuddannelse, hvor du:

 • Får en målrettet og professionel 2-årig salgsuddannelse, som du kan gøre brug af hele livet?
 • Bliver en del af en stor organisation med et hav af spændende karrieremuligheder?
 • Kan udvikle dit salgstalent og blive møbelekspert?
 • Kan vælge imellem to specialistspor: ”salgsledelse” og ”oplevelsesøkonomi”, som tager din salgsuddannelse til et højere niveau?

Som salgselev i ILVA Sønderborg får du en udfordrende og lærerig hverdag, hvor du skifter mellem skoleophold og praktik. Du kan se frem til at få en professionel salgsuddannelse med et målrettet skoleforløb, hvor du sammen med resten af ILVAs elever bliver undervist på Tradium College i Randers. Du lærer om salg og butiksdrift, som du får rig mulighed for at omsætte til praksis hjemme i butikken.

ILVA
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
KvicklyAfdelingsleder tørvarer, Kvickly Sønderborg

Kvickly

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • bruge din viden inden for tørvarer og få samtidig den daglige ledelse af 7 medarbejdere
 • drive din afdeling med frihed til at præge sortimentet
 • blive en del af ledergruppen i varehuset

Som afdelingsleder er det først og fremmest din opgave at:

 • sørge for, at der altid er en høj standard i din afdeling
 • sikre sæsonpræget sortimentsoptimering og varebestilling
 • rådgive og betjene vores kunder
DANISH CROWN A/S
Operatør til rensningsanlæg

DANISH CROWN A/S, Sønderborg

Har du lyst til at arbejde med rensning af spildevand på et biologisk rensningsanlæg? Så er du måske den kollega, vi søger til vores fabrik i Blans ved Sønderborg.

Du indgår i et team, der tæller 10 mand, som forestår alle forsyningsopgaver i forbindelse med slagteriet. Da en af vores teknikere på rensningsanlægget går på pension, søger vi hans erstatning. På rensningsanlægget er der to mand tilknyttet, som skiftes til at have vagten én uge ad gangen.

Dine primære opgaver bliver:

 • Service, vedligehold og reparation
 • Døgnovervågning via CTS-anlæg
 • Prøvetagning og analyser
DANISH CROWN A/S
YouSeeKunderådgiver til youSee, Sønderborg

YouSee

Er du vores nye kunderådgiver?

Vi søger lige nu de allerbedste kunderådgivere til at yde support og kundeservice hos YouSee. Du vil modtage opkald fra kunder, som du vil supportere, sælge og rådgive til, samt sikre, at problemer bliver afhjulpet, løsninger bliver fundet, og at kunden har følt sig godt behandlet.

Hos YouSee har du muligheden for en karriere i en stor virksomhed, hvor ansvar, performance og socialt samvær vægtes højt. Vi tilbyder en spændende rolle i et udfordrende miljø, hvor du har rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt, og hvor vi sætter en ære i at sikre både teamets og den enkeltes trivsel.

Du kommer til at indgå i et stærkt og ambitiøst team, hvor du refererer til en Team Manager, der sørger for grundig træning og udvikling af dine kompetencer. I de første 4 uger af ansættelsen gennemfører du vores grunduddannelse og bliver lært op i vores systemer og produkter.

VVS-EKSPERTEN A/S
Butikselever i hele landet

VVS-EKSPERTEN A/S, Rødovre, Holbæk, Hillerød, Kolding, Sønderborg, Herning, Thisted, Odense, Randers og Rønne

Vil du gerne have en uddannelse i en landsdækkende og spændende detailkæde, som udvikler sig med hastige skridt?

Så er du sikkert lige præcis en af de nye kolleger, vi er på udkig efter.

En elevuddannelse hos VVS-Eksperten giver dig et stærkt fundament indenfor detailhandel. Vi sætter fokus på din uddannelse og i butikkerne lægger vi vægt på, at du får en grundig oplæring i at drive en professionel forretning. Da vi har fokus på yderlig ekspansion i vores kæde, vil der efter endt uddannelse – for rette kandidater – være mulighed for et videre karriereforløb, som kan munde ud i ansvar for drift af en af vores butikker.

EUC NordvestsjællandVi mangler undervisere til EUX Online. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning, og har du flair for digitale teknologier? Oplever du en glæde i at se andre lykkedes, og er du en god teamplayer? Så er det dig, vi har brug for som lærer på EUC Online. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede undervisere, der vil være med til at videreudvikle Danmarks bedste onlineuddannelser. Vi har brug for undervisere med fuld undervisningskompetence til vores EUX-forløb i følgende fag: Informatik B og/eller Virksomhedsøkonomi B.

Som underviser på EUC Online har du hjemmearbejdsplads, og du skal forvente at have fleksible arbejdstider, der også kan være placeret aften og weekend. Vi arbejder ud fra den holdning, at vi er til rådighed for eleverne.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i ét af ovenstående fag op til A-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne
 • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet
Københavns ProfessionshøjskoleStudieadministrativ koordinator til Sygeplejerskeuddannelsen i Studieservice

Københavns Professionshøjskole

Har du lyst til at koordinere praktik? Kan du samarbejde om drift og udvikling af studieadministrative opgaver? Og har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er det dig, vi skal bruge!

Du får en hverdag med mange kontaktflader og med fingrene i mange systemer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • understøtte Sygeplejerskeuddannelsen med administration af praktik, herunder eksamen
 • koordinere og fordele praktikpladser til uddannelsens knap 4000 studerende i tæt samarbejde med kolleger fra uddannelsen og de kliniske uddannelsessteder i Region H og kommuner
 • sikre en optimal serviceoplevelse for vores studerende, bl.a. via vores virtuelle servicekoncept kaldet Basen og via den daglige kontakt
Region SyddanmarkLogistikchef til Sygehus Sønderjylland

Region Syddanmark

I forbindelse med ny organisering af sygehusets serviceområde samles en række servicefunktioner i Logistik- og Patientservice. Til denne afdeling søges en erfaren og engageret logistikchef, der i samarbejde med områdets ledere og medarbejdere understøtter afdelingerne i at yde gode behandlingsforløb.

Du får det overordnede ledelsesansvar for sygehusets logistik, herunder portøropgaver, sterilcentral, lager- og varelogistik, sygehusets informationer samt de udliciterede områder rengøring, vask af linned og beklædning og terrænvedligeholdelse. Du vil have ledelsesreference til sygehusets direktion og bliver medlem af sygehusets afdelingsledelseskreds. Du vil være leder for 5 erfarne og engagerede afsnitsledere og ca. 225 medarbejdere og områdets årsbudget er ca. 134 mio. kr.

Opgaven vil være at sikre effektiv drift og ressourceudnyttelse, herunder særligt at udnytte synergimulighederne mellem serviceområderne.

Grundfos A/S
SAP IBP/APO Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you looking for an opportunity to impact the digitalization of a major international company that contributes to global sustainability every day?

You will be responsible for working with the different business units who apply SAP PP, APO, and IBP in their daily work as part of the strategic important SIOP processes. This entails advisory services, application design, development, and implementations within the digital value chain.

Pioneering your area, you provide value to the business by:

  Grundfos
 • Providing application consultancy.
 • Driving development and implementation projects.
 • Implementing business improvements.
Grundfos A/S
AS3 Work&CareFREELANCE JOBCOACH - Storkøbenhavn

AS3 Work&Care

AS3 Work&Care søger lige nu flere freelance jobcoaches, som har mulighed for at løse opgaver på vores centre på Sjælland, primært i Ørestaden, Greve, Ballerup, Køge, Frederikssund og på Frederiksberg.

For at søge stillingen som freelance jobcoach, skal du være selvstændig og have eget CVR-nummer. Stillingen er et samarbejde mellem din virksomhed og AS3 Work&Care.

Som jobcoach er du stærkt motiveret af at skabe resultater sammen med vores kandidater - således de fastholdes eller kommer tættere på arbejdsmarkedet. Du vil arbejde med forskellige målgrupper og målet er uanset, at den enkelte kandidat gennem et intensivt rådgivningsforløb opnår tilknytning til arbejdsmarkedet eller påbegynder uddannelse.