3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Imerco

Salgsassistent til Imerco Home Esbjerg Storcenter

Esbjerg N

Kunne du tænke dig at blive en del af Danmarks største kæde indenfor køkken, gaver og bord? Har du appetit på Imerco? Så tilbyder vi dig en stilling som salgsassistent hvor du:

  • får en uforudsigelig hverdag med masser af udfordringer
  • bliver en del af et ambitiøst og fagligt stærkt team
  • skal sælge nogle af Danmarks stærkeste brands.
Imerco
VORDINGBORG KØKKENET

Erhvervskonsulent til Esbjerg Erhverv

Er du målrettet og detaljeorienteret, og insisterer du på at følge hele processen i køkkenkøbet fra start til slut?

I erhvervsafdelingen i Esbjerg leverer og monterer vi køkkener til boligforeninger i Region Sydjylland samt dele af Region Midtjylland. Vores fornemste opgave som erhvervskonsulenter er at sørge for, at hele processen i køkkenkøbet styres fra A-Z, og at leveringen og monteringen af køkkener kører på skinner.

Vi tilbyder alle nødvendige værktøjer, så du kommer godt fra start i form af kyndig og grundig oplæring. Du kommer på interne kurser, så du er godt klædt på til arbejdet.

VORDINGBORG KØKKENET
VORDINGBORG KØKKENET

Køkkensælger

Esbjerg N

I Esbjerg bliver du en del af et fantastisk team på tilsammen 6 køkkenkollegaer. Med butikschef Martin ved roret sørger dit kommende team for hver dag at opfylde vores kunders drømme til deres nye køkken.

Din fornemste opgave er derfor at være med til at sikre vores kunder den allerbedste betjening. Det gør du med et smil på læben, et gennemarbejdet stykke salgsarbejde samt dit eget ønske om at opfylde kundens behov.

Du får en grundig oplæring med kurser, så du er tiptop klædt på til at arbejde med vores koncept og være med til at opfylde kundernes køkkendrømme.

VORDINGBORG KØKKENET

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV