6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Sydbank

Privatrådgiver til Sydbank Nordsjælland

Hillerød

Brænder du for at give unikke kundeoplevelser? Og trives du i en glad, ambitiøs og samarbejdende kultur? Så har vi jobbet til dig i Sydbank Nordsjælland, beliggende i Hillerød.

Hos os kan du fokusere på bankforretninger og langvarige kunderelationer. Sydbank har nogle af de mest tilfredse medarbejdere i branchen, og nu ser vi frem til at få dig med som en del af vores dygtige team i Hillerød.

Sydbank
ATP
Gem
ATP

Sektionschef med ansvar for operationel risikostyring og porteføljestyring

Hillerød

Kan du lede og motivere to teams af højt specialiserede medarbejdere? Har du solid erfaring med portefølje- og risikostyring?

Som sektionschef bliver din vigtigste arbejdsopgave derfor at sikre god personaleledelse – både på det faglige og det personlige plan.

Her skal du sætte engagerende og prioriterende mål for dine medarbejdere og samtidig sørge for løbende udvikling og effektivisering af arbejdsopgaverne.

ATP
ATP
Gem
ATP

CX-konsulent, der kan skabe bedre kundeoplevelser for borgere, der er kommet til skade på arbejdet

Hillerød

Er din CX-værktøjskasse på plads? Har du solide kommunikative evner? Og vil du være med til at forbedre og optimere kundeoplevelser på tværs af kanaler?

Som CX-konsulent bliver det mere konkret dig, der gennem bl.a. kundeinterviews og dataanalyser er med til at finde de løsninger, der giver de bedste resultater og kundeoplevelser. Sagt med andre ord er det altså dig, der skal zoome ind på kundens behov.

ATP
Arbejdernes Landsbank

Kunderådgiver til Hillerød

Se video om Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads

Kunne du tænke dig at blive en del af danskernes foretrukne bank?

Vi søger en kunderådgiver, som vil være med til at understøtte den gode kundeoplevelse.

Vi kan lide at lave forretninger med kunden i fokus, og glæder os til at få en Kunderådgiver på holdet, der gennem sit engagement kan bidrage til at fortsætte den positive kundetilfredshed. Vi prioriterer det sociale samvær og det gode humør højt i hele teamet, samtidig med de gode forretninger

- Karina Harting Jeppesen, Privatkundechef
Arbejdernes Landsbank
Arbejdernes Landsbank

Privatkundedirektør til kundeområde Nordsjælland

Helsingør, Hillerød og Frederikssund

Se video om Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads

Som privatkundedirektør bliver du overordnet ansvarlig for kundeområdets drift og indtjening. Du får det ledelsesmæssige ansvar for 17 medarbejdere, som du i samarbejde med kundeområdet’s to privatkundechefer skal motivere og inspirere i det daglige arbejde.

Arbejdernes Landsbank

Forsikringskoordinator

Hillerød

Om la Cour Byg A/S: La Cour Byg A/S er en toneangivende Tømrer/Murer/Maler/Service virksomhed, hvor den gode kundeoplevelse er i centrum for alt, hvad vi gør.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV