340 job matcher din søgning 340 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Louis Nielsen A/S
Salgselev til Louis Nielsen Vejle

Louis Nielsen A/S

Hos Louis Nielsen får du som salgselev et spændende forløb i et fagligt og energisk team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Se video om Louis Nielsen A/S som arbejdsplads

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg. Som salgselev i Louis Nielsen bliver du klædt på til at rådgive vores kunder personligt omkring valg af briller og kontaktlinser. Du vil få et indgående produktkendskab, forståelse for mode og personlig fremtoning.

Du vil også være med til at sikre, at vores kunder bevarer deres gode syn, idet du kommer til at gennemføre sundhedstjek, der kan opspore en række sygdomme længe før, de kan mærkes. Du kommer på en spændende rejse, hvor du får mulighed for at udvikle dig i den retning, du selv gerne vil.

Louis Nielsen A/S
JACK & JONES
Sales Apprentice

JACK & JONES, Brande

Do you have high ambitions, and do you want to embark on an exciting journey, where personal growth is in focus? Then here is the opportunity you are looking for, as Jack 6 Jones’ new sales apprentice! 

As a Sales Apprentice at Jack & Jones you will join an energetic and competent CBO department, where you will get every opportunity to develop both personally and professionally.

You will also join the rest of BESTSELLER’s Sales Apprentices for a theoretical education, consisting of a total of nine modules of one week’s duration. Here you will look into subjects such as product knowledge, personal sales, sales planning, international trade, space management, etc.

Aunsbjerg A/S Karosseriteknikerlærling søges til Aunsbjerg Horsens

Aunsbjerg A/S

Er du i gang med karosseriteknikeruddannelsen, men mangler en læreplads efterfølgende?

Bliv en del af SkadeXperten i Horsens. Her leder vi lige nu efter vores nye karrosseriteknikerlærling. Vores eneste krav til dig er, at du kan arbejde selvstændigt og har en god portion gåpåmod. Derudover skal du være er i gang med eller har taget grundforløbet, så du kan komme i gang hos os hurtigst muligt.

Smarteyes A/S
Er du vores nye salgsassistent – eller elev?

Smarteyes A/S, Kolding

Brænder du for mode og accessoires? Har du et naturligt salgstalent? Og motiveres du af at levere gode kundeoplevelser og kaste dig ud i nye udfordringer? Så er du måske vores nye salgsassistent eller elev i vores butik i Kolding.

Vores butik nr. 100 i Kolding sikrer kundeoplevelser i verdensklasse og vi vil rigtigt gerne have dig med på holdet. Vi vil gerne se dig i op til 37 timer om ugen, men det vigtigste for os er at du har balance imellem privatlivet og arbejdslivet og derfor er vi åbne for de ønsker du har.

Dine arbejdsopgaver

 • Servicering og salg til butikkens kunder
 • Rådgivning og vejledning af kunder i valg af briller
 • Varemodtagelse, udlevering og justering af briller
Smarteyes A/S
DSV
Kickstart din karriere – bliv speditørelev

DSV, Esbjerg, Horsens, Aarhus, Odense, Hedehusene, Aalborg, Herning

Se video om DSV som arbejdsplads

Som speditørelev i DSV arbejder du med vores kerneydelse – det bliver dit ansvar at forhandle en god aftale og koordinere den allerbedste transport. Du planlægger logistik og shipping af varer i hele verden, og du følger løbende op på forsendelser både lokalt og globalt.

I DSV er intet for stort eller for småt, og vi arbejder med supply flow i både spændende start-ups og i de allerstørste internationale koncerner.

Du får hurtigt dine egne kunder, og du står dagligt for håndtering af alverdens forsendelser med fokus på et højt serviceniveau. Som elev i DSV lærer du alle facetter af speditionsfaget, og du arbejder tæt sammen med kolleger, kunder og leverandører i ind- og udland. Du bliver en del af et team i hjertet af DSV’s forretning, hvor du er på lige fod med dine kolleger fra dag 1. 

DSV
Dinel A/S Forsyningsoperatørelev

Dinel A/S, Odder

Vil du bidrage til den grønne omstilling? Vil du være del af et fagligt og fremsynet miljø, der tager globalt ansvar i et lokalt perspektiv?

Dinel skal sørge for at fremtidssikre infrastrukturen på elnettet, men vi skal også fremtidssikre vores medarbejderstab. Derfor søger vi nu en forsyningsoperatørelev, der kan bidrage til fremtidens elnet.

Uddannelsen tager 2 år og veksler mellem praktik her hos os og skoleophold på Skive College. Du får en grundlæggende viden om, hvordan el- og kabelnettet til elforsyning er opbygget og fungerer.

Strømmen skal fragtes ud til forbrugerne gennem elnettet, og det skal du være med til at sørge for. Du lærer hvordan man styrer el-forsyningsanlæg og sørger for, at de er sikre, men også fremtidssikre. Opgaverne er forskellige og afvekslende, men foregår altid udendørs.

Deloitte IT-supportelev til Service Desk

Deloitte, København

Har du et ønske om at starte din IT-karriere i et ungt dynamisk miljø i en professionel international organisation med højt til loftet og gode udviklingsmuligheder? Er du blandt de dygtigste på din årgang? Elsker du IT, og brænder du for at arbejde med den nyeste hardware og de nyeste gadgets? Er du servicemindet, og er du god til at tale engelsk?

Du vil indgå i det resterende team i Service Desk, som aktuelt består af 15 medarbejdere, hvor vi har en bred kontaktflade til Deloittes medarbejdere. Du kommer i stillingen til at varetage opgaver af meget forskelligartet karakter, herunder support af medarbejdernes it.

Som elev i Deloittes Service Desk vil du indgå i et 2-årigt praktikforløb parallelt med dit skoleforløb. I Service Desk har vi stor fokus på den enkeltes udvikling, og du vil i løbet af din tid i Deloitte få en solid oplæring i vores interne processer og generelle best-practices i branchen.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen IT-supportelever

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Aalborg

Brænder du for at yde en professionel brugersupport til dine kollegaer? Vi søger nye IT-supportelever til en spændende arbejdsplads med varierende arbejdsopgaver og gode kollegaer, hvor du får mulighed for faglig udvikling og indflydelse på dine egne opgaver.

Som IT-supportelev i IT Center Aalborg er du med til at hjælpe vores kunder med at håndtere deres it-udfordringer, så de hurtigt og bedst muligt kan fokusere på deres kerneopgaver. Din overordnede opgave er at levere en effektiv og kvalificeret it-support kombineret med god service.

It-support teamet i Aalborg består af 65 engagerede IT-supportere og IT-specialister. Du vil sammen med dine kollegaer få ansvaret for modtagelse og løsning af brugerhenvendelser i Service Desk samt administration af brugerautorisationer. Du får en varieret arbejdsdag, hvor dine opgaver består af modtagelse af supporthenvendelser og opgaver i specialgrupper.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Orana Denmark A/S Laborantelev søges til kvalitetskontrol

Orana Denmark A/S, Rynkeby

Som laborantelev hos Orana Denmark bliver du en del af et team af dygtige laboranter, som står for analyse og godkendelse af vores råvarer og færdigvarer. Du vil have din daglige gang på laboratoriet og i produktionen.

Vi søger en dygtig og engageret laborantelev, der i tæt samarbejde med resten af vores QC-team, kan sikre at kvaliteten af vores produkter lever op til vores specifikationer, kundekrav og høje interne standarder.

Arbejdsopgaver:

 • Råvare- og færdigvarekontrol herunder sensoriske-, kemiske- og mikrobiologiske analyser.
 • Kemiske analyser omfatter bl.a. farvemålinger, syre/base titrering, og HPLC-analyser.
Lindab A/S Lager- og logistikoperatørlærlinge

Lindab A/S, Haderslev

Ønsker du at få mere ansvar og udvikle dig indenfor lagerstyring, transport, opbevaring og logistik?

Så har du nu chancen for at uddanne dig hos én af Danmarks Bedste Arbejdspladser, som sætter en ære i at være med til at udvikle elever fagligt og personligt.

I din praktikperiode vil dine arbejdsopgaver matche din uddannelse og den læring, der kræves. Du vil bl.a. lære om:

 • Modtagelse og forsendelse af varer
 • Strukturering af lageret
 • Plukke og pakke varer
 • Lageroptællinger
CP Kelco
Trainee

CP Kelco, Lille Skensved

Kickstart din karriere som Procesoperatørelev!

Hos CP Kelco er sikkerhed i højsædet, og som procesoperatørelev lærer du at styre og overvåge vore mange enhedsoperationer samt udtage prøver til driftskontrol. Det er vores fineste opgave at levere den rigtig kvalitet – hver gang! Som elev hos CP Kelco bliver du derfor en værdifuld del af virksomheden.

I produktionen bliver du en del af et team på 13 medarbejdere. Her styrker du din disciplin, når du er med til at føre tilsyn og kontrol med processen, vurdere om kvalitet og sikkerheden er i orden, og rapportere driftsresultaterne. Herudover får du en stærk teknisk viden, da vi styrer vores processer via computer og styringssystemer.

Du får lov til det meste hos os, og du lærer blandt andet at:

 • Foretage målinger og udtage prøver
 • Opdage afvigelser og gribe ind i tide
 • Vedligeholdelse, rengøring og klargøring af tekniske anlæg
CP Kelco
DHL Global Forwarding
Motiverede speditørelever

DHL Global Forwarding, Kastrup

Forestil dig en karriere, hvor dit arbejde ikke bare er et arbejde. Du går på arbejde, fordi du brænder for det du laver, og fordi du er god til det. Tiden flyver afsted, fordi du udvikler dig, både som speditør og som person, og rådgiver alt fra lokale til globale kunder. Og når ja! Så er rejsen aldrig kedelig, fordi du deler den med dine kollegaer! 

Sådan kan en karriere hos DHL udforme sig, og hvis jobbet som speditørelev lyder som noget for dig, så er det din ansøgning, vi venter på. Vi søger speditørelever til vores lokation i Kastrup. 

Som elev hos DHL Global Forwarding vil du blandt andet: 

 • Rådgive og servicere mange forskellige kunder, både nationalt og internationalt 
 • Have ansvaret for egne kunder og stå for planlægningen af deres transporter
 • Lære om salg af forskellige transportydelser og vores øvrige services  
DHL Global Forwarding
DHL Global Forwarding
Motiveret speditørelev

DHL Global Forwarding, Nørresundby

Forestil dig en karriere, hvor dit arbejde ikke bare er et arbejde. Du går på arbejde, fordi du brænder for det, du laver, og fordi du er god til det. Tiden flyver afsted, fordi du udvikler dig, både som speditør og som person, og rådgiver alt fra lokale til globale kunder. Og når ja! Så er rejsen aldrig kedelig, fordi du deler den med dine kollegaer!

Sådan kan en karriere hos DHL udforme sig, og hvis jobbet som speditørelev lyder som noget for dig, så er det din ansøgning, vi venter på. Vi søger en speditørelev til vores lokation i Aalborg.

Som elev hos DHL Global Forwarding vil du blandt andet:

 • Rådgive og servicere mange forskellige kunder, både nationalt og internationalt
 • Have ansvaret for egne kunder og stå for planlægningen af deres transporter
 • Lære om salg af forskellige transportydelser og vores øvrige services
DHL Global Forwarding
DHL Global Forwarding
Motiverede speditørelever

DHL Global Forwarding, Vejle

Forestil dig en karriere, hvor dit arbejde ikke bare er et arbejde. Du går på arbejde, fordi du brænder for det, du laver, og fordi du er god til det. Tiden flyver afsted, fordi du udvikler dig, både som speditør og person, og rådgiver alt fra lokale til globale kunder. Og nårh ja! Så er rejsen aldrig kedelig, fordi du deler den med de bedste kollegaer!

Sådan kan en karriere hos DHL udforme sig, og hvis jobbet som speditørelev lyder som noget for dig, så er det din ansøgning, vi venter på. Vi søger en speditørelev til vores lokation i Vejle. Som elev hos DHL Global Forwarding vil du blandt andet:

 • Rådgive og servicere mange forskellige kunder, både nationalt og internationalt
 • Have ansvaret for egne kunder og stå for planlægningen af deres transporter
 • Lære om salg af forskellige transportydelser og vores øvrige services
DHL Global Forwarding
Grant Thornton
Revisortrainees til karrierestilling

Grant Thornton, København, Hillerød og Viby Sj.

Vi søger nyuddannede fra HHX, STX, finansøkonom eller tilsvarende.

Traineeforløbet åbner mange døre. Du får erfaring med mange facetter af virksomhedsdrift og -økonomi og en unik viden, som du kan skrive på CV’et, og som giver dig jobsikkerhed og mulighed for udstationering i udlandet, hvis det har din interesse.

Se video om Grant Thornton som arbejdsplads

I løbet af din traineetid kombinerer du teori med praksis via GT Akademi. Du deltager i 8 moduler, hvor du bliver undervist i grundlæggende revision, regnskab og skat m.v.

Grant Thornton
Deichmann Sko Vil du ”i lære” som butikschef - bliv ledertrainee hos Deichmann i Fields

Deichmann Sko, København

Har du erfaring fra detailbranchen? Er du serviceminded og er du frisk på at tage skridtet videre og blive leder?

Vi klæder dig på til en ledende stilling inden for detailbranchen i Europas største skokæde.

Igennem en et-årig uddannelse i vores salgsorganisation vil vi udvikle dig til en ”hands on” leder, som formår at sætte prioriteter og få sit team til at yde det bedste i en travl og spændende hverdag.

Uddannelsen vil blive skræddersyet til dig af vores danske træner og vil primært foregå i vores butikker, hvor du vil blive uddannet og guidet af nogle af vores dygtige butikschefer.

Deichmann Sko Vil du "i lære" som butikschef - blive ledertrainee hos Deichmann i Aalborg Storcenter

Deichmann Sko

Har du erfaring fra detailbranchen? Er du serviceminded, og er du frisk på at tage skridtet videre og blive leder?

Vi klæder dig på til en ledende stilling inden for detailbranchen i Europas største skokæde.

Igennem en et-årig uddannelse i vores salgsorganisation, vil vi udvikle dig til en ”hands on” leder, som formår at sætte prioriteter og få sit team til at yde det bedste i en travl og spændende hverdag.

Uddannelsen vil blive skræddersyet til dig af vores danske træner og vil primært foregå i vores butikker, hvor du vil blive uddannet og guidet af nogle af vores dygtige butikschefer.

NOVADAN ApS Laborantelev

NOVADAN ApS, Kolding

Vil du bidrage til innovativ fremgang for en international virksomhed, hvor kvalitet og sikkerhed er nøgleord? Og ønsker du et praktikophold, der både indeholder opgaver inden for produktudvikling og kvalitetskontrol samt gode kolleger, så kig nærmere her!

Vi søger en laborantelev pr. 1. september 2023, der er klar til en alsidig og spændende elevtid i vores udviklings- og kvalitetslaboratorium.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Fremstilling og test af prøveblandinger
 • Effektivitetstest af produkter og afprøvninger i anvendelsesteknisk laboratorium
 • Råvare- og færdigvarekontrol, herunder titreringsanalyser, mikrobiologi, spektrofotometri, brydningsindeks, pH- og densitetsbestemmelser m.fl.
PanzerGlass A/S
Elev - logistik

PanzerGlass A/S, Hinnerup

Could you imagine working in a great international company? Are you curious to learn more about other cultures – or even kick-starting an international career? Do you appreciate a fast-paced environment with different tasks and people? Then you may be our new colleague.

Your exciting journey starts with a good introduction to our great company, working culture and your interesting tasks. We will give you a thorough onboarding to make sure you are well educated and equipped to handle your areas of responsibility both short and long-termed.

More specifically your responsibilities will be;

 • Daily dialogue with internal and external customers, sales, customer operations etc.
 • Handle shipments from A-Z
 • Coordinate and follow-up on inbound and outbound shipments
PanzerGlass A/S
HTH
Salgstrainee

HTH

Brænder du for salg, indretning og design? Så kickstart din salgskarriere hos HTH!

Se video om HTH som arbejdsplads Er du klar til at udvikle dit salgstalent? Og drømmer du om at blive en del af Nordens største køkkenbrand?
Salgstrainee uddannelsen er for dig som ønsker en praksisnær uddannelse, hvor du bliver en del af HTH og din lokale butik helt fra start.

I dine 2 år som Salgstrainee vil du møde en spændende kombination af udfordrende opgaver, hvor du:

 • Opbygger relationer og hjælper kunder med at afdække deres behov og drømme
 • Er til stede i butikken og vejleder samt agerer butiks- og køkkenkonsulent
 • Svarer på mails, booker kundemøder, udarbejder tilbud og ordrer
HTH

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV