49 jobannoncer matcher din søgning 49 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
ABB A/S

Project Manager – projects with direct customer dialogue

Esbjerg, Middelfart or Aalborg

Do you first and foremost see project management as your profession?

Are you at the same time looking for an opportunity to utilize your experience to impact the overall direction for the future while at the same time working hands-on with exciting customers and projects? If so, this job is tailored to you.

Your focus will be projects centered on electrification/automation/control systems across Danish industry, energy and utility companies.

CS electric A/S

El-teknisk projektleder – Service

Esbjerg N

Kan du levere el-tekniske løsninger i særklasse? Og har du lyst til stort (grønt) ansvar sammen med kompetente kolleger?

Du bliver i samspil med et team af dygtige teknikere og engineers primært ansvarlig for at eksekvere serviceordrer, der ligger inden for porteføljen. Derudover bliver du ansvarlig for mersalg til de kunder, som er direkte tilknyttet din portefølje.

CS electric A/S
Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Fanø Kran-Service A/S

Onshore-elektriker med flair for mekanik & mulighed for offshore-arbejde

Esbjerg N

Vi søger en dygtig, faglært elektriker med interesse og flair for mekanik.

Har du lyst til at blive en del af et stærkt kol­legialt fællesskab med gode udviklingsmuligheder? Så kan du være vores kommende kollega i værkstedet.

Vi kan tilbyde dig at blive del af en engageret, stolt og kompetent virksomhed, hvor omgangstonen er uformel og humoristisk. Du tildeles stort ansvar, og vi giver dig rammerne til, at du kan udvikle dig både fagligt og personligt.

Fanø Kran-Service A/S
Fanø Kran-Service A/S

Chauffør M/K søges til spændende og alsidige opgaver

Esbjerg N

Er du en erfaren chauffør? Har du sikkerhed med under armen, og har du lyst til at blive en del af et stærkt kol­legialt fællesskab med gode udviklingsmuligheder?

Hos os er aktiviteten høj med opgaver inden for grøn vindenergi, olie/gas og den maritime industri både on- og offshore.

Du bliver en del af en engageret, stolt og kompetent virksomhed, hvor omgangstonen er uformel og humoristisk. Vi sørger na­turlig­vis for solid oplæring, løbende sparring og et godt læringsmiljø, og du får ansvar, som matcher dine kompetencer.

Fanø Kran-Service A/S
Esbjerg Kommune

Sygeplejerske til et stærkt fagligt team med et godt arbejdsmiljø

Esbjerg

Søger du nye udfordringer, og har du lyst til at være en del af et stærkt team, hvor vi vægter trivsel og værner om hinanden, sætter fagligheden højt og respekterer hinandens forskellige kompetencer? Så har vi stillingen til dig.

Vi søger en aftensygeplejerske til en fast stilling pr. 1 juli 2024 eller hurtigst muligt herefter.

Stillingen er på 28 timer med weekendvagt hver 4. uge. Andet timeantal kan ønskes. Vi arbejder 3-4 helligdage årligt, og du vil have stor medindflydelse på vagtplanen.

Vi kan garantere alsidighed i jobbet. Den kommunale sygepleje befinder sig i en konstant udvikling, hvor der er rig mulighed for personlig og faglig udvikling.

Gem
ELCON

Elektriker til varieret arbejde – fra solceller til spjældopgaver

Esbjerg N

Har du lyst til en hverdag, hvor du møder ind til mange forskelligartede arbejdsopgaver?

Dine arbejdsopgaver:

  • Spjældarbejde
  • Service på solceller

Udviklingsmulighederne i ELCON er mange – vi er en stor virksomhed med et mange forskellige el-tekniske kompetencer og tilbyder desuden at du kan komme på kurser alt efter ønsker og kompetencer.

ELCON
Gem
ELCON

Elektrikere til e-mobility

Esbjerg N

Du kører ud til kunder, hvor du sørger for professionel installering af opladningsløsninger til deres elbiler og sikrer gode kundeoplevelser. Da vi har mange forskellige kunder, vil du opleve en hverdag, hvor du servicerer både private, erhvervsvirksomheder og den offentlige sektor.

Du kører som regel alene ud på opgaven, nogle gange direkte fra dit eget hjem og ud til kunden, men du bliver en del af et stort landsdækkende team, og der vil således altid være mulighed for løbende sparring med dine kolleger.

ELCON
DIN Forsyning

Teknisk Designer

Esbjerg N

Er du på udkig efter en stilling, hvor du får mulighed for at tilegne dig en masse erfaring som tegner i en dynamisk hverdag, hvor der både vil være skemalagte opgaver og ad hoc support til en driftig projektorganisation?

Du vil blive ansvarlig for opgaverne i D&V Asset Management – EL og SRO, og dine opgaver vil blandt andet omfatte:

  • Tegning af tekniske dokumenter (P&ID’s)
  • Sikre kvalitet i overensstemmelse med procedure og retningslinjer for teknisk dokumentation
  • Håndtering af P&ID’s fra leverandører
DIN Forsyning
HeroCamper ApS

Content- og SoMe-ansvarlig

Esbjerg N

Hos HeroCamper er vi drevet af passionen for udendørslivet og de uendelige eventyr, det bringer. Med rødder dybt plantet i den jyske vestkyst's vilde natur, stræber vi efter at inspirere andre til at udforske verden fra en ny vinkel - hjemmefra på hjul.

Vi søger en kreativ og strategisk content & kommunikationsansvarlig, der kan forstærke vores brand og navigere i landskabet mellem traditionelle og digitale medier med et fast greb om roret og et skarpt øje for det uforudsete.

HeroCamper ApS
FORCE Technology

Enthusiastic Technical Sales Intern

Do you want to help create a more sustainable future through pioneering technology and do you have an interest in sales within the realm of cutting-edge technology?

You will be integrated into our organization and collaborate closely with core teams in each strategic market area. This includes engaging with business development managers, dedicated marketing project managers, and cross-functional teams.

FORCE Technology
VORDINGBORG KØKKENET

Køkkensælger

Esbjerg N

I Esbjerg bliver du en del af et fantastisk team på tilsammen 6 køkkenkollegaer. Med butikschef Martin ved roret sørger dit kommende team for hver dag at opfylde vores kunders drømme til deres nye køkken.

Din fornemste opgave er derfor at være med til at sikre vores kunder den allerbedste betjening. Det gør du med et smil på læben, et gennemarbejdet stykke salgsarbejde samt dit eget ønske om at opfylde kundens behov.

Du får en grundig oplæring med kurser, så du er tiptop klædt på til at arbejde med vores koncept og være med til at opfylde kundernes køkkendrømme.

VORDINGBORG KØKKENET
Esbjerg Kommune

Social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistent til Hjemmeplejen Nord aften

Esbjerg

Har du lyst til at bruge dine kompetencer og blive fagligt udfordret?

Da 2 af vores faste medarbejdere har søgt nye udfordringer, søger vi snarest muligt en social- og sundhedshjælper og en social- og sundhedsassistent til faste stillinger i Hjemmeplejen Nord aften på 37 timer pr. uge, andet timeantal kan aftales.

Vi tilbyder et arbejdsrul med vagter hver 2. weekend. Din mødetid vil være fra 15.00-23.00.

Aftenvagterne møder ind på Gjesing Midtby. Vi dækker et stort geografisk område, og derfor skal du have kørekort.

C&D Foods A/S

Operatører til dag- og nathold (3X12 timer)

Esbjerg N

C&D Foods, Denmark søger med jævne mellemrum operatører til faste stillinger og som ferieafløsere (12 timers skift) til fabrikken i Esbjerg.

  • Køkkenet: håndtering af råvarer og blanding af de færdige produkter
  • Fyldelinjerne: produkterne fyldes i bægre og varmebehandles
  • Pakkeriet: etikettering og pakningen af de færdige produkter

Opgaverne er varierede, og man vil skulle håndtere flere forskellige opgaver i forbindelse med produktionen af hunde- og kattefoder.

Gem
N1 A/S

Strategisk og udviklingsorienteret Manager til Automation

Støvring eller Esbjerg

Træd ind i en central rolle hos N1 som Manager for Automation og led et kompetent team af automationseksperter.

Sammen vil I stå i spidsen for udviklingen af avancerede energiløsninger og spille en nøglerolle i samfundets elektrificering. Med din visionære ledelse bliver du en drivende kraft i den bæredygtige transformation.

N1 A/S
Gem
N1 A/S

Form fremtidens strøm: Manager for N1's Projekt 60kV-anlægsafdeling

Silkeborg eller Esbjerg

Bliv drivkraften i Danmarks energifremtid hos N1 som Manager for 60kV-anlægsprojekter – led et team i topklasse og realiser kritiske infrastrukturprojekter. Din strategiske indsats sikrer morgendagens elforsyning. Ansøg nu og tag del i en bæredygtig omstilling.

Dine primære ledelsesmæssige opgaver vil omfatte:

  • Personaleledelse og faglig sparring med projektlederne og site-managers
  • Planlægning og prioritering af opgaveporteføljen og ressourceallokering
  • Implementering af nye tiltag og processer, herunder forankre og stabilisere forandringer af arbejdsmetoder
N1 A/S
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
Norlys

Senior Financial Controller – få en nøglerolle i Fibernets finansafdeling

Silkeborg eller Esbjerg

Motiveres du af at udvikle, skabe sikkerhed og transparens i den finansielle rapportering, samtidig med at du har et ben ind i forretningsdelen via sparring og rapportering?

Og trives du med at tage ansvar i et engageret team, hvor både det faglige og sociale vægtes højt?

I Norlys er vi optaget af vores medarbejderes personlige og faglige udvikling, og du vil derfor blive en del af en virksomhed, hvor udvikling og læring er i højsædet.

Norlys
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV