6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Silkeborg Forsyning A/S

Tilsynsførende til vores anlægsprojekter indenfor spildevandsområdet

Silkeborg

Har du øje for det anlægstekniske og nyder at komme ud på byggepladser? Vil du være med til at sikre kvaliteten af det udførte arbejde?

I Silkeborg Forsyning er vi i gang med at udvikle og implementere strategien om at skabe bæredygtige anlægsprojekter, baseret på fremsynethed og langsigtede beslutninger. Vi har brug for dig til at styrke vores daglige arbejde med anlægsprojekter og driftsopgaver.

Der er både udviklingsmuligheder, frihed og selvstændighed i hverdagen. Samtidig bliver du en del af team med godt sammenhold, højt engagement, godt humør og altid plads til sparring, grin og gode snakke.

Silkeborg Forsyning A/S
Silkeborg Kommune

Kommuneplanlægger til Plan, Byg og Informatik, Teknik- og Miljøafdelingen

Silkeborg

Vi har gang i mange spændende planer og projekter. Derfor søger vi dygtige kommuneplanlæggere, der med faglig nysgerrighed og sikker projektledelse kan tage aktivt del i planlægningen, herunder dialog med borgere, udviklere, forenings- og erhvervsliv.

Afhængig af din baggrund kan din opgaveportefølje spænde fra lokale udviklingsplaner for vores bysamfund til store tema-kommuneplantillæg f.eks. strategisk landsbyplanlægning, kulturarv, vedvarende energi, klimatilpasning m.m.

Vi glæder os til at møde dig, der er med på at støtte, diskutere og udfordre svære problemstillinger. Med en god portion humor er du med til at skabe den gode arbejdsdag sammen med os.

ERHR Rekruttering ApS søger for DAV NORDIC A/S
Gem
ERHR Rekruttering ApS

Projektleder til støjreducerende løsninger

Silkeborg

Til DAV Nordic i Silkeborg, søger vi en selvkørende, handlekraftig og vedholdende projektleder - gerne med kendskab til anlægs- og infrastrukturprojekter.

  • Ønsker du et attraktivt projektlederjob, hvor du får ansvar for støjdæmpning af vej-og anlægsprojekter?

  • Vil du arbejde i en særdeles sund og velkonsolideret dansk koncern, hvor du får frihed under ansvar og et selvstændigt projektansvar?

  • Er du uddannet ingeniør eller har du anden faglig og relevant baggrund, eks. bygningskonstruktør med viden omkring stål og/eller byggemodning?

LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Silkeborg Kommune

Trafikplanlægning og vejjura i Vej og Trafik, Silkeborg Kommune

Silkeborg

Har du viden om og lyst til trafikplanlægning og vejjura i praksis?

Indrykket:
Silkeborg Kommune

Bygningskonstruktør til Team Vedligehold & Tilstandsvurdering

Silkeborg

Kan du lede større og mindre vedligeholdelses- og ombygningsprojekter?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV