6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

VORDINGBORG KØKKENET

Køkkensælger

Esbjerg N

I Esbjerg bliver du en del af et fantastisk team på tilsammen 6 køkkenkollegaer. Med butikschef Martin ved roret sørger dit kommende team for hver dag at opfylde vores kunders drømme til deres nye køkken.

Din fornemste opgave er derfor at være med til at sikre vores kunder den allerbedste betjening. Det gør du med et smil på læben, et gennemarbejdet stykke salgsarbejde samt dit eget ønske om at opfylde kundens behov.

Du får en grundig oplæring med kurser, så du er tiptop klædt på til at arbejde med vores koncept og være med til at opfylde kundernes køkkendrømme.

VORDINGBORG KØKKENET
VORDINGBORG KØKKENET

Erhvervskonsulent, Esbjerg

Vi styrker vores succeshold - vil du være med?

Du vil komme i daglig berøring med bl.a. opmåling af køkkener, tegning af køkkener i vores tegneprogram samt præsentation af køkkenerne over for beboerne.

Du får dynamik på arbejdspladsen og tæt reference mellem din butik og ledelsen, så der er ikke langt fra tanke til handling. Vi er én stor familie, og vi værner om den!

VORDINGBORG KØKKENET
Dagrofa Foodservice

Salgsassistent til Dagrofa Foodservice i Esbjerg

Esbjerg N

Vil du være en del af et fantastisk team og trives du med kundekontakt – og har du derudover et godt kendskab til varerne i en frostafdeling, så glæder vi os til at høre fra dig.

Din hverdag præges af optimering af egen afdeling kombineret med masser af kundekontakt, hvorfor det er vigtigt, at du nyder kundekontakten og er en dygtig sælger.

Vi tilbyder et udfordrende job i et godt arbejdsmiljø med spændende opgaver.

Dagrofa Foodservice
Gem
Bilka

Medarbejder til Bistro - Esbjerg N

Esbjerg N

Her bliver du en del af et ungt og socialt miljø. Vi sørger for, at du får den rette oplæring til jobbet, og hvis du er klar på mere, er der masser af veje, du kan gå.

Som medarbejder i Bilka – uanset niveau – har du mulighed for at udvikle dig fagligt og menneskeligt og forfølge dine karrieredrømme. Uanset om din fremtid ligger i detailbranchen eller et andet sted, giver vi dig et solidt fundament.

Gem

Maskot – ulven Billie - Esbjerg N

Esbjerg N

Vil du have et job med ordnede forhold og gode udviklingsmuligheder?

Gem

Medarbejder til kasselinjen - Esbjerg N

Esbjerg N

Vil du have et job med ordnede forhold og gode udviklingsmuligheder?

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV