5 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

5 jobannoncer

Gem
ILVA

Salgselev i ILVA - vi har fokus på DIN udvikling

Ishøj

Se video om ILVA som arbejdspladsSalgselevuddannelsen hos os tager to år og består primært af en hverdag i et af vores bolighuse sammen med dine kolleger, hvor du lærer om alle bolighusets områder med fokus på det personlige salg, produktpræsentation og produktkendskab.

Din primære opgave er at skabe salg til vores kunder, uanset om de er på jagt efter boligtilbehør, en ny seng, nye møbler til hele stuen eller blot er kommet for at blive inspireret.

ILVA
Gem
Scania Danmark A/S

Lastvognmekanikerlærling

Ishøj

Drømmer du om at bliver lastvognmekaniker? Vi søger lige nu en mekanikerlærling til vores afdeling i Ishøj med praktikstart efter sommerferien, eller før. Som mekanikerlærling hos Scania får du en af de mest anerkendte uddannelser i branchen, og dine fremtidige karrieremuligheder er mange.

Du få et stort kendskab til teknologien, der ligger til grund for reparation af moderne køretøjer. Du vil være med under hele reparationsprocessen – fra fejlfinding til reparation, testkørsel og klarmelding.

Scania Danmark A/S
Gem
BoConcept A/S

Elev til BoConcept Ishøj

Ishøj

Som salgselev hos BoConcept tilbydes du grundig oplæring, ansvar for egne opgaver - og uendelige udviklingsmuligheder.

Du bliver en del af vores team i Ishøj, hvor tempoet er højt og det gode humør i højsædet. Du vil hurtigt blive udfordret på en lang række områder – både i mødet med kunderne, den selvstændige opgaveløsning og i forhold til de mange administrative opgaver, som skaber strukturerne og fundamentet bag en succesfuld butiksdrlft.

BoConcept A/S
Gem

Salgsassistentelev til Parfume og Nearfood - Ishøj

Ishøj

Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne.

Gem

Salgsassistentelev til Food - Ishøj

Ishøj

Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV