3 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

3 jobannoncer

Gem
Vores Elnet

Teknisk designer med stærkstrømsforståelse

Odense SV

Brænder du for el-tekniske driftsopgaver, og vil du være med til at forme fremtidens forsyningsnet?

Du vil indgå i vores driftsafdeling, der har ansvaret for drift, vedligeholdelse og overvågning af forsyningsnettet på Fyn.

Du vil blive en del af vores 60/10 kV-team, hvor du i tæt samarbejde med vores ingeniører, elektrikere, installatører og tekniske designere sikrer, at forsyningsnettet er driftssikkert samt udvikles til fremtidens udfordringer. Dit primære ansvar bliver at understøtte driftsinspektørernes og ingeniørernes materiale før, under og efter projekternes udførelse indenfor 10 og 60 kV-projekter.

Vores Elnet
Gem
Vores Elnet

Ingeniør eller maskinmester søges til projektlederstilling

Odense SV

Har du en el-teknisk baggrund som ingeniør eller maskinmester, og har du erfaring med projektledelse? Vil du bidrage til den grønne omstilling, og har du den tekniske dybde og det praktiske mindset, der kræves for at omdanne komplekse visioner til virkelighed?

Dine opgaver vil omfatte:

  • Alt fra dag-til-dag-projekter til udførelse af nye store elforsyningsanlæg, hvor etableringstiden kan strække sig over flere år
  • Drift og vedligeholdelsesprojekter, herunder renovering, eftersyn og udbygning af 60/10 kV- og 10/04 kV-transformerstationer
Vores Elnet
Gem
ELCON

Elektriker til e-mobility på Fyn

Odense SV

Vi oplever konstant vækst i antallet af ladebokse, der installeres, og der etableres hele tiden nye ladepunkter landet over. Derfor har vi brug for flere elektrikere til vores velfungerende team.

Du kører ud til kunder, hvor du sørger for professionel installering af opladningsløsninger til deres elbiler og sikrer gode kundeoplevelser.

Du kører som regel alene ud på opgaven, nogle gange direkte fra dit eget hjem og ud til kunden, men du bliver en del af et stort landsdækkende team, og der vil således altid være mulighed for løbende sparring med dine kolleger.

ELCON

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV