650 job matcher din søgning 650 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SPORT 24 A/S
Sælger fuldtid

SPORT 24 A/S, Viborg

SPORT 24 i Viborg søger lige nu en sælger på 37 timer i ugen med lyst til at skabe gode kundeoplevelser og fede arbejdsdage med god energi sammen med resten af holdet i butikken. Dit primære ansvarsområde vil være vores skoafdeling.

Kan du mon genkende dig selv i den sætning? Det håber vi. Her gør vi nemlig ikke forskel på vores kunder, men vi vil til gengæld gerne gøre en forskel for dem, så de kan anskaffe sig præcis det sportstøj, de går og mangler - og gå fra butikken med en god oplevelse.

SPORT 24 lægger nemlig stor vægt på at sælge bevægeglæde og give kunden en rigtig god oplevelse i vores butikker. Salg er vigtigt, for det lever vi af, men den gode kundeoplevelse er vigtigere - og den leverer du.

BabySam A/S
Weekendsælgere

BabySam A/S, Slagelse

Vil du være en del af et veletableret koncept som lige nu er i rivende udvikling? Og kan du skabe resultater i en branche, hvor det går rigtig stærkt, og hvor god kundeservice er omdrejningspunktet?

I BabySam er vi så privilegerede, at vores kunder oplever eller har oplevet en af de mest fantastiske ting i livet – de er blevet forældre. Det stiller store krav til os, når vi skal sikre, at vores kunder får den bedst mulige rådgivning. Vi tilbyder:·

BabySam A/S
 • Ca. 4-8 timer om ugen og i perioder flere timer
 • Typisk weekendvagter
 • Mulighed for flere timer på hverdage
BabySam A/S
Sisley ApS
Beauty-advicer til Sisley Magasin Kongens Nytorv

Sisley ApS

Har du lyst til at være en del af et fantastisk team? Kan du rådgive andre om beauty, hårpleje, makeup og fragrance?

Vi er på udkig efter dig, som er uddannet inden for kosmetikbranchen og har min. 3 års professionel erfaring. Har du allerede en solid branche erfaring fra en lign. rolle er det en fordel. Jobbet er meget selvstændigt og du skal derfor kunne lide udfordringer, være målrettet og ansvarsfuld. Er du i tillæg en stærk salgsprofil, så er det dig, vi mangler!

Beskrivelse af arbejdsopgaverne:

 • Du er vant til at arbejde med budgettal og forholde dig til dem. At nå dine målsætninger er et must for dig.
 • Som beauty advicer for Sisley bliver du budgetansvarlig for din counter i samarbejde med din kollega, under reference til Sisleys Field Sales Manager for Danmark.
Sisley ApS
SuperBrugsen Kok/Delikatessemedarbejder, SuperBrugsen, Skærbæk

SuperBrugsen

Delikatessen er en afdeling, hvor vi laver maden fra bunden, så vi får skabt et slaraffenland og oplevelser for vores kunder, med en høj kvalitet.  

Du skal være med til at holde butikken pæn, ordenlig, opfyldt og udvikle den med convenience.  

Derudover levere anretninger ud af huset, hvor vi kan tilbyde buffeter, brunch, festmiddage, tapas, smørrebrød og meget andet til enhver anledning.  

Det vigtigste for os er tilfredse kunder som føler sig godt tilpas i butikken, hvor vi yder en god service.

SuperBrugsen Delikatesseassistent, SuperBrugsen, Søtorvet

SuperBrugsen, Silkeborg

Du bliver en del af en butik med i alt 65 medarbejdere - centralt beliggende i Silkeborg.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en butikskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med en god lønpakke

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
Bygma
Sælger

Bygma, Sæby

I Bygma har vi en holdning til det, vi sælger. Vi ved, at godt grej er afgørende, når der skal bores 2.000 huller på en regnvåd mandag eftermiddag. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Se video om Bygma som arbejdsplads

Din opgave bliver at rådgive og servicere kunderne inden for bl.a. el-værktøj, beslag, maling og øvrige byggematerialer. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Du planlægger din salgsindsats i samarbejde med butikschefen og deltager aktivt i arbejdet med at sikre en salgsklar butik og udstilling. Endvidere får du opgaver og ansvar inden for både indkøb og tilbudsgivning.

Som ansat i Bygma får du indflydelse fra første arbejdsdag.

Bygma
føtex Morgenopfylder - Frederiksberg

føtex

Som vareopfylder i føtex bliver du en del af et ungt og socialt miljø. Vi sørger for, at du får den rette oplæring til jobbet, og hvis du er klar på mere, er der masser af veje, du kan gå.

Vareopfyldningen foregår fra de tidlige morgentimer, og som morgenopfylder er du en vigtig medspiller i at sikre, at butikken er klar og indbydende, når kunderne træder ind. Ud over at sætte varer på hylderne er du med til at rydde op og sikre orden i butikken.

Vi er på udkig efter dig, som gerne giver dine kolleger en ekstra hånd. Du er nemlig et ordensmenneske, der sætter en ære i, at dit arbejdsområde er ryddeligt og præsentabelt. Med dit gode overblik tager du gerne ejerskab – og også lederskab, hvis der er behov for det.

Gem
PWT Group A/S
Bliv salgselev i Tøjeksperten eller Wagner

PWT Group A/S

Har du lyst til at blive Sales Trainee i Danmarks største herretøjskæde, hvor din personlige og faglige udvikling starter fra første dag?

Som Sales Trainee hos Tøjeksperten eller Wagner er du med til at gøre en forskel lige fra din første arbejdsdag. Du vil med det samme indgå som en vigtig brik i butikkens team, hvor du er med til at sikre en super kundeservice, at butikken er salgsklar og opnå de målsætninger, der er lavet for dig og din butik.

Dit trainee forløb strækker sig over 2 år og er en kombination af praktik i din butik og teori. I tæt samarbejde med Tietgen Handelskole i Odense, kan du se frem til spændende skoleophold sammen med andre Tøjeksperten og Wagner trainees fra hele landet. hvor fokus er at udvikle dig - samtidig med at du har det sjovt.

føtex Servicemedarbejder under 18 år til Food - Frederiksberg

føtex

Vil du være en del af et team af sjove og dygtige kolleger, og vil du have et studiejob, hvor du kan tjene lidt ekstra og samtidig lære om detailbranchen?

Det er sikkert allerede nok for dig, men du får også vigtig erhvervserfaring til CV’et. Erfaring, der hjælper dig, når du engang skal videre eller tage dit næste skridt hos os. Og så bliver du ansat under ordnede forhold – og det er vi stolte af.

I Food beskæftiger vi os med varerne inden for kolonial, køl og frost. Enheden er ansvarlig for alle aktiviteter, som varerne kommer igennem - fra de bestilles og modtages, sættes på hylden og til de bliver solgt i varehuset. Her er der fokus på godt købmandskab, mersalg, gode indkøbsoplevelser og personligt salg, ligesom vi aktivt arbejder med vareoplæg i forhold til tilbudsavisen.

Telia Danmark Kunderådgiver til Telia i Esbjerg, deltid, 10 timer

Telia Danmark

Har du lyst til at prøve kræfter med rådgivning og salg af mobiltelefoner, abonnementer og streaming-tjenester? Hvis ja, så læs med her.

”Det, der booster mig, er kundekontakten. Jeg elsker den positive respons fra kunderne, når jeg har hjulpet dem med at finde den helt rigtige mobil, tablet eller gadget,” fortæller Amira med et smil. Hun er kunderådgiver ligesom dig.

Som vores nye kollega rådgiver du butikkens kunder og sælger forskellige løsninger til dem. Nogle har brug for hjælp til mobilopsætning, andre har fx brug for en ny telefon, bredbånd, abonnementer m.m. Du går kunden i møde med et smil og finder den bedste løsning. For hos os er kunden 100% i centrum.

Oppermann Sko v/ Niels Henrik Oppermann Salgsassistent 37 timer om ugen - Der elsker sko.

Oppermann Sko v/ Niels Henrik Oppermann, Greve

I Skoringen har vi travlt og søger derfor en 37 timers salgsassistent, som kan rådgive og vejlede vores kunder til de helt rigtige sko.

Vi vil være familiens fortrukne skobutik med værdierne Faglighed, Service, Troværdighed og Mod som vores kollegaer kan stå inde for.

Dine arbejdsopgaver:

 • Service og salg til kunderne
 • Indflydelse på butikkens daglige drift
 • Merchandising
 • Opfyldning af varer/lagerarbejde
SENG SENG søger sælger til butikken i Helsingør

SENG

Et job som SengeSpecialist er både sjovt og udfordrende, da det kræver en utrolig stor indsats fra dig som sælger at finde det helt rigtige til kunderne! Det kræver bl.a. en stor portion situationsfornemmelse, en masse tålmodighed og en ægte interesse i og forståelse for at give kunderne unikke oplevelser HVER dag.

Her gør vi en dyd ud af uvildig rådgivning, så vi sikrer at kunden kommer hjem med den helt rigtige løsning, og vi har nøje udvalgt et sortiment hvor Premium kvalitet og "value for money" er de 2 overlæggende temaer, så du dermed aldrig kommer til at skulle sælge et produkt, du ikke kan stå inde for!

Danish Care Supply Virksomhed i vækst søger en all-round salgs- og kontorassistent

Danish Care Supply, Randers

Danish Care Supply i Randers er i stærk vækst og søger derfor en dygtig salgs- og kontorassistent. Vi tilbyder dig et spændende og alsidigt job i vores salgs- og kundeserviceafdeling. Du får selvstændige arbejdsopgaver, som løses i et dynamisk team.

Vi kan tilbyde dig følgende arbejdsopgaver:

 • Modtagelse af bestillinger pr. telefon og mail
 • Varetage diverse administrative opgaver i salgsafdelingen
 • Deltage i indkøbsarbejdet til udvalgte leverandører
 • Medvirke til at betjene forbrugere i vores fysiske butik
 • Løse udvalgte administrative opgaver for virksomhedens direktør
B-Young Silkeborg ApS Salgsassistent til b.young Silkeborg med flair og erfaring med SoMe

B-Young Silkeborg ApS

Har du en drøm om en karriere i modebranchen? Har du en brændende interesse for salg og kundebetjening? Ønsker du at blive en del af et fantastisk team? Så kan det være, du er den, vi leder efter!

Stillingen er timelønnet, fast 25 timer, med mulighed for flere timer i perioder. Du skal have flair og erfaring med sociale medier (reels, lives etc.)

Vi kan tilbyde dig en stilling i en spændende international virksomhed, hvor initiativ, ansvar og købmandskab er nøgleordene. Et job med daglige udfordringer, søde kollegaer, gensidig respekt og løn efter kvalifikationer.

SuperBrugsen Delikatesseassistent, SuperBrugsen, Nærheden (Hedehusene)

SuperBrugsen

Skal du være med på en vild rejse i en butik der vækster?? Du bliver en del af en butik med i alt 46 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en butikskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med en god lønpakke

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
Kvickly Delikatesseassistent, Kvickly, Frederiksværk

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 85 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et motiverende arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
Ungarbejdere til MENY Skomagergade

Meny, Roskilde

MENY Skomagergade er byens madmarked, og lige nu søger vi en ungarbejder, der skal være med til at sikre, at vores gæster får en super indkøbsoplevelse og god kundeservice.

Du vil blive en del af en butik, hvor vi oplever en travl hverdag med mange kunder.

Du vil være den sidste vores kunder møder i butikken, hvorfor det er vigtigt, at du trives med kundekontakt og brænder for at give kunderne et smil og en god oplevelse. Din primære opgave er kundeekspedition, men der kan være tale om hjælp i andre afdelinger med eksempelvis vareopfyldning.

Meny
Q8 Danmark A/S Salgsassistent til Q8 København S, Amagerbrogade

Q8 Danmark A/S

Vil du skabe en livlig butik med glade kunder, som får et godt stop her hos os, inden de skal videre på farten? Vil du have verdens bedste kolleger og være en del af Q8-familien? Og er du en serviceorienteret holdspiller? Så kan vi tilbyde dig et sjovt job hos Q8 – her bliver du en del af et spændende miljø, hvor ingen dage er ens.

Som salgsassistent får du en arbejdsdag med mange forskellige opgaver. Det ene sekund hjælper du ude på forpladsen, og det næste er du i gang med tilberedning og servering af mad. På vores stationer er der ofte et højt tempo, hvor du og dine kolleger tager sig af vores kunder og deres ønsker.

Denne stilling er en timelønnet ansættelse på ca. 16 timer pr. uge.

Q8 Danmark A/S Salgsassistent til Q8 Lynge

Q8 Danmark A/S

Vil du skabe en livlig butik med glade kunder, som får et godt stop her hos os, inden de skal videre på farten? Vil du have verdens bedste kolleger og være en del af Q8-familien? Og er du en serviceorienteret holdspiller? Så kan vi tilbyde dig et sjovt job hos Q8 – her bliver du en del af et spændende miljø, hvor ingen dage er ens.

Som salgsassistent får du en arbejdsdag med mange forskellige opgaver. Det ene sekund hjælper du ude på forpladsen, og det næste er du i gang med tilberedning og servering af mad. På vores stationer er der ofte et højt tempo, hvor du og dine kolleger tager sig af vores kunder og deres ønsker.

Kvickly Bagersvend, Kvickly, Frederiksværk

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 85 medarbejdere. Kvickly Frederiksværk ligger med en central beliggenhed i byen.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et motiverende arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vore kunder får det bedste kvalitetsbrød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Produktion af brød og kager
 • Overholdelse af egenkontrol
 • Være en del af bageriet og bageriudsalget

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV