36 jobannoncer matcher din søgning 36 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Europæiske Rejseforsikring A/S

Europæiske ERV søger kriseleder og fagansvarlig TPA til Skadeafdelingen DK/SE

København V

Har du erfaring med assistance og krisehåndtering i forbindelse med rejseskader og rejseforsikring? Og brænder du for at gøre en forskel i rollen som kriseleder?

Stillingen vil være en kombinationsstilling af rollen som både kriseleder og rollen som TPA (Third Party Administrator), der er med til at sikre en smidig og effektiv behandling af skader og andre administrative funktioner hos vores samarbejdspartnere i udlandet, samtidig med, at vi holder kundetilfredsheden i top.

Der er mulighed for at arbejde hjemmefra to dage om ugen, når du er kommet godt ind i tingene.

Europæiske Rejseforsikring A/S
Gem
Nykredit

Relationship Manager til Corporate Banking

Kbh. V

Vil du arbejde med rådgivning af Nykredits største og mest komplekse erhvervskunder? Og ønsker du at være en del af et proaktivt og målrettet team? Så er du måske vores nye kollega.

Din primære opgave bliver at bidrage til at opbygge og vedligeholde solide kunderelationer samt udarbejde understøttende, værdiskabende analyser og oplæg i tæt samarbejde med dine dygtige kolleger.

Nykredit
Gem
Nykredit

Senioranalytiker til udvikling af økonomisystemer i Group Finance & Investments

Kbh. V

Er du interesseret i at være med til at videreudvikle Nykredit? Er du både handledygtig og god til at samarbejde?

Du har nu mulighed for at blive en del af denne spændende rejse, hvor videreudvikling, optimering, procesforbedringer og datakvalitet står øverst på agendaen i vores arbejde med fortsat at udnytte OneStreams mange funktionalitetsmuligheder.

Nykredit
Arbejdernes Landsbank

Chef for rapportering, analyse og kontrol

København V

Se video om Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads

Har du lyst til at være med til at bygge et nyt kontrol- og rapporteringsteam op i 1. forsvarslinje i Koncern Kredit i Arbejdernes Landsbank?

Du får ansvaret for ledelsen af et team med i alt 12 medarbejdere.

Dine primære ansvarsområder:

  • Medarbejderledelse, herunder ansættelse af kollegaer til teamet
  • Ansvar for ledelsesrapportering til bankens direktion og bestyrelse på kreditområdet, 1. linje kreditkontroller, IFRS9 nedskrivninger, analyser, dataudtræk mv.
Arbejdernes Landsbank
Gem
Nykredit

Senior Compliance Officer til Nykredits Compliancefunktion

Kbh. V

Vil du være med til at sikre, at Nykredit overholder lovgivningen?

Dine primære arbejdsopgaver blive:

  • at gennemgå forretningens procedurer og kontroller for at vurdere, om de fungerer effektivt og om regler bliver overholdt
  • løbende at rådgive forretningen om compliancerelaterede spørgsmål f.eks. spørgsmål om interessekonflikter og funktionsadskillelse
Nykredit
Gem
Jyske Bank

Operations & Innovation Officers til Kundekendskab/KYC Privat med fokus på drift

København V

Vil du være en del af indsatsen i Jyske Bank og være med til at sikre god kvalitet på hvidvaskområdet, så har vi jobbet til dig.

Du bliver en del af den daglige drift, hvor du indgår i udførelsen af driftsopgaver med primær fokus på de gentagne kundekendskabsprocesser (EDD/ODD) på privat og Private Banking kunder.

Jyske Bank
Gem
Nykredit

Senior AI proceskonsulent til Intelligent Automation

Kbh. V

Vil du være med til at skabe værdi for Nykredits kunder og vores interne kolleger? Er du passioneret omkring procesoptimering, AI og automatisering?

Hos os vil du blive en del af et helt nyt team, der får til ansvar at drive udviklingen af organisationens AI-løsninger. Du vil komme med på en spændende rejse, hvor vi sammen skal lykkedes med at bringe AI ind i Nykredits DNA.

Det vil blive både udfordrende og spændende, når vi sammen skal betræde nyt land.

Nykredit
Gem
Nykredit

Private Banker til Private Banking København

Kbh. V

Vil du være kundens personlige rådgiver og sparringspartner?

Dit fokus bliver at fastholde og videreudvikle din egen kundeportefølje, der består af kunder med en investerbar formue på 2-7 mio. kroner.

Du motiveres af at gøre en forskel for dine kunder og sætter en stolthed i at yde god helhedsrådgivning. Vi forventer, at du med udgangspunkt i en portefølje med potentiale vil være i stand til at sætte dit netværk i spil både internt og eksternt og derved opbygge en portefølje af velhavende kunder.

Nykredit
Gem
Nykredit

Seniorspecialist til implementering og modellering af markedsdata i Nykredit Wealth Management

København

Brænder du for data og i særdeleshed markedsdata. Har du forståelse statisk data, referencedata samt prisdata? Vil du være en del af et fagligt udviklende miljø som dagligt sætter standarderne for Nykredit koncernens markedsdata?

Som en del af Market Data-teamet i Nykredit Wealth Development bliver din hverdag fyldt med udfordrende arbejdsopgaver, stort ansvar og tæt samarbejde med mange dele af Nykredit.

Nykredit
Gorrissen Federspiel

Compliance controller

Århus, København V

Fællesskab, ordentlighed og service er nøgleord i rollen som compliance controller i en af Danmarks største og mest anerkendte advokatvirksomheder.

Som compliance controller bliver du en del af teamet, der drifter processen for en korrekt klient-/sagsoprettelse i overensstemmelse med de regulatoriske forpligtelser, der gælder for advokater, herunder bl.a. interessekonflikter, overholdelse af sanktioner, forebyggelse af hvidvask og terrorfinansiering og GDPR.

Gorrissen Federspiel
Gem
Jyske Bank

Erhvervsrådgiver til Nationalt Erhverv København

København V

Vi søger en dygtig erhvervsrådgiver, der trives med et afvekslende og selvstændigt job, og der motiveres af at gøre en positiv forskel for vores erhvervskunder i et tæt samarbejde med erhvervspartnerne.

Dine arbejdsopgaver omfatter blandt andet kreditindstillinger, kundescreening, sagsbehandling, kundepræsentationer og kundekontakt. Sammen med erhvervspartneren sætter du det rigtige team af specialister og fastsætter strategien for samarbejdet og kundeoplevelsen.

Jyske Bank
Advised by I/S søger for DLR Kredit A/S
Gem
Advised by I/S

Analytiker med flair for at kommunikere

København V

Vi søger en skarp analytiker, der har mod på at arbejde med rating, investorrelation og bæredygtighed. Lyder det som noget for dig?

Til vores afdeling Rating, IR & Bæredygtighed søger vi en analytiker, der kan hjælpe os med de mange opgaver, som er forbundet med at nå vores bæredygtighedsmål, fastholdelse af DLRs gode ratings samt at assistere i det løbende arbejde med at sikre data og oplysninger til direktion, aktionærpengeinstitutter og investorer.

DLR Kredit A/S

Trainees til DLRs Erhvervsafdeling

København V

Er du nyuddannet finansøkonom eller finansbachelor med interesse for ejendomsfinansiering? Vi søger tre nye talenter til vores 1-årige trainee-stillinger i Erhverv med henblik på efterfølgende fastansættelse og mulighed for videreuddannelse på HD.

I DLR kan du få lov til at prøve kræfter med forskellige typer af opgaver og får løbende mere ansvar. Som trainee får du mulighed for at påvirke dit arbejde allerede fra førstearbejdsdag – din stemme tæller.

Magnus Hammer Sørensen, Trainee i Erhverv
Lån & Spar Bank

Boligmedarbejder til Support Bolig

København V

Ønsker du at dyrke og udvikle din viden om boligområdet i en bank ejet af fagforeninger?

Og vil du arbejde i en backoffice-funktion med fokus på drift af bankens boligprodukter og som giver plads til at byde ind på procesmæssig udvikling?

Så er denne stilling det rette valg for dig.

Lån & Spar Bank
Gem
Jyske Bank

Operations & Innovation Officers til Kundekendskab/KYC Erhverv med fokus på drift

København V

Vil du være en del af Jyske Banks indsats mod hvidvask og være med til at sikre høj kvalitet på dette område, så har vi jobbet til dig!

Som en vigtig del af vores daglige drift vil du være med til at udføre opgaver indenfor Kundekendskabsprocesser for vores erhvervskunder.

Du opnår dine mål i jobbet ved at:

  • Udføre driftsopgaver med høj kvalitet, struktur og effektivitet
  • Formidle budskaber om hvidvask og KYC på en forståelig og ligeværdig måde, der tilpasses modtageren
Jyske Bank
Gem
Nykredit

Senioranalytiker med flair for data til afdelingen Modelinfrastruktur & Data i Kreditmodeller

København V

Som analytiker i Modelinfrastruktur & Data bliver du en del af et team, der sikrer Nykredits strategiske ønske om at drive en lønsom forretning ved at bruge kundedata og modeller.

Dine opgaver vil typisk være at:

  • opbygge og vedligeholde tabeller og datamarter til brug for modeludvikling og dataudveksling
  • sikre stabil drift af dagligt schedulerede datakørsler
Nykredit
Gem
Nykredit

Er du vores nye kollega til Group Tax?

København

Har du kendskab til interne skatteforhold for store selskaber om fx selskabsbeskatning, transfer pricing, moms og lønsumsafgift, og har du vilje til at prioritere og løse opgaver, når de opstår?

Dine opgaver tager udgangspunkt i alt, der har med Nykredits egne skatteforhold at gøre og i væsentlighed består opgaverne af skat i årsrapporten, indgivelse af selvangivelser for sambeskatningen, Transfer Pricing samt momsforhold og lønsumsafgifter.

Nykredit
Gem
Nykredit

Start din karriere som Graduate i Data & Indsigter i Totalkredit

Kbh. V

Vil du accelerere din karriere fra første dag?

Som graduate i Data & indsigter skal du være med til at skabe indsigter og forretningsværdi med data, analyse og rapportering.

I Nykredit bliver du del af et struktureret og velafprøvet graduateforløb. Graduateforløbet varer i 10 måneder, og du vil under hele forløbet være fast tilknyttet afdelingen Data og Indsigter i Totalkredit. Vi kan love dig, at vi prioriterer din udvikling og dine muligheder.

Nykredit
Poul Schmith/Kammeradvokaten

Advokatsekretær/sagsbehandler, gerne med erfaring inden for bobehandling

København V

Vi har travlt og søger derfor ekstra hjælp til vores team. Har du erfaring med bobehandling, eller kunne du tænke dig at blive lært op i området?

Har du lyst til at være en del af et velfungerende bobehandlerteam på et stort advokatkontor centralt i København, hvor værdier som ordentlighed og selvstændighed sammen med høj faglighed vægtes højt? Så er det måske dig, vi mangler på holdet.

Gem
Jyske Bank

Kreditspecialist til Kreditopfølgning, privat

Silkeborg, Kongens Lyngby eller København V

Er du en dygtig formidler med solide kreditkompetencer? Så vil vi gerne byde dig velkommen i jobbet som kreditspecialist i Kreditopfølgning.

Afdelingens kerneopgave er at skabe overblik over privatafdelingernes kreditkvalitet via stikprøver på privatkunder og bevillinger.

Dine primære arbejdsopgaver bliver derfor at analysere et udtræk af bevillinger fra vores privatafdelinger og drøfte dine findings med lederne i Privat.

Jyske Bank

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV