4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jyske Bank

Bankrådgiver - kom med på holdet i Jyske Bank med en 4 eller 5 dages arbejdsuge

Lyngby

Motiveres du af at yde give kunderne den bedste oplevelse så de virkelig føler, at vi mener det når vi siger at, ”vi vil have den højeste kundetilfredshed blandt landets banker”? Vi giver dig fleksibilitet til, at du kan vælge, om du vil arbejde 4 eller 5 dage om ugen og fleksibilitet til at have ml. 32 eller 42 timer.

Dine vigtigste opgaver bliver at:

  • Yde personlig rådgivning til privatkunder
  • Være opsøgende og imødekommende
Jyske Bank
Lån & Spar Bank

Finansiel rådgiver til Rådgivningscenter Søborg

Søborg

Har du et højt drive og vil du være en del af en afdeling med stort vækstpotentiale? Og trives du med en kundeportefølje med fokus på helhedsrådgivning?

Vi oplever stor kundetilgang, som kan mærkes i dagligdagen. Derfor søger vi en finansiel rådgiver til afdelingen, der kan give vores mange attraktive akademiske kunder fra Københavnsområdet en solid rådgivning.

Lån & Spar Bank
MT Højgaaard Holding

Vi søger en Forsikringskonsulent med interesse for bygge- og anlægsbranchen

Søborg

MT Højgaard koncernen er en af Danmarks førende bygge- og anlægsvirksomheder, og vores forsikringsprogram er både spændende og omfattende. Vi har brug for en ny kollega der skal have ansvaret for at drifte og udvikle vores forsikringsprogram, og som samtidig også har flair for at samarbejde med koncernens øvrige selskaber og medarbejdere.

Vi tilbyder en arbejdsplads med konkurrencedygtige løn- ansættelsesvilkår, som er tilpasset dit kompetence- og erfaringsniveau. Vi lægger vægt på frihed under ansvar og et godt arbejdsmiljø, hvor du i høj grad selv har mulighed for at designe indholdet af din stilling.

LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV