4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Birch Ejendomme ApS

Kalkulatør

Silkeborg

Se video om Birch Ejendomme ApS som arbejdsplads

Kan du med præcise beregninger og et strategisk overblik sikre, at vi får de skarpeste kalkulationer og bedste løsninger?

I Birch Ejendomme udvikler og opfører vi større byggeprojekter landet over, og vi har spændende projekter på vej. Derfor søger vi en erfaren kalkulatør, som kan arbejde selvstændigt med tilbuds- og kalkulationsudarbejdelse - helt fra de tidlige skøn til efterkalkulation ved projektafslutning.

Som kalkulatør veksler din dagligdag mellem projekter i forskellige stadier. Du vil bl.a. stå for tidlige skøn, opmåling og kalkulation samt prissætning i projektets øvrige faser, i tæt samarbejde med dine kolleger i kalkulationsteamet og i den øvrige byggeafdeling.

Birch Ejendomme ApS
Gem
N1 A/S

Nærværende arbejdsmiljøkoordinator

Støvring, Silkeborg eller Esbjerg

Er du arbejdsmiljøkoordinatoren (AMK), der har sans for at holde arbejdsmiljøarbejdet nærværende i en stor organisation? Så er du måske den vi søger til at være med til at indfri vores store ambitioner om at holde vores arbejdsplads sikker.

Hos os er der frihed og fleksibilitet til at få hverdagen til at hænge bedst muligt sammen. Derfor tilbyder vi en fleksibel arbejdsplads, så du kan veksle mellem at være på kontoret og hjemme.

N1 A/S
Mercuri Urval søger for Silkeborg Forsyning A/S
Gem
Mercuri Urval

Energichef

Strategieksekvering, forretningsudvikling og sikker drift gennem følgeskab

Silkeborg Forsyning har netop vedtaget en ny ambitiøs strategi og søger derfor til nyopslået stilling en forretningsudviklende og strategisk tænkende og implementerende energichef, der fuldt ud forstår, at succes opnås gennem følgeskab hos medarbejdere, kollegaer og interessenter generelt.

Med andre ord en stærk manager og leder, som med godt samarbejde og reference til koncernens administrerende direktør bliver en del af koncernledergruppen og bliver ansvarlig for forretningsområdet energi, herunder varme. På disse områder bliver det dig, der er den!

Mercuri Urval

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV