5 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

5 jobannoncer

Gem
Skive College

Faglærer til forsyningsoperatør-uddannelsen

Skive

Forsyningssektoren har brug for nye kompetencer i den hastige udvikling af branchen. Og det er her du kommer ind i billedet. Med din viden og erfaring kan vi sikre, at vi uddanner den næste generation af dygtige forsyningsoperatører, som kan udbygge fremtidens energiforsyning.

Måske er du ikke vant til at stå foran en tavle og undervise på klassisk vis. Det forventer vi heller ikke nødvendigvis af dig. Du må sætte dit eget præg på, hvordan du underviser, og du må meget gerne gøre det så virkelighedsorienteret som muligt – så det bliver spændende for dig og dine elever.

Skive College
Gem
Skive College

El-faglærer

Skive

Kan du forestille dig en verden uden elektricitet? Nej, vel? Det kan vi heller ikke. På Skive College går vi hver dag på arbejde for at bidrage til, at elektriciteten flyder. Men vi mangler din hjælp. Vi har lige nu brug for din viden og ekspertise til at hjælpe os med at uddanne næste generation af dygtige elektrikere.

Din hverdag vil bestå af undervisning i forskellige former. Du underviser både hele og halve dage samt i projektorienterede forløb – men du kan også være afsted på et kursus for at blive endnu dygtigere til dit fag.

Skive College
Gem
Brødrene Dahl

El-specialist

Skive

Har du pæren i orden, kan vi sætte strøm til din næste karrieremulighed!

Vi har brug for en intern sælger med høj el-teknisk faglighed og stort personligt drive, der kan bidrage til vores fortsatte udvikling og succes.

Du kommer til at betjene kunder både fysisk og via telefon, hvor din fornemmeste opgave er at yde god teknisk rådgivning og sælge vores produkter – herunder vejledning om valg af materialer, udarbejdelse af tilbud og lignende salgsrelateret arbejde.

Brødrene Dahl
Gem
Dantherm A/S

Technical Writer/Projektmedarbejder

Skive

Som Technical Writer udarbejder og vedligeholder du vores servicemanualer, instruktioner og skabeloner. Dét kræver, at du er i stand til at sætte dig ind i vores produkters funktioner og har lyst til at skrive om dem. Derudover skal du koordinere oversættelser, vedligehold og evt. nye manualer med vores eksterne samarbejdspartnere.

Som projektmedarbejder deltager du i udviklingen af nye produkter og vedligeholder eksisterende produkter. Du laver varespecifikationer på nødvendige komponenter og sørger for, at styklisterne i D365 stemmer med det færdige produkt.

Dantherm A/S
Gem

På vegne af vores kunde Hem Elektro, søger vi en elektriker / bygningselektriker

Skive

Grundet stigende ordretilgang af nye projekter søger vi nye kollegaer.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV